Νέα

Μπάσκετ Ολυμπιακού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 130K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δε γραφω για σημερα.δε μου αρεσει ο γιαννακης ως προπονητης.γνωμη μου ειναι.και το κυπελλο να παρει δε θα μου αλλαξει γνωμη,οπως κι οταν το πηρε με την εθνικη το 2005 με το αντιμπασκετ που επαιξε. θελω να βλεπω θεαμα.αποψη μου.

ποιον θα ηθελες?
κατι σε γκερσον?

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
τους ψηλους που εχει δεν τους εχουν οι αλλες ομαδες.ουτε τους μισους.

dr.gam

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2008
Like
8
Πόντοι
1
o γκερσον με χειροτερη ομαδα εχασε το πρωταθλημα καθαρα απο διαιτησια.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
,οπως κι οταν το πηρε με την εθνικη το 2005 με το αντιμπασκετ που επαιξε. θελω να βλεπω θεαμα.αποψη μου.
Πρωτη φορα βλεπω τον ορο αντιμπασκετ.Αντιποδοσφαιρο αντε παει στο διαολο.
Τι εννοεις,οτι ο γιαννακης παιζει τσουκου τσουκου μπολ;

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
o γκερσον με χειροτερη ομαδα εχασε το πρωταθλημα καθαρα απο διαιτησια.
ποιος γκερσον?ειπαμε να κανουμε βηματα προς τα μπρος...
αυτος καθε βδομαΔΑ ηθελε αλλους παικτες.
το νου του μονο στο φαι τον ειχε...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• 260808-13475376.jpg
    260808-13475376.jpg
    11,3 KB · Εμφανίσεις: 16
  • gerson_s.jpg
    gerson_s.jpg
    21,5 KB · Εμφανίσεις: 46

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
τους ψηλους που εχει δεν τους εχουν οι αλλες ομαδες.ουτε τους μισους.
Μπατίστ,Τσαρτσαρής,Πέκοβιτς είναι χειρότεροι από Βούισιτς,Μπουρούση;
Δεν νομίζω φίλε.Ο μόνος που κατ'εμέ αξίζει από τους δικούς σου είναι ο Μπουρούσης,τον οποίο και εκτιμώ ιδιαιτέρως.Όλοι οι άλλοι-ποιοι όλοι δλδ,μόνο ο Βούισιτς είναι,ο οποίος στην ουσία ήταν-είναι για τον πεοκλή!!!

Και μιλάω μόνο για Παναθηναϊκό γιατί δεν γνωρίζω καλά τι παίζει από ψηλούς στις άλλες ομάδες

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
ποιος γκερσον?ειπαμε να κανουμε βηματα προς τα μπρος...
αυτος καθε βδομαΔΑ ηθελε αλλους παικτες.
το νου του μονο στο φαι τον ειχε...

Μια χαρά ήταν και ο Γκέρσον. Μη ξεχνάς τι παίχτες είχαμε τότε και τι έχουμε τώρα.
Και μ' αυτόν θα είχαμε φτάσει μέχρι εδώ.
Το βάζω στο ίδιο επίπεδο με το Γιαννάκη αλλά έχουν τελείως διαφορετικό στυλ.

Δεν νομίζω φίλε.Ο μόνος που κατ'εμέ αξίζει από τους δικούς σου είναι ο Μπουρούσης,τον οποίο και εκτιμώ ιδιαιτέρως.Όλοι οι άλλοι-ποιοι όλοι δλδ,μόνο ο Βούισιτς είναι,ο οποίος στην ουσία ήταν-είναι για τον πεοκλή!!!

Και μιλάω μόνο για Παναθηναϊκό γιατί δεν γνωρίζω καλά τι παίζει από ψηλούς στις άλλες ομάδες

Αλήθεια το λες αυτό?
Ειδικά ο Τσαρτσαρής είναι καλύτερος από το Βούισιτς? :think:

BORJA

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1

Ποιος Τσαρτσαρής ρε φίλε ? Που έπαιζε σε ομάδα Ισλανδίας ?? Ο Πέκοβιτς ντυμένο κούτσουρο είναι , τον είχε σβήσει ο Νίκολα .
Μπουρούσης , Βούισιτς και Σόφο έτη φωτός μπροστά , τι να λέμε τώρα .
Από βάζελο μόνο ο Μπατίστ κάτι αξίζει

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
ρε αυτος εδιωξε τον πιο σταθερο παικτη ,τον ζιζιτς,
για να φερει τον ρομπερτς,νομιζω.που τον εδιωξε απο τα φιλικα.
οι παικτες φταινε δλδ?να μου πεις για τον καζλαουσκας να το δεχτω.
αλλα οχι ο πινχας. :headbang: :headbang:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μια χαρά ήταν και ο Γκέρσον. Μη ξεχνάς τι παίχτες είχαμε τότε και τι έχουμε τώρα.
Το βάζω στο ίδιο επίπεδο με το Γιαννάκη αλλά [glow=red,2,300]έχουν τελείως διαφορετικό στυλ[/glow].

:thumbsup:

BORJA

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Το βάζω στο ίδιο επίπεδο με το Γιαννάκη αλλά έχουν τελείως διαφορετικό στυλ.

Πράγματι , ο Πίνχας έπαιζε φουλ επίθεση , και από μέσα από την ομάδα ξέρω ότι δε δούλευε καθόλου συστήματα .
Ο Γιαννάκης παίζει μπασκετικό κατενάτσιο . ;)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Ποιος Τσαρτσαρής ρε φίλε ? Που έπαιζε σε ομάδα Ισλανδίας ?? Ο Πέκοβιτς ντυμένο κούτσουρο είναι , τον είχε σβήσει ο Νίκολα .
Μπουρούσης , Βούισιτς [size=14pt]και Σόφο[/size] έτη φωτός μπροστά , τι να λέμε τώρα .

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε αυτος εδιωξε τον πιο σταθερο παικτη ,τον ζιζιτς,
για να φερει τον ρομπερτς,νομιζω.που τον εδιωξε απο τα φιλικα.
οι παικτες φταινε δλδ?να μου πεις για τον καζλαουσκας να το δεχτω.
αλλα οχι ο πινχας. :headbang: :headbang:

Αυτό με το Ζίζιτς ούτε και εγώ το κατάλαβα.
Στο Γκέρσον αναγνωρίζω ότι είχε ένα Ολυμπιακό 2 επίπεδα κάτω από τον τωρινό και απέναντι σε έναν ΠΑΟ λίγο χειρότερο από το φετινό, έχασε με 3-2 στους τελικούς.
Για Ευρώπη δεν είχαμε ομάδα για κάτι καλό εκείνη την περίοδο οπότε δεν το σχολιάζω καν.

Ε ναι τύπε μου, μέρα με τη νύχτα είναι αυτοί οι 2.
Ο Γκέρσον είχε ένα στυλάκι που εκμεταλλευόταν τις αδυναμίες σας ενώ ο Γιαννάκης έχει μία προσέγγιση αλληλοεξουδετέρωσης με το στυλ του αντιπάλου.

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
Αλήθεια το λες αυτό?
Ειδικά ο Τσαρτσαρής είναι καλύτερος από το Βούισιτς? :think:
Ατομικά δεν σύγκρινα κανέναν,σαν σύνολο τους έκρινα.Στην ερώτησή σου η απάντηση είναι μία:σαφώς και ΟΧΙ,ο Βούισιτς είναι κλάσεις ανώτερος του Τσαρτσαρή,όμως από κει και πέρα τι έχει η κάθε ομάδα;

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
Μπουρούσης , Βούισιτς και Σόφο έτη φωτός μπροστά , τι να λέμε τώρα .
Ειδικά ο Σόφο,ε;
Υποκλίνομαι...

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Πράγματι , ο Πίνχας έπαιζε φουλ επίθεση , και από μέσα από την ομάδα ξέρω ότι δε δούλευε καθόλου συστήματα .
Ο Γιαννάκης παίζει μπασκετικό κατενάτσιο . ;)

Ο Γκέρσον είχε 5-6 plays που ήταν προβλέψιμα αλλά άκρως αποτελεσματικά μιας και έκαναν ζημιά στον οποιοδήποτε.
Πλήρωσε την άμυνα που χωρίς αυτήν, δε νικάς τον ΠΑΟ ότι επίθεση και αν έχεις (εκτός αν είσαι πχ. η Μπάρτσα).

Ατομικά δεν σύγκρινα κανέναν,σαν σύνολο τους έκρινα.Στην ερώτησή σου η απάντηση είναι μία:σαφώς και ΟΧΙ,ο Βούισιτς είναι κλάσεις ανώτερος του Τσαρτσαρή,όμως από κει και πέρα τι έχει η κάθε ομάδα;

Έτσι ναι. Τον Τσαρτσαρή δεν το βάζω στην ίδια πρόταση με τους υπόλοιπους για κανένα λόγο (ειδικά φέτος).
Για τριπλέτα ψηλών συγκρίνω: Μπατίστ-Πέκοβιτς-Φώτση με Βούισιτς-Μπουρούση-Πρίντεζη και μου φαίνονται ισοδύναμες.

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
Έτσι ναι. Τον Τσαρτσαρή δεν το βάζω στην ίδια πρόταση με τους υπόλοιπους για κανένα λόγο (ειδικά φέτος).
Για ψηλούς συγκρίνω: Μπατίστ-Πέκοβιτς-Φώτση με Βούισιτς-Μπουρούση-Πρίντεζη και μου φαίνονται ισοδύναμες.
Φώτση,Πρίντεζη,Βασιλόπουλο κλπ δεν τους βάζω στους ψηλούς,γιατί εγώ θεωρώ ψηλό αυτόν που παίζει στο καλάθι και όχι έξω.
Τώρα στο "ισοδύναμες",έχει μεγάλη κουβέντα και θα έχουμε και οι 2 δίκιο από την μεριά μας,είναι και η ώρα περασμένη,οπότε άστο καλλίτερα.Ο χρόνος θα δείξει(πω,πω τι βαθυστόχαστη κουβέντα που είπα!) :cool2:

BORJA

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Φώτση,Πρίντεζη,Βασιλόπουλο κλπ δεν τους βάζω στους ψηλούς,γιατί εγώ θεωρώ ψηλό αυτόν που παίζει στο καλάθι και όχι έξω.
Τώρα στο "ισοδύναμες",έχει μεγάλη κουβέντα και θα έχουμε και οι 2 δίκιο από την μεριά μας,είναι και η ώρα περασμένη,οπότε άστο καλλίτερα.Ο χρόνος θα δείξει(πω,πω τι βαθυστόχαστη κουβέντα που είπα!) :cool2:

Κάνεις λάθος , ο Πρίντεζης κάτω από το καλάθι παίζει , μη βλέπεις που βγαίνει συνέχεια έξω .
Κλασσικό δυνατό 4άρι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom