ναι αλλα οταν εβλεπς την μουναρα του σχολειου με το υφακι στο προαυλιο δεν σου εμπαιναν ιδεες να παρεις το σπαθι κατανα που εχεις κ να τις κοψεις το κεφαλι της ;) ;) ;) ;)
Tυπε και εγω προσωπικα μασουσα παλιοτερα δεν αντιλεγω και χαλιομουν όταν εβλεπα τέτοιες συμπεριφορές γιατι όπως και να το κάνεις είναι υποτίμηση. Μας υποτιμάνε καθημερινα και εμεις οι μαλακες τις δικαιολογούμε και τρέχουμε από πισω τους.
Τα τελευταια χρονια σε μενα αυτό έχει αλλαξει κάνω το χαβαλέ μου και οποια θέλει έχει καλως σε γκομενα που δεν μου απαντησει σε κάτι δεν προκειται να της ξαναστείλω ποτέ. Εχω την αξιοπρεπεια μου ψηλά και εκει θα μεινει για οσα χρονια θα ζώ. Σε αυτό το θεμα αλλα και σε άλλα.
Εγω τέτοιες συμπεριφορές πλεον τις γραφω στα αρχιδια μου και δεν με πειράζουνε διοτι ξέρω ότι σαν αυτην μπορω να βρω ανετα με ένα 20αρικάκι ή ένα 50αρικακι να περάσω ωραια και αντε γειά. Απλα μη περιμενεις να σε αναγνωρισει μια τέτοια για να πιστεψεις ότι μετράς σαν άντρας διοτι θα εισαι μονίμως μέσα στη μιζέρια και τις ανασφάλειες. Πιστεψε το εσυ από μονος σου χωρις να ζητήσεις καμιανης τη γνωμη , περνα καλα οποτε μπορεις και κανε και το χαβαλέ σου και οποια κάτσει έκατσε. Αλλα οι περισσοτερες από αυτές είναι ψυχολογικά ασταθεις. Μη περιμενεις τιποτα το σοβαρο.