Νέα

Μπάσκετ Ολυμπιακού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 130K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.908
Πόντοι
606
λετε να εκανε καλα με τον Μπουρουση ? να τεντωσει λιγο την κατασταση ? Κ τωρα που νικησαμε μεστην πολη ειναι σαν να του λεει κατσε καλα γιατι κ χωρις εσενα ξεκολιαζουμε...
o μπουρουσης εχει το γνωστο ανεξηγητο αλαζονικο υφος..

ετσι κι αλλιως δεν φαινεται η απουσια του γιατι νεστεροβιτς-μαυροκεφαλιδης ειναι πολυ καλοι

taskanas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Κριτικές
6
Like
354
Πόντοι
301
εχω μια προταση να φερουμε το κλαψογιαννακη πισω

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Επική ανατροπή.Πείσμωσαν,μετά το 49-37.Μόλις έπαιξαν σαν ομάδα αμέσως φάνηκε η διαφορά.Ημασταν και τυχεροί στο τέλος αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς,άξιζε να μπει αυτό το κωλόφαρδο τρίποντο του Παπαλουκά.Ευτυχώς δεν έβαλε τον Τεόντοσιτς στο τέλος ο Σοφός(κάτι ξέρει!!!).Ο Παπαλουκάς στα τελευταία ματς μου θυμίζει τον παλιό καλό Παπαλουκά και μετά από τόσον καιρό από τότε που γύρισε,μπορεί να πει ότι αρχίζει να βγάζει επιτέλους τα λεφτά του.Ο Μπουρούσης είναι μεγάλος αλητάμπουρας και δεν το λέω τώρα αλλά το ξέρω χρόνια τώρα και από προσωπική εμπειρία.Εχει προσφέρει πολλά στην ομάδα και είναι παιχταράς, αλλά είναι ελεεινός παλιοχαρακτήρας και αυτή η νίκη ήταν ένα καλό χαστούκι και για τον εγωισμό του, για να καταλάβει ότι ουδείς αναντικατάστατος. Δεν παίζουν τα ονόματα και η φήμη μέσα στο γήπεδο, αλλά η ψυχή. Ο Σοφός έχει κάνει καλή δουλειά και όποιος δεν γουστάρει μπορεί να σηκωθεί να φύγει.  

τι ξερεις γενικα για μπουρουση??

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
37.922
Πόντοι
42.697
ρε σεις τι επαθε/'εκανε σημερα ο Ερτσενγκ?!! :o

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Πάντως την αποψινή εμφάνιση του Χαλπερίν δεν την περίμενα...
Κάτι ήξερε και τον κράτησε φέτος ο Ίβκοβιτς.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ο χαλπεριν με την εθνικη ομαδα εχει μ.ο κοντα στους 20 ποντους, εδω ολοι οι προποητες ηθελαν να τον κανουν σιγαλα...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
οντως εκανε μεγαλο παιχνιδι
και γενικα ηταν μια καλη εμφανιση παρα τον παραλογο αριθμο τριποντων που επιχειρησαμε ,αλλα και πετυχαμε
βεβαια θα τα εψελνα στον σπανουλη αλλα εμαθα οτι επαιξε με 5 αναλγητικες ενεσεις οποτε του δινω ενα ελαφρυντικο

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Η νίκη αυτή δεν λέει τίποτα για μένα.Το θέμα είναι να είναι έτοιμη η ομάδα στα πλέι-οφς.Όσο παίζουμε ομαδικά, με αυτοματισμούς και σύστημα που βγαίνει από τις δουλεμένες προπονήσεις,δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.Αλλά δεν το βλέπω.Στο χθεσινό μας έσωσαν τα επιθετικά ριμπάουντ και κάποια κωλόφαρδα(ας το παραδεχτούμε) τρίποντα ψυχολογίας.Και παρόλα αυτά,πάλι παραλίγο να το χάσουμε μεσα από τα χέρια μας!!!!Οσο ο Μπουρούσης βγαίνει και σουτάρει τρίποντα ενώ είμαστε μπροστά 5 πόντους 2 λεπτά πριν το τέλος, ο Τεόντοσιτς σκάει την μπάλα 20 δεπτερόλεπτα πριν την δώσει και ο Παπαλουκάς πρώτα πηδάει στον αέρα και μετά ψάχνει ελεύθερο συμπαίχτη, μπορεί να χάσουμε κι από τον Ηλυσιακό.Δε μπορεί να έχεις τέτοια επιθετική δύναμη πυρός μέσα στο καλάθι και να μου κάνεις 30 τρίποντα στο παιχνίδι!!!!Και άντε χθες έκανε το παιχνίδι της ζωής του ο Χαλπερίν.Αυτό δεν θα συμβαίνει κάθε μέρα όμως.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Μπράβο στην ομάδα για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος.
Μακάρι να κάνουμε ίδιες εμφανίσεις και στα play off για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Στον Βασιλακόπουλο οι Αγγελόπουλοι

Στα γραφεία της ΕΟΚ βρέθηκαν την Τρίτη οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος και είχαν συνάντηση με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο. Σκοπός της συνάντησης των δυο πλευρών ήταν να εκφραστούν τα παράπονα των μεγαλομετόχων του Ολυμπιακού για τη διαιτησία του δεύτερου τελικού της Α1, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Η διοίκηση του Ολυμπιακού εμφανίζεται δυσαρεστημένη με τα όσα έγιναν το βράδυ της Κυριακής και ζήτησε από τον πρόεδρο της ΕΟΚ να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να μην υπάρξουν παρόμοια προβλήματα στο μέλλον.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν δει τις προτάσεις που κατέθεσαν για τις αλλαγές στην ΚΕΔ να μην γίνονται αποδεκτές και απείχαν από τις κληρώσεις των προηγούμενων αγώνων. Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι αποχώρησαν από τα γραφεία της ΕΟΚ αμέσως μετά το τέλος της συνάντησής τους με τον Βασιλακόπουλο και δεν έδωσαν το «παρών» στην κλήρωση των διαιτητών του τρίτου αγώνα, όπως φημολογούνταν τις τελευταίες ημέρες.

novasports.gr

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ρε βάλτε το Μ-πέο πρόεδρο στην ΚΑΕ, να γίνει το 3-2!!!!

Η άλλη λύση είναι μοντέλο βόλεϋ: Τους αφήνεις απλήρωτους και το 0-2 το ανατρέπουν σε 3-2.

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
Ρε βάλτε το Μ-πέο πρόεδρο στην ΚΑΕ, να γίνει το 3-2!!!!

Η άλλη λύση είναι μοντέλο βόλεϋ: Τους αφήνεις απλήρωτους και το 0-2 το ανατρέπουν σε 3-2.

Ήθελα και να'ξερα ρε πούστη, δεν έχεις βαρεθεί να παίρνεις μαϊμού πρωταθλήματα στο ποδόσφαιρο, θέλεις και στο basket;

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ήθελα και να'ξερα ρε πούστη, δεν έχεις βαρεθεί να παίρνεις μαϊμού πρωταθλήματα στο μπασκετ, θέλεις και στη μπαλα;

Ο Μπέος μαϊμού βγήκε στα play-ωχ την 1η του χρονιά στην Α' Εθνική;;
Βγήκε επειδή μετά το γαύρο, έπαιξε την καλύτερη μπάλα εντός γηπέδου.

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
Ο Μπέος μαϊμού βγήκε στα play-ωχ την 1η του χρονιά στην Α' Εθνική;;
Βγήκε επειδή μετά το γαύρο, έπαιξε την καλύτερη μπάλα εντός γηπέδου.

Πολύ Καλό!!!  :2funny: :2funny: :2funny: Πάντα το έλεγα ότι έχεις χιούμορ....

Πες μου και ένα με τον Τοτό τώρα

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Πολύ Καλό!!!  :2funny: :2funny: :2funny: Πάντα το έλεγα ότι έχεις χιούμορ....

Πες μου και ένα με τον Τοτό τώρα

Αυτό με το ΓΙωρίκα και τον Κωστίκα σας ταιριάζει:

Είναι μια μέρα ο Κωστίκας και ο Γιωρίκας, περπατάνε στο δρόμο, για μια στιγμή λέει ο Γιωρίκας:
- Ρε Κωστίκα, δεν πάμε να παίξουμε μπάλα;
- Άντε πάμε, λέει ο Κωστίκας.
Πάνε λοιπόν στο γήπεδο αλλά για στιγμή λέει ο Γιωρίκας:
- Ρε `συ, δύο άτομα είμαστε πως θα παίξουμε;
- Κοίτα, λέει ο Κωστίκας, εγώ θα κάνω τους φιλάθλους και εσύ θα κάνεις τους παίχτες, καλά;
- Καλά, λέει ο Γιωρίκας.
Έτσι λοιπόν αρχίζουνε, ο Κωστίκας πάνω στις κερκίδες φωνάζει και ο Γιωρίκας τρέχει πάνω κάτω το γήπεδο. Εκεί που αρχίζουνε κάπου ατμόσφαιρα, ο Κωστίκας παίρνει μια πέτρα και την πετάει στον Γιωρίκα. Γυρνάει ο Γιωρίκας και του λέει:
- Καλά ρε Κωστίκα, είκοσι δύο ποδοσφαιριστές εμένα βρήκες να πετύχεις;
Και γυρνάει και του λέει ο Κώστικας:
- Σαράντα χιλιάδες κόσμο εμένα βρήκες να μου το πεις;;;

paovolos1.jpg

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Καλό ρε πούστη όντως  :2funny:

ΕΕΕ ΟΟΟ, Ν'ΑΝΕΒΟΥΝ ΟΙ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΟ!! :rockon: :rockon:
ΕΕΕ ΟΟΟ, Ν'ΑΝΕΒΟΥΝ ΟΙ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΟ!! :rockon: :rockon:

Σας φτιάξαμε και σύνθημα για του χρόνου που θα έχετε γύρω στα 33 (όχι 33.000)διαρκείας.

paovolos1.jpg

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
Έλα Μεγαλέφαντε σου έφτιαξα και εγώ ένα σύνθημα που θα φωνάζεις στο τηγάνι παρέα με τον Κατέλη:

EEE OOO ΛΕΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΡΩΩ ΚΑΙ ΣΑΝΟ!

EEE OOO ΛΕΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΡΩΩ ΚΑΙ ΣΑΝΟ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom