Νέα

Μπαρακια στην Αθηνα για καμακι-γνωριμια με μουνια (οχι πορνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 302K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Σαν να το έχω γράψει εγώ.
Απίστευτη αλήθεια και μεγάλο μυστικό.
Ισως ο πιο εύκολος τρόπος να γαμήσεις ελληνίδα μετά από παρέες/κύκλο.
Είναι σχεδόν αδιανόητο και άξιο απορίας πως αλλάζουν συμπεριφορά και πόσο ανταγωνιστικές είναι οι γκόμενες μεταξύ τους. Εχω παραδείγματα που έχω γαμήσει χωρίς καν να με γουστάρουν και που σε άλλη περίπτωση θα ήταν απλά αδιάφορες προς εμένα. Σαν να γαμήθηκαν μαζί μου απο περιέργεια.
Εχω καταλήξει πως μάλλον σκέφτονται οτι για να είναι μαζί του αυτή/ές, κάτι του βρίσκουν και μπαίνει στο τρυπάκι η άλλη.

Ισχύει 1000%. Τα θήλεα που ψάχνονται (αν όχι, δεν υπάρχει συζήτηση), εποπτεύουν των χώρο δράσης τους, πρώτα για άλλα θήλεα, ώστε να γνωρίζουν τις ισορροπίες. Αν κάποια γυναίκα, τους κάνει εντύπωση (ομορφιά, ντύσιμο, συνδυασμοί κλπ.), αμέσς εστιάζουν στον συνοδό και μπαίνουν σε διαδικασία συγκρίσεων.  Η μέθοδος, λειτουργεί καλύτερα σε στέκια ή στην επαρχία, όπου οι ίδιες μπορούν να σε δουν και να σε ξαναδούν, κατά προτίμηση με διαφορετική (ξεχωριστή) παρτενέρ κάθε φορά, νομοτελειακά θα αναρωτηθούν τι γίνεται και θα προσεγγίσουν. Σε μια κι έξω εξόδους, χρειάζεται τακτική προσέγγισης και φυσικά, συνέργεια της συνοδού.

Zantarien

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2016
Like
43
Πόντοι
1
Ισχύει 1000%. Τα θήλεα που ψάχνονται (αν όχι, δεν υπάρχει συζήτηση), εποπτεύουν των χώρο δράσης τους, πρώτα για άλλα θήλεα, ώστε να γνωρίζουν τις ισορροπίες. Αν κάποια γυναίκα, τους κάνει εντύπωση (ομορφιά, ντύσιμο, συνδυασμοί κλπ.), αμέσς εστιάζουν στον συνοδό και μπαίνουν σε διαδικασία συγκρίσεων.  Η μέθοδος, λειτουργεί καλύτερα σε στέκια ή στην επαρχία, όπου οι ίδιες μπορούν να σε δουν και να σε ξαναδούν, κατά προτίμηση με διαφορετική (ξεχωριστή) παρτενέρ κάθε φορά, νομοτελειακά θα αναρωτηθούν τι γίνεται και θα προσεγγίσουν. Σε μια κι έξω εξόδους, χρειάζεται τακτική προσέγγισης και φυσικά, συνέργεια της συνοδού.
Σωστός

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Συνέχεια εκ του προηγουμένου. Περιοχές
Α. Εξάρχεια. Βουρ στον παχύ πατσά, αλλά τηρουμένων των προϋποθέσεων της περιοχής.
Β. Κολωνάκι. Επίσης βουρ, τηρουμένου του πορτοφολίου
Γ. Γκάζι. Βουρ αλλά τα νιάτα κι οι σφίχτεςκερδίζουν.
Δ.Ποτάδικα κλασσικά (αναζητήσεις μιλφ): Au revoir, 46, Galaxy, Low, Dada, Ρινόκερως και άλλα. Αντοχή στο ποτό, λέγειν, αντοχή,στυλ, κουλτούρα. Ισχύει και για τα Α, Β, μαζί με τα προαπαιτούμενα.
Με νταμπαντουμπάδικα, ελληνάδικα κλπ. δεν ασχολούμαι, καθώς εκεί η προσέγγιση γίνεται ΜΟΝΟ βάσει εμφάνισης και άμα. Τα παραπάνω αφορούν μοναχικούς κυνηγούς.

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Τι λέει ρε ο από πάνω; Στο Γκάζι δε χρειάζεται να πας σε μπαρ, να πας στην πλατεία με μπίρες από το περίπτερο αρκεί.

Ηλίθιος είσαι να χρυσοπληρώσεις το κάθε κωλομάγαζο που χρεώνουν μισή μερίδα κοκτέιλ 7-8 € ενώ από περίπτερο με 2 € παίρνεις μια AMSTEL 500 ml; Με 3 τέτοιες έχεις κάνει μια χαρά κεφάλι και είσαι άρχοντας.

Μάλλον οι γκόμενες καταλαβαίνουν ότι έχουν να κάνουν με ηλίθιους που η λέξη οικονομία δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο τους, γι'αυτό μην αναρωτιέστε άμα δεν σας κάθονται.

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
268
Πόντοι
36
Σιγά μην μπω μέσα στα κωλομαγαζα που ορθά λέει ο Μπεκιάρης. Καμάκι στην πλατεία δύσκολο για τους άνω των 30 εκτός κι αν υπάρχουν γκομενες που είναι δεκτικές σε αυτό. Πάντως οι περισσότερες είναι για καρπαζιες! Τουπε και υφακι καριολας μαζί. Τις σέρνουν πουστηδες και μουνοβοσκοι μέχρι τα κλαμπ και τα μπάρ.
Χίλιες φορές να πάει κάποιος Ψυρρή, Μοναστήρακι και Θησείο στα μικρά μαγαζάκια και να την πέσει σε γκομενες που δείχνουν ότι ψάχνονται. Σε κανένα μήνα θα αρχίσουν να έρχονται και οι τουρίστριες της νέας σεζόν.

takoulou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
471
Πόντοι
306
Καλησπερα... Επισκεψη σε μαγαζι πολυ καλο στον πειραια... Στην τρουμπα... Πολυ ωραιο κοσμο δυνατο... Ηλικιες σουπερ...Γκομενες πολλες..  Ημουν με γυναικα... Αλλα το ματι τους επαιζε... Την εψαχναν γενικα... Ειναι θεμα τυχης.. Και να τους  μιλησεις..

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Τρούμπα λέει ο άλλος. Καλά στα 60s έχεις μείνει εσύ; Καταρχήν το όνομα Τρούμπα δεν υφίσταται πλέον. Τώρα λέγεται κέντρο του Πειραιά.

Και για να έχουμε καλό ερώτημα πόσα έσκασες; Γιατί ο κωλόκαιρος δεν σηκώνει για έξω με μπίρα στο χέρι.

Ο Πειραιάς είναι καλός το καλοκαίρι, διότι υπάρχουν νυχτερινές γραμμές. Πιο αραιά δρομολόγια, λιγότερος κόσμος και περισσότερος χρόνος για γνωριμίες.

Τις ώρες αιχμής ούτε για αστείο δεν παίζει να κάνεις παιχνίδι, διότι όχι μόνο δεν υπάρχει χρόνος αλλά και οι γκόμενες είναι σε άλλο mood.

takoulou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
471
Πόντοι
306
Καλησπερα... Εστω κεντρο πειραια...Ποσο μου στοιχισε η εξοδο... 32 ευρω... Απο δυο και δυο ποτα... Καλα ειναι... Αλλα υπηρχαν πολυ ωραιος γυναικειος πληθυσμος.. Αλλα πρεπει να το κυνηγησεις... Και βασικα θελει να εχεις αυτοκινητο οπωσδηποτε....

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
Ειναι εύκολες οι Πειραιώτισσες ;

takoulou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
471
Πόντοι
306
Μπα το ιδιο ειναι... Παντου ιδιες ειναι.. Παιζονται.... Αμα κινεισαι δυνατα...

takoulou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
471
Πόντοι
306
Ελα...Να κινεισαι καλα... Να μιλας... Να χωνεσαι... Να εχεις θαρρος.. Αλλα και  με το  προσεγμενο ντυσιμο και στυλ... Αλλα και να φαινεσαι κιμπαρης...

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
Δηλαδή οποία βγαίνει στον Πειραιά είναι σώνει και καλά Πειραιώτισσα;

Χέστο τότε.

Οι πετιΣςοτερες ειναι ρε φιλε , δηλαδη θε σηκωθεί να παει η αλλη απο τα γλυκά νερά στην Τρούμπα , εκτος εαν βρει κουβαλητή - καληνυχτακια

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Ο Πειραιάς είναι κεντρικό μέρος και μαζεύει κόσμο κυρίως από τις γύρω περιοχές (Νίκαια, Κορυδαλλός, Κερατσίνι). Αλλά όχι μόνο.

Εδώ ρε άλλοι πάνε Χαλκίδα από την Αθήνα, στον Πειραιά θα κολλήσουν.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
7.080
Πόντοι
1.056
Τον τελευταιο καιρο ειχα αραξει στην σχεση μου (σα μαλακας και εγω αλλα ειχα και ωραιο μουνι) με αποτελεσμα να απεχω απο το φλερτ που παντα μου αρεσε.

Οποιος ψηνεται να βγουμε για κυνηγι ας στειλει!

nguru

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2017
Like
0
Πόντοι
0
Δηλαδή τώρα πραγματικά το ρωτάς αυτό;

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!