Νέα

Μπαρακια στην Αθηνα για καμακι-γνωριμια με μουνια (οχι πορνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 299K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.812
Πόντοι
216
αποψε σκαω μυτη με φιλο μπαροτσαρκα, καθομαστε πινουμε τα ποτα μαας
Nαι βγαίνω μόνος γιατί οι περισσότεροι είναι φλωρούμπες που παίζουν ακόμα ηλ. παιχνίδια και κάποιοι άλλοι εχουν γκόμενες

αργούν τα φίδια;

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
αποψε σκαω μυτη με φιλο μπαροτσαρκα, καθομαστε πινουμε τα ποτα μαας και διπλα μας στο 1 μετρο ζευγαρι....ενας κοντος περι τα 1,70 στρουμπουλουλης στα 30 ...και μαζι του μουνι 1,80 περι τα 30 και αυτη...εγω 1,94 στα39 νταν

Μήπως είναι σκάουτερ και ψάχνει παίκτες για ομάδα μπάσκετ ή Βόλεϊ;Το λέω διότι επικεντρώθηκες στα ύψη.Αν ο 1,70 στρουμπουλούλης είναι και ωραίος,και ο 1,94 στα 39 είναι καράφλας με μύτη μπουγατσομάχαιρο,και λαιμό καμηλοπάρδαλης,είναι κριτήριο να τσιμπήσει τόσο εύκολα το μουνί;

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
η καλύτερη φάση για καμάκι είναι η στάση του λεωφορείου -διαλέγεις ποια σου αρέσει και ρωτας που έχει σταση -ξέρεις τώρα ;)- γιατι αργούνε κτλ .Αν δεν είναι.. μουγγή ρωτάς όνομα δινεις τηλ ή όνομα στο face και περιμένεις .Ενταξει τηλ είναι δύσκολο να σε πάρει αλλά μπορεί να σε ψάξει στο internet και να ξεκινήσεις από εκεί...

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16

καλημερα μας

για να δουμε αν θα παρει τηλ το μουνι

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
αντε να δουμε η καβλα αν θα παρει τηλεφωνο

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
η καλύτερη φάση για καμάκι είναι η στάση του λεωφορείου -διαλέγεις ποια σου αρέσει και ρωτας που έχει σταση -ξέρεις τώρα ;)- γιατι αργούνε κτλ .Αν δεν είναι.. μουγγή ρωτάς όνομα δινεις τηλ ή όνομα στο face και περιμένεις .Ενταξει τηλ είναι δύσκολο να σε πάρει αλλά μπορεί να σε ψάξει στο internet και να ξεκινήσεις από εκεί...

ποσες εχεις γαμησει με αυτο το κολπο?

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
τυποι, το πουτανακι δεν πηρε τηλ

τσαμπα ο αγωνας....

το γνωστο, μονο για επιβεβαιωση τα κανουν...

και αντικειμενικα ειμαι πιο ωραιος απο τον ντολμα που ειχε μαζι της και χαμουρευοταν

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
τυποι, το πουτανακι δεν πηρε τηλ

τσαμπα ο αγωνας....

το γνωστο, μονο για επιβεβαιωση τα κανουν...

και αντικειμενικα ειμαι πιο ωραιος απο τον ντολμα που ειχε μαζι της και χαμουρευοταν
Πάρει δεν πάρει στ'αρχίδια σου! Εσύ την έκανες την προσπάθειά σου.

Α! Σπάααανια παίρνουν τηλ. κατ'ευθείαν....να μην τις πούμε και πουτάνες!  :2funny: :2funny: :2funny:

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
"Σπάααανια παίρνουν τηλ." για αυτό καλύτερα μη δίνεις ούτε τηλ αλλά ένα όνομα για  τη σελίδα σου στο facebook όπως έγραψα πιο πάνω...  ;)

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Πάρει δεν πάρει στ'αρχίδια σου! Εσύ την έκανες την προσπάθειά σου.

Α! Σπάααανια παίρνουν τηλ. κατ'ευθείαν....να μην τις πούμε και πουτάνες!  :2funny: :2funny: :2funny:

στα αρχιδια μου ναι, αλλα αν ειναι να πηγαινουν οι προσπαθειες ετσι .....χεστα

στις 5 φορες μεχρι τωρα που εδωσα τηλ σε μπαρ, τις 4 πηραν τηλεφωνο.....με την 1 επεσε γαμησι, την αλλη αν και βγηκαμε στραβωσε η δουλεια (ηθελε πιο αγριο χωσιμο το πορνιδιο), η 3η επεσαν χαμουρετα τρελλα αλλα μου τα εσπασε με μαλακιες που ρωταγε και μονος μου το χαλασα Ο ΜΑΛΑΚΑΣ, και με την 4η τσαντιστηκα γιατι μαλλον επεφτε κοροιδια και εκοψα λασπη

Με αυτην τωρα να δουμε την θα γινει

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Σημειωτεον, καμια απο τις 4 δεν ηταν με αλλον μαζι.....

ισως για αυτο και να πηραν τηλεφωνο

αυτος ο μουνος που ηταν με τον κεφτε ισως δεν το παιξει το χαρτι να σκασει μυτη

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
δεν πηρε τηλεφωνο το πουτανακι....

ελλεηνιδες καργιες

χαχαχαχα

:hi:

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
για αλλη μια φορα η ελλεηνιδα για να αυτοεπιβεβαιωθει επαιξε το παιχνιδι

δεν επηρε τηλεφωνο κυριοι

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.839
Πόντοι
216
για αλλη μια φορα η ελλεηνιδα για να αυτοεπιβεβαιωθει επαιξε το παιχνιδι

δεν επηρε τηλεφωνο κυριοι

βρε παιδια, δεν θελω να κανω τον εξυπνο τωρα εδώ, αλλα κι εγω περασα φασεις που εδινα τηλεφωνα και περιμενα το κάθε βουρλο ποτε θα του καπνισει να με παρει.
Ανα 10 τηλεφωνα που δινα, μ επαιρναν 3-4 μάξιμουμ!
Κι απ αυτές τις 4, οι 2 απλα ειδαν ιπποτη με ασπρο αλογο σε μενα (κοινως, παντελως ζωα)η μια πουλαγε τρελα, κι αντε να γμιοταν η 4η.

Ολ αυτά ωσπου ΕΝΑΣ ΣΟΦΟΣ ανθρωπος ειπε κατι ΣΩΣΤΟ:
'δεν θα δινεις ΠΟΤΕ τηλεφωνο εσυ, καθως ακομα και να σε γουσταρει εκεινη την ωρα φουλ η άλλη, μην ξεχνας ποσο επιφανειακα δουλευει το γυναικειο μυαλο (σε τέτοιες φασεις).
θα παιρνεις ΕΣΥ το τηλεφωνο τους, και θα τις καλεις 2-3 μερες μετα, βουρ στο ψητο να κανονισετε να τα πειτε!
ΕΑΝ σου αρχισει να 'μα-μου', τοτε πετας το μπαλακι σ αυτην πλεον, κι αν σε παρει, σε πηρε'.

Ε, όπως και να το κανουμε, δουλευει αρκετα καλυτερα!
Ουτε να τους δινεις χρονο κι ανεση να σκεφτουν πολύ (γιατι οι περισσοτερες είναι βουρλα) ουτε πολλα περιθωρια!
Να πουλαμε δηλαδή το 'take it or leave it while it's hot' κι αγιος ο θεος, μαγκες....

Θα μου πεις θα ψαρωσουν μεν λιγοτερες, αλλα μονο ετσι μπορεις να φιλτραρεις και να γλυτώσεις χασιμο χρονου.
facebook και λοιπες παπαριες καλυτερα να τις ξεχναμε, καθως βαζουν τα πραγματα στην καταψυξη γρηγορα, και χανεσαι απτο επικεντρο της οποιας προσοχης σου δινει η άλλη.-θα ξεστρατισει!

επισης, στα μπαρ/κλαμπς οι πιθανότητες παιχνιδιού μειωνονται αρκετα, γιατι εκει είναι προετοιμασμένες για καμακι από ορδες μουνοδουλων, και οι αμυνες είναι ψηλα!
δεν θα κερδισεις ευκολα οση σημασια σου αξιζει!

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Που ειναι ο Λακης να χεσει ταφους;

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
Boom boom νεα ιωνια λεωφορος ηρακλειου ωραιο μαγαζι καθαρα ποτα με πολλα γκομενακια και guess μαρουσι εκει συχναζω.απο γκαζι εχω κοψει δε βρισκω ποτε να παρκαρω.αν δεν εχετε παει να πατε

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
Επισης αγ κωνσταντινου 40 εκει που ριναι το guess ανοιξε προσφατα και μια χαρτοπαιχτικη λεσχη και δουλευουν κατι μωρα απιστευτα

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Στο Βάνα καφέ έπαιζαν καλτ μιλφ αλλά ήθελε προσοχή στους νταβατζήδες.

:zombie: :zombie:

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
ειχε πεσει κανα ξυλο στο βανα καφε?

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
βρε παιδια, δεν θελω να κανω τον εξυπνο τωρα εδώ, αλλα κι εγω περασα φασεις που εδινα τηλεφωνα και περιμενα το κάθε βουρλο ποτε θα του καπνισει να με παρει.
Ανα 10 τηλεφωνα που δινα, μ επαιρναν 3-4 μάξιμουμ!
Κι απ αυτές τις 4, οι 2 απλα ειδαν ιπποτη με ασπρο αλογο σε μενα (κοινως, παντελως ζωα)η μια πουλαγε τρελα, κι αντε να γμιοταν η 4η.

Ολ αυτά ωσπου ΕΝΑΣ ΣΟΦΟΣ ανθρωπος ειπε κατι ΣΩΣΤΟ:
'δεν θα δινεις ΠΟΤΕ τηλεφωνο εσυ, καθως ακομα και να σε γουσταρει εκεινη την ωρα φουλ η άλλη, μην ξεχνας ποσο επιφανειακα δουλευει το γυναικειο μυαλο (σε τέτοιες φασεις).
θα παιρνεις ΕΣΥ το τηλεφωνο τους, και θα τις καλεις 2-3 μερες μετα, βουρ στο ψητο να κανονισετε να τα πειτε!
ΕΑΝ σου αρχισει να 'μα-μου', τοτε πετας το μπαλακι σ αυτην πλεον, κι αν σε παρει, σε πηρε'.

Ε, όπως και να το κανουμε, δουλευει αρκετα καλυτερα!
Ουτε να τους δινεις χρονο κι ανεση να σκεφτουν πολύ (γιατι οι περισσοτερες είναι βουρλα) ουτε πολλα περιθωρια!
Να πουλαμε δηλαδή το 'take it or leave it while it's hot' κι αγιος ο θεος, μαγκες....

Θα μου πεις θα ψαρωσουν μεν λιγοτερες, αλλα μονο ετσι μπορεις να φιλτραρεις και να γλυτώσεις χασιμο χρονου.
facebook και λοιπες παπαριες καλυτερα να τις ξεχναμε, καθως βαζουν τα πραγματα στην καταψυξη γρηγορα, και χανεσαι απτο επικεντρο της οποιας προσοχης σου δινει η άλλη.-θα ξεστρατισει!

επισης, στα μπαρ/κλαμπς οι πιθανότητες παιχνιδιού μειωνονται αρκετα, γιατι εκει είναι προετοιμασμένες για καμακι από ορδες μουνοδουλων, και οι αμυνες είναι ψηλα!
δεν θα κερδισεις ευκολα οση σημασια σου αξιζει!

Με βρισκεις απολυτα συμφωνο στο να παιρνουμε το κινητο, αυτο αλλωστε κανω.

Στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν υπηρχε χρονος, ηταν ο αλλος ο μαλακοκεφτες εκει και δεν υπηρχαν πολλα περιθωρια για κουβεντες και να βγαζεις κινητα φορα παρτιδα

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom