Νέα

Μπάσκετ Ολυμπιακού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 130K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
η διαφορα μεταξυ πολυ καλου και σουπερ παιχτη οπως τον εμφανιζουν μερικοι ειναι ΧΑΩΔΗΣ.....

Αυτό μπορείς να το εξηγήσεις περαιτέρω?
Στο λέω γιατί ο Μπουρούσης χαλαρά θεωρείται top 10 center στην Ευρώπη αυτή την στιγμή, ενώ εσύ διαφωνείς.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
Κάποιος μοντ να μπανάρει τον ηλίθιο,ελεος!!!

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
ΕΞΕΛΙΞΗ???? εξελιξη εχει ενας παιχτης μεχρι τα 20 αντε 22....μετα ο σωστος ορος ειναι εκλαμψη....
δηάδη τα τελευταια 2 χρονια που εχει πατησει  τα 22 και βαλε ο παικτης αυτος δεν εχει παρουσιασει σημαντικη βελτιωση??!!! το αμφισβητεις αυτο?βελτιωση σε ολους τους τομεις και σημαντικη για μενα..
οκ δεν θα περασει και τον ατλαντικο αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα!!!

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
αυτο καταλαβες εσυ......διαβασε λιγο καλύτερα.....
ξαναδιαβαζω)  για οσους ΒΛΕΠΟΥΝ μπασκετ 25 χρονια......ελεος πια ομαδα που παει για ευρωλιγκα με βασικο σεντερ τον μπουρουση?????????'

τι αλλο να καταλαβω ρε φιλε?τον απαξιωνεις η οχι σε αυτο μηνυμα ??

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
εχει και αλλα.....το διαβασμα δεν εβλαψε ποτε.....

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
ξαναδιαβαζω)  για οσους ΒΛΕΠΟΥΝ μπασκετ 25 χρονια......ελεος πια ομαδα που παει για ευρωλιγκα με βασικο σεντερ τον μπουρουση?????????'

τι αλλο να καταλαβω ρε φιλε?τον απαξιωνεις η οχι σε αυτο μηνυμα ??

Εγώ μαζί σου είμαι zaxoss.
SANIM, εγώ είμαι πιτσιρικάς αλλά θεωρώ το Μπουρούση μια χαρά παίχτη.
Τώρα αν εξελίσσεται στα 22 του ή στα 25 του, δε με νοιάζει ιδιαίτερα.
Σου έβαλα στατιστικά από τη Euroleague για να στηρίξω τη θεωρία μου ότι είναι μέσα στα 10 κορυφαία 5αρια της Ευρώπης, άνετα.
Εσύ γιατί το θεωρείς μέτριο? Δεν σου γεμίζει το μάτι επειδή είναι άγαρμπος?
Δε μπορώ να βρω κάποια χτυπητή αδυναμία στο παιχνίδι του οπότε πες μας 2 λόγια αν δεν σου κάνει κόπο.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
οσο δεν παρακολουθειτε δεν βγαζουμε ακρη....οκ εχετε δικιο....ειναι το καλυτερο σεντερ που υπαρχει.....καληνυχτα

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Σου έβαλα στατιστικά από τη Euroleague για να στηρίξω τη θεωρία μου ότι είναι μέσα στα 10 κορυφαία 5αρια της Ευρώπης, άνετα.
Δε μπορώ να βρω κάποια χτυπητή αδυναμία στο παιχνίδι του οπότε πες μας 2 λόγια αν δεν σου κάνει κόπο.
μαλλον δεν τον θεωρει καταλληλο για αυτο το επιπεδο αυτο ειναι ολο...για μενα ειναι καταλληλος εκει διαφωνουμε
εχω προσωπικα αδυναμια σε αυτον τον παικτη λογω της τεραστιας βελτιωσης του σε πολυ μικρο διαστημα και του χαρακτηρα του
αν ειναι αγαρμπος ο μπουρουσης τοτε τι να πουμε για τον πεκοβιτσ ε?

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
μαλλον δεν τον θεωρει καταλληλο για αυτο το επιπεδο αυτο ειναι ολο...για μενα ειναι καταλληλος εκει διαφωνουμε
εχω προσωπικα αδυναμια σε αυτον τον παικτη λογω της τεραστιας βελτιωσης του σε πολυ μικρο διαστημα και του χαρακτηρα του
αν ειναι αγαρμπος ο μπουρουσης τοτε τι να πουμε για τον πεκοβιτσ ε?

Μάλλον θα κάνει πλάκα.
Ο Πέκοβιτς επιθετικά είναι καλύτερος από τον Μπουρούση. Έχει περισσότερες και πιο γρήγορες κινήσεις αλλά ο Μπουρούσης είναι αρκετά καλύτερος στην άμυνα και στα ριμπάουντς. Ειδικά στην άμυνα, ο Πέκοβιτς είναι τραγικός αλλά ο Ζοτς θα τον στρώσει. Εγώ το θεωρώ μια χαρά για Ευρώπη και πιστεύω ότι κάθε χρονιά βελτιώνεται αισθητά.

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
καληνυχτα συναγωνιστες μην το συνεχιζουμε ο καθενας με τις αποψεις του ο χρονος θα δειξει..

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Μάλλον θα κάνει πλάκα.
Ο Πέκοβιτς επιθετικά είναι καλύτερος από τον Μπουρούση. Έχει περισσότερες και πιο γρήγορες κινήσεις αλλά ο Μπουρούσης είναι αρκετά καλύτερος στην άμυνα και στα ριμπάουντς. Ειδικά στην άμυνα, ο Πέκοβιτς είναι τραγικός αλλά ο Ζοτς θα τον στρώσει. Εγώ το θεωρώ μια χαρά για Ευρώπη και πιστεύω ότι κάθε χρονιά βελτιώνεται αισθητά.
Ο πέκοβιτς είναι να πάει ΝΒΑ απ'ότι άκουσα σε 1-2 χρονάκια

zaxoss

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Μάλλον θα κάνει πλάκα.
βελτιωνεται τρομακτικα..
στην αμυνα ειναι σκυλι ασε δεν χαμπαριαζει
πεκοβιτς ειναι ενα επιπεδο πιο πανω να μαστε ειλικρινεις
αυτα καληνυχτα

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Ο πέκοβιτς είναι να πάει ΝΒΑ απ'ότι άκουσα σε 1-2 χρονάκια

Ήδη το διάλεξε η Minnesota στο προηγούμενο draft και τον σκέφτονται για του χρόνου αν και υπάρχει συμφωνία για άλλα 3 χρόνια με τον Παναθηναϊκό.

βελτιωνεται τρομακτικα..
στην αμυνα ειναι σκυλι ασε δεν χαμπαριαζει
πεκοβιτς ειναι ενα επιπεδο πιο πανω να μαστε ειλικρινεις
αυτα καληνυχτα

Είναι άλλη κλάσση παίχτης αλλά ακόμα δεν είναι στρωμένος όπως ο Μπουρούσης.
Από την άλλη, ο Πέκοβιτς σίγουρα έχει μεγαλύτερο ταβάνι σαν ταλέντο.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Ήδη το διάλεξε η Minnesota στο προηγούμενο draft και τον σκέφτονται για του χρόνου αν και υπάρχει συμφωνία για άλλα 3 χρόνια με τον Παναθηναϊκό.

Είναι άλλη κλάσση παίχτης αλλά ακόμα δεν είναι στρωμένος όπως ο Μπουρούσης.
Από την άλλη, ο Πέκοβιτς σίγουρα έχει μεγαλύτερο ταβάνι σαν ταλέντο.
συμφωνώ μ αυτά που είπες απλά στην άμυνα έχει διακυμάνσεις.
Δεν είναι όμως τραγικός, τον παρακολουθώ από πολύ κοντά

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
συμφωνώ μ αυτά που είπες απλά στην άμυνα έχει διακυμάνσεις.
Δεν είναι όμως τραγικός, τον παρακολουθώ από πολύ κοντά

Εσύ σίγουρα ξέρεις καλύτερα τον Πέκοβιτς από 'μένα.
Εγώ τον έχω δει μόνο στα μεταξύ μας ντέρμπι, σε 2 με τη Σιένα, με Πανελλήνιο και τώρα στον τελικό. Μου κάνει εντύπωση πως για τον όγκο του, είναι πολύ ευέλικτος στην επίθεση όταν παίζει με πλάτη ενώ στην άμυνα είναι πολύ χαλαρός και δε ξέρει να δίνει βοήθειες. Από την άλλη, είναι μικρός ακόμα και όλα τα παραπάνω μαθαίνονται από έναν καλό προπονητή.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Εσύ σίγουρα ξέρεις καλύτερα τον Πέκοβιτς από 'μένα.
Εγώ τον έχω δει μόνο στα μεταξύ μας ντέρμπι, σε 2 με τη Σιένα, με Πανελλήνιο και τώρα στον τελικό. Μου κάνει εντύπωση πως για τον όγκο του, είναι πολύ ευέλικτος στην επίθεση όταν παίζει με πλάτη ενώ στην άμυνα είναι πολύ χαλαρός και δε ξέρει να δίνει βοήθειες. Από την άλλη, είναι μικρός ακόμα και όλα τα παραπάνω μαθαίνονται από έναν καλό προπονητή.
είναι του 86 γεννημένος, μόλις 23

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom