Νέα

Mπασινάς στον Θρύλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Συμφωνείτε με την απόκτηση του Mπασινά από τον Θρύλο;

• Nαι, επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι, όλα μπορεί να γίνουν.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Mου είναι αδιάφορο στα αρχίδια μου και ο γαύρος και ο βάζελος.

• Eίμαι OΣΦΠ και δεν θέλω να τον βλέπω ούτε ζωγραφιστό τον πούστη.

• Eίμαι ΠAO και θα τον ήθελα πίσω στον Παναθηναϊκό

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καθαρη λυση αναγκης για τον ολυμπιακο αφου φανηκε πως φετος δεν εχει σωστο μεταγραφικο σχεδιασμο παρολα αυτα δεν θα υπαξει προβλημα με τους φιλαθλους του επειδη επαιξε στον παναθηναικο γνωστα τα παραδειγματα νικοπολιδη,γεωργιαδη,κωνσταντινου.

ρε μακαρι να τον παρουν
να του δουλευουμε ρε

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Όταν ο Μπασινάς έπαιζε στον ΠΑΟ κάθε φορά που έδινε τη μπάλλα στον αντίπαλο, κάθε φορά που έδινε τη μπάλλα ΠΙΣΩ και κάθε φορά που του έπαιρναν τη μπάλλα και αυτός έπεφτε κάτω έσκαγα στα γέλια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΤΩΡΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ????  :headbang: :headbang: :headbang:

succubi

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ας γυρισει ο καστιγιο και ας μην παρουμε κανεναν αλλον

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.538
Πόντοι
216
Φίλος γαύρος μαθαίνοντας τα νέα περί Μπασινά άρχισε να κραυγάζει:
"Φέρτε πίσω τον Αλόνσο, έκανα λάθος, είναι παικταράς και είμαι κωλοτούμπας!"

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Όταν ο Μπασινάς έπαιζε στον ΠΑΟ κάθε φορά που έδινε τη μπάλλα στον αντίπαλο, κάθε φορά που έδινε τη μπάλλα ΠΙΣΩ και κάθε φορά που του έπαιρναν τη μπάλλα και αυτός έπεφτε κάτω έσκαγα στα γέλια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΤΩΡΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ????  :headbang: :headbang: :headbang:

με την εθνικη παντως σε στο ευρο ηταν καταπληκτικος :2funny:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Φίλος γαύρος μαθαίνοντας τα νέα περί Μπασινά άρχισε να κραυγάζει:
"Φέρτε πίσω τον Αλόνσο, έκανα λάθος, είναι παικταράς και είμαι κωλοτούμπας!"

εφοσον το σκαουτινγκ του ολυμπιακου φτανει μεχει αλονσο τοτε απο την ελλαδα  ο καρντοσο θα αποτελουσε μια αξιοπιστη λυση.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Οτι σαν προπονητής έπρεπε να έχει και κάποια βέτο κάτι που δεν κάνει ούτε για πλάκα! Να που κολλάει!
Δηλαδη να του παιρνουνε βασικο και αναντικαταστατο παιχτη μιας καλης ομαδας της πρεμιερα ντιβιζιον και εν ενεργεια διεθνη με την πρωταθλητρια ευρωπης και αυτος να ασκησει βετο και να πει :οχι δεν μου κανει ειναι λιγος?????
Ρε πριν μιλησετε σκεφτοσαστε????? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
εγω ξερω οτι εχει τους βαζελους στη μπουκα και αυτο μου φτανει.......

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δηλαδη να του παιρνουνε βασικο και αναντικαταστατο παιχτη μιας καλης ομαδας της πρεμιερα ντιβιζιον και εν ενεργεια διεθνη με την πρωταθλητρια ευρωπης και αυτος να ασκησει βετο και να πει :οχι δεν μου κανει ειναι λιγος?????
Ρε πριν μιλησετε σκεφτοσαστε????? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

ναι οι τελευταιες του εμφανισεις ειναι κατι το ονειρικο
ασε τι ηταν
τωρα τι θαναι

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ναι οι τελευταιες του εμφανισεις ειναι κατι το ονειρικο
ασε τι ηταν
τωρα τι θαναι
καλα εχετε παρει χαμπαρι οτι παιρνουμε παιχτη που σας εχει στη μπουκα κα χεστηκατε
κατσε λοιπον να δουμε τι θαναι....μη βιαζεσαι....στην περασμενη σαιζον ηταν αναντικαταστατος στην ομαδα του.Ειναι πολυ παλια αυτο???????

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
6
αν παιξει μπαλα εμενα μου κανει.οπως αγκαλιασαμε τον επι 15 χρονια στην παναθα αντωνακη,ετσι αν ειναι καλος κι ησυχος δεν θα με πειραξει

gp07

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
35
Πόντοι
16
Μαλακα Μπασινα ΠΟΤΕ στον Πειραια.

Θα εχουμε γλεντια την Πεμπτη. Φαινεται πως καποιοι δεν εχουν καταλαβει ποια ομαδα διαχειριζονται... ΔΥΣΤΥΧΩΣ εχουν βαλθει να γκρεμισουν οσα τοσα χρονια εχτιζαν και στο γηπεδο αλλα και στις συνειδησεις μας.
Και κατι που εχει λεχθει και παλιοτερα :
ΠΡΟΣΟΧΗ το ποδοσφαιρο δεν ειναι μπασκετ και δεν θα το αφησουμε στην τυχη του, ο νοων νοειτο.

RED ULTRAS 7

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καλα εχετε παρει χαμπαρι οτι παιρνουμε παιχτη που σας εχει στη μπουκα κα χεστηκατε
κατσε λοιπον να δουμε τι θαναι....μη βιαζεσαι....στην περασμενη σαιζον ηταν αναντικαταστατος στην ομαδα του.Ειναι πολυ παλια αυτο???????

ναι ηταν αξιοπρσεχτη η παρουσια του :2funny:
ρε μακαρι να τον παρετε
ολο μας αυτο θελουμε
μα πως μιλω σημερα ετσι
λες να γινομαι κουλτουριαρης?
:2funny:

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.538
Πόντοι
216

Με 6 συμμετοχές όλες κι όλες?
Χμμμ δε νομίζω ...

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
καλα πως τσουζουν ετσι καποιοι κωλοι..... :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
Μαλακα Μπασινα ΠΟΤΕ στον Πειραια.

Θα εχουμε γλεντια την Πεμπτη. Φαινεται πως καποιοι δεν εχουν καταλαβει ποια ομαδα διαχειριζονται... ΔΥΣΤΥΧΩΣ εχουν βαλθει να γκρεμισουν οσα τοσα χρονια εχτιζαν και στο γηπεδο αλλα και στις συνειδησεις μας.
Και κατι που εχει λεχθει και παλιοτερα :
ΠΡΟΣΟΧΗ το ποδοσφαιρο δεν ειναι μπασκετ και δεν θα το αφησουμε στην τυχη του, ο νοων νοειτο.

[color=

red]RED ULTRAS 7[/color]

αρχισαν οι αντιδρασεις αλλα θα πεσουν τα παπαγαλακια απο τις εφημεριδες και τις τηλεορασεις και θα τον δεχτειτε σταδιακα.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Α) Η μεταγραφική περίοδος δεν έχει τελειώσει ακόμα. Λογικό είναι ο κάθε παίκτης που ακόμα δεν έχει συμβόλαιο να προωθεί μέσω των φυλλάδων τα συμφέροντα του.

Β) Ο Θείος ξέρει  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :boff: :boff: :boff: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Γ) Τυχαία είναι και επανεμφάνιση του Καστίγιο σήμερα?? Οεο

Δ) Ο Θείος ξέρει  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :boff: :boff: :boff: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Ε) Η ουσία, εν τέλει, δεν βρίσκετε στο ποιοί θα έρθουν αλλά πως θα δέσουν όλοι όσοι θα παίξουν απο τον Σεπτέμβρη.

ΣΤ) Ο Θείος ξέρει  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :boff: :boff: :boff: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

[move] :priest: :priest: :priest: Ζωή σε λόγου μας  :priest: :priest: :priest:[/move]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom