Ποια δικαιολογια ρε μαλακα?Ξέρει τι κάνει ο Σουηδός, την ετοίμασε την δικαιολογία πριν! Η ομάδα ηταν κουρασμένη απο την χθεσινή υπερπροσπάθεια!
Αυτο το ειπα για να καταλαβουν οτι το ματς ειναι 3-0 στο ρελαντι
Ποια δικαιολογια ρε μαλακα?Ξέρει τι κάνει ο Σουηδός, την ετοίμασε την δικαιολογία πριν! Η ομάδα ηταν κουρασμένη απο την χθεσινή υπερπροσπάθεια!
Σίγουρα τα ίδια θα έλεγες και στους περσινούς σχολικούς αγώνες που ήσουν πασαδόρος!Ποια δικαιολογια ρε μαλακα?
Αυτο το ειπα για να καταλαβουν οτι το ματς ειναι 3-0 στο ρελαντι
Σίγουρα τα ίδια θα έλεγες και στους περσινούς σχολικούς αγώνες που ήσουν πασαδόρος!
μαγκες μπορειτε να μην μιλατε για βολλευ στο θρεντ το οποιο αναφερεται στο μπασκετ του ολυμπιακου?
Κοψε το αστειο ρε.Εχω τελειωσει το σχολειο εδω και......3,5 χρονια
μαγκες μπορειτε να μην μιλατε για βολλευ στο θρεντ το οποιο αναφερεται στο μπασκετ του ολυμπιακου?
αν θελετε να ανοιξω ενα θρεντ "βολλευ ολυμπιακου" ωστε να εκφραζεστε εκει που πρεπει
δυστυχως για σας ειναι τοσα πολλα και τοσο επιτυχημενα ολα τα τμηματα του εφηβου
ναι γελα στο τσακ ειμαι να ανοιξω τα παρακατω θρεντ
ναι γελα στο τσακ ειμαι να ανοιξω τα παρακατω θρεντ
"βολλευ ολυμπιακου"
"υδατοσφαιριση ολυμπιακου"
"στιβος ολυμπιακου"
"κολυμβηση ολυμπιακου"
"ερασιτεχνης ολυμπιακος"
το σαιτ σκεφτομαι που θα καταρρευσει αν αρχισω να ποσταρω και τις κουπες
Ότι και να ανοίξεις η ρετσινιά σου έχει μείνει!ναι γελα στο τσακ ειμαι να ανοιξω τα παρακατω θρεντ
"βολλευ ολυμπιακου"
"υδατοσφαιριση ολυμπιακου"
"στιβος ολυμπιακου"
"κολυμβηση ολυμπιακου"
"ερασιτεχνης ολυμπιακος"
το σαιτ σκεφτομαι που θα καταρρευσει αν αρχισω να ποσταρω και τις κουπες
Το τελευταίο καιρό δεν λέμε για τίποτε άλλο.κλαψομουνη γιαννακη πονανε τα ματια μας..αει κιχου επιτελους γιατι η υπομονη μας εχει εξαντληθει προ πολλου..
Η αρχή θα γίνει αυτόν το μήνα με το κύπελλο.
που πας ρε κακομοιρη?????????????????????
κλαψε οσο θελεις..
που πας ρε κακομοιρη?????????????????????
κλαψε οσο θελεις..
δεν γαμαμε στρακια-λαγους-κλωνους..
κ αυτος ο παπαλουκας λες κ ειναι καποιος αλλος...δύσκολη ομάδα αυτή η Ταού. πολύ γρήγορη περιφέρεια
λες ο γιαννακης να τα βλεπει η να κοιματε παλι?Αν συνεχισετε να φορτωνετε παιχνιδι στον Μπουρουση και βελτιωθειτε στην αμυνα κατι μπορει να γινει.
Σημερα δεν μπορεις να πεις οτι φταιει ο κλαψομουνης.λες ο γιαννακης να τα βλεπει η να κοιματε παλι?