You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπάσκετ Ολυμπιακού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 130K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.243
- Πόντοι
- 5.097
καλα εσένα σε έβγαλε καταλανό
όταν παίζει η μια ελληνική με την ξένη ομάδα να είμαστε με τους Έλληνες
όταν παίζει η άλλη γιατί δεν λέει κάτι?
[/quεγω προσωπικα δεν ασχολουμαι με τον παναθηναικο δεν με ενδιαφερει ειλικρινα τι θα κανει και δεν τον παρακολουθω το ιδιο θα ηθελα και απο μερικους παναθηναικους που η ασχολια τους ειναι να χασει ο ολυμπιακος για να κοκορευτουνε βλεπε και εφημεριδες derby πρασινη οταν χανει ο ολυμπιακος ολοκληρα πρωτοσελιδα και επειδη ξερω την απαντηση σας βρες μου ενα ολοκληρο πρωτοσελιδο του πρωταθλητη που να ασχοληται με την ηττα του παναθηναικου εγω μπορω να σου βρω 10 της πρασινης.
δεν ζητησα παντως να εισαστε με τον ολυμπιακο απλως να ασχοληστε με την δικια σας ομαδα και οχι με την δικια μας τοσο απλο ειναι ασε εμας στο final να φαμε και 10 ποντους δικο μας προβλημα αλλα μονιμως και πριν και μετα τον αγωνα τρωγεσται με τον ολυμπιακο.
και κατι τελευταιο αν δεις δικο μου ποσταρισμα σε φορουμ του παναθηναικου βγες και ξεφτιλησε με τα φορουμ του ολυμπιακου ειναι για τους ολυμπιακους και τα φορουμ του παναθηναικου ειναι για τους παναθηναικους.
αυτο που λεω ειναι γενικο φαινομενο οχι εδω του σαιτ μπες στο gazeta και δες αρθρα για τον ολυμπιακο ποσοι βαζελοι μπαινουν και σχολιαζουν και κανε μια βολτα στα αρθρα του πανθηναικου να δεις ποσοι ολυμπιακοι σχολιαζουν εκει δες ποσοστα και κρινε.
φιλικα μιλαω παντα και συγνωμη για το μεγαλο κειμενο.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ρε φιλαράκο...
εγώ που έχω ψώνιο και αρρώστια με την μπάρτσα επειδή είμαι βάζελας δεν μποροώ να ασχολούμαι;
έλεος δλδ......
θα με πειράξει πολύ περισσότερο εάν χάσει η μπάρτσα παρά εάν το πάρει ο γάβρος...
τόσο απλό είναι......
εγώ που έχω ψώνιο και αρρώστια με την μπάρτσα επειδή είμαι βάζελας δεν μποροώ να ασχολούμαι;
έλεος δλδ......
θα με πειράξει πολύ περισσότερο εάν χάσει η μπάρτσα παρά εάν το πάρει ο γάβρος...
τόσο απλό είναι......
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Τωωωωωωωωωωωωωρα....? Ειναι αργα... Τα εχω κλεισει εδω και 1.5 μηνα περιπου μολις τελειωσε η φαση των 8...κανεις για παρισι???
Κορυφαια αποδοση για να κερδισει την Παρτιζαν...?πρέπει να πιάσει κουφαία απόδοση για να περάσει την παρτιζάν
με εμφανίσεις στυλ προκομ κλάφτα
Μαλλον δεν τα ξερεις καλα...
Τι ειχαν οι εμφανισεις με την Προκομ? Ενα ματς μπηκε σοβαρος και τους εβαλε μεσα στα καλαθια...
Καλη η καραμελιτσα,αλλα εχει ξεφτισει πλεον,παρακατω...αν είχε άλλο προπονητικό τιμ θα συμφωνούσα
Κοιτα που βρισκονται οι Γκερσον,Μεσσινα,Πιανιτζιανι...
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.243
- Πόντοι
- 5.097
δικαιωμα σου ειναι δεν αντιλεγω αν και δεν δεχομαι ειμαι πχ ολυμπιακος αλλα στο εξωτερικο υποστηριζω την λιβερπουλ αλλο να λες μου αρεσει η λιβερπουλ επειδη παιζει ωραιο ποδοσφαιρο και γουσταρω να την βλεπω και αλλο υποστηριζω.ρε φιλαράκο...
έλεος δλδ......
τόσο απλό είναι......
εν κατακλειδη δικαιωμα σου ειναι να θελεις να το παρει η μπαρτσελωνα και αλλο να μιλας στο φορουμ εδω και να λες θα σας σκισουμε το ιδιο θε ελεγες πιστευω και για την παρτιζαν πχ.
ερωτηση αν δεν ηταν ο ολυμπιακος στο φιναλ θα ελεγες τα ιδια για τις αλλες αντιπαλους της μπαρτσα?
Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
κοίτα μακάρι να περάσει την παρτιζάνΚορυφαια αποδοση για να κερδισει την Παρτιζαν...?
Μαλλον δεν τα ξερεις καλα...
Τι ειχαν οι εμφανισεις με την Προκομ? Ενα ματς μπηκε σοβαρος και τους εβαλε μεσα στα καλαθια...Καλη η καραμελιτσα,αλλα εχει ξεφτισει πλεον,παρακατω...
Κοιτα που βρισκονται οι Γκερσον,Μεσσινα,Πιανιτζιανι...
επειδή έχω δει την ομάδα αυτή από κοντά πάνω από τρεις φορές σου λέω ότι πρέπει να πιάσει
κορυφαία απόδοση για το δυναμικό που έχει
τώρα για τον γιαννάκη ότι πεις
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Εγω πανω απο 10 την εχω δει απο κοντα... Και της 7 η 8 φετος, που δεν εχει απολυτως καμμια σχεση με περισυ και προπερσυ...
Μια απλα μετρια ομαδα ειναι με μετριοτατους παιχτες...
Αν ο ηγετης της ειναι ο Κετσμαν που οπως θυμασαι στο Παναθηναικο ηταν ο 11ος η ο 12ος παιχτης φαντασου...
Ο Βεσελι φετος ειναι το επομενο φυντανι του Βουγιοσεβιτς,ο οποιος και θα δωθει φετος και θα φερει ακομη ενα σημαντικο ποσον στα ταμεια της Παρτιζαν.
Απο κει και περα τπτ απολυτως,απλα περασε με την δυναμη της φοβερης και τρομερης εδρας της!!! Και της ανυπαρξιας του Σουβλατζη κατα κοσμον Γκερσον...
Και για το τελος να σου θυμισω οτι για ενα σουτ στο τελος, στην θεση της Παρτιζαν θα ηταν το Μαρουσι... Για τα πλευ οφ μιλαω, δεν ξερω αν θα καταφερνε το Μαρουσι να περασει την Μακαμπι...
Αν ο ηγετης της ειναι ο Κετσμαν που οπως θυμασαι στο Παναθηναικο ηταν ο 11ος η ο 12ος παιχτης φαντασου...
Ο Βεσελι φετος ειναι το επομενο φυντανι του Βουγιοσεβιτς,ο οποιος και θα δωθει φετος και θα φερει ακομη ενα σημαντικο ποσον στα ταμεια της Παρτιζαν.
Απο κει και περα τπτ απολυτως,απλα περασε με την δυναμη της φοβερης και τρομερης εδρας της!!! Και της ανυπαρξιας του Σουβλατζη κατα κοσμον Γκερσον...
Και για το τελος να σου θυμισω οτι για ενα σουτ στο τελος, στην θεση της Παρτιζαν θα ηταν το Μαρουσι... Για τα πλευ οφ μιλαω, δεν ξερω αν θα καταφερνε το Μαρουσι να περασει την Μακαμπι...
ετσι 100%Εγω πανω απο 10 την εχω δει απο κοντα... Και της 7 η 8 φετος, που δεν εχει απολυτως καμμια σχεση με περισυ και προπερσι...
ενας μετριος παιχτης ειναι με καλο σουτ...τπτ παραπανω...απλα εκει με τοσους παιχτες που εδωσαν φετος καταντησε η ομαδα να παιζει γι αυτον....ο κετσμαν δεν έχει σχέση με αυτό που ήταν στον παναθηναικό
έπειτα δες πως ξεπέρασε την μακαμπί
μακάρι να κερδίσει ο ολυμπιακός αλλά δεν θα ναι εύκολο
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Τωρα αυτο που μου λες για τον Κετσμαν θες να το σχολιασω...?ο κετσμαν δεν έχει σχέση με αυτό που ήταν στον παναθηναικό
έπειτα δες πως ξεπέρασε την μακαμπί
μακάρι να κερδίσει ο ολυμπιακός αλλά δεν θα ναι εύκολο
Πως να εχει σχεση ρε αδερφε ο περσινος με τον φετινο? Ειπαμε στον Παναθηναικο ηταν ο 12ος παιχτης!!! Τπτ αλλο επ αυτου.
Πως ξεπερασε την Μακαμπι? Ξυλο ξυλο ξυλο ξυλο και τπτ αλλο...
Χαρακτηριζετε το παιχνιδι που παιζει ο Βουγιοσεβιτς ως η νεα Λιμοζ!!! Δεν ξερω αν την Θυμασαι την Λιμοζ του Μαλκοβιτς? Λογω καθολου ταλεντου της ομαδας ο πανεξυπνος Σερβος το εχει ριξει στο ξιλικι, και προσπαθει συνηθως με την ζωνη στα 30 απο τα 40 λεπτα του παιχνιδιου,να καταστρεψει το παιχνιδι του αλλου...
Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
μα για το ξύλο μιλάμε ,μπάσκετ παίζουνε?Τωρα αυτο που μου λες για τον Κετσμαν θες να το σχολιασω...?
Πως να εχει σχεση ρε αδερφε ο περσινος με τον φετινο? Ειπαμε στον Παναθηναικο ηταν ο 12ος παιχτης!!! Τπτ αλλο επ αυτου.
Πως ξεπερασε την Μακαμπι? Ξυλο ξυλο ξυλο ξυλο και τπτ αλλο...
Χαρακτηριζετε το παιχνιδι που παιζει ο Βουγιοσεβιτς ως η νεα Λιμοζ!!! Δεν ξερω αν την Θυμασαι την Λιμοζ του Μαλκοβιτς? Λογω καθολου ταλεντου της ομαδας ο πανεξυπνος Σερβος το εχει ριξει στο ξιλικι, και προσπαθει συνηθως με την ζωνη στα 30 απο τα 40 λεπτα του παιχνιδιου,να καταστρεψει το παιχνιδι του αλλου...
ο 2,30 είχε αρχίσει στις φάπες τον πέκοβιτς και γύρω γύρω καναν φάουλ αποδιοργανώνοντας οποιοδήποτε ρυθμό
τώρα για τη λιμόζ είχε και ποιο ποιοτικά στοιχεία (οστροφσκι, ντακουρί) και για την εποχή της έπαιζε ξύλο μεν αλλά όχι τελείως καταστροφικό παιχνίδι
Ναι καλα,περιμενε με!!ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχααααααα σε περιμένω πουστράκι.....
και ο Ναβάρο το ίδιο.........
Αν περασουμε την Παρτιζαν και βρουμε στον τελικο την Μπαρτσα ειναι δικο μας!!
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Καλοριζικο να ειναι!!!
Το νεο σαιτ της www.olympiacosbc.gr/page.ashx?pid=1&mid=103]Κ.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ[/url]
Απλα υπεροχο!! Και οσο παιρναει ο καιρος θα γινεται και πολυ καλυτερο!!
Το νεο σαιτ της www.olympiacosbc.gr/page.ashx?pid=1&mid=103]Κ.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ[/url]
Απλα υπεροχο!! Και οσο παιρναει ο καιρος θα γινεται και πολυ καλυτερο!!
Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
πολύ καλό το σαίτ της καε ολυμπιακός
είναι και χρηστικό αρκετά
έχει φωτό και μια από τις καλύτερες ομάδες που πέρασαν από την ελλάδα όταν ακόμα το μπάσκετ ήταν σε νορμάλ πλαίσια
αυτή με τους διάκουλα, μελίνι κλπ που πήρε το πρωτάθλημα και είχα την χαρά να παρακολουθήσω
είναι και χρηστικό αρκετά
έχει φωτό και μια από τις καλύτερες ομάδες που πέρασαν από την ελλάδα όταν ακόμα το μπάσκετ ήταν σε νορμάλ πλαίσια
αυτή με τους διάκουλα, μελίνι κλπ που πήρε το πρωτάθλημα και είχα την χαρά να παρακολουθήσω
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
μόνο και μόνο που έχει αυτό αξίζει
http://[URL unfurl="true"]www.olympiacosbc.gr/uploads/CHEERLEADERS/Omadikes/TEAM1.png[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.olympiacosbc.gr/uploads/CHEERLEADERS/Omadikes/TEAM13.png[/img[/URL]]
http://[URL unfurl="true"]www.olympiacosbc.gr/uploads/CHEERLEADERS/Omadikes/TEAM1.png[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.olympiacosbc.gr/uploads/CHEERLEADERS/Omadikes/TEAM13.png[/img[/URL]]
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
μη μιλάτε παρακαλώ για Λιμόζ....με αρρωσταίνει η συζήτηση.μα για το ξύλο μιλάμε ,μπάσκετ παίζουνε?
ο 2,30 είχε αρχίσει στις φάπες τον πέκοβιτς και γύρω γύρω καναν φάουλ αποδιοργανώνοντας οποιοδήποτε ρυθμό
τώρα για τη λιμόζ είχε και ποιο ποιοτικά στοιχεία (οστροφσκι, ντακουρί) και για την εποχή της έπαιζε ξύλο μεν αλλά όχι τελείως καταστροφικό παιχνίδι
έβλεπα τον παπάρα τον Γιάνγκ τότε με το κωλόχερό του και τον Φορτέ στην προθέρμανση να κάνουνε σουτάκια από τη μέση του γηπέδου και να μην αστοχούνε ούτε σε ΈΝΑ. Και άρχιζε μετά το ματς και οι κουλοχέρηδες βάζανε τα τρίποντα το ένα μετά το άλλο με κρεμασμένους δύο παίκτες πάνω τους...
τι ήταν αυτό το πράγμα...
και έβλεπες τη φροντ λάιν του Ολυμπιακού τότε και αναρωτιόσουνα πότε θα ξαναβγει τέτοια φροντ λάιν....
μιλάμε για Τάρλατς θωρηκτό τότε που αναστενάζανε τα καλάθια....
πάντως βλέπαμε γαμώ τα μπάσκετ τότε...δεν ξέρω γιατί μου άρεσε τόσο πολύ περισσότερο τότε...
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
Top 10 Μαρτιου... Απο το σαιτ της Κ.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ