Νέα

Μπάσκετ Ολυμπιακού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 130K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
Τι να πούμε ρε φίλε ?? πλάκα μας κάνεις ?? δεν πάμε πουθενά με τον ηλίθιο το Γιαννάκη

Το Σόφο πάλι τον ξέχασε ???
οταν αφησει τις μαγκιες θα παιξει.
η ομαδα πανω απ ολα.οχι οι παικτες.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Η αλήθεια είναι ότι ο Σόφο πρέπει να πάρει πόδι.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
την εθνική θα τη προλάβει ο βασιλόπουλος?

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ λέω να αναλάβεις το Σόφο μπας και τον βάλεις στον ίσιο δρόμο. Να τον πιάσεις να του πεις 2 κουβέντες, να δουλέψει - να μην τρώει - να μην πίνει κλπ. Ε μία δυο τρεις, στο τέλος δε θα σε ακούσει? Τους άλλους που παίζουν μπάσκετ να τους αφήσεις ήσυχους.
Στα αγωνιστικά τώρα.
- Πώς πιστεύεις ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το pick 'n roll του Παναθηναϊκού?
- Αν δεν παίξει ο Βασιλόπουλος, ποιός να πάρει τη θέση του στο 3 για να ξεκουράζει τον Childress?
- Πιστεύεις ότι πρέπει να πάρει περισσότερο χρόνο ο Ερτσέγκ ή ο Βουγιούκας σαν 4ος ψηλός?
- Ο Σκόλα σου αρέσει?

http://[URL unfurl="true"]www.acelayouts.com/uploads/images/2006-12-18/NTbus2Zdi8.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Να αφήσω αυτούς που παίζουν μπάσκετ ε;!!Για να το λες εσύ, κάτι θα ξέρεις! :dancing:
Τον Σόφο...δεν τον πολυπάω...μπασκεμπολίστας είναι αυτός ή αθλητής του Σούμο;
Πότε επιτέλους θα σοβαρευτεί;!

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
χρύσα πες μας άμα το αγόρι σου θα είναι στο καρπενήσι???

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Η αλήθεια είναι ότι επί πολλά χρόνια ήταν η αδυναμία των μπασκετικών Ολυμπιακών. Είχε απίστευτη στήριξη από τον κόσμο, τους δημοσιογράφους, τη διοίκηση και η κριτική που του γινόταν ήταν πάντα με το σταγονόμετρο. Ο Σόφο του Μουντομπάσκετ της Ιαπωνίας θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά πολλάκις φέτος αλλά ήταν απών. Δεν είναι δυνατόν να παίζει ο Μπουρούσης όλη τη χρονιά τραυματίας και ο Sofa να κάνει το χαβά του. Μπορούμε κάλλιστα στη θέση του να πάρουμε έναν άλλο ψηλό, ας είναι και χειρότερος αλλά θα είναι έτοιμος όταν θα χρειαστεί να παίξει.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Η αλήθεια είναι ότι επί πολλά χρόνια ήταν η αδυναμία των μπασκετικών Ολυμπιακών. Είχε απίστευτη στήριξη από τον κόσμο, τους δημοσιογράφους, τη διοίκηση και η κριτική που του γινόταν ήταν πάντα με το σταγονόμετρο. Ο Σόφο του Μουντομπάσκετ της Ιαπωνίας θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά πολλάκις φέτος αλλά ήταν απών. Δεν είναι δυνατόν να παίζει ο Μπουρούσης όλη τη χρονιά τραυματίας και ο Sofa να κάνει το χαβά του. Μπορούμε κάλλιστα στη θέση του να πάρουμε έναν άλλο ψηλό, ας είναι και χειρότερος αλλά θα είναι έτοιμος όταν θα χρειαστεί να παίξει.
συμφωνώ απολύτως

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Tι τριτοι τι τεταρτοι το ιδιο ειναι απο την στιγμη που δεν μπορεις να διεκδηκισεις το τροπαιο ολα τα αλλα ειναι παπαριες

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Μιας και μιλάμε για roster, ας πω τη γενικότερη γνώμη μου.
Πρέπει να φύγει ο Σόφο και δε με νοιάζει τι θα γίνει ο Πάργκο, ο Μιλόσεβιτς και ο Βουγιούκας.
Θα μου άρεσε ο Ρακόσεβιτς (που έχει ακουστεί ήδη) όπως και ο Λαβρίνοβιτς ή ο Εντογκ (Μάλαγα) για τις θέσεις των ψηλών.
Πέρα από τα αστεία για Κόμπε και Λεμπρόν, αν παίρναμε ένα παίχτη από το ΝΒΑ θα ήθελα ένα κτήνος που να τον σπρώχνει όλο το γήπεδο και να μην καταλαβαίνει τίποτα. Αλλιώς ένα 3αρι με τρίποντο και στοιχειώδη άμυνα. Ευχαριστώ. :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πρέπει να φύγει ο Σόφο και δε με νοιάζει τι θα γίνει ο Πάργκο, ο Μιλόσεβιτς και ο Βουγιούκας.
Θα μου άρεσε ο Ρακόσεβιτς (που έχει ακουστεί ήδη) όπως και ο Λαβρίνοβιτς ή ο Εντογκ (Μάλαγα) για τις θέσεις των ψηλών.
Πέρα από τα αστεία για Κόμπε και Λεμπρόν, αν παίρναμε ένα παίχτη από το ΝΒΑ θα ήθελα ένα κτήνος που να τον σπρώχνει όλο το γήπεδο και να μην καταλαβαίνει τίποτα. Αλλιώς ένα 3αρι με τρίποντο και στοιχειώδη άμυνα. Ευχαριστώ. :rockon:
τυπε μου τα περι λεμπρον δεν ειναι σοβαρα και το ξερεις
δεν χρειαζονται ονομα τετοιου μεγεθους για να κανεις ομαδαρα
τον σμοντις μπορεις να παρεις?
τον σισκα?
το ιλιασοβα
αυτοι αρκουν

papaflik

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
1

Στα γκάρντ : τεόντοσιτς , παπαλουκάς , γκρίρ , χαλπερίν , και ένα πούστη άντρα που να βάζει τρίποντα

Φόργουντς : Βασιλόπουλος , πρίντεζης , ερτσέγκ , ένα βασικό 4αρι ( άντερσεν , σμόντις , λαβρίνοβιτς )και ένα τριάρι να δίνει ανάσες στον βασιλόπουλο

Σέντερς : Μπουρουσης ,και μετα το χάος.........

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
τυπε μου τα περι λεμπρον δεν ειναι σοβαρα και το ξερεις
δεν χρειαζονται ονομα τετοιου μεγεθους για να κανεις ομαδαρα
τον σμοντις μπορεις να παρεις?
τον σισκα?
το ιλιασοβα
αυτοι αρκουν

Το ξέρω ότι δε χρειάζονται NBAers αλλά θα είχε φάση. :grin:
Οι άλλοι πιστεύω ότι είναι untouchables μιας και είναι σε ομάδες μόνιμες διεκδικήτριες της Euroleague.

Στα γκάρντ : τεόντοσιτς , παπαλουκάς , γκρίρ , χαλπερίν , και ένα πούστη άντρα που να βάζει τρίποντα

Φόργουντς : Βασιλόπουλος , πρίντεζης , ερτσέγκ , ένα βασικό 4αρι ( άντερσεν , σμόντις , λαβρίνοβιτς )και ένα τριάρι να δίνει ανάσες στον βασιλόπουλο

Σέντερς : Μπουρουσης ,και μετα το χάος.........

Ωραίο ακούγεται.
Για σέντερς υπάρχει και ο Βούισιτς που θα τραβάει στο σκοράρισμα αλλά θέλουμε και ένα καλό αμυντικό/κτήνος.

Επισκέπτης
Να αφήσω αυτούς που παίζουν μπάσκετ ε;!!Για να το λες εσύ, κάτι θα ξέρεις! :dancing:
Τον Σόφο...δεν τον πολυπάω...μπασκεμπολίστας είναι αυτός ή αθλητής του Σούμο;
Πότε επιτέλους θα σοβαρευτεί;!

σίγα βρε για τον σόφο................... ;) ;) ;)

χρύσαααααααααααααααααααααααα σβήσε μερικά pm σου.έχεις γεμίσει και δεν μπορώ να σου στείλω.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
[size=30pt]ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ[/size]

[size=30pt]ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ 2009[/size]

...και οι κούπες συνεχίζονται......έχουμε πάθει υπερκούπωση...........  :2funny:

....μήπως είδατε κάτι γάβρους στο Βερολίνο ?????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΟΣΦΠ για  :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

papaflik

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
1
Καλά ρε καραγκιοζάκο ......γιατί δεν πας στο θρέντ σας να το γράψεις και τώρα μας τα πρήζεις ??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom