Νέα

Μπάσκετ Ολυμπιακού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 130K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
& εγώ έχω αμφιβολίες για το Γιαννάκη εδώ και καιρό.
Αν χάσουμε την Κυριακή, η χρονιά θα είναι χαμένη.
Σήμερα για να πω την αλήθεια, το περίμενα αλλά ήλπιζα μπας και.
Προτιμώ χίλες φορές να νικήσουμε στο ΣΕΦ και να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs και ας χάσουμε στο ποδόσφαιρο με πολλά γκολ. Φέτος το μπάσκετ με καίει πολύ.
Λογικά κόουτς δε αλλάζουμε πριν το καλοκαίρι.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Προτιμώ χίλες φορές να νικήσουμε στο ΣΕΦ και να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs και ας χάσουμε στο ποδόσφαιρο με πολλά γκολ. Φέτος το μπάσκετ με καίει πολύ.

ειναι κομβικης σημασια το παιχνιδι την κυριακη
αν δεν νικησει ο γαυρος θα υπαρχουν εξελιξεις σιγουρα
αλλα και αν νικησει και παρει πλεονεκτημα εδρας θα πρεπει να κανει 3 καλα παιχνιδια απεναντι μας και εμεις 3 ασχημα
θα τα κανει?
θα δουμε

juninio

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
70
Like
0
Πόντοι
80
ειναι κομβικης σημασια το παιχνιδι την κυριακη
αν δεν νικησει ο γαυρος θα υπαρχουν εξελιξεις σιγουρα
αλλα και αν νικησει και παρει πλεονεκτημα εδρας θα πρεπει να κανει 3 καλα παιχνιδια απεναντι μας και εμεις 3 ασχημα
θα τα κανει?
θα δουμε
σιγουρα ακομα και με πλεονεκτημα εδρας ειναι δυσκολο,αλλα αν χασει την κυριακη τοτε ολα τελειωσαν.Παντως ο εβραιος χωρις αυτο το υλικο πηγε να το παρει και μεσα στοοακα...

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Ρε παιδιά την φάση με τον childres την ξέρει κανεις αναλυτικά?

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
θα τα κανει?
θα δουμε

Αυτό ακριβώς πιστεύω και εγώ και μάλλον αντικατοπτρίζει πλήρως τη διαφορά μας σαν ομάδες (αυτή τη στιγμή).
Έχετε 2πλάσιες και βάλε πιθανότητες να κάνετε break μέσα στο ΣΕΦ παρά εμείς μέσα στο ΟΑΚΑ.
Ελπίζω να έχω καλύτερη άποψη για την ομάδα μου την Κυριακή. Τι άλλο να πω, δε ξέρω. Θα δείξει.

σιγουρα ακομα και με πλεονεκτημα εδρας ειναι δυσκολο,αλλα αν χασει την κυριακη τοτε ολα τελειωσαν.Παντως ο εβραιος χωρις αυτο το υλικο πηγε να το παρει και μεσα στο οακα...

+1
Ο Εβραίος με το ρόστερ που έχουμε θα έκανε πράγματα & θαύματα.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Παντως ο εβραιος χωρις αυτο το υλικο πηγε να το παρει και μεσα στοοακα...
Σωστά - γιατί ο Εβραίος έχει τεράστια εμπειρία σε μια από τις ιστορικότερες μπασκετικά ομάδες της Ευρώπης.

papaflik

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
1

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΪΔΊΑ !!!! Φ-Τ-Α-Ν-Ε-Ι !!! Ο Διαμαντίδης κάνει πάρτι από τα 6.25 και ο Γιαννάκης κοιμάται όρθιος....Άσε που για να το παίξει άνετος έβαλε τον Μιλόσεβιτς να αντιμετωπίσει τον Διαμαντίδη στο τέλος της δεύτερης περιόδου...ΕΛΕΟΣ !! ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ - ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΝΟΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ....

Συνοπτικά τα λάθη του τελικού συνοπτικά με μια ματιά

1) Η κακή αρχή που είχαμε στο μάτς...
2) Η λάθος επιλογή να αφήσει εκτός 12αδας τον teodosic
3) H υπερβολική χρησιμοποίηση του Βουισίτς την ώρα που ο Μπουρούσης παίζει καλα
4) Κακό σύστημα άμυνας ( πολλά άστοχα τρίποντα από πλευράς Παναθηναικού )
5) Κακώς σχεδιασμένες επιθέσεις ( πολλές χαμένες ατομικές προσπάθειες )
6) Ο Βασιλόπουλος από τότε που υπέγραψε το πενταετές και τα τσέπωσε , τον έδεσε το γάιδαρό του ???
7) Ο Γιαννάκης μάλλον ξέχασε τον Ερτσέγκ , τον Πελεκάνο ....
8) Ο Σοφοκλής πότε θα παίξει μπάλα ???

Πρόεδρε σούταρε τον κλαψομούνια και πάρε τον Ετόρε Μεσινα μπας και δούμε καμιά χαρά.....

Φιλικά ,
           :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  

ach

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
86
Πόντοι
0
Κλαψτε πελατες....!!!!

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Αυτό με τον Τεόντοσιτς ούτε εγώ το κατάλαβα.  :idiot:

Ήταν αισθητή η απουσία του στην οργάνωση του παιχνιδιού του γαύρου.

jovanosss

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΪΔΊΑ !!!! Φ-Τ-Α-Ν-Ε-Ι !!! Ο Διαμαντίδης κάνει πάρτι από τα 6.25 και ο Γιαννάκης κοιμάται όρθιος....Άσε που για να το παίξει άνετος έβαλε τον Μιλόσεβιτς να αντιμετωπίσει τον Διαμαντίδη στο τέλος της δεύτερης περιόδου...ΕΛΕΟΣ !! ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ - ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΝΟΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ....

6) Ο Βασιλόπουλος από τότε που υπέγραψε το πενταετές και τα τσέπωσε , τον έδεσε το γάιδαρό του ???

Πρόεδρε σούταρε τον κλαψομούνια και πάρε τον Ετόρε Μεσινα μπας και δούμε καμιά χαρά.....

Φιλικά ,
Θα διαφωνήσω φιλε μου ο ο Βάζελος ήταν από τις απλά καλές του μέρες σήμερα με 50%

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
πλακα κανεις?
και να νικησουμε στο σεφ πρωταθλημα δεν παιρνουμε
μακαρι να χασουμε μπας και φυγει ο μυρωδιας
ο παο θα σπασει σιγουρα το πλεονεκτημα να μην σου πω οτι θα κανει κανα 3-0 η 3-1 σε νικες
οσο για το ποδοσφαιρο που λες δεν το συζηταω,αν χασουμε θα ειναι καταστροφη και θα μας πρηξουν το πουτσο,θα ξαναγινουν υπερομαδα οποτε πρεπει οπωσδηποτε να τους ταπεινωσουμε στο ναο

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Αυτό με τον Τεόντοσιτς ούτε εγώ το κατάλαβα.  :idiot:

Ήταν αισθητή η απουσία του στην οργάνωση του παιχνιδιού του γαύρου.
καπριτσιο του κλαψομουνη
αν διαβασεις το θρεντ πριν το παιχνιδι θα δεις τι συζητησαμε με τα παιδια για το συγκεκριμενο θεμα

papaflik

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
1
Κλαψτε πελατες....!!!!

Πελάτη θα με πεις φίλε όταν θα υπάρξει πελατειακή σχέση ανάμεσα σε μένα και σε εσένα και σ αυτή θα συμπεριλαμβάνεται χρηματική ή υλική ανταλλαγή . Και να πας στο thread του Παναθηναϊκού να προκαλέσεις όχι εδώ .

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66

Φιλικά ,

Έχεις δίκαιο σε πολλά papaflik.

1) Πάντα κάνουμε κακές αρχές με το ΠΑΟ. Γιατί μπαίνουμε χεσμένοι δε μπορώ να το καταλάβω. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα σε τέτοια ματς άρα προς τι ο φόβος?
2) Δεν τον πολυέχω σε εκτίμηση τον Teodosic αλλά από τον Milosevic είναι σίγουρα καλύτερος.
3) Έπρεπε να παίξει περισσότερο αλλά κουράστηκε γιατί πάλευε μόνος του στη ρακέτα. Έπρεπε να πάρει περισσότερο χρόνο ο Σόφο για να κερδίσει κάποια φαουλ παραπάνω.
4) Αυτό είναι το πράγμα που έχω σιχαθεί να βλέπω τα τελευταία χρόνια.
5) Μεγάλο πρόβλημα. Οι περισσότερες επιθέσεις μας εκδηλώνονται τα τελευταία 10 δευτερόλεπτα που μέχρι τότε ουσιαστικά δεν έχουμε κάνει τίποτα.
6) Για το συγκεκριμένο πιστεύω ότι έχει φτάσει στο ταβάνι του σαν παίχτης. Ο πιο φοβισμένος από όλους. Σκέφτεται 2-3 φορές να πάρει το ελεύθερο τρίποντο. Ο μόνος παίχτης που κάνει προσποιήσεις στον εαυτό του.
7) Γενικά ξεχνάει πολλά. Ο Πελεκάνος θα μπορούσε να βοηθήσει στην περιφερειακή άμυνα.
8) Δυστυχώς θέλει και άλλη δουλειά για να θεωρηθεί υπολογίσιμη δύναμη αλλά εγώ τον πιστεύω ακόμα.

Ο Μεσσίνα είναι αυθεντία αλλά το θεωρώ πολύ δύσκολο να έρθει στο λιμάνι. Αν φύγει από CSKA θα είναι για εθνική υψηλού προφίλ ή για ΝΒΑ.

papaflik

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
1
Θα διαφωνήσω φιλε μου ο ο Βάζελος ήταν από τις απλά καλές του μέρες σήμερα με 50%

Σε στιγμές που χρειάστηκε ο Παναθηναϊκός πέτυχε ουσιαστικά καλάθια που του έδωσαν την ψυχολογική ώθηση ..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ο τεοντοσιτς ειναι ο συγχρονος τομιτς
παικτης με ψυχη και αρχιδια να παρει την ομαδα πανω του
στα ντερμπι με παο παιζει παντα καλα

papaflik

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
1
ο τεοντοσιτς ειναι ο συγχρονος τομιτς
παικτης με ψυχη και αρχιδια να παρει την ομαδα πανω του
στα ντερμπι με παο παιζει παντα καλα

Πέρυσι Ευρωλίγκα με ΤΣΣΚΑ το γύρισε μόνος του.....κρίμα που δεν τον πήρε σήμερα. :jerking: :jerking:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
πλακα κανεις?
και να νικησουμε στο σεφ πρωταθλημα δεν παιρνουμε
μακαρι να χασουμε μπας και φυγει ο μυρωδιας
ο παο θα σπασει σιγουρα το πλεονεκτημα να μην σου πω οτι θα κανει κανα 3-0 η 3-1 σε νικες
οσο για το ποδοσφαιρο που λες δεν το συζηταω,αν χασουμε θα ειναι καταστροφη και θα μας πρηξουν το πουτσο,θα ξαναγινουν υπερομαδα οποτε πρεπει οπωσδηποτε να τους ταπεινωσουμε στο ναο

Χαχα, αλήθεια λες? Αν είναι να φύγει και να έρθει κάνας καλύτερος τότε συμφωνώ. Επίσης θεωρώ δεδομένο ότι μέχρι τα playoffs θα βελτιωθούμε περισσότερο απ' ότι ο ΠΑΟ.
Στη μπάλα έχω χορτάσει να ρίχνω πούτσες στον ΠΑΟ. Δε με νοιάζει καθόλου αν χάσω και ένα ντέρμπυ. Το πρωτάθλημα το έχω. Το μπάσκετ είναι που με καίει πολύ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom