Νέα

Mπασινάς στον Θρύλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Συμφωνείτε με την απόκτηση του Mπασινά από τον Θρύλο;

• Nαι, επαγγελματικό ποδόσφαιρο είναι, όλα μπορεί να γίνουν.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Mου είναι αδιάφορο στα αρχίδια μου και ο γαύρος και ο βάζελος.

• Eίμαι OΣΦΠ και δεν θέλω να τον βλέπω ούτε ζωγραφιστό τον πούστη.

• Eίμαι ΠAO και θα τον ήθελα πίσω στον Παναθηναϊκό

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Επισκέπτης
Tου χρόνου βλέπω στον Θρύλο τον Φύσσα και προπονητή Mαρκαριάν  :2funny: :2funny: :2funny:

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6
ναι τιποτα δεν αξιζει!
μονο ενα μιλιονι το χρονο, παμε καλα ρεεεεε?

Kάνεις πως δεν κατάλαβες... Στο κάνω λιανά: Δεν κοστίζει τίποτα για να τον αγοράσεις...

Το μιλιόνι το δίνει ο Θείος, όχι εγώ κ σύ...

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Kάνεις πως δεν κατάλαβες... Στο κάνω λιανά: Δεν κοστίζει τίποτα για να τον αγοράσεις...

Το μιλιόνι το δίνει ο Θείος, όχι εγώ κ σύ...
καταλαβα πολλη καλα τι μου λες ρε φιλε
εγω σου μιλαω οτι ειναι υπερβολικα λεφτα για τον μπασινα αυτα,απο τα πιο ψηλα συμβολαια που θα υπαρχουν στον ολυμπιακο!
και εγω προσωπικα δεν το δεχομαι αυτο,την στιγμη που ο στολτιδης του εχει βγει η πιστη να οργωνει το κεντρο 4-5 χρονια τωρα και να παιρνει 600 χιλιαρικα!

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Με το μαλάκα που πήραμε για προπονητή σε λίγο θα σκάσουν μύτη η Εσμεράλδα και ο Χοσέ Αρμάντο να παίζουν βασικοί

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
ΟΧΙ Ο ΜΠΑΣΙΝΑΣ!! (τι λες τωρα..)

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Με το μαλάκα που πήραμε για προπονητή σε λίγο θα σκάσουν μύτη η Εσμεράλδα και ο Χοσέ Αρμάντο να παίζουν βασικοί
που κολλαει ρε κουκλε τωρα ο βαλβερδε μεσα σε ολα αυτα?
ο καθενας με την τρελα του εδω μεσα....

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Οτι σαν προπονητής έπρεπε να έχει και κάποια βέτο κάτι που δεν κάνει ούτε για πλάκα! Να που κολλάει!

Επισκέπτης
Μια χαρά είναι ο Άγγελος... Άλλωστε η ομάδα έχει ανάγκη από παίκτες στον άξονα... Μην ξεχνάμε οτι έρχεται σαν ελεύθερος, δεν κοστίζει τίποτα... Άποψή μου είναι οτι ο πολύ καλός αλλά "γυάλινος" Ledesma πρέπει να φύγει και να αποκτηθεί κι άλλος ένας για την μεσαία γραμμή... Η ομάδα θέλει βάθος στο κέντρο...

Επίσης, ας μην βιαζόμαστε να φτιάχνουμε την 11άδα

Μπασινάς = Value for money

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6

Επισκέπτης
Έτσι... :thumbsup:

Πάντως χρειάζεται κι άλλο κεντρικό χαφ η ομάδα... Γνώμη μου... Γιατί προσωπικά δεν έχω καμία εμπιστοσύνη ούτε στον Belluschi ούτε στον Ledesma

Ίσως δούμε κι άλλες αλλαγές... Τα τελευταία νέα έρχονται από κάτι βραζιλιάνους....  :sunglasses: που θέλουν επανένταξη στο σχήμα  :rockon:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Οχι αλλά ΔΙΣΤΥΧΩΣ πριν από κανά 15θήμερο διάβαζα τίτλο εφημερίδας: Πήραμε ότι ήθελε ο Βαλβέρδε! Εμένα μου κάνει για εξηλαστήριο θύμα που θα του τα φορτώσουν ΟΛΑ και θα καλύψουν μια πιθανή (επερχόμενη για μένα) επικράτηση του σκατοβάζελου! Φέτος ναι, φτιάξαμε άμυνα, αντε να σου πω ότι έχουμε και κέντρο, μπροστά????

ais8hsh

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
7
Πόντοι
6

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Εγω το μονο που βλεπω,ειναι οτι εδω και λιγο καιρο,βιωνουμε μια παρατεταμενη "περιοδο Αποκρεων" στο Ελληνικο ποδοσφαιρο...
Και ειναι της μοδας "η ανταλλαγη κουστουμιων"..
Οι "πρασινοι" εχουν φορεσει το "ερυθρολευκο κουστουμι",που συνεπαγεται,ηχηρες μεταγραφες-προγραμματισμος και χτισιμο μιας σοβαρης ομαδας...
Οι δε "κοκκινοι" βαλανε τα "πρασινα"..."Ευσεβεις ποθοι" απο φανταιζι πρωτοσελιδα...Ανυπαρκτος προγραμματισμος..."Ψωνια" απο το "καλαθι"...και "φρουδες ελπιδες"...
Ο θεος να βαλει το χερι του... :(

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
καθαρη λυση αναγκης για τον ολυμπιακο αφου φανηκε πως φετος δεν εχει σωστο μεταγραφικο σχεδιασμο παρολα αυτα δεν θα υπαξει προβλημα με τους φιλαθλους του επειδη επαιξε στον παναθηναικο γνωστα τα παραδειγματα νικοπολιδη,γεωργιαδη,κωνσταντινου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom