Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.099
- Πόντοι
- 6.796
Αυτό μπορεί να το κάνουν όσοι θέλουν. Δεν είναι όλοι να το κάνουμε.
Ανοιξε νημα..
"Συνάντηση μελών Αθήνας για μπαρότσαρκα" Bou connecting peoples...
Αυτό μπορεί να το κάνουν όσοι θέλουν. Δεν είναι όλοι να το κάνουμε.
Δεν είμαι άνθρωπος που θα αγνοήσω κάποιον στην παρέα.Ωραια βγαινετε αυριο 3 ας πουμε και δε κολλάτε οπως στη φωτο, τι κάνετε?
Θενξ. Έλα κι εσύ αν θες. Πρώτα πρέπει βέβαια να το οργανώσουμε. Ελπίζω αύριο να μαζευτούμε έστω 4-5.Τεσπα καλή αρχη..
Ναι Γιώργο. Νεκρα η Αθήνα. Μπήκε Αυγουστος πλέον.φευγουν και για διακοπες
τελικα δεν συναντηθηκαμε ποτε
επειδη πηγαμε με τον ιπποτη και φαγαμε ενα αρνι και σε γραψαμε στις αρχιδαρες μαςπριν 5 χρονια περιπου ηταν να γινει τετοια μπαροτσαρκα με εμενα κ τον νωντα
κ θα ερχοτανε κ ο ιπποτης σεφαλιες
τα μπαρ ηταν κιμπουμπου στο γαλατσι γκαζακι κ μπρικι
θα πηγαιναμε με ενα σκουτερ που ειχα τοτε εγω δικαβαλο με νωντα κ ο σεβαλιες θα ερχοταν εκει να μας βρει
τελικα δεν συναντηθηκαμε ποτε
κριμα, τι στραβωσε κ δεν βρεθηκατε τελικα?
ειπακριμα, τι στραβωσε κ δεν βρεθηκατε τελικα?
Το σκέφτηκα αυτό μην φοβάσαι. Αυτό συνήθως γίνεται μόνο του. Ίσως από την πρώτη συνάντηση θα καταλάβει ο ένας αν ταιριάζει με κάποιον στην παρέα οπότε η συναντώνται και 2η φορά η απλά δεν ξανασυναντιούνται. Αν κάθε φορά προστίθεται νέο μέλος αυτός που είναι λίγο παράξενος κι όχι τόσο αποδεκτός από κανέναν από τους άλλους μπορεί να βρει κοινά με το νεο μέλος. Αυτός μπορεί να είναι κι εγώ ο ίδιος. Σαφώς κι όλοι δεν είμαστε καλοί στην παρέα με όλους. Είναι τα ενδιαφέροντα η μόρφωση το επάγγελμα ή συμπεριφορά το χιούμορ που χτίζουν την φιλία.
Τύπε αυτά όσοι θέλουν μπορούν να πάνε σε άλλο θρεντ να κανονισουν.τυπε και να μην βρειτε γκομενες μπορειτε να κανετε ενα ωραιο τρενακι αν εχετε κοινα
τυπε και να μην βρειτε γκομενες μπορειτε να κανετε ενα ωραιο τρενακι αν εχετε κοινα
καλησπερα στην παρεα!Τύπε έλα Σύνταγμα να πάμε τσάρκα κι ότι γίνει. Στείλε πμ
Μενεις μεσα τυπε...δυστυχως
Τύπε ωραίος για την κίνηση σου με το τηλ. Είμαι 40.καλησπερα στην παρεα!
Λοιπον βγηκα τσαρκα αποψε. Δεν το ειδα το μηνημα σου πριν φυγω, σορυ μαν!
Τα νεα εχουν ως ακολουθως, πηγα κολωνακι, αγια ειρηνη και γλυφαδα. ειδα κοσμο, μην λεμε οτι δεν εχει κοσμο το κεντρο. εχει και παρα εχει. τελικα κατεληξα στην γλυφαδα, οπου πηρα απο πισω απο κεντρο μεχρι κατω μια μιλφ με ενα καμπριο που πρωτη φορα ειδα να κυκλοφορει.
κατεληξα στα μπαρακια την γλυφαδας, μπηκα σερυ σε ολα. του μουνιου γινοταω. ειπια μπυρες, τρεις, και απο την αρχη ειδα 2 γκομενες παρεα απο τις οποοιες η μια με κοζαρε. της την επεσαν τουλαχιστον 3 , και την κοζαρα συνεχεια. σε ενα εδωσε και το κινητο της,
οταν ηρθε η στιγμη πλεον αν φυγω πηγα και της εδωσα το κινητο μου σε χαρτακι.
να δουμε τυποι τι θα κανει.
ξανθια με μπλε ματια το μουνακι. η φιλη της αδιαφορη, οχι ασχημη. απλα δεν μου ελεγε κατι εμενα.
τουτα
ποσο χρονων εισαι flirter??