Νέα

Μπάσκετ Ολυμπιακού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 130K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Φώτση,Πρίντεζη,Βασιλόπουλο κλπ δεν τους βάζω στους ψηλούς,γιατί εγώ θεωρώ ψηλό αυτόν που παίζει στο καλάθι και όχι έξω.
Τώρα στο "ισοδύναμες",έχει μεγάλη κουβέντα και θα έχουμε και οι 2 δίκιο από την μεριά μας,είναι και η ώρα περασμένη,οπότε άστο καλλίτερα.Ο χρόνος θα δείξει(πω,πω τι βαθυστόχαστη κουβέντα που είπα!) :cool2:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τα παντα ολα
το ενα το αλλο

:rockon:

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
Κάνεις λάθος , ο Πρίντεζης κάτω από το καλάθι παίζει , μη βλέπεις που βγαίνει συνέχεια έξω .
Κλασσικό δυνατό 4άρι
Η αλήθεια είναι πως έχουν αλλάξει κάπως τα πράγματα.Είναι αυτό που λέμε small και power forward,center και έχουμε ψιλομπλέξει τα μπούτια μας.
Που'ναι τα χρόνια που λέγαμε τον Λιβέρη Ανδρίτσο και τον Ντέιβ Στεργάκο...πίβοτ ρεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• kourkouti-osfp-big-sofoklis.jpg
    kourkouti-osfp-big-sofoklis.jpg
    74,9 KB · Εμφανίσεις: 30
  • LARGE_t_1041_436968.jpg
    LARGE_t_1041_436968.jpg
    237 KB · Εμφανίσεις: 44

BORJA

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Η αλήθεια είναι πως έχουν αλλάξει κάπως τα πράγματα.Είναι αυτό που λέμε small και power forward,center και έχουμε ψιλομπλέξει τα μπούτια μας.
Που'ναι τα χρόνια που λέγαμε τον Λιβέρη Ανδρίτσο και τον Ντέιβ Στεργάκο...πίβοτ ρεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ε καλά , εσύ θα είσαι καμμιά 50 χρονών , αυτοί έπαιζαν με τους Βελοσιράπτορες και τους Στεγόσαυρους

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί αυτές τις μέρες ο Σοφο... :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• bigsofo1.jpg
    bigsofo1.jpg
    50,9 KB · Εμφανίσεις: 19

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
Ε καλά , εσύ θα είσαι καμμιά 50 χρονών , αυτοί έπαιζαν με τους Βελοσιράπτορες και τους Στεγόσαυρους
Βελοσιράπτορες και Στεγόσαυρους;!;!;!;!;! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Πολύ καλό ρε φίλε!
Πάντως αν και δεν είμαι 50,τους θυμάμαι με νοσταλγία πολλές φορές(όχι τους βελοσιράπτορες και τους στεγόσαυρους,τους παίχτες λέω... ;))

BORJA

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Αυτά όμως δε τα δείχνετε ,ο Σόφο είναι μακράν το καλύτερο 5άρι

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
Μπατίστ,Τσαρτσαρής,Πέκοβιτς είναι χειρότεροι από Βούισιτς,Μπουρούση;
Δεν νομίζω φίλε.Ο μόνος που κατ'εμέ αξίζει από τους δικούς σου είναι ο Μπουρούσης,τον οποίο και εκτιμώ ιδιαιτέρως.Όλοι οι άλλοι-ποιοι όλοι δλδ,μόνο ο Βούισιτς είναι,ο οποίος στην ουσία ήταν-είναι για τον πεοκλή!!!

Και μιλάω μόνο για Παναθηναϊκό γιατί δεν γνωρίζω καλά τι παίζει από ψηλούς στις άλλες ομάδες
κατ'αρχην δεν ειμαι ολυμπιακος,ουτε παο κτλ.και μπορω να σκεφτομαι ισως πιο αντικειμενικα.ο παο τοσα χρονια χωρις το πεκοβιτς τι καναν οι αλλοι ψηλοι?τιποτα.φετος ενισχυθηκε.τωρα αν ο βουισιτς ειναι για τον πεοκλη οτι θελει ο καθενας γραφει.δικαιωμα του.

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
mouNINJA θυμασαι που χαναμε απο κουβελα με πινι?
ισοφαριζαμε στο τελος την λαρισα για να κερδισουμε στην παραταση.
αυτα δεν ξεχνιουνται.κ επειδη επαιζε αναρχο μπασκετ γιαυτο
δεν μπορουσε να τον αντιμετωπισει ο ομπραντοβιτς.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
mouNINJA θυμασαι που χαναμε απο κουβελα με πινι?
ισοφαριζαμε στο τελος την λαρισα για να κερδισουμε στην παραταση.
αυτα δεν ξεχνιουνται.κ επειδη επαιζε αναρχο μπασκετ γιαυτο
δεν μπορουσε να τον αντιμετωπισει ο ομπραντοβιτς.

Ειδικά αυτό με τη Λάρισα το είχαμε πάθει 2 φορές μέσα στη σεζόν. :headbang:
Τι να πω, κάθε άποψη σεβαστή. Ας δούμε πρώτα πως θα πάει και η φετινή χρονιά και βλέπουμε.

Άσχετο αλλά αυτό το Σ/Κ είναι το Final 4 στο NCAA. :dancing:

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
Ειδικά αυτό με τη Λάρισα το είχαμε πάθει 2 φορές μέσα στη σεζόν. :headbang:
Τι να πω, κάθε άποψη σεβαστή. Ας δούμε πρώτα πως θα πάει και η φετινή χρονιά και βλέπουμε.

Άσχετο αλλά αυτό το Σ/Κ είναι το Final 4 στο NCAA. :dancing:
της παρτιζαν  τι σου λεει?
θα εκανε για ολυμπιακο?

BORJA

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Ιβκοβιτς και μόνο Ιβκοβιτς  :rockon:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
της παρτιζαν  τι σου λεει?
θα εκανε για ολυμπιακο?

Δε ξέρω γιατί δουλεύει με άλλη νοοτροπία. Αυτός είναι στην Παρτιζάν καμιά 15αρια χρόνια και η συγκεκριμένη ομάδα είναι της φιλοσοφίας "να αναδείξουμε παίχτες" και όχι "χτυπάμε τίτλο". Επίσης, δε ξέρω πως θα τα πήγαινε στον Ολυμπιακό που έχει σαφώς ανώτερο ρόστερ αλλά αν αλλάζαμε προπονητή θα ήθελα ένα μεγάλο όνομα με διακρίσεις στο ενεργητικό του.

manosathens

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
0
ο σχορτσανιτης ρε παιδια θα ηταν πολυ καλυτερος αμα επερνε κ καμια πασα,οσες φορες ζηταει ο γιαννακησ να του δοσουν την μπαλα κανει καλα παιχνιδια!!κ με τα κιλα κ το υψος που εχει ειναι πολυ γρηγορος!τον πεκοβιτς μονο ο σοφο μπορει να τον μαρκαρει.

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
κατ'αρχην δεν ειμαι ολυμπιακος,ουτε παο κτλ.και μπορω να σκεφτομαι ισως πιο αντικειμενικα.ο παο τοσα χρονια χωρις το πεκοβιτς τι καναν οι αλλοι ψηλοι?τιποτα.φετος ενισχυθηκε.τωρα αν ο βουισιτς ειναι για τον πεοκλη οτι θελει ο καθενας γραφει.δικαιωμα του.
Doctor μου,κατ'αρχήν δεν μιλάμε για τα προηγούμενα χρόνια,μιλάμε για φέτος.Αλλά και για προηγούμενες χρονιές να μιλήσουμε,ο Ολυμπιακός είχε περισσότερους ψηλούς από τον Παναθηναϊκό,αλλά υστερούσε σε ποιότητα(βλέπε Ρέμπρατσα,Ράτζα κλπ)
Όσο για τον Βούισιτς,δεν έγραψα προσωπικά γι'αυτόν ότι είναι για τον πεοκλή.Έγραψα για όλους μαζί και σε σύγκριση με αυτούς του Παναθιηναϊκου.Απλά το παλικάρι δεν μπορεί παραπάνω,κάποτε-πριν 2-3 χρόνια-ήταν super,τώρα είναι αρκετά καλός αλλά όχι στο επίπεδο που ήταν.Έμεινε πολύ πίσω λόγω τραυματισμών απ'όσο ξέρω.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ρε μαλάκες, κάναμε μια ήττα φυσιολογική και αναμενόμενη και ήρθε το χάος πάλι; Χαλαρώστε. ας πάμε και στα 5 ματς και ας περάσουμε.
Η Ρεάλ είναι άναρχη ομάδα. Παίζουνε για τον εαυτό τους οι παίκτες. Και αυτό είναι καλό όταν οι παίκτες παίζουνε καλά, αλλά κακό όταν πατώνουνε.
Ο Μπούλοκ και ο Μούμπρου στο επόμενο ματς θα είναι χώμα, να μου το θυμηθείτε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom