Νέα

Μπαρακια στην Αθηνα για καμακι-γνωριμια με μουνια (οχι πορνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 299K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Τον τελευταιο καιρο ειχα αραξει στην σχεση μου (σα μαλακας και εγω αλλα ειχα και ωραιο μουνι) με αποτελεσμα να απεχω απο το φλερτ που παντα μου αρεσε.

Οποιος ψηνεται να βγουμε για κυνηγι ας στειλει!

Μόνος δε μπορείς; Αν όχι, ας το το φλερτ γενικώς.

Atos36

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
106
Πόντοι
0
Καλησπερα... Εστω κεντρο πειραια...Ποσο μου στοιχισε η εξοδο... 32 ευρω... Απο δυο και δυο ποτα... Καλα ειναι... Αλλα υπηρχαν πολυ ωραιος γυναικειος πληθυσμος.. Αλλα πρεπει να το κυνηγησεις... Και βασικα θελει να εχεις αυτοκινητο οπωσδηποτε....
Σε ποιο μαγαζί αναφέρεσαι φίλε?
Κάποιο συγκεκριμένο ή όλα της περιοχής?

takoulou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
471
Πόντοι
306
Καλησπερα... Περιπου σε ολα ισχυουν αυτα που αναφερω...

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Ελευσίνα ρε να πας, τι Πειραιάς και μαλακίες; Νιώσε λίγο.

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Ελευσίνα μεσημεριανές ώρες τις καθημερινές... μαζεύουν τα τοπικά λεωφορεία λυκειόπαιδα, άρα και γκόμενες. Γίνετε τρελό στριμωξίδι ουκ ολίγες φορές.

Και σεις τα σκάτε στα μπαράκια του Πειραιά...ήμαρτον!  :2funny:

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Μάγκες μια καλή περίπτωση περιοχή κλασική μουνοπαγιδα που γίνεται παιχνίδι καλό τα τελευταία χρόνια είναι ο κεραμικός από πλατεία και πέριξ όπως οδος Πλαταιών Κεραμειο μετά Σαλαμίνος πεζόδρομος.
Βέβαια πολλές φορές καταλήξαμε στο <<πολλά μούνια τριγύρω μας στον πουτσο μας κανένα>>αλλά στη ζωή ο τολμων νικα

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Ερώτηση. Έχετε πετύχει ποτέ κοπέλα ΜΟΝΗ της τη νύχτα; Αν ναι, που; Γιατί θυμάμαι τις προάλλες είχα πετύχει μία να κάθεται μόνη της, και λέω κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Ας την παρακολουθήσω λίγο. Και τελικά έπεσα μέσα, περίμενε κάποιο αγόρι  (φίλος ή ο δικός της δε πρόσεξα και δε με αφορούσε).

Να πετύχεις κοπέλα που να βγει μόνη εντελώς χωρίς να περιμένει κάποιον, παίζει;

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
Πολυ σπανιο,ειδικα για τα δεδομενα της Ελλαδας.

Εδω τουαλετα πανε και πανε χερι-χερι.

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Όντως. Εδώ ρε μέρα μεσημέρι φοβούνται να περιμένουν στις στάσεις λεωφορείων μόνες. Ακόμα και αν χρειαστεί να περιμένουν μόνες τους, καταλαβαίνεις από τη γλώσσα του σώματος τους ότι δείχνουν ανήσυχες...προσποιούνται ότι είναι απασχολημένες με κάτι, είτε φορώντας ακουστικά (ακόμα και χωρίς μουσική) είτε διαβάζοντας κάποιο βιβλίο, κτλ. Τη νύχτα δε θα φοβόντουσαν;

Λες και όλοι είναι ανώμαλοι, που θέλουν να τους κάνουν κακό.

takoulou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
471
Πόντοι
306
Καλησπερα... Τα μπαρακια ειναι ολα γεματα με γκομενες μονες η παρεα... Αλλα αναλογα που πηγαινεις φυσικα και τι θελεις..  Π.χ στο γκαζι ειναι ολες μικρες (20-27).. Δεν ασχολουνται με το καμακι.. Σπανια το κανουν.. Μονο απο την παρεα τους... Τους αρεσει χορευουν, να μιλουν μεταξυ τους, να μπαινουν στο facebook...  Υπαρχουν και αλλα μαγαζια  που βγαινουν και διασκεδαζουν αλλα σπανια δεχονται την προσεγγιση.. Μονο αν τους αρεσεις και τους κανεις το κλικ...Θα πρεπει να  μετρας λιγο...  Η μεσα απο την παρεα θα γνωριστουν.. Και πολυ σπανια να κανεις προσεγγιση με μια μπυρα στο ορθιο στην πλατεια!!!!

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Τα μόνα μέρη που κάθονται μόνες τους,είναι οι στάσεις.Κι εκεί αναγκαστικά.Αλλά όπως έχει ειπωθεί,όλες είναι με το κινητό και τα ακουστικά ή στέκονται σχεδόν πάνω στο δρόμο χωρίς να κοιτάνε γύρω τους.Εδώ ρε σεις,ακόμα και μέσα στο αστικό,προτιμούν να κάθονται όρθιες παρά να κάτσουν δίπλα σε άντρα.Είμαι σίγουρος ότι σε όλους έχει τύχει αυτό.

antiosmuchachos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2016
Like
16
Πόντοι
1
Τα μόνα μέρη που κάθονται μόνες τους,είναι οι στάσεις.Κι εκεί αναγκαστικά.Αλλά όπως έχει ειπωθεί,όλες είναι με το κινητό και τα ακουστικά ή στέκονται σχεδόν πάνω στο δρόμο χωρίς να κοιτάνε γύρω τους.Εδώ ρε σεις,ακόμα και μέσα στο αστικό,προτιμούν να κάθονται όρθιες παρά να κάτσουν δίπλα σε άντρα.Είμαι σίγουρος ότι σε όλους έχει τύχει αυτό.

φιλε αυτο που λες το εχω προσεξει και εγω

stakaman21

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2012
Like
672
Πόντοι
86
όντως ισχυει

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Καλησπερα... Τα μπαρακια ειναι ολα γεματα με γκομενες μονες η παρεα... Αλλα αναλογα που πηγαινεις φυσικα και τι θελεις..  Π.χ στο γκαζι ειναι ολες μικρες (20-27).. Δεν ασχολουνται με το καμακι.. Σπανια το κανουν.. Μονο απο την παρεα τους... Τους αρεσει χορευουν, να μιλουν μεταξυ τους, να μπαινουν στο facebook...  Υπαρχουν και αλλα μαγαζια  που βγαινουν και διασκεδαζουν αλλα σπανια δεχονται την προσεγγιση.. Μονο αν τους αρεσεις και τους κανεις το κλικ...Θα πρεπει να  μετρας λιγο...  Η μεσα απο την παρεα θα γνωριστουν.. Και πολυ σπανια να κανεις προσεγγιση με μια μπυρα στο ορθιο στην πλατεια!!!!

Ε όχι και μικρή ή 27αρα... εσύ γριά τη θες;

Από τα 15 και μετά είναι κανονικές γυναίκες πλέον, δεν είναι όπως παλιά που στα 15 ήταν μωρά ακόμα. Νιώστε λίγο.

φιλε αυτο που λες το εχω προσεξει και εγω

Σε κάτι γέρους δίπλα, κάθονται πάντως.

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Πάντως εγώ τις πιο ωραίες γκόμενες τις έχω πετύχει Λιόσια, Ελευσίνα και Ασπρόπυργο που είναι τελείως outsider περιοχές για τους πολλούς. Όλοι νομίζουν ότι στη Γλυφάδα κυκλοφορούν οι καλές...αμ δε.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Θα πρέπει να ξανά ανοίξουν μαγαζιά τύπου 72, Rodolfo, athens club, constantino palace κτλ όπου πήγαιναν όσες πήγαιναν για παιχνίδι. Όχι όμως όπως κατέληξαν παρακμιακά γριάδικα όπως το σοσ και τη much more.

:shit: :shit: :shit:

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
Πάντως εγώ τις πιο ωραίες γκόμενες τις έχω πετύχει Λιόσια, Ελευσίνα και Ασπρόπυργο που είναι τελείως outsider περιοχές για τους πολλούς. Όλοι νομίζουν ότι στη Γλυφάδα κυκλοφορούν οι καλές...αμ δε.
Εχεις μια κλίση στις γυφτοπουλες ,
Ψαξου

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
242
Πόντοι
36
Θα πρέπει να ξανά ανοίξουν μαγαζιά τύπου 72, Rodolfo, athens club, constantino palace κτλ όπου πήγαιναν όσες πήγαιναν για παιχνίδι. Όχι όμως όπως κατέληξαν παρακμιακά γριάδικα όπως το σοσ και τη much more.

:shit: :shit: :shit:
Και σήμερα υπάρχουν τυπισσες που πάνε σε κλαμπ για παιχνίδι. Τα κλαμπ όμως αυτά είναι για λίγους. Αναφέρομαι στα αφτεραδικα που λειτουργουν από τις 8 το πρωί μέχρι το μεσημέρι. Παίζουν συνήθως ηλεκτρονική μουσική και έχει γκομενες που ψάχνονται. Οποίες έχει αντοχές για ξενύχτι τόσων ωρών ή οποίος είναι διατεθειμένος να ξυπνήσει στις 6 η 7 το πρωί η και αργότερα και να χωθεί φρέσκος στα γκονενακια, ας το κάνει.

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Λες και δε θα φας κόκκινη κάρτα, άμα μυριστούν ότι σηκώθηκες πρωί πρωί για να χτυπήσεις γκόμενα.

Τώρα άμα είναι τύφλα... τύφλα τύφλα όμως...ε και ο Σούπερμαν να τους πεις ότι είσαι, τις έριξες.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom