εχει γινει ηδη...θα γινει σηριαλ αυτο τυπε
αν καποιος μας εγραφε και την καριερα του Ματσι...
εχει γινει ηδη...θα γινει σηριαλ αυτο τυπε
καλο σουτ εχει ομως το 80% των σερβων αρα αυτο δεν θα τον κανει να ξεχωρισει. επισης θρασος εχω κ εγω αλλα σουταρω με 20% στα 3ποντα οποτε παλι δε λεει κατι.
εχει ενα μεγαλο μειονεκτημα , δεν ειναι καθολου αθλητικος και στο ετος 2009 αυτο σε κατεβαζει επιπεδο εκτος αν εισαι 2μετρος ασος (παπαλουκας) και τα αντισταθμιζεις .
γνωμη μου οτι δεν ειναι κατι ξεχωριστο και σιγουρα δεν κανει για ομαδα που στοχευει F4. σε εμας ας πουμε θα εκανε καριερα μαζι με τρελο-κικι κλαρκ.
μακαρι τυπε μου,μακαρι,απτο στομα σου και στου γιαννακη το αυτιΜια ευρωπαική καλησπέρα για αρχη σε πρέσβεις και μη
Εγώ παιδιά δεν ξέρω, αλλά έχω τρελή αδυναμία σε αυτό το παληκαράκι τον Τεόντοσιτς..
Θα συμφωνήσω στο ότι δεν είναι αθλητικός.. Αλλά μην αρχίσω να αραδιάζω ονόματα αθλητών που έκαναν τεράστια καριέρα χωρίς να έχουν τα φυσικά προσόντα.
Για μένα είναι το μεγαλύτερο μυαλό που κυκλοφορεί στα ευρωπαικά παρκέ και αυτό αρκεί. Τα πλεονεκτήματά του και τα μειονεκτήματά του πιστεύω πλέον τα έχουμε δει όλοι. Το μόνο που του λείπει είναι ρυθμός (σε αυτό θα του κάνει καλό και το ευρωμπάσκετ) και πιστεύω ότι δεν συγκρίνεται καν με τον Παπαλουκά (κάτι που παραδέχεται και ο ίδιος ο Τεό μες στην ομάδα)! Η παραμονή του Τεόντοσιτς είναι η καλύτερη κίνηση του καλοκαιριού! [glow=red,2,300]Και τον θέλω βασικό άσο με τουλάχιστον 20' συμμετοχής..[/glow]
τυπε μουνιντζα συμφωνω με οτι λες
Γιασικεβίτσιους μην τον πολυυπολογιζετε και πολυ για φετος...
Εννοείς ότι δεν θα έχει πολύ χρόνο συμμετοχής ή τίποτε άλλο?
Ρε παιδιά ας μου εξηγήσει κάποιος κάτι γιατι δεν το το καταλαβαίνω. Φετος ισχύει το 3 και 3. Σωστά?
Η ομάδα έχει δύο αμερικάνου και πέντε κοινοτικούς επί του παρόντος (teodosic,vuicic,halperin,erjeg και kleiza). Λενε ότι θα μείνει ο τεοντοσιτς και θα φύγει ο ερτσεγκ. Ως εδώ καλά. Αλλα αν γίνει έτσι πάλι 4 δεν ειναι οι κοινοτικού? αρα πρέπει να φύγει δανεικός και ο τεοντοσιτς και να έρθει αμερικάνος play-maker!!!!Επομένως κολοκύθια λένε ότι θα μείνει ο σέρβος. και εγω΄τον γουστάρω αλλά δεν χωράει με βάση τον επιτρεπόμενο αριθμό κοινοτικών
Τον Χαλπερίν τον θέλετε; Εκτός από το 1ο ματς της χρονιάς με το βάζελο δεν ξανάπαιξε καλά σε μεγάλο παιχνίδι.
Και στο μπάσκετ τους παίκτες τους θες για τα μεγάλα παιχνίδια. Τι να το κάνω να βγαίνω 1ος στην κανονική περίοδο, αν δε μπορώ να κρατήσω την έδρα στα play-off;