Νέα

Μπάσκετ Ολυμπιακού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 130K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
www.sport-fm.gr/article/190632]Τεόντοσιτς: «Χαίρομαι που θα μείνω στον Ολυμπιακό»[/url]

Τελικά θα μείνεις στον Ολυμπιακό. Θα δικαιώσεις όλους όσοι πιστεύουν σε σένα;

«Πιστεύω στον εαυτό μου, γνωρίζω τις δυνατότητές μου. Χαίρομαι που θα μείνω στον Ολυμπιακό, διότι πιστεύω πως έχω να δώσω πολλά. Δύο χρόνια στην ομάδα δεν έχουμε καταφέρει να πετύχουμε τους στόχους μας, αλλά θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου να πάρουμε τίτλους. Θέλω να είμαι κι εγώ μέλος της ομάδας που θα κατακτήσει την κορυφή».

Φάνηκε, πάντως, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ότι ο Ολυμπιακός δεν σου είχε απόλυτη εμπιστοσύνη. Γι' αυτό και έψαξε για πλέι μέικερ. Μήπως κι εσύ δεν ήσουν αυτός που έπρεπε τις δύο χρονιές;

«Ξέρω καλά ότι έχω κάνει λάθη. Και για να πω την αλήθεια, θεωρώ πως γνωρίζω ποια λάθη έχω κάνει. Σίγουρα θα μπορούσα να ήμουν καλύτερος και να βοηθήσω περισσότερο την ομάδα ώστε να πετύχει τους στόχους της. Γι' αυτό είμαι αποφασισμένος να δουλέψω όσο πιο πολύ μπορώ, να αφοσιωθώ σε αυτό που κάνω και να γίνω καλύτερος παίκτης. Θα είναι μια εντελώς διαφορετική χρονιά. Γι' αυτό λέω σε όλους: εμπιστευτείτε με και δεν θα χάσετε. Ξέρω τι πρέπει να κάνω για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του».

102616.jpg

Μάγκες για τον Τεόντοσιτς τι γνώμη έχετε?
Σε όσες κουβέντες θυμάμαι πρόχειρα που έχει ακουστεί το όνομά του, οι γνώμες διίστανται.
Άλλοι λένε ότι είναι από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά ταλέντα στη θέση του και κακώς δεν παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και άλλοι λένε ότι είναι μεν καλός παίχτης αλλά πολύ επιπόλαιος και θα μείνει "αιώνιο" ταλέντο.
Εγώ είμαι κάπου στη μέση. Δύσκολα τον βλέπω να γίνεται μεγάλος playmaker και τα μόνα προσόντα που του αναγνωρίζω είναι το καλό μακρινό του σουτ και το "θράσος" που έχει για να τα πάρει (αν θα μπουν, παίζεται). Είναι αρκετά χρόνια στη ομάδα χωρίς να έχει παρουσιάσει ουσιαστική βελτίωση αλλά για κάποιο λόγο πρέπει να τον πιστεύουν πολύ (γι' αυτό και τον κρατάνε).
Για πείτε γνώμες.
Πρέπει φέτος να παίξει περισσότερο ή θα ήταν καλύτερα να είχε παραχωρηθεί (έστω και δανεικός)?

jimmyee

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καλο σουτ εχει ομως το 80% των σερβων αρα αυτο δεν θα τον κανει να ξεχωρισει. επισης θρασος εχω κ εγω αλλα σουταρω με 20% στα 3ποντα οποτε παλι δε λεει κατι.
εχει ενα μεγαλο μειονεκτημα , δεν ειναι καθολου αθλητικος και στο ετος 2009 αυτο σε κατεβαζει επιπεδο εκτος αν εισαι 2μετρος ασος (παπαλουκας) και τα αντισταθμιζεις .

γνωμη μου οτι δεν ειναι κατι ξεχωριστο και σιγουρα δεν κανει για ομαδα που στοχευει F4. σε εμας ας πουμε θα εκανε καριερα μαζι με τρελο-κικι κλαρκ.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
καλο σουτ εχει ομως το 80% των σερβων αρα αυτο δεν θα τον κανει να ξεχωρισει. επισης θρασος εχω κ εγω αλλα σουταρω με 20% στα 3ποντα οποτε παλι δε λεει κατι.
εχει ενα μεγαλο μειονεκτημα , δεν ειναι καθολου αθλητικος και στο ετος 2009 αυτο σε κατεβαζει επιπεδο εκτος αν εισαι 2μετρος ασος (παπαλουκας) και τα αντισταθμιζεις .

γνωμη μου οτι δεν ειναι κατι ξεχωριστο και σιγουρα δεν κανει για ομαδα που στοχευει F4. σε εμας ας πουμε θα εκανε καριερα μαζι με τρελο-κικι κλαρκ.

Έτσι είναι, και εμένα μου φαίνεται κλασικός Σέρβος παλαιάς κοπής.
Σε εσάς θα ταίριαζε μια χαρά και ειδικά σε κανα Μαρούσι ή Πανελλήνιο θα ήταν όλα τα λεφτά.
Το θράσος το είπα πριν γιατί είχαμε πρόβλημα με Βασιλόπουλο (κυρίως) αλλά και με Χαλπερίν & Πρίντεζη οπότε αν βάλεις και το γεγονός ότι δεν ήμασταν και ομάδα με τρελούς σουτέρς, ο Μίλος έκανε τη διαφορά σε δύσκολα ματς του πρωταθλήματος.

koncyp

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Μια ευρωπαική καλησπέρα για αρχη σε πρέσβεις και μη:)
Εγώ παιδιά δεν ξέρω, αλλά έχω τρελή αδυναμία σε αυτό το παληκαράκι τον Τεόντοσιτς..
Θα συμφωνήσω στο ότι δεν είναι αθλητικός.. Αλλά μην αρχίσω να αραδιάζω ονόματα αθλητών που έκαναν τεράστια καριέρα χωρίς να έχουν τα φυσικά προσόντα.
Για μένα είναι το μεγαλύτερο μυαλό που κυκλοφορεί στα ευρωπαικά παρκέ και αυτό αρκεί. Τα πλεονεκτήματά του και τα μειονεκτήματά του πιστεύω πλέον τα έχουμε δει όλοι. Το μόνο που του λείπει είναι ρυθμός (σε αυτό θα του κάνει καλό και το ευρωμπάσκετ) και πιστεύω ότι δεν συγκρίνεται καν με τον Παπαλουκά (κάτι που παραδέχεται και ο ίδιος ο Τεό μες στην ομάδα)! Η παραμονή του Τεόντοσιτς είναι η καλύτερη κίνηση του καλοκαιριού! Και τον θέλω βασικό άσο με τουλάχιστον 20' συμμετοχής..

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Καλησπέρα και σε 'σένα.
Να, κάτι τέτοιες απόψεις έχω ακούσει κατά καιρούς και από άλλα άτομα, γι' αυτό και έκανα την ερώτηση παραπάνω.
Ειδικά εκεί που είπες "το μεγαλύτερο μυαλό", ψιλοκουφάθηκα.

Κατ'αρχάς, προσωπικά δε θεωρώ μεγάλο μυαλό στη θέση "1" παίχτη που δεν έχει pass-first παιχνίδι και είναι περισσότερο σουτέρ.
Πόσο μάλλον στο ευρωπαϊκό μπάσκετ όπου οι σουτέρς είναι άπειροι, οι καλοί οργανωτές είναι είδος προς εξαφάνιση.

Εγώ έτσι κρίνω πάνω-κάτω τη θέση pοind guard (τα έβαλα σε τυχαία σειρά):

Πάσα: Πες ότι ο Τεόντοσιτς είναι κάπως καλός σε αυτόν τον τομέα αλλά σε καμία περίπτωση δε μπορεί να συγκριθεί με άλλα μεγάλα μυαλά τύπου Σάρας (& Ρούμπιο από νεότερους) όπου βλέπουν την πάσα εκεί που δεν υπάρχει και ταϊζουν όλους τους συμπαίχτες τους. ΟΚ, η καλή πάσα φαίνεται ότι δεν είναι στο "παιχνίδι" του αλλά σε μία μεγάλη ομάδα δε γίνεται να σουτάρει συνέχεια.

Σουτ: Αρκετά καλός σουτέρ (ειδικά από απόσταση) αλλά δεν έχει την ευχέρεια του σουτ μετά από ντρίπλα που έχει ο Χόλντεν, ο Μπούλοκ ή ακόμα και ο Γκριρ (shoot-first παίχτες στον άσσο). Σίγουρα όμως είναι πάνω από το μέσο όρο.

Αθλητικά προσόντα: Δε νομίζω ότι είναι κάτι το ξεχωριστό. Είναι μεν 1,95 αλλά αδύναμος για το ύψος του. Σε "ταχύτητα - πλάγια βήματα - άλμα" είναι σαν σε προπόνοση όταν οι άλλοι παίζουν ματς.

Άμυνα: Πολύ πίσω σε αυτόν τον τομέα. Δε μπορεί να μαρκάρει υψηλόσωμους παίχτες στην ίδια θέση (Διαμαντίδης, Παπαλουκάς) αλλά ούτε και είναι αρκετά γρήγορος για να μείνει μπροστά από σβούρες (ΜακΙντάιρ). Επίσης, είναι αρκετές οι φορές που κάνει αχρείαστα/αψυχολόγητα φάουλς (η κίνηση με το χέρι όρθιο, το σαγώνι κάτω & βλέμμα προς τον πάγκο πάει να γίνει σήμα κατατεθέν του).

Πιστεύω ότι την παρούσα φάση, τον σώζει το γεγονός ότι δεν έχουμε άλλο παίχτη στο στυλ του μιας και ο Τεο είναι τελείως διαφορετικός παίχτης, άρα ο Μίλος καπαρώνει χρόνο συμμετοχής σε οποιαδήποτε αλλαγή στυλ παιχνιδιού. Γενικότερα η άποψή μου είναι ότι δεν είναι κακός παίχτης αλλά εξελίσσεται πολύ πιο αργά απ' ότι περιμένουν οι περισσότεροι και καλώς ή κακώς, δεν υπάρχουν πολλοί καλύτεροι συνομήλικοι στη θέση του. Είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα τα πάει και φέτος γιατί έτσι και δεν τα πάει καλά, μάλλον τον βλέπω να φεύγει.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μια ευρωπαική καλησπέρα για αρχη σε πρέσβεις και μη:)
Εγώ παιδιά δεν ξέρω, αλλά έχω τρελή αδυναμία σε αυτό το παληκαράκι τον Τεόντοσιτς..
Θα συμφωνήσω στο ότι δεν είναι αθλητικός.. Αλλά μην αρχίσω να αραδιάζω ονόματα αθλητών που έκαναν τεράστια καριέρα χωρίς να έχουν τα φυσικά προσόντα.
Για μένα είναι το μεγαλύτερο μυαλό που κυκλοφορεί στα ευρωπαικά παρκέ και αυτό αρκεί. Τα πλεονεκτήματά του και τα μειονεκτήματά του πιστεύω πλέον τα έχουμε δει όλοι. Το μόνο που του λείπει είναι ρυθμός (σε αυτό θα του κάνει καλό και το ευρωμπάσκετ) και πιστεύω ότι δεν συγκρίνεται καν με τον Παπαλουκά (κάτι που παραδέχεται και ο ίδιος ο Τεό μες στην ομάδα)! Η παραμονή του Τεόντοσιτς είναι η καλύτερη κίνηση του καλοκαιριού! [glow=red,2,300]Και τον θέλω βασικό άσο με τουλάχιστον 20' συμμετοχής..[/glow]
μακαρι τυπε μου,μακαρι,απτο στομα σου και στου γιαννακη το αυτι :2funny:

sourdakos

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
εμενα η γνωμη ειναι οτι ο γιαννακης θα τα γαμισει ολα παλι φετος επιθεσεις στα 20 δευτερα και αγιος ο θεος τζαμπα παιρνει γρηγορους παικτες  τους καταστρεφεις ετσι... παντως αν μπορουσε να ρθει ο aiverson θα ηταν ολα τα λεφτα ο ολυμπιακος ο τεοντοσιτς για μενα δεν προκειται να κανει καριερα στον θρυλο μακαρι να πεφτω εξω μεγαλη μεταγραφη ο λινας τον θεωρω το πληρεστερο 4αρι στην ευρωπη

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Θεωρώ πως ο Τεόντοσιτς έχει φοβερή πάσα και τρίποντο, αλλά στην άμυνα είναι το .. αντίπαλο δέος του Γιασικεβίτσιους... :headbang:
Και είναι και αδύναμος και αργός. Ας δουλέψει επιτέλους στον τομέα της ενδυνάμωσης να πάρει 10 κιλά και να αποκτήσει και έκρηξη.
Κατά τ'άλλα, δεν έχουμε άλλο πλέι μέικερ πλην του Παπαλουκά και αν πάρει χρόνο συμμετοχής σίγουρα θα βελτιωθεί.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
τυπε μουνιντζα συμφωνω με οτι λες :rockon:

Μεγάλε τύπεεε.
Πάντως ο Τεόντοσιτς είναι μεγάλος τυπάς.
Είναι πολλές οι φορές που μετά τα ματσάκια νωρίς τις Κυριακές στο ΣΕΦ, καπάκι σκάει Γλυφάδα για καφέ.
Η πλάκα είναι ότι 2-3 φορές, έχει φτάσει νωρίτερα από 'μένα και έχει παραγγείλει κιόλας.

Τεόντοσιιιιιιιιιτς
παραπαραπαμ περομ περομ
παραπαραπαμ περομ περομ
παραπαραπαααααμ

:2funny: :2funny: :2funny:

lalak

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Κριτικές
53
Like
683
Πόντοι
4.995
Γιασικεβίτσιους μην τον πολυυπολογιζετε και πολυ για φετος...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.333
Πόντοι
42.697
και εγώ τον πάω τον Σέρβο γιατί είναι αλητήριος. :grin:
μου θυμίζει κατά κάποιον τρόπο τον Τομιτς...

καλό πάντως είναι να κάνει κανα γυμναστήριο να δέσει λίγο το σώμα του. :sunglasses:

giannis_peir

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
Ρε παιδιά ας μου εξηγήσει κάποιος κάτι γιατι δεν το το καταλαβαίνω. Φετος ισχύει το 3 και 3. Σωστά?
Η ομάδα έχει δύο αμερικάνου και πέντε κοινοτικούς επί του παρόντος (teodosic,vuicic,halperin,erjeg και kleiza). Λενε ότι θα μείνει ο τεοντοσιτς και θα φύγει ο ερτσεγκ. Ως εδώ καλά. Αλλα αν γίνει έτσι πάλι 4 δεν ειναι οι κοινοτικού? αρα πρέπει να φύγει δανεικός και ο τεοντοσιτς και να έρθει αμερικάνος play-maker!!!!Επομένως κολοκύθια λένε ότι θα μείνει ο σέρβος. και εγω΄τον γουστάρω αλλά δεν χωράει με βάση τον επιτρεπόμενο αριθμό κοινοτικών

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Ρε παιδιά ας μου εξηγήσει κάποιος κάτι γιατι δεν το το καταλαβαίνω. Φετος ισχύει το 3 και 3. Σωστά?
Η ομάδα έχει δύο αμερικάνου και πέντε κοινοτικούς επί του παρόντος (teodosic,vuicic,halperin,erjeg και kleiza). Λενε ότι θα μείνει ο τεοντοσιτς και θα φύγει ο ερτσεγκ. Ως εδώ καλά. Αλλα αν γίνει έτσι πάλι 4 δεν ειναι οι κοινοτικού? αρα πρέπει να φύγει δανεικός και ο τεοντοσιτς και να έρθει αμερικάνος play-maker!!!!Επομένως κολοκύθια λένε ότι θα μείνει ο σέρβος. και εγω΄τον γουστάρω αλλά δεν χωράει με βάση τον επιτρεπόμενο αριθμό κοινοτικών

Μπορείς να έχεις μέχρι 3 Αμερικανούς.
Το 3 είναι προαιρετικό, μπορεί μία ομάδα να μην έχει Αμερικανούς αλλά να έχει 6 κοινοτικούς.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Τον Χαλπερίν τον θέλετε; Εκτός από το 1ο ματς της χρονιάς με το βάζελο δεν ξανάπαιξε καλά σε μεγάλο παιχνίδι.
Και στο μπάσκετ τους παίκτες τους θες για τα μεγάλα παιχνίδια. Τι να το κάνω να βγαίνω 1ος στην κανονική περίοδο, αν δε μπορώ να κρατήσω την έδρα στα play-off;

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Τον Χαλπερίν τον θέλετε; Εκτός από το 1ο ματς της χρονιάς με το βάζελο δεν ξανάπαιξε καλά σε μεγάλο παιχνίδι.
Και στο μπάσκετ τους παίκτες τους θες για τα μεγάλα παιχνίδια. Τι να το κάνω να βγαίνω 1ος στην κανονική περίοδο, αν δε μπορώ να κρατήσω την έδρα στα play-off;

Αυτό για τα μεγάλα παιχνίδια άστο, είναι μεγάλη κουβέντα αν κάτσουμε και τα σκεφτούμε όλα. :2funny:
Ο Χαλπερίν είναι καλός παίχτης, είναι δεινός σουτέρ και λίγο καλός σε όλα τα υπόλοιπα. Επίσης, φαίνεται από το στυλάκι του ότι ποτέ δε θα τη δει primadonna και αυτό είναι καλό για μεγάλες ομάδες. Ακόμη, είναι μικρός σε ηλικία και ήταν η πρώτη του χρονιά άρα δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος για να φύγει από την ομάδα.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Για να δούμε και τι να περιμένουμε από τον Wafer.
Πέρυσι είχε τρελαθεί στον 1ο γύρο των playoffs απέναντι στους Blazers.

[youtube=560,340]JF078pKy3vg[/youtube]
[youtube=560,340]iBXq2-wAPs4[/youtube]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom