Νέα

Μπάσκετ Ολυμπιακού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 130K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Mεγαλη νικη αποψε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μπραβο στην ομαδα για την μεγαλη προσπαθεια, μια νικη την αλλη βδομαδα μεσα στους Τουρκους και παιρνουμε και την πρωτια!!!

Να μας πει και 2 λογακια παραπανω ο λαλακ που ειδε με μεγαλη προσοχη το ματς.....!!!! :tooth:
την αλλη εβδομαδα ξεκαθαριζουν κατα τεραστιο ποσοστο οι ομιλοι τυπε

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
πως το βλεπετε το αλλο ματς με τους τουρκους...??

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
[size=20pt]Παίκτης της χρονιάς ο Μίλος![/size]

Ο Σέρβος πόιντ γκαρντ του Ολυμπιακού κέρδισε το βραβείο του κορυφαίου Ευρωπαίου καλαθοσφαιριστή για την σεζόν 2009-2010 κερδίζοντας στο νήμα, τον νικητή των περιόδων 2007-2008 και 2008-2009 Πάου Γκασόλ.

Ο 24χρονος άσος του Θρύλου εξαργύρωσε την περσινή καταπληκτική του χρονιά με την βράβευση του από την FIBA..

Ο Τεόντοσιτς πραγματοποίησε εκπληκτικές εμφανίσεις τόσο με την φανέλα του Ολυμπιακού στην Eυρωλίγκα (όπου ανακηρύχθηκε ΜVP της διοργάνωσης) και στα εντός συνόρων ματς, όσο και με αυτήν της Εθνικής ομάδας της Σερβίας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Τουρκίας ( μέλος της κορυφαίας πεντάδας του τουρνουά).

Ο πρόεδρος της FIBA Europe, Olafur Rafnsson, αφού τον συνεχάρη προσωπικά, δήλωσε: "Μια γρήγορη ματιά στα ονόματα των υπόλοιπων υποψηφίων είναι αρκετή για να δώσει σε αυτό το βραβείο την απαιτούμενη αίγλη. Η ανάδειξη σου ως κορυφαίου παίκτη της Ευρώπης δείχνει ότι οι φίλοι και οι ειδικοί του αθλήματος πιστεύουν πως είσαι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του μπάσκετ". Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Γενικός Γραμματέας της FIBA, Ναρ Ζανολίν. "Μερικές φορές δυσκολεύομαι να πιστέψω πως είναι μόλις 24 ετών, οπότε ήταν για εμένα έκπληξη που ψηφίστηκε καλύτερος Ευρωπαίος για πρώτη φορά στην καριέρα του".

Όγδοος και καταϊδρωμένος ο Διαμαντίδης

Τον Μίλος Τεόντοσιτς στην σχετική λίστα ακολουθούν οι Γκασόλ, Νοβίτσκι, Κλέιζα, Ναβάρο, Τούρκογλου, Ιλιασόβα, Διαμαντίδης, Ντενγκ, Μπαρνιάνι και Ντάγκιτς. Δύο ερυθρόλευκοι στην πρώτη πεντάδα και ο πράσινος Διαμαντίδης όγδοος, βλέποντας την... πλάτη του Μίλος και του Πιστολίνας!

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
νομίζω δίκαια η βαθμολογηση των παικτών

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Πω πω ρε πούστη μου!!!!!!!!! Αυτός ο σκατοκέφαλος ο Ιωάννου που μεταδίδει είναι ΤΡΟΜΕΡΑ ενοχλητικός!!!Φωνάζει λες και βλέπουν το ματς κωφάλαλοι κι έχει τόσο ηλίθια φωνή!!!! Χάθηκε να είχαν σήμερα απεργία αντί για χθες??? Χίλιες φορές να μην ακούω τίποτα όπως όταν είμαι στο γήπεδο με την ατμόσφαιρα που υπάρχει!!!! Αντε με τον μαλάκα.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
πως παει το ματς χωρις μπουρουση??Αξιζε η αποχωρηση που του εκαναν?

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Πω πω ρε πούστη μου!!!!!!!!! Αυτός ο σκατοκέφαλος ο Ιωάννου που μεταδίδει είναι ΤΡΟΜΕΡΑ ενοχλητικός!!!Φωνάζει λες και βλέπουν το ματς κωφάλαλοι κι έχει τόσο ηλίθια φωνή!!!! Χάθηκε να είχαν σήμερα απεργία αντί για χθες??? Χίλιες φορές να μην ακούω τίποτα όπως όταν είμαι στο γήπεδο με την ατμόσφαιρα που υπάρχει!!!! Αντε με τον μαλάκα.
:thumbsup: συν του οτι ειναι κ μουνοπανακι ως ατομο,το εχω στο mute με  techno να παιζει,για να δουμε ακομα

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
μαγκες με τον μπουρουση ξερει κανεις τι παιχτηκε??

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
τελικα εφυγε δεν εφυγε ο μπουρουσης ο ντουντα θελει ρισπεκτ.για καποιους που τον κραξανε το λεω.τι λετε??Ελα το διπλο στην τουρκια να τρελαθουμε....

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Θρυλαρααααααααααα ρεσπεκττττττττττττττ  συν 15 ποντους.........Ναι ρε πουστη γαμω το ποδοσφαιρο μου γαμω!!!!!

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Απόλαυση.  :rockon: :rockon: :rockon:

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
Παπαλουκας= Παιχταρας

papaflik

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
1
ΠΟΥΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΑΛΕΣ !!! Α ΡΕ  ΝΤΟΥΝΤΑ ΜΕΓΑΛΕ ΕΔΕΙΞΕΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ ! ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ !!!

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
τελικα τι εχετε να πειτε για ντουντα??

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.941
Πόντοι
606
ο ιβκοβιτς εχει φτιαξει πολυ καλο συνολο

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
λετε να εκανε καλα με τον Μπουρουση ? να τεντωσει λιγο την κατασταση ? Κ τωρα που νικησαμε μεστην πολη ειναι σαν να του λεει κατσε καλα γιατι κ χωρις εσενα ξεκολιαζουμε...

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Επική ανατροπή.Πείσμωσαν,μετά το 49-37.Μόλις έπαιξαν σαν ομάδα αμέσως φάνηκε η διαφορά.Ημασταν και τυχεροί στο τέλος αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς,άξιζε να μπει αυτό το κωλόφαρδο τρίποντο του Παπαλουκά.Ευτυχώς δεν έβαλε τον Τεόντοσιτς στο τέλος ο Σοφός(κάτι ξέρει!!!).Ο Παπαλουκάς στα τελευταία ματς μου θυμίζει τον παλιό καλό Παπαλουκά και μετά από τόσον καιρό από τότε που γύρισε,μπορεί να πει ότι αρχίζει να βγάζει επιτέλους τα λεφτά του.Ο Μπουρούσης είναι μεγάλος αλητάμπουρας και δεν το λέω τώρα αλλά το ξέρω χρόνια τώρα και από προσωπική εμπειρία.Εχει προσφέρει πολλά στην ομάδα και είναι παιχταράς, αλλά είναι ελεεινός παλιοχαρακτήρας και αυτή η νίκη ήταν ένα καλό χαστούκι και για τον εγωισμό του, για να καταλάβει ότι ουδείς αναντικατάστατος. Δεν παίζουν τα ονόματα και η φήμη μέσα στο γήπεδο, αλλά η ψυχή. Ο Σοφός έχει κάνει καλή δουλειά και όποιος δεν γουστάρει μπορεί να σηκωθεί να φύγει.  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom