Νέα

Μπάσκετ Ολυμπιακού

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 129K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Να ταν ο μονος που την εχει πατησει ετσι.
Ειναι γλυκια η Αθηνα αγορινα....
Εχει πολλα να σου προσφερει και η νυχτα ειδικα ειναι πολυ εθιστικη..
 

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Μηνύματα
945
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
Τι εννοεί?Θέλει να χάνει συνέχεια δηλαδή?


Ορεξάτος για σκληρή δουλειά και τίτλους ήρθε στην Ελλάδα από τη Φιλαδέλφεια στις 9:20 το πρωί ο Λιν Γκριρ. Ο άσος του Ολυμπιακού παρουσιάστηκε αισιόδοξος για τη νέα χρονιά και δήλωσε ενθουσιασμένος από τις μεταγραφές που έκανε η ομάδα του και την ισχυροποίησαν σημαντικά.

«Πρέπει να παίζουμε κάθε ματς σαν να παίζαμε με Παναθηναϊκό.
 

ploughman

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Μηνύματα
945
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.997
Πολύ θα παίζει το παιδί!Πάει,χάθηκε ένα ταλέντο...


Το σίριαλ της μεταγραφής του Κώστα Σλούκα έλαβε τέλος και η κατάληξή του ήταν θετική για τον Ολυμπιακό. Ο 18χρονος γκαρντ, πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Εφήβων, αποδέχτηκε τελικά την πρόταση των «ερυθρόλευκων» και συμφώνησε να προσφέρει τις υπηρεσίες του για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Θυμίζουμε πως εδώ και αρκετές εβδομάδες οι Πειραιώτες είχαν δώσει τα χέρια με την ομάδα του (Μαντουλίδης) και η μετακίνηση «κολλούσε» στην επιθυμία του παίκτη να έχει σημαντικό χρόνο συμμετοχής. Λογικά οι όποιες… εγγυήσεις δόθηκαν και ο Σλούκας θα «κατηφορίσει» προς Πειραιά.
 

Επισκέπτης
στρατηγε μου προς το παρον ας μεινουμε στα δεδομενα..

Το μεγάλο αφιέρωμα των Times στον Τσίλντρες και τον Ολυμπιακό..

Δεν είναι απλά τιμητικό, αλλά (πάλι αυτή η λέξη) ιστορικό το γεγονός ότι στους σαββατιάτικους Times, σε μία από τις κορυφαίες εκδόσεις του κόσμου, αφιερώνονται δύο σελίδες στον Τζος Τσίλντρες και τον Ολυμπιακό. Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος εξηγεί στον Αμερικανό συνάδελφο που ταξίδεψε στην Αθήνα, πώς πέτυχε να φέρει στην Ευρώπη έναν από τους καλύτερους έκτους παίκτες του ΝΒΑ κυρίως όμως, τι ετοιμάζει για του χρόνου.

"Έπρεπε να τους πείσω ότι έχω χρήματα"

Ξεκινάμε από τον άνθρωπο που οραματίστηκε την μετεγγραφή και την μεγαλύτερη ενόχλησή του σε όλη την ιστορία: "πριν από έναν χρόνο έχασα τον ύπνο μου προσπαθώντας να πείσω τον ατζέντη Μαρκ Μπατλεστάιν, ότι έχουμε τα χρήματα για να εγγυηθούμε συμβόλαια παικτών(σ.σ. Τζανέρο Πάργκο, Τσάρλι Μπελ). Ήταν ενοχλητικό", δηλώνει ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος στον δημοσιογράφο Πιτ Τέιμελ.

Η ιστορία κύλησε διαφορετικά με τον Τζιμ Τάνερ, τον μάνατζερ του Τσίλντρες: "όλα ξεκίνησαν καλύτερα διότι δεν ήρθε να με ρωτήσει που θα βρω τα χρήματα. Ήταν προφανές πως είχε συγκεντρώσει τις πληροφορίες του", τονίζει ο νεαρός παράγοντας τον οποίο οι Αμερικανοί συγκρίνουν αρκετά με τον Μαρκ Κουμπαν τον ιδιοκτήτη των Μάβερικς. Ο λόγος; Η προτίμησή του στο σπορ ντύσιμο αλλά και η άνεση στην επικοινωνία.

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, τονίζουν και στις ΗΠΑ ότι τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα: "Κάναμε την έρευνά μας για την νέα χρονιά και θα είμαστε έτοιμοι ακόμα και για την περίπτωση που ο Τζος επιλέξει να επιστρέψει στο ΝΒΑ. Δεν θα αποκαλύψω όμως το ποσό το οποίο σκεφτόμαστε να δαπανήσουμε. Ίσως να ανοίξω ένα μικρό γραφείο στη Νέα Υόρκη για να δεχτώ …προσφορές από παίκτες του ΝΒΑ" προσθέτει γελώντας ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Τσίλντρες: Θα ήμουν ο …ηλίθιος της χρονιάς

Λίγες μόνο ημέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, πριν δηλαδή τα γήπεδά μας, τους διαιτητές μας, τους φιλάθλους μας, τους δημοσιογράφους μας, ο Τζος Τσίλντρες λειτουργεί ως η μεγαλύτερη διαφήμιση για την Ελλάδα στην σύγχρονη ιστορία μας. Εξώφυλλο του ΕΟΤ: "όλα στην Ελλάδα είναι υπέροχα. Ο κόσμος λατρεύει τους παίκτες όπως στην Αμερική τους σταρ του σινεμά. Ότι και να κάνω γίνεται πρωτοσέλιδο. Ο κόσμος εδώ δεν αγαπάει απλά τον Ολυμπιακό. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα έβλεπα τατουάζ με το όνομα της ομάδας", δηλώσει ο Αμερικανός στους Times.

Η οικονομική και όχι μόνο ανάλυση της συμφωνίας, από τον Τσίλντρες δίνει την δική του άποψη για την επιλογή της Ελλάδας: "Φέτος μόνο θα βγάλω τα διπλάσια από ότι στις ΗΠΑ, έχω ένα υπέροχο σπίτι, αυτοκίνητο, μάγειρα, τα πάντα. Η συμπεριφορά όλων είναι υπέροχη και η ζωή στην Ελλάδα, αν εξαιρέσω το πρωϊνό, σπουδαία. Αν μέσα στην χρονιά ερχόμουν και σας ανέλυα την πρόταση του Ολυμπιακού, θα με χαρακτηρίζατε ηλίθιο της χρονιάς σε περίπτωση που την απέρριπτα.

Υπάρχει και αυτή η κόντρα με τον Παναθηναϊκό. Μου έλεγαν ότι θυμίζει την διαμάχη Ρεντ Σοξ-Γιάνκις στο μπέιζμπολ. Καμία σχέση. Εδώ απαγορεύεται οι φίλαθλοί μας να πάνε στην έδρα του αντιπάλου. Ο κόσμος ρίχνει αντικείμενα στους παίκτες και μετά τον αγώνα κανονίζουν ραντεβού για να παίξουν ξύλο. Είναι 100 φορές χειρότερα από ότι στην πατρίδα".

Στις προπονήσεις με το τραμ

Αγωνιστικά κι εξωαγωνιστικά, από τα λόγια του Αμερικανού καταλαβαίνουμε γιατί είναι ένας συνειδητοποιημένος άνθρωπος και όχι απλά ένας ακόμα αθλητής: "χάρηκα πολύ όταν μου εξήγησαν πως θα παίζω μέχρι 30 λεπτά και δεν ζητάνε από εμένα να σκοράρω 40 πόντους. Δεν μου ταιριάζει αυτό το μπάσκετ. Εδώ ο κόουτς θέλει τα πάντα πιο οργανωμένα. Επίσης, στην Ευρώπη δεν πληρώνουν με τον …πόντο. Τους ενδιαφέρουν οι παίκτες που αλλάζουν την ροή ενός αγώνα άσχετα με το σκοράρισμα. Παίκτες όπως ο Παπαλουκάς. Αυτός με έβαλε στη λογική μετά τον αγώνα με την Μακάμπι: "Έκανες ένα κλέψιμο και νικήσαμε. Αυτό μετράει", μου είπε όταν με είδε να γκρινιάζω επειδή δεν σκόραρα. Μου ταιριάζει πολύ αυτή η νοοτροπία.

Ίσως όμως τόσο το παιχνίδι όσο και η Ευρώπη να μην αρέσει σε πολλούς Ευρωπαίους. Δεν έχουμε δικό μας αεροπλάνο, τα ξενοδοχεία δεν είναι υπερπολυτελή, στο δωμάτιο μένεις πάντα με συμπαίκτη. Κάποιοι συμπαίκτες μου στις ΗΠΑ δεν θα τα ανέχονταν. Εγώ το βλέπω σαν μία εμπειρία η οποία θα με βοηθήσει για την ζωή μετά το μπάσκετ όταν όλα δεν θα είναι τόσο…υπερβολικά, όπως στο ΝΒΑ.

Γι αυτό το λόγο σκέφτομαι να πηγαίνω στις προπονήσεις με τραμ. Μου είπαν ότι θα φτάνει γρηγορότερα στο γήπεδο. Θα το δοκιμάσω".
 

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Μηνύματα
2.879
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
ρε πρακτορα δε ντρεπεσαι ....ποιος κομπι και ποιος παπαλουκας...βορεαδης λεμε και τα νανακια κοιμουνται ησυχα...η ετσι νομιζουν  :grin: :grin: :grin:.τα λεγα εγω απο περσι για αγγελοπουλους εδω και το θυμουνται οσοι ασχολουνται με τη μπαλλιτσα με τα  σπυρια....
 

Επισκέπτης
Για να δουμε σημερα τον Θρυλο τι εχει να μας δειξει..
Απο ποιοτητα παιχτων παντως δεν υστερει να δουμε και το συνολο ομως.
 

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Μηνύματα
3.510
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Ρε μάγκες....ο Μπουρούσης γιατί δεν έπαιξε??? :think: :think: :think:
 

Επισκέπτης
Ολυμπιακός-Αρης 74-57

Είχε... ποικιλία

Το εμπόδιο του Αρη αποδείχθηκε χαμηλό για τον Ολυμπιακό έστω και στο άδειο (ελέω τιμωρίας) Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το Σάββατο. Ο πλουραλισμός των ερυθρόλευκων και η έκρηξή τους σε σημαντικά σημεία του παιχνιδιού τους χάρισε τη νίκη με 74-57. Σε χαμηλές στροφές δούλεψε ο Αρης που έδειξε να μην πιστεύει στη νίκη.

Ετσι νίκησε

Mετά από ένα αμφίρροπο πρώτο δεκάλεπτο (10-8), ο Παπαλουκάς άλλαξε το ρυθμό της αναμέτρησης και βοήθησε τον Ολυμπιακό να πάρει διαφορά (26-22, 32-24). Οι λύσεις των ερυθρόλευκων στις σετ επιθέσεις αλλά και οι αιφνιδιασμοί που σιγά-σιγά εκδηλώθηκαν, τους βοήθησαν να πατήσουν καλύτερα στο παρκέ και να παγιώσουν το προβάδισμά τους (με πρωταγωνιστές τους Πρίντεζη και Γκριρ).

Ο Αρης βρήκε από ελάχιστους παίκτες σκορ (Μπάρλο, Ηλιάδη), έδειξε ότι δεν έχει απαντήσεις στην ποικιλία του Ολυμπιακού και από τις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου κυνηγούσε και δεν ...έφτανε (36-28, 45-35, 50-42). Όταν στο τέλος ενεργοποιήθηκε και ο Τσίλντρες (δεν είχε πάρει μπάλες στις σετ επιθέσεις) ο...γάμος σχόλασε νωρίς. Χωρίς να καταναλώσει πολλές δυνάμεις, ο Ολυμπιακός έφτασε άνετα στην επιτυχία.


Το αστέρι:

O Γιώργος Πρίντεζης χρειάστηκε λίγα λεπτά και ελάχιστα σουτ για να κάνει την παρουσία του αισθητή στο παιχνίδι. Η βελτίωση του Ελληνα φόργουορντ είναι δεδομένη και χαρίζει ένα ακόμη επιπλέον όπλο στον Παναγιώτη Γιαννάκη. Ο Πρίντεζης δείχνει πολύ άνετος μέσα σε αυτό το ρόστερ αστέρων και διεκδικεί το δικό του ζωτικό χώρο. Όλα δείχνουν ότι θα τον κερδίσει.



Απογοήτευση:

Τα βαριά χαρτιά του Αρη (Νέλσον, Σέκουλιτς, Μάρσαλ, Τσαλδάρης) έμεινα στα ρηχά και η ομάδα δεν είχε από πού να κρατηθεί στο ματς. Τον βοήθησαν όσο άντεξαν οι Ηλιάδης και Μπάρλος αλλά δύο παίκτες δεν μπορούν να καταφέρουν θανατηφόρα χτυπήματα στον Ολυμπιακό. Γενικά το ρόστερ του Αρη δεν είχε πολλές απαντήσεις στο πλουραλισμό των ερυθρόλευκων.

Σχολιο:

Το τεράστιο βάθος στον πάγκο του Ολυμπιακού και η ανεπαρκής απόδοση των καλύτερων παικτών του Αρη έγειρε την πλάστιγγα στην ερυθρόλευκη πλευρά. [size=15pt]Ο Παναγιώτης Γιαννάκης είχε την πολυτέλεια να μην καταπονήσει κανέναν παίκτη του λίγες ημέρες πριν από το τζάμπολ της Ευρωλίγκας[/size] ενώ ο Αντρέα Ματσόν είδε την ομάδα του να δεινοπαθεί στην επίθεση και να μένει από λύσεις.

Τα δεκάλεπτα: 10-8, 32-24, 50-42, 74-57

http://[URL unfurl="true"]www.contra.gr/images/olympiacos_aris_galanis1.jpg[/img[/URL]]
[URL unfurl="true"]http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/Olympiacos_Aris/216607.html[/URL]
 

Επισκέπτης
Εχουμε ομαδαρα λεμε!Κ ο Πριντεζης ταλενταρα
ελα ρε θρυλε :rockon: :rockon: :rockon:
 

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Μηνύματα
9.547
Like
9
Πόντοι
66
το κακο ειναι οτι κοιμομουν & δεν το ειδα :jerking: :jerking:..την προηγουμενη εβδομαδα δεν το ειδα γιατι ημουν στο βολευ με τους σιχαμενους..τα εχω παρει στο κρανιο :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:..
δεν έχασες και τίποτα.....θέλετε δουλειά ακόμη.....καλοί παίκτες..μάπα προπονητής....
 

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Μηνύματα
3.510
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
δεν έχασες και τίποτα.....θέλετε δουλειά ακόμη.....καλοί παίκτες..μάπα προπονητής....

Αδερφέ...η ομάδα έχει απίστευτο βάθος πάγκου...όποιος και να λείψει...δεν τρέχει μία...και αν δέσουν...δεν θα πιάνονται...όσο για τον προπονητή....θα δείξει...ίσως...λέω ίσως...αυτό το ρόστερ θα έπρεπε να είχε περισσότερη ελευθερία....
 

Επισκέπτης



H αληθεια ειναι οτι ηταν σα να εβλεπες ενα φιλικο παιγνιδι λογω των αδειων κερκιδων..
Με σβηστες μηχανες επαιξε ο Θρυλος και αν δεν βελτιωθει σαν συνολο δε βλεπω παλι να στριβει δυστυχως και φετος.

Και παλι καλα που δε το ειδες γιατι ειχε ενα μαλακα μα μεγαλο μαλακα για εκφωνητη που δεν αντεχες να τον ακουσεις ουτε ενα λεπτο.
Ολο παπαριες ελεγε ο ασχετος.Για παραδειγμα,μολις μπαινει ο Σοφο αλλαγη λεει:

''Περναει στον αγωνιστικο χωρο ο Σοφο υστερα απο απουσια μιας βδομαδας μετα τον τραυματισμο του στο δεξι δακτυλο του αριστερου του ποδιου...'' :headbang: :headbang:


Μα τι μαλακας ο ανθρωπος!
 

Επισκέπτης
H αληθεια ειναι οτι ηταν σα να εβλεπες ενα φιλικο παιγνιδι λογω των αδειων κερκιδων..
Με σβηστες μηχανες επαιξε ο Θρυλος και αν δεν βελτιωθει σαν συνολο δε βλεπω παλι να στριβει δυστυχως και φετος.

Και παλι καλα που δε το ειδες γιατι ειχε ενα μαλακα μα μεγαλο μαλακα για εκφωνητη που δεν αντεχες να τον ακουσεις ουτε ενα λεπτο.
Ολο παπαριες ελεγε ο ασχετος.Για παραδειγμα,μολις μπαινει ο Σοφο αλλαγη λεει:

''Περναει στον αγωνιστικο χωρο ο Σοφο υστερα απο απουσια μιας βδομαδας μετα τον τραυματισμο μου στο δεξι δακτυλο του αριστερου του ποδιου...'' :headbang: :headbang:


Μα τι μαλακας ο ανθρωπος!
αααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
& να φανταστεις οτι φετος εχω διαρκειας πανω απο τα δημοσιογραφικα..
ε ρε γλεντιααααααααααααααα..
 

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Μηνύματα
9.547
Like
9
Πόντοι
66
Αδερφέ...η ομάδα έχει απίστευτο βάθος πάγκου...όποιος και να λείψει...δεν τρέχει μία...και αν δέσουν...δεν θα πιάνονται...όσο για τον προπονητή....θα δείξει...ίσως...λέω ίσως...αυτό το ρόστερ θα έπρεπε να είχε περισσότερη ελευθερία....
θέλετε έναν ομπράντοβιτς......μεγάλο προπονητή...να έχει το πάνω χέρι παντού....ο κλαψιάρης είναι λίγος για εσάς.....οι αγγελόπουλοι ρίχνουν λεφτ'ά...μην πάνε χαμένα...
μας κατασκοπευεις ρε τρυπα???παλι βουντου εκανες???
ναι....για να ταπω στους αφους κοντοί...... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom