- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
Κρυφή κάμερα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού!
και οι τσιρλιντερς γαμανε αποψε
έχω δει στην Βαρσάβα κάτι άπαιχτα τεμάχια...
εμείς δεν ξέρουμε τη χρώμα είναι η μπάλα αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ανοίγεστε τόσο πολύ , μετά .αν στραβώσει κάτι δεν θα ξέρετε που να κρυφτείτε
Αν περασουμε στον τελικο παντως θελω Μπαρτσελονα,ΤΣΣΚΑ σε καμια περιπτωση!!!
καλά στον τελικό θα είναι έτσι κι αλλιώς η μπαρτσελόνααν ειμαστε σοβαροι στην περιφερειακη αμυνα δεν εχουμε θεμα...και για τελικο καλυτερα μπαρτσα απο ρωσσους,με κωλομαδες που παιζουν τσουρουκι μπασκετ εχουμε θεμα.
αν ειμαστε σοβαροι στην περιφερειακη αμυνα δεν εχουμε θεμα...και για τελικο καλυτερα μπαρτσα απο ρωσσους,με κωλομαδες που παιζουν τσουρουκι μπασκετ εχουμε θεμα.
λογικα τους εχουμε...και εξω που χασαμε χασαμε με 6 και ηταν η χειροτερη εμφανιση στη σεζον..πέρνα πρώτη την Παρτιζάν και το συζητάμε στον τελικό....
δεν νομίζω να έχει και πολλά να συζητήσει φέτος η Μπαρτσελόνα με οποιαδήποτε ομάδαπέρνα πρώτη την Παρτιζάν και το συζητάμε στον τελικό....
ασε να τους γλεντήσω στο Παρίσι......δεν νομίζω να έχει και πολλά να συζητήσει φέτος η Μπαρτσελόνα με οποιαδήποτε ομάδα
εν τω μεταξύ η Ρεάλ φέτος ήταν πολύ καλήασε να τους γλεντήσω στο Παρίσι......
αααααααχαχαχαχαχαχαχαχαααααα
θέλουν την μπαρτσα λέει...
αυτή που πήγε στην Μαδρίτη και κέρδισε 2 φορές Τρίτη Πέμπτη....και χαλαρά........
αααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαααααααααααα