Νέα

Μπαρακια στην Αθηνα για καμακι-γνωριμια με μουνια (οχι πορνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 299K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Τεσπα καλή αρχη..

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
Στο κέντρο της Αθήνας έχει απίστευτα λίγο κόσμο. Η Αρεοπαγίτου έχει το λιγότερο κόσμο που έχω δει Παρασκευη βράδυ.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
φλιρτερ ειδα τις προαλλες ντοκυμαντερ για το κολοσσαιο και επαθα πλακα

πρωτα εβαζαν αρκουδες να παλευουν με τα λιονταρια και τους ελεφαντες....μιλαμε για απιστευτο μακελειο, τρελο σοου....ο κοσμος στις κερκιδες να τρωει σταφυλια και να απολαμβανει

μετα το μενου ειχε ανθρωπο εναντιον ζωο.... πχ ο σκλαβος ταδε εναντιον λιονταρι η αρκουδα

και τελος, μονομαχουσαν οι gladiators

το ντοκυμαντερ εδειξε και για ρωμαικα οργια....μπορω να πω οτι μου αρεσε πολυ κ

γι αυτο σου προτεινα να κανετε κατι αναλογο

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
πριν 5 χρονια περιπου ηταν να γινει τετοια μπαροτσαρκα με εμενα κ τον νωντα
κ θα ερχοτανε κ ο ιπποτης σεφαλιες

τα μπαρ ηταν κιμπουμπου στο γαλατσι γκαζακι κ μπρικι

θα πηγαιναμε με ενα σκουτερ που ειχα τοτε εγω δικαβαλο με νωντα κ ο σεβαλιες θα ερχοταν εκει να μας βρει

τελικα δεν συναντηθηκαμε ποτε

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
πριν 5 χρονια περιπου ηταν να γινει τετοια μπαροτσαρκα με εμενα κ τον νωντα
κ θα ερχοτανε κ ο ιπποτης σεφαλιες

τα μπαρ ηταν κιμπουμπου στο γαλατσι γκαζακι κ μπρικι

θα πηγαιναμε με ενα σκουτερ που ειχα τοτε εγω δικαβαλο με νωντα κ ο σεβαλιες θα ερχοταν εκει να μας βρει

τελικα δεν συναντηθηκαμε ποτε
επειδη πηγαμε με τον ιπποτη και φαγαμε ενα αρνι και σε γραψαμε στις αρχιδαρες μας

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Το σκέφτηκα αυτό μην φοβάσαι. Αυτό συνήθως γίνεται μόνο του. Ίσως από την πρώτη συνάντηση θα καταλάβει ο ένας αν ταιριάζει με κάποιον στην παρέα οπότε η συναντώνται και 2η φορά η απλά δεν ξανασυναντιούνται. Αν κάθε φορά προστίθεται νέο μέλος αυτός που είναι λίγο παράξενος κι όχι τόσο αποδεκτός από κανέναν από τους άλλους μπορεί να βρει κοινά με το νεο μέλος. Αυτός μπορεί να είναι κι εγώ ο ίδιος. Σαφώς κι όλοι δεν είμαστε καλοί στην παρέα με όλους. Είναι τα ενδιαφέροντα η μόρφωση το επάγγελμα ή συμπεριφορά το χιούμορ που χτίζουν την φιλία.

τυπε και να μην βρειτε γκομενες μπορειτε να κανετε ενα ωραιο τρενακι αν εχετε κοινα  :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:
:effemine: :effemine: :gay: :gay: :gay:
thumb.jpg

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.739
Πόντοι
3.656

Συνημμένα

• Λιλας κουτσουρο στη σουφρα.jpg
    Λιλας κουτσουρο στη σουφρα.jpg
    867,6 KB · Εμφανίσεις: 57

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Τύπε έλα Σύνταγμα να πάμε τσάρκα κι ότι γίνει. Στείλε πμ
καλησπερα στην παρεα!

Λοιπον βγηκα τσαρκα αποψε. Δεν το ειδα το μηνημα σου πριν φυγω, σορυ μαν!

Τα νεα εχουν ως ακολουθως, πηγα κολωνακι, αγια ειρηνη και γλυφαδα. ειδα κοσμο, μην λεμε οτι δεν εχει κοσμο το κεντρο. εχει και παρα εχει. τελικα κατεληξα στην γλυφαδα, οπου πηρα απο πισω απο κεντρο μεχρι κατω μια μιλφ με ενα καμπριο που πρωτη φορα ειδα να κυκλοφορει.

κατεληξα στα μπαρακια την γλυφαδας, μπηκα σερυ σε ολα. του μουνιου γινοταω. ειπια μπυρες, τρεις, και απο την αρχη ειδα 2 γκομενες παρεα απο τις οποοιες η μια με κοζαρε. της την επεσαν τουλαχιστον 3 , και την κοζαρα συνεχεια. σε ενα εδωσε και το κινητο της,

οταν ηρθε η στιγμη πλεον αν φυγω πηγα και της εδωσα το κινητο μου σε χαρτακι.

να δουμε τυποι τι θα κανει.

ξανθια με μπλε ματια το μουνακι. η φιλη της αδιαφορη, οχι ασχημη. απλα δεν μου ελεγε κατι εμενα.

τουτα

ποσο χρονων εισαι flirter??

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
καλησπερα στην παρεα!

Λοιπον βγηκα τσαρκα αποψε. Δεν το ειδα το μηνημα σου πριν φυγω, σορυ μαν!

Τα νεα εχουν ως ακολουθως, πηγα κολωνακι, αγια ειρηνη και γλυφαδα. ειδα κοσμο, μην λεμε οτι δεν εχει κοσμο το κεντρο. εχει και παρα εχει. τελικα κατεληξα στην γλυφαδα, οπου πηρα απο πισω απο κεντρο μεχρι κατω μια μιλφ με ενα καμπριο που πρωτη φορα ειδα να κυκλοφορει.

κατεληξα στα μπαρακια την γλυφαδας, μπηκα σερυ σε ολα. του μουνιου γινοταω. ειπια μπυρες, τρεις, και απο την αρχη ειδα 2 γκομενες παρεα απο τις οποοιες η μια με κοζαρε. της την επεσαν τουλαχιστον 3 , και την κοζαρα συνεχεια. σε ενα εδωσε και το κινητο της,

οταν ηρθε η στιγμη πλεον αν φυγω πηγα και της εδωσα το κινητο μου σε χαρτακι.

να δουμε τυποι τι θα κανει.

ξανθια με μπλε ματια το μουνακι. η φιλη της αδιαφορη, οχι ασχημη. απλα δεν μου ελεγε κατι εμενα.

τουτα

ποσο χρονων εισαι flirter??
Τύπε ωραίος για την κίνηση σου με το τηλ. Είμαι 40.
Εγώ στο κέντρο δεν πήγα Κολωνάκι. Μόνο Σύνταγμα, Θησείο, Μοναστηράκι. Πολύ νεκρα ! Εβλεπες πολύ σπάνια γυναικόπαρεες, κάποια ζευγάρια, αλλοδαπους, λίγους τουρίστες. Ακόμη και το Μοναστηράκι που έσφυζε το προηγούμενο ΠΣ αυτή τη φορά ήταν σχεδόν άδειο στην πλατεία. Λίγο πριν φθάσω στην πλατεία από τον πεζόδρομο στο Θησείο (Ανδριανού ) για λίγα δευτερόλεπτα πριν στρίψω αριστερά το μόνο που είδα μπροστά μου ήταν μια μαύρη γάτα. Τα δε περισσότερα φαγαδικα είχαν σχεδόν κλείσει από τις 1:30 και οι εργαζόμενοι είχαν σβησει φώτα, καθοντουσαν έξω και κουβεντιαζανε.
Στην Ερμού ελάχιστοι πάλι κυκλοφορούσαν. Έλειπε κι ο καλλιτέχνης που μάζευε τα γκομενακια γύρω του.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom