Επισκέπτης
Tου χρόνου βλέπω στον Θρύλο τον Φύσσα και προπονητή Mαρκαριάν

ναι τιποτα δεν αξιζει!
μονο ενα μιλιονι το χρονο, παμε καλα ρεεεεε?
η ομάδα θα έχει γενικά βάθος φέτος.. .
απ τ αγαμήσια που θα τρώει....
Tου χρόνου βλέπω στον Θρύλο τον Φύσσα και προπονητή Mαρκαριάν![]()
![]()
![]()
καταλαβα πολλη καλα τι μου λες ρε φιλεKάνεις πως δεν κατάλαβες... Στο κάνω λιανά: Δεν κοστίζει τίποτα για να τον αγοράσεις...
Το μιλιόνι το δίνει ο Θείος, όχι εγώ κ σύ...
ρε δεν ειπαμε τον πουλο!![]()
![]()
Μπορει και Ζαετς και λιγο απο Ροτσα για τις ακαδημιες!!
που κολλαει ρε κουκλε τωρα ο βαλβερδε μεσα σε ολα αυτα?Με το μαλάκα που πήραμε για προπονητή σε λίγο θα σκάσουν μύτη η Εσμεράλδα και ο Χοσέ Αρμάντο να παίζουν βασικοί
Με το μαλάκα που πήραμε για προπονητή σε λίγο θα σκάσουν μύτη η Εσμεράλδα και ο Χοσέ Αρμάντο να παίζουν βασικοί
...δεν το δεχομαι αυτο,την στιγμη που ο στολτιδης του εχει βγει η πιστη να οργωνει το κεντρο 4-5 χρονια τωρα και να παιρνει 600 χιλιαρικα!
Μια χαρά είναι ο Άγγελος... Άλλωστε η ομάδα έχει ανάγκη από παίκτες στον άξονα... Μην ξεχνάμε οτι έρχεται σαν ελεύθερος, δεν κοστίζει τίποτα... Άποψή μου είναι οτι ο πολύ καλός αλλά "γυάλινος" Ledesma πρέπει να φύγει και να αποκτηθεί κι άλλος ένας για την μεσαία γραμμή... Η ομάδα θέλει βάθος στο κέντρο...
Επίσης, ας μην βιαζόμαστε να φτιάχνουμε την 11άδα
Μπασινάς = Value for money
Έτσι...
Πάντως χρειάζεται κι άλλο κεντρικό χαφ η ομάδα... Γνώμη μου... Γιατί προσωπικά δεν έχω καμία εμπιστοσύνη ούτε στον Belluschi ούτε στον Ledesma
Ίσως δούμε κι άλλες αλλαγές... Τα τελευταία νέα έρχονται από κάτι βραζιλιάνους....που θέλουν επανένταξη στο σχήμα
![]()
Βραζιλιάνους ή Ουρουγουανο-Μεξικάνους ?![]()