Ώρες ώρες γράφεις πολύ σωστά πράγματα!λοιπον....πρωτα απο ολα ηρεμια....ελεος....ενταξει ηταν χοντρη ηττα ντροπιαστικη ,κανεις πλην μιας με δυο εξαιρεσεων δεν ειχε τα μπαλλακια στο χτεσινο ματς να σηκωσει αναστημα αλλα.....
αλλα μεχρι εκει...ποτε θα σταματησει αυτο το καθαρα ελληνικο φαινομενο απο εκει που εισαι ηρωας να γινεσαι αποδιοπομπαιος τραγος...
ειναι τοσο δυσκολο για μερικους να κατανοησουν οτι υπαρχουν οι νικες οι ηττες (ακομα και συνεχομενες) οι αποτυχιες (ακομα και συνεχομενες) και οι απολυτες επιτυχιες;;;;
δεν γινεται οση πικρα νοιωθει καποιος (και εγω χτες ενοιωσα πολλη απο αυτην περισσοτερο λογω του τροπου που ηρθε η ηττα και οχι για αυτην καθ'αυτην ...)να ισοπεδωνει τα παντα και να ριχνει ολο τον κοσμο στην πυρα....
ξαφνικα η ομαδα του ολυμπιακου εγινε αχρηστη;;;;
οταν εκανε ΡΕΚΟΡ στο πρωταθλημα με μολις μια ηττα (που ουτε η ''αρμαδα'' δεν εχει κανει...) ηταν αχρηστη;;;;
οταν περναγε φαιναλ φορ με πλεονεκτημα εδρας που αποκτησε μετα απο τεραστια νικη μεσα στην ισπανια (απο μια απροσπελαστη εδρα) ηταν αχρηστη;;;;
οταν περναγε δια περιπατου στο φαιναλ φορ ηταν αχρηστη;;;;
οταν εχανε για ενα σουτ στον ημιτελικο απο τον βαζελο (που ειναι κατα τεκμηριο μια απο τις καλυτερες ομαδες στην ευρωπη) ηταν αχρηστη;;;;;
ηρεμηστε και σκεφτειτε ψυχραιμα....
οι μεγαλοι και οι ''μαγκες'' στα δυσκολα φαινονται...εκει ζυγιζονται...εκει μετριουντε οι αντοχες των ''υλικων''
το να ριχνεις καταρες και αναθεμα ειδικα πριν να εχει ΟΡΙΣΤΙΚΑ τελειωσει τιποτα για μενα ειναι χαρακτηριστικο αδυναμων ανθρωπων .....
και εγω στην πικρα μου θελω να παρω ενα ουζι και να τους καθαρισω ολους...
ειναι αυτη ομως η λυση;;;;κανω καλο στην ομαδα μου ετσι;;;;
ο βαζελος ειναι με το ενα ποδι στο βαθρο του πρωταθλητη...
ειναι ενα κλικ πριν απο την κατακτηση του....σιγουρα δεν το αρνουμαι..
και εγω αν παιζοτανε στο στοιχημα βαζελο θα επαιζα δεν το συζητω,,,ομως....
ομως ακομα τυπικα δεν εχει τελειωσει τιποτα....
ποσοι απο εσας που τωρα μεμψιμοιροιτε και καταριεστε δεν εχετε μνημονευσει τα κουραγια και το σθενος αγγλων και γερμανων που δεν παρατανε το παιχνιδι πριν απο τη ληξη...
αν το εχετε κανει (αν τους εχετε δηλ. μνημονευσει) γιατι οταν ειναι η ωρα να κανετε και εσεις το ιδιο λιγοψυχειτε;;;;;
επειδη οι ρουφιανοι οι δημοσιοκαφροι ''απενειμαν'' ηδη τιτλο;;;;;
θαρρειτε πως εχουμε μεγαλες διαφορες απο τα προηγουμενα χρονια που ''παλευαμε'' για τον τιτλο με μειονεκτημα;;;;
και τοτε μια εκτος εδρας νικη ψαχναμε και φετος παλι αυτη τη στιγμη μια εκτος εδρας ψαχνουμε με αγωνια...
τι θελω να πω;;;οτι ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ να σταθουμε διπλα στην ομαδα να κανει το 2-1 (πραγμα που δεν ειναι και ακατορθωτο) κοντρα στις προβλεψεις ΟΛΩΝ των ''ειδημονων'' δημοσιοκαφρων που πετανε τη σκουφια τους προκειμενου να αποδωσουν γονατιστοι φορο τιμης στους πρωτοκαθημενους της μπασκετικης μασονιας(λεγε με ΜΠΟΛΕΚ και ΛΟΛΕΚ)....και υστερα....
και υστερα πας να δωσεις τον υπερ παντων αγωνα στο 4ο ματς....
πας να κανεις δηλ. το διπλο....πραγμα καθολου ευκολο (μαλλον υπερβολικα δυσκολο θα ελεγα...) αλλα κατι για το οποιο πηγαινες και τα προηγουμενα χρονια που ειχες μειονεκτημα....
μην πει κανεις οτι εθελοτυφλω και βλεπω οραματα....παραδεχομαι οτι ειναι κατι απιστευτα δυσκολο εως ΣΧΕΔΟΝ ακατορθωτο....αλλα....
αυτο το γαμωαλλα δεν αξιζει μια τελευταιια ευκαιρια;;;;μια τελευταια προσπαθεια;;;;
η τουλαχιστον δεν ειναι πιο ''σοφρων'' και λογικο να ειμαστε διπλα στην ομαδα (παραμεριζοντας την πικρα) και να την στειλουμε να ''πολεμησει'' για το ακατορθωτο απο το να παιξουμε το παιχνιδι των ρουφιανων και να τελειωσουμε το πρωταθλημα μια ωρα αρχυτερα;;;;;δεν αξιζει να πεθαινεις ορθιος παρα γονατιστος και παρακαλωντας για ελεος;;;;
ουφφφφφφφφφφφφ.....αυτα...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπάσκετ Ολυμπιακού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 130K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
2-1 το σκορ.....δεν πειστηκα απο την αποδοση οτι μπορουμε το 2πλο στο οακα....αλλα...
αλλα θα παμε να παιξουμε...ενα ματς κυνηγαγαμε τοσα χρονια εκει μεσα ενα ματς κυνηγαμε και τωρα....γαμω το πλεονεκτημα μου γαμω
τωρα με τους ρουφιανους τους δημοσιοκαφρους τι γινεται;;;;
που μας ζαλισανε εδω και δυο μερες....
υπαρχει περιπτωση να ασχοληθουν με το πρωτο ματς απο αλλη οπτικη (διαιτησια) και να κανουν αναλυσεις;;;;
γιατι τελικα αυτο το παιχνιδι θα δωσει τον τιτλο στον βαζελο...
και δεν μιλαω για την τελευταια φαση με τον τεο...την ξεπερναω αυτη....
ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ....μιλαω για το 5ο φαουλ του μπουρου που μπορει οντως να βρισκει χερι αντιπαλου αλλα ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΧΕΙ ΣΠΡΩΧΤΕΙ νομιζω απο τον μπατιστ...(δεν ειμαι σιγουρος...)εκει ημασταν 2 ποντους μπροστα και τελειωνε το ματς ...γιατι δεν θα σουταραν βολες να ισοφαρισουν και φυσικα δεν θα ειχε αποβληθει ο μπουρου....
και φυσικα και το ΚΑΘΑΡΟ φαουλ που εγινε στον τσιλντρες με το σωμα και ηταν 2 βολες δικες μας και οχι κοντρα (οπως εξελιχθηκε) του παο και 2 ποντοι....
αλλα τι ψαχνω να βρω....
εδω σαν εκπροσωπος τυπου ο συμεωνιδης δηλωσε οτι εκτος απο βηματα εκανε και μεταφορα ο τεο....
Υ.Γ.φυσικα δεν αμφισβητω την αξια του βαζελου που εχει οντως υλικο, αλλα.....
οπως λενε και αυτοι για το ποδοσφαιρο... αν πρεπει να κερδισω χωρις να ειμαι καλυτερος ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΩ;;;;
ΟΕΟ;;;; ;) ;)
αλλα θα παμε να παιξουμε...ενα ματς κυνηγαγαμε τοσα χρονια εκει μεσα ενα ματς κυνηγαμε και τωρα....γαμω το πλεονεκτημα μου γαμω
τωρα με τους ρουφιανους τους δημοσιοκαφρους τι γινεται;;;;
που μας ζαλισανε εδω και δυο μερες....
υπαρχει περιπτωση να ασχοληθουν με το πρωτο ματς απο αλλη οπτικη (διαιτησια) και να κανουν αναλυσεις;;;;
γιατι τελικα αυτο το παιχνιδι θα δωσει τον τιτλο στον βαζελο...
και δεν μιλαω για την τελευταια φαση με τον τεο...την ξεπερναω αυτη....
ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ....μιλαω για το 5ο φαουλ του μπουρου που μπορει οντως να βρισκει χερι αντιπαλου αλλα ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΕΧΕΙ ΣΠΡΩΧΤΕΙ νομιζω απο τον μπατιστ...(δεν ειμαι σιγουρος...)εκει ημασταν 2 ποντους μπροστα και τελειωνε το ματς ...γιατι δεν θα σουταραν βολες να ισοφαρισουν και φυσικα δεν θα ειχε αποβληθει ο μπουρου....
και φυσικα και το ΚΑΘΑΡΟ φαουλ που εγινε στον τσιλντρες με το σωμα και ηταν 2 βολες δικες μας και οχι κοντρα (οπως εξελιχθηκε) του παο και 2 ποντοι....
αλλα τι ψαχνω να βρω....
εδω σαν εκπροσωπος τυπου ο συμεωνιδης δηλωσε οτι εκτος απο βηματα εκανε και μεταφορα ο τεο....
Υ.Γ.φυσικα δεν αμφισβητω την αξια του βαζελου που εχει οντως υλικο, αλλα.....
οπως λενε και αυτοι για το ποδοσφαιρο... αν πρεπει να κερδισω χωρις να ειμαι καλυτερος ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΩ;;;;
ΟΕΟ;;;; ;) ;)
giovanisilva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ουτε εγώ πείστηκα από την εμφάνισή μας κ σήμερα.
Αλλά η αλήθεια είναι μία...
Όσους παιχταράδες και να φέρουν οι Αγγελόπουλοι, πάντα εμείς θα παίζουμε με 5 κ αυτοί με 8 !!!
Ολες οι αποφάσεις που είναι "ίσως-μάλλον-μπορεί", γέρνουν προς το πράσινο..
Εμείς παίρνουμε μόνο τα "καραμπινάτα"
Και μια επισήμανση...
Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ "ΣΚΡΗΝ" ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΟΜΑΔΕΣ, Ε???
Όσους παιχταράδες και να φέρουν οι Αγγελόπουλοι, πάντα εμείς θα παίζουμε με 5 κ αυτοί με 8 !!!
Και μια επισήμανση...
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
το μεγαλο γελιο ειναι σε μια απο τις τελευταιες φασεις που κανει μπουκα η λιθουανεζα σπρωχνει τοσο δυνατα και καθαρα τον πριντεζη που τον πεταει κατω και μαλιστα σε αυτη τη φαση ο γιωργαρος χτυπησε και κουτσαινε....Ουτε εγώ πείστηκα από την εμφάνισή μας κ σήμερα.
Και μια επισήμανση...
και οι μαλακες που ηταν διπλα ακριβως λενε παιξε....
και η μπαλλα παει στον μπατιστ που ειναι κατω απο το καλαθι ....αλλο αν αυτος ειχε πιει νερο απο την θαλασσα εκεινη την ωρα και πνιγοτανε...
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
μην ψαχνεις για σεναρια....φίλε Χριστίδη είδα και εγώ πολλά ύποπτα στο ματς...
όχι από διαιτητές όσο από κινήσεις προπονητών.
Να ναι καλά οι Αγγελόπουλοι να κάνουν ομαδάρα.
δεν υπαρχουν αυτα...κερδισα τυχαια οπως ανετα θα μπορουσα να εχανα αν εμπαινε για παραδειγμα το τριποντο του νικολας και αν ο ιδιος δεν εκανε 2 απανωτες μαλακιες που μου ανανεωσαν τις επιθεσεις....
ο ομπραντοβιτς κουβαλαει 1000 κιλα αρχιδια....δεν θελει να χανει ουτε στον υπνο του....
αμα του παρεις πιεση τωρα το γαμισες το πιεσομετρο...
giovanisilva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αυ
Αυτό είναι το λεγόμενο "physical game".
Στους άλλους το επιτρέπουν, σε μας όχι..
Αλλά θα επιμείνω...
Τα ελεύθερα σουτ που έχει ο Βάζελος είναι σίγουρα απόροια συστήματος, αλλά τα "σκρην" που κάνουν είναι κατά 90% φάουλ..
Ειναι τόσο υποκειμενικό και πουτανίστικο αυτό το σφύριγμα, που τα κοράκια δίνουν ή όχι, ότι θέλουν.
ρε παιδια δεν ξερω ολους τους κανονισμους αλλα αυτο που εκαναν οι παικτες του παο στην επιθεση να σπρωχνει ο ενας τον αμυντικο μας κα ι ο αλλος να κανει μπασιμο ειναι νομιμο ;
Αλλά θα επιμείνω...
Τα ελεύθερα σουτ που έχει ο Βάζελος είναι σίγουρα απόροια συστήματος, αλλά τα "σκρην" που κάνουν είναι κατά 90% φάουλ..
Ειναι τόσο υποκειμενικό και πουτανίστικο αυτό το σφύριγμα, που τα κοράκια δίνουν ή όχι, ότι θέλουν.
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
οχι....σιγουρα αβανταρονται αμα χρειαστει...ρε παιδια δεν ξερω ολους τους κανονισμους αλλα αυτο που εκαναν οι παικτες του παο στην επιθεση να σπρωχνει ο ενας τον αμυντικο μας κα ι ο αλλος να κανει μπασιμο ειναι νομιμο ;
αλλα ειναι και καλυτεροι και εχουν ιδρυσει και αυτοκρατορια....μην τα γαμαμε ολα...
οι μαγκες πρεπει να παραδεχονται τον αντιπαλο τους οταν ειναι αξιος...
απο εκει ξεχωριζουν απο τις πουτανες... ;) ;) ;)
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
το μπασκετ ειναι το κατ'εξοχην παιχνιδι στο οποιο ο διαιτητης μπορει στην κυριολεξια να ''απονειμει'' νικη...ακομα και στον πολυ χειροτερο....Αυ
Αλλά θα επιμείνω...
Ειναι τόσο υποκειμενικό και πουτανίστικο αυτό το σφύριγμα, που τα κοράκια δίνουν ότι θέλουν.
εχει πολλα ''πονηρα'' σφυριγματα...3 δευτερα,επιθετικα η αμυντικα φαουλ.hand checking επιλεκτικο ;).....
λενε πολλοι :μια ομαδα παιζει αμυνα....αρχιδια καπαμα λεω εγω...
ΟΛΕΣ οι ομαδες μπορουν να παιξουν αμυνα αρκει να εχουν την ανοχη των διαιτητων και να μην σφυριζονται φαουλ....αυτο θα πει αμυνα....υπαρχει κανεις που να μην μαρκαρει σαν σκυλι;;;;(πλην ελαχιστων τεμπεληδων) τι να το κανεις;;;αν στην δικη σου ρακετα τα σφυρανε και στου αντιπαλου λενε παιξε....
giovanisilva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ο Βάζελος έχει καλή ομάδα αναμφίβολα.
Αλλά όπου χρειάζεται κ "κολλάει" έχει την βοήθεια των διαιτητών.
Ο αγαπητός Κος Διαμαντίδης έχει μία συνεχή "ανοχή-προστασία" των κορακιών που καταντάει σκανδαλώδης.. Σκεφτείτε λίγο, πολύ λίγο.. Είναι δυνατόν (ο καλύτερος αμυντικός της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια) να φτάνει σπάνια στα 3 φάουλ?? είναι δυνατόν??
Οποιος ξέρει κ έχει παίξει Βasket, καταλαβαίνει..
Αλλά όπου χρειάζεται κ "κολλάει" έχει την βοήθεια των διαιτητών.
Ο αγαπητός Κος Διαμαντίδης έχει μία συνεχή "ανοχή-προστασία" των κορακιών που καταντάει σκανδαλώδης.. Σκεφτείτε λίγο, πολύ λίγο.. Είναι δυνατόν (ο καλύτερος αμυντικός της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια) να φτάνει σπάνια στα 3 φάουλ?? είναι δυνατόν??
Οποιος ξέρει κ έχει παίξει Βasket, καταλαβαίνει..
analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
φιλε Hristidis 7 τι κανεις?μια φιλικη συμβουλη,προσεχε τι λες γιατι αμα χασετε στον επομενο αγωνα δεν θα εχεις που να κρυφτείς...φιλικα παντα!
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
τα στατιστικά του αγώνα:
ώπα! 13 βολές παραπάνω ο ΟΣΦΠ σε παιχνίδι που πήγε στον πόντο;
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
στους 4 πηγε ρε οχι στον ποντοτα στατιστικά του αγώνα:
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
καλα ειμαι...ευχαριστω για την συμβουλη αλλα θα ηθελα (αν δεν κανεις πλακα) να μου πεις απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι εγω προεξοφλησα νικη μεσα στο οακα...φιλε Hristidis 7 τι κανεις?μια φιλικη συμβουλη,προσεχε τι λες γιατι αμα χασετε στον επομενο αγωνα δεν θα εχεις που να κρυφτείς...φιλικα παντα!
μαλλον το αντιθετο εχω πει ....εισαι σιγουρος οτι διαβαζεις αυτα που γραφω;;;;;
εγω εκανα κριτικη για το 1ο ματς οσ'αναφορα την διαιτησια ...
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.523
- Πόντοι
- 17.885
στους 4 πηγε ρε οχι στον ποντο
To πήραμε και με διαφορά!
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
στους 4 πηγε ρε οχι στον ποντο
καλά λες. άκυρο το προηγούμενο ποστ μου
analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
καλα ειμαι...ευχαριστω για την συμβουλη αλλα θα ηθελα (αν δεν κανεις πλακα) να μου πεις απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι εγω προεξοφλησα νικη μεσα στο οακα...
μαλλον το αντιθετο εχω πει ....εισαι σιγουρος οτι διαβαζεις αυτα που γραφω;;;;;
εγω εκανα κριτικη για το 1ο ματς οσ'αναφορα την διαιτησια ...
τπτ δεν εχω διαβασει απο οσα εγραψες...αληθεια
ετσι το ειπα φιλικα!!!
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
εχουνε καλομαθει μερικες γριες στο συκο και οταν σουταρει ο θρυλος παραπανω βολες καπως τους φαινεται....η συνηθεια βλεπεις....στους 4 πηγε ρε οχι στον ποντο
βλεπεις δεν γινεται σε ΟΛΑ τα ματς να αφηνουν οι διαιτητες τον παο να ''παιζει αμυνα'' οπως μονο αυτος ξερει... ;) ;) ;)