- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.168
- Πόντοι
- 42.697
είναι ψυχάκιας ο Σέρβος και τον πάω!Χθές μοίρασε 12 ασίστ (!) και έβαλε 20 πόντους στο παιχνίδι με τη Λιθουανία.
έχω ξαναπεί οτι μου θυμίζει λίγο τον Μέγα Μιλαν Τομιτς΄!
είναι ψυχάκιας ο Σέρβος και τον πάω!Χθές μοίρασε 12 ασίστ (!) και έβαλε 20 πόντους στο παιχνίδι με τη Λιθουανία.
μαθε να διαβαζεις ρε τρυπα..Χθές μοίρασε 12 ασίστ (!) και έβαλε 20 πόντους στο παιχνίδι με τη Λιθουανία.
του κραταει μουτρα απο το ματς με την αδεκαρα,επειδη πλακωθηκε με εναν αδεκαρο στην παραταση..Το ωραίο είναι που ο Γιαννάκης ήθελε να τον δώσει δανεικό,και τον κράτησε γιατί του είπαν απο την διοίκηση οτι δεν μπορούμε να διώξουμε ενα παίχτη για τον οποίο είπε ο ιβκοβιτς οτι χτίζω την νεα σερβία πάνω του.Και καλα κάνανε γιατι είναι παιχταρας.
το νέο σήμα μπάσκετ ΟΣΦΠ και η νέα φανέλα
τι αλλαγη εγινε ρε παπαρα?που αφαιρεθηκε ο κυκλος?για την αλλαγη του σηματος θα ερθει η ωρα που καποιοι θα λογοδοτησουν..
με τον ΘΡΥΛΟ & την ιστορια του δεν παιζει ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥΣΤΗΣ..
Η 2η φανέλα τα σπάει!!το νέο σήμα μπάσκετ ΟΣΦΠ και η νέα φανέλα
Η 2η φανέλα τα σπάει!!
Στη 2η φωτό είναι η πίσω πλευρά της πρώτης.
Ελπίζω ο Τεόντοσιτς να παίζει παραπάνω του χρόνου. Ομολογώ ότι στην αρχή δεν μου πολυγέμιζε το μάτι αλλά πλέον και μετά από αυτό το Ευρωμπάσκετ, τον παραδέχομαι. Φαίνεται ότι είναι παίχτης ρυθμού και θέλει ρόλο βασικού για να αποδώσει αλλά μπορεί να κάνει παπάδες. Αυτά τα κενά μνήμης στην άμυνα να διορθώσει (γιατί ώρες-ώρες φαίνεται ότι δε ξέρει που βρίσκεται) και μπορεί να γίνει πρώτο όνομα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Νομίζω ότι δικαιούται όλο το περσινό χρόνο συμμετοχής που έπαιρνε ο Γκριρ στον άσσο και να μοιράζεται το χρόνο με τον Παπαλουκά (μην παίζει πάλι 5λεπτα όπως πέρυσι).
περισυ γλυτωσε τις κλωτσιες στο τσακ με παρεμβαση του μπουρουση..φετος δεν γλυτωνει ουτε με τα ματ..θα ακούσει πολλά μπινελίκια απο την εξέδρα
παλιομαλακα κλαψομουνη παναγιωτη,βλεπεις πως γαμαει ο τεοντοσιτς???
Το 13 των συνολικων ποντων του χθεσινου αποτελεσματος ηταν το τεοντοσιτς.
Αν δε τον εκμεταλευτει και φετος η δεν αλλαξει ροτα το παιχνιδι θα ειναι μεγαλος ρεζιλης αν δεν παραιτηθει απο μονος του.
δεν τρεχει καστανο..ξερει η 7..επειδή ΕΙΝΑΙ μεγάλος ρεζίλης ΔΕΝ θα παραιτηθεί από μόνος του!
δεν τρεχει καστανο..ξερει η 7..
οπως εφυγε ο πινι-πινι σε γαμαει ολη η παλαιστινη,ετσι θα φυγει & ο κλαψομουνης που φοραγε την χιλιοχυμενη..
δεν τρεχει καστανο..ξερει η 7..
οπως εφυγε ο πινι-πινι σε γαμαει ολη η παλαιστινη,ετσι θα φυγει & ο κλαψομουνης που φοραγε την χιλιοχυμενη..
οπως ξερεις,στο μπασκετακι ολα κρινονται στο τελος..επειδη ειναι τελειωμενο μουνακι,σου υπογραφω οτι δεν την βγαζει μεχρι τα χριστουγεννα..ελπιζω μονο να μην ειναι πολυ αργα οταν θα γινει αν γινει.