για αλλη μια φορα η ελλεηνιδα για να αυτοεπιβεβαιωθει επαιξε το παιχνιδι
δεν επηρε τηλεφωνο κυριοι
βρε παιδια, δεν θελω να κανω τον εξυπνο τωρα εδώ, αλλα κι εγω περασα φασεις που εδινα τηλεφωνα και περιμενα το κάθε βουρλο ποτε θα του καπνισει να με παρει.
Ανα 10 τηλεφωνα που δινα, μ επαιρναν 3-4 μάξιμουμ!
Κι απ αυτές τις 4, οι 2 απλα ειδαν ιπποτη με ασπρο αλογο σε μενα (κοινως, παντελως ζωα)η μια πουλαγε τρελα, κι αντε να γμιοταν η 4η.
Ολ αυτά ωσπου ΕΝΑΣ ΣΟΦΟΣ ανθρωπος ειπε κατι ΣΩΣΤΟ:
'δεν θα δινεις ΠΟΤΕ τηλεφωνο εσυ, καθως ακομα και να σε γουσταρει εκεινη την ωρα φουλ η άλλη, μην ξεχνας ποσο επιφανειακα δουλευει το γυναικειο μυαλο (σε τέτοιες φασεις).
θα παιρνεις ΕΣΥ το τηλεφωνο τους, και θα τις καλεις 2-3 μερες μετα, βουρ στο ψητο να κανονισετε να τα πειτε!
ΕΑΝ σου αρχισει να 'μα-μου', τοτε πετας το μπαλακι σ αυτην πλεον, κι αν σε παρει, σε πηρε'.
Ε, όπως και να το κανουμε, δουλευει αρκετα καλυτερα!
Ουτε να τους δινεις χρονο κι ανεση να σκεφτουν πολύ (γιατι οι περισσοτερες είναι βουρλα) ουτε πολλα περιθωρια!
Να πουλαμε δηλαδή το 'take it or leave it while it's hot' κι αγιος ο θεος, μαγκες....
Θα μου πεις θα ψαρωσουν μεν λιγοτερες, αλλα μονο ετσι μπορεις να φιλτραρεις και να γλυτώσεις χασιμο χρονου.
facebook και λοιπες παπαριες καλυτερα να τις ξεχναμε, καθως βαζουν τα πραγματα στην καταψυξη γρηγορα, και χανεσαι απτο επικεντρο της οποιας προσοχης σου δινει η άλλη.-θα ξεστρατισει!
επισης, στα μπαρ/κλαμπς οι πιθανότητες παιχνιδιού μειωνονται αρκετα, γιατι εκει είναι προετοιμασμένες για καμακι από ορδες μουνοδουλων, και οι αμυνες είναι ψηλα!
δεν θα κερδισεις ευκολα οση σημασια σου αξιζει!