Επισκέπτης
Tου χρόνου βλέπω στον Θρύλο τον Φύσσα και προπονητή Mαρκαριάν
ναι τιποτα δεν αξιζει!
μονο ενα μιλιονι το χρονο, παμε καλα ρεεεεε?
η ομάδα θα έχει γενικά βάθος φέτος.. .
απ τ αγαμήσια που θα τρώει....
Tου χρόνου βλέπω στον Θρύλο τον Φύσσα και προπονητή Mαρκαριάν
καταλαβα πολλη καλα τι μου λες ρε φιλεKάνεις πως δεν κατάλαβες... Στο κάνω λιανά: Δεν κοστίζει τίποτα για να τον αγοράσεις...
Το μιλιόνι το δίνει ο Θείος, όχι εγώ κ σύ...
ρε δεν ειπαμε τον πουλο!
Μπορει και Ζαετς και λιγο απο Ροτσα για τις ακαδημιες!!
που κολλαει ρε κουκλε τωρα ο βαλβερδε μεσα σε ολα αυτα?Με το μαλάκα που πήραμε για προπονητή σε λίγο θα σκάσουν μύτη η Εσμεράλδα και ο Χοσέ Αρμάντο να παίζουν βασικοί
Με το μαλάκα που πήραμε για προπονητή σε λίγο θα σκάσουν μύτη η Εσμεράλδα και ο Χοσέ Αρμάντο να παίζουν βασικοί
...δεν το δεχομαι αυτο,την στιγμη που ο στολτιδης του εχει βγει η πιστη να οργωνει το κεντρο 4-5 χρονια τωρα και να παιρνει 600 χιλιαρικα!
Μια χαρά είναι ο Άγγελος... Άλλωστε η ομάδα έχει ανάγκη από παίκτες στον άξονα... Μην ξεχνάμε οτι έρχεται σαν ελεύθερος, δεν κοστίζει τίποτα... Άποψή μου είναι οτι ο πολύ καλός αλλά "γυάλινος" Ledesma πρέπει να φύγει και να αποκτηθεί κι άλλος ένας για την μεσαία γραμμή... Η ομάδα θέλει βάθος στο κέντρο...
Επίσης, ας μην βιαζόμαστε να φτιάχνουμε την 11άδα
Μπασινάς = Value for money
Έτσι...
Πάντως χρειάζεται κι άλλο κεντρικό χαφ η ομάδα... Γνώμη μου... Γιατί προσωπικά δεν έχω καμία εμπιστοσύνη ούτε στον Belluschi ούτε στον Ledesma
Ίσως δούμε κι άλλες αλλαγές... Τα τελευταία νέα έρχονται από κάτι βραζιλιάνους.... που θέλουν επανένταξη στο σχήμα
Βραζιλιάνους ή Ουρουγουανο-Μεξικάνους ?