Σαν να το έχω γράψει εγώ.
Απίστευτη αλήθεια και μεγάλο μυστικό.
Ισως ο πιο εύκολος τρόπος να γαμήσεις ελληνίδα μετά από παρέες/κύκλο.
Είναι σχεδόν αδιανόητο και άξιο απορίας πως αλλάζουν συμπεριφορά και πόσο ανταγωνιστικές είναι οι γκόμενες μεταξύ τους. Εχω παραδείγματα που έχω γαμήσει χωρίς καν να με γουστάρουν και που σε άλλη περίπτωση θα ήταν απλά αδιάφορες προς εμένα. Σαν να γαμήθηκαν μαζί μου απο περιέργεια.
Εχω καταλήξει πως μάλλον σκέφτονται οτι για να είναι μαζί του αυτή/ές, κάτι του βρίσκουν και μπαίνει στο τρυπάκι η άλλη.
Ισχύει 1000%. Τα θήλεα που ψάχνονται (αν όχι, δεν υπάρχει συζήτηση), εποπτεύουν των χώρο δράσης τους, πρώτα για άλλα θήλεα, ώστε να γνωρίζουν τις ισορροπίες. Αν κάποια γυναίκα, τους κάνει εντύπωση (ομορφιά, ντύσιμο, συνδυασμοί κλπ.), αμέσς εστιάζουν στον συνοδό και μπαίνουν σε διαδικασία συγκρίσεων. Η μέθοδος, λειτουργεί καλύτερα σε στέκια ή στην επαρχία, όπου οι ίδιες μπορούν να σε δουν και να σε ξαναδούν, κατά προτίμηση με διαφορετική (ξεχωριστή) παρτενέρ κάθε φορά, νομοτελειακά θα αναρωτηθούν τι γίνεται και θα προσεγγίσουν. Σε μια κι έξω εξόδους, χρειάζεται τακτική προσέγγισης και φυσικά, συνέργεια της συνοδού.