Georgezerv76
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2006
- Like
- 169
- Πόντοι
- 16
σε 25 μερες που επιστρεφει???
Α ενταξει βασιλιας εισαι....
σε 25 μερες που επιστρεφει???
Α ενταξει βασιλιας εισαι....
για αυτό γαμας την χούφτα σου.Ειμαι περιεργος τι ψαρια θα πιασετε...
Παντως, το να αγωνιζεται καποιος για ελλεεινιδες, με οτι αυτο σημαινει και το εχουμε αναλυσει τοσο,
πραγματικα, οσο και να ειναι 'θηλυκου' φυλου, ειναι σχεδον χαμενος κοπος/χρονος, no way out....
Οκ, μπορω να καταλαβω βεβαια, οτι για μερικους μετραει ολη η 'φαση',
αλλα πρεπει να εχεις χρονο, και να χεις ανοσια στην ανίατη αρρώστια της 'ελλεεινιδίασης' για να μπορεις ακομη να πορεύεσαι προς αυτες....
Για μενα, ειναι πανω απ'ολα θεμα ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.
Ο καθενας το αντιλαμβανεται αλλιως βεβαια.
Αλλα 'ουρα' στο κάθε ελληνικο τσόλι, να με παίζει και να χασκογελά, δεν θα το επέτρεπα στον εαυτό μου.
Ελαχιστες, απειροελαχιστες περιπτωσεις ειναι αυτες που θα με 'συγκινουσαν' και παρακινουσαν σε ενεργο δράση,
και στο εθνος μας, με τουτες τις γυναικες ειναι σχεδον αμελητεο ποσοστο.
Αμα εβλεπα δηλαδη, οντως σοβαρη κοπελα, οχι κομπλεξικη, οχι επιδειξιομανής, χαμηλου προφιλ, ήρεμη και όχι έξαλλη, οχι τσιγαρα και tattoo, και με σεβασμό στον άντρα και με ευγενή και κόσμια συμπεριφορά,
εκει ναι, θα ήθελα να κάνω κρούση.
Γιατι εκει δεν ειναι απλα 'γυναικα', ειναι πανω απ'ολα 'ανθρωπος'. Οταν η πλειοψηφια των ελλεεεινιδων ομοιαζει με αυθάδη, αυτάρεσκα, κομπλεξικά, και με χαλασμένα μυαλά, ζώα.
Αυτά εν ολιγοις για πως βλεπω ολο το σκηνικο...
Τύποι σε όσους είχατε ενδιαφερθεί για συνάντηση έχω στείλει πμ και προτείνω να γίνει αυτή σε καφέ περιοχών όπως είναι το Π. Φάληρο (Φλοίσβο), το Μικρολίμανο και ο Άλιμος. Μετά όσοι θέλουν και μπορούν θα πάμε για καμάκι σε μπαρ της Γλυφάδας και όσοι θέλουν σε κλαμπ της παραλίας. Αποφασίζει η κάθε 2αδα 3αδα μόνη της αν ειμαστε από 4 και πάνω ή πάμε όχι μπουλούκι όμως και οι 4 σε κλαμπ ή μπαρ που θα το αποφασίσουμε μετά από συζήτηση.
Γιώργο Γάσπαρη έχεις πμ.
εισαι ωραιοςγλυφαδα προτεινω to dames venue εκει που δουλευε μπαργουμαν η φροσω του παντελη παντελιδη
γλυφαδα προτεινω to dames venue εκει που δουλευε μπαργουμαν η φροσω του παντελη παντελιδη
Καλή τακτική. Απλά κάποιες που δεν κοιτάνε δεν σημαίνει πάντοτε ότι δεν γουστάρουν. Μπορεί να είναι ντροπαλες. Τέτοιες έχουμε πολλές στο Ελλάδα, ακόμη και 30+ για να μην σου πω και 40+. Περιμένουν κίνηση από το αρσενικό ειδικά οι παραδοσιακές.......
Σημειωνων εδω οτι αν δω οτι δεν κοιταει η γκομενα ΔΕΝ κανω κινηση, οποτε υποτιθεται οτι αυξανονται οι πιθανοτητες να περπατησει η δουελια γιατι δεν παω στην ασχετη που ουτε καν με κοιταει και να φαω την σιγουρη απορριψη....,...,..
γλυφαδα προτεινω to dames venue εκει που δουλευε μπαργουμαν η φροσω του παντελη παντελιδη
Dopamina???
η μπαροτσαρκα με τον νωντα δεν εγινε ποτε
Διαβασε καλυτερα. Ελληνικα γραφω,
Απο αυτες ( τις 7 ) συναντηθηκα εγγραψα (βγηκα με ολες εγραψα συγκεκριμενα), ΟΧΙ πηδηξα!
Μαλιστα οπως βλεπεις εγραψα οτι γαμαω ακομα την ΜΙΑ απο το αεροπλανο (ελληνοκαναδεζα) και την ΜΙΑ απο την Κρητη (Πολωνεζα).
Απο τις 8, αυτες ειναι 2.
Και απο τις αλλες να πηδηξα τις αλλες 2 .
Δηλαδη 4 τυπε απο τις 8.
Τι γραφεις για 7 απο τις 8?
Τυποι σοβαρευτειται και διαβαζεται με προσοχη .
Σημειωνων εδω οτι αν δω οτι δεν κοιταει η γκομενα ΔΕΝ κανω κινηση, οποτε υποτιθεται οτι αυξανονται οι πιθανοτητες να περπατησει η δουελια γιατι δεν παω στην ασχετη που ουτε καν με κοιταει και να φαω την σιγουρη απορριψη
Ας πουμε οτι η χθεσινη ειναι η 10η. Δεν κραταω και τεφτερι ακριβεια σε ποσες εχω κανει κινηση. Τι μαλακιες ειναι αυτες.
Εγώ κι ο moutardos. Οι άλλοι άφαντοι. Πήγαμε Οπους
Εκείνο εκεί το Dames ρε τύπε στο γκουγκλ 2-3 φωτό έχουν.
Όχι. Δεν γίνεται παιχνίδι έξω στα τραπεζάκια στο Όπους. 2 παρέες από 2 τυπισσες ήταν αδιάφορες όταν τις κοιτούσες. Λίγο πολύ το γνώριζα και από τα όσα διάβασα εδώ ότι σε αυτό το μπαρ δεν γίνεται παιχνίδι.γνωρισατε καμια?
Το ότι δεν καταφέραμε να συναντηθούμε τύπε τη μια φορά δεν σημαίνει ότι δεν θα ξανασυναντηθούμε. Σταματήστε να απαξιώνετε το καθετί και να επηρεάζετε τους πάντες με την αρνητικοτητα σας.Οποτε ακυρο και το ολο προτζεκτ των καμακομαδων... πολυ καλο για ναναι αληθινο τελικα... σας τα λεγα!
Εγω ξεκινησα με τη γκομενα για φλοισβο με το ρισκο να συναντησω τον αλβανο με τους φοινικες... δε καταφερα καν να προσεγγισω το μερος απο τα απειρα αμαξια που εψαχναν παρκαρισμα... τελικα γυρισαμε σπιτι οπου επεσε ξεκολιασμα και χαλαρη μπιριτσα μετα... πρωτη και τελευταια φορα που επιχειρησα να βγω σαββατο εξω σ αυτη τη μπουρδελοπολη!
Εγώ κι ο moutardos. Οι άλλοι άφαντοι. Πήγαμε Οπους
Εκείνο εκεί το Dames ρε τύπε στο γκουγκλ 2-3 φωτό έχουν.
Το ότι δεν καταφέραμε να συναντηθούμε τύπε τη μια φορά δεν σημαίνει ότι δεν θα ξανασυναντηθούμε. Σταματήστε να απαξιώνετε το καθετί και να επηρεάζετε τους πάντες με την αρνητικοτητα σας.