You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπάρμπαρα Φωκαίας 27
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pantyhose
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
Μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν στο Αδάνων 2, τώρα αν συνεχίζει να είναι εκεί μπορεί...
Να σε καλα.Μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν στο Αδάνων 2, τώρα αν συνεχίζει να είναι εκεί μπορεί...
antrikoko-black
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Κωλους και πατουσες γλυφει???
fandom don
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Είναι Μπάρμπορα και όχι Μπάρπαρα.Πρίν 3 μήνες ήταν στο Αδάνων 2,ας πεί κάποιος αν είναι ακομη εκεί....ή που είναι τώρα.
fandom don
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Έχει πλάκα η γκόμενα ,θα την επισκευθώ λίαν συντόμως.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.173
- Πόντοι
- 7.885
Η Μπάρμπορα είναι πλέον κάθε βράδι συνεπής στο Αδάνων 2 ;) ;) και μάλιστα τώρα λόγω εορτών ντυμένη στα κόκκινα .Φοράει ένα σέξι κόκκινο φορεματάκι,κρατάει μόνιμα ένα τσιγάρο (συνήθως μάρλμπορο κόκκινο) και σου έρχεται στο δωμάτιο αφού χτυπήσει ένα διπλο ουισκάκι ή βότκα .Την τελευταία φορά(πριν καμια βδομάδα) είχε ισιώσει τα μαλλιά της και ήταν απίστευτη καύλα
Η Μπάρμπορα είναι πλέον κάθε βράδι συνεπής στο Αδάνων 2 ;) ;) και μάλιστα τώρα λόγω εορτών ντυμένη στα κόκκινα .Φοράει ένα σέξι κόκκινο φορεματάκι,κρατάει μόνιμα ένα τσιγάρο (συνήθως μάρλμπορο κόκκινο) και σου έρχεται στο δωμάτιο αφού χτυπήσει ένα διπλο ουισκάκι ή βότκα .Την τελευταία φορά(πριν καμια βδομάδα) είχε ισιώσει τα μαλλιά της και ήταν απίστευτη καύλα
Εμένα με τρόμαζε και συνεχίζει να με τρομάζει,ακόμα και τώρα....
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 514
- Like
- 70.699
- Πόντοι
- 41.129
Ξερει κανεις που εχει παει η Μπαρπαρα που δουλευε στην Φωκαιας 27;
ρε τυπε διαβαζε και καμμια ενημερωση, συνεχεια βλεπω ενημερώσεις με την μπαρμπορα να δουλευει στο Αδάνων 2
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Από τον Ιούνιο την ψάχνει ο άνθρωπος τώρα του απαντάς εσύ ρε τύπε;;;ρε τυπε διαβαζε και καμμια ενημερωση, συνεχεια βλεπω ενημερώσεις με την μπαρμπορα να δουλευει στο Αδάνων 2
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.173
- Πόντοι
- 7.885
Εμένα με τρόμαζε και συνεχίζει να με τρομάζει,ακόμα και τώρα....
Το καλό (για σενα) μπίλυ είναι ότι κάθε φορά την βλέπω όλο και πιο αδύνατη :o :o ;) ;).Αν συνεχίσει την ίδια ''δίαιτα'' σε λίγο θα γίνει σκίνυ οπότε λογικά θα την τιμήσεις
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.252
- Πόντοι
- 8.535
εγω μπιλυ την τιμησα...στο σαλονι δεν με αφηνε να φυγω μετα,μου ελεγε θελω να σε παντρευτω κ αλλα ωραια...κ ολα αυτα μπροστα στο κοσμο που εμπαινε μεσα στο σαλονι να την δει κ να ακουσει προγραμμα...ρομπα με εκανε.Εμένα με τρόμαζε και συνεχίζει να με τρομάζει,ακόμα και τώρα....
Το καλό (για σενα) μπίλυ είναι ότι κάθε φορά την βλέπω όλο και πιο αδύνατη :o :o ;) ;).Αν συνεχίσει την ίδια ''δίαιτα'' σε λίγο θα γίνει σκίνυ οπότε λογικά θα την τιμήσεις
μπλιαχ.....
εγω μπιλυ την τιμησα...στο σαλονι δεν με αφηνε να φυγω μετα,μου ελεγε θελω να σε παντρευτω κ αλλα ωραια...κ ολα αυτα μπροστα στο κοσμο που εμπαινε μεσα στο σαλονι να την δει κ να ακουσει προγραμμα...ρομπα με εκανε.
openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
Μπίλυ αν άλλαξες γνώμη για το Μπάρμπορα τώρα που έκλεισε το Αδάνων,δουλεύει στο Βέργας 6α.
ουαου...τρελό come back...
τί ώρες είναι?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 17K