Νέα

Μπαρακια στην Αθηνα για καμακι-γνωριμια με μουνια (οχι πορνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 303K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Ρε τύπε και οι γνωστές από κύκλο που δεν έχεις επαφές μαζί τους ουσιαστικά είναι ίδια περίπτωση με άγνωστη.. Δηλαδή τι λες στις γνωστές-άγνωστες που δεν μπορείς να πεις στις εντελώς άγνωστες.. Κουτσομπολεύεις τους κοινούς γνωστούς?

εγω παντως τυπε ειμαι μπεσαλης  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
ρε φιλε, δεν εχω μονο εναν κυκλο

αλλο η παρεα απο το πανεπιστημιο

αλλο απο το μεταπτυχιακο

αλλο απο την Αμερικη

Αλλο απο την δουλεια

Αλλο απο την ιστιοπλοια

απο το γυμναστηριο δεν εχω καταφερει να κανω κυκλο..ολες κοιτανε να μην σε κοιταξουν ....γενικοτερα ισχυει αυτο οχι μονο σε μενα...αναμενομενο αλλωστε γιατι ειναι κατεξοχην χωρος πεσιματος και κρατανε αμυνες..

Δεν εχω μπλεξει ποτε τις παρεες μεταξυ τους, μαλακας δεν ειμαι!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Η μια ειναι απο την παρεα του μεταπτυχιακου, η αλλη απο την ιστιοπλοια, η 42αρα που δνε μου εχει κατσει ακομα ειναι απο την δουλεια, η Ελληνοκαναδεζα ασχετη απο το αεροπλανο, η αεροσυνοδος ειχε κατσει φαση απο μπαρ που της μιλησα....

δεν κινουνται στους ιδιους κυκλους η μια με την αλλη.....αν ηταν ετσι την ειχα γαμησει  :grin:

Γενικοτερασ δεν εχω παραπονο, απλα χρειαζεται να βελτιωσω αυτο το λεγειν με ΑΓΝΩΣΤΕΣ....και να υπαρχει μερος που συχναζουν τυπισες που γουσταρουν αν ψωνιστουν.....οχι ψηλομυτες μαλακισμενες....

τουτα μαγκες!!

τυπε μηπως βλεπεις και κυκλους κιολας?  :S :S :S :S :S :S :S

kyklous0-athensbars.jpg

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
..καταληξαμε..Χαρακτήρας λοιπόν το πρώτο και για φλερτ στο μπαρ και παντου

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346

Αν βγάλεις γκόμενα και μάλιστα μπάνικη , σε αυτό ,
να μιλήσουμε ... έχει η μάνα μου ένα εικονοστάσι , να βγάλω τη φωτογραφία του χριστού,
να βάλω τη δικιά σου.

Μπορεί να σε βάλω και πάνω από το κρεβάτι μου
και κάθε πρωϊ να στρώνω χαλάκι σαν τους χασάν και να προσεύχομαι σε εσένα.

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
να μιλήσουμε ... έχει η μάνα μου ένα εικονοστάσι , να βγάλω τη φωτογραφία του χριστού,
να βάλω τη δικιά σου.

αθηνα ποιο μπαρ προτεινεις?

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
αθηνα ποιο μπαρ προτεινεις?

Τα είπαμε , κανένα.
Του κολωνακίου όμως, έχουν ακόμη χειρότερες πιθανότητες από τα άλλα.
Το συγκεκριμένο , χειρότερες κι από τα υπόλοιπα του ... κολωνακίου !!!

ntinos69

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
10
Like
14
Πόντοι
1.240
μπηκα να διαβασω λιγο τι καμμενοι που εισαστε
ενα ειναι το πιο flirty bar της πολης
τρανζιστορ
αντε κ dude για μιλφοκατασταση

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
να βάλω τη δικιά σου.

:2funny: :2funny: :2funny:

Ουτε καν το ξερω το μερος....καποιος αλλος συναθλητης το προτεινε....

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
μπηκα να διαβασω λιγο τι καμμενοι που εισαστε
ενα ειναι το πιο flirty bar της πολης
τρανζιστορ
αντε κ dude για μιλφοκατασταση

psyri einai afto eixa akoysei dyo moynia sto metro k elege sto thlefono oti tha pane tranzistor

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
τυπε αν γαμησεις ελλεινιδα, γραψε μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εκτος και αν εισαι κλαρινογαμπρος με μουσι,2 - 3 τατουαζ, αεργος που μπεκρουλιαζει καθε βραδυ με τα λεφτα του μπαμπα, τοτε ναι θα καταφερεις να  :fuck2: Ελληνιδα  :2funny: :2funny:, η ξενη from the other hand θελει μονο φραγκα, αν δεν εχεις φραγκα θα προτιμησει να παει με brutal Αλβανο...

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Δεν θέλετε πουτάνες,φάτε σκατά!

Οποιος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα μήνες κοσκινίζει....

Δηλαδή οποιος μαλακας δεν θέλει να γαμάει,ψάχνει για μαλακίες,"παραμθια",παρεούλες της πλακας κλπ.....

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Εκτος και αν εισαι κλαρινογαμπρος με μουσι,2 - 3 τατουαζ, αεργος που μπεκρουλιαζει καθε βραδυ με τα λεφτα του μπαμπα, τοτε ναι θα καταφερεις να  :fuck2: Ελληνιδα  :2funny: :2funny:, η ξενη from the other hand θελει μονο φραγκα, αν δεν εχεις φραγκα θα προτιμησει να παει με brutal Αλβανο...
Τι σου φταίει το μούσι και το tatouaz?
Κολλάτε σε μαλακίες........

Ναι σε αλβανούς τις χαρίζουμε τις μαλακισμένες τις μη πουτάνες....

Και σε πακιστανούς κλπ....

Για εκεί κάνουν....

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Τι σου φταίει το μούσι και το tatouaz?
Κολλάτε σε μαλακίες........

Ναι σε αλβανούς τις χαρίζουμε τις μαλακισμένες τις μη πουτάνες....

Και σε πακιστανούς κλπ....

Για εκεί κάνουν....
Δεν μου φταινε ουτε τα μουσια ουτε τα τα τατουαζ απλα αυτο ψαχνουν οι Ελληνιδες τυπε αυτη την εποχη, τυπα με μουσι, τατουαζ, απειρο ελευθερο χρονο για να μπεκρουλιαζει καθε βραδυ με ξενα λεφτα. Οι ξενες ειναι ποιο προσγειωμενες, θελουν τυπο με οικονομικη ανεση το περιεργο ειναι πως μεχρι να βρουν αυτον τον τυπο σκυλο- :fuck2: με παρακμιακους Αλβανους (και μονον, ανοησιες τα περι Πακιστανων κλπ) απο τους οποιους στην πλειοψηφια των περιπτωσεων χωριζουν με ενθυμιο καποιο μαυρισμενο ματι η καποιο δοντι λιγοτερο.

ss21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
58
Πόντοι
1
Πήγα πολλές φορές τελευταία στο Noel στην Κολοκοτρώνη και είδα ότι ευνοεί γενικά το πέσιμο. Η μουσική δεν είναι τέρμα οπότε μπορείς να μιλήσεις, έχει πολλές γυναικοπαρέες και δεν ξέρω αν ήταν σύμπτωση αλλά 3-4 φορές που πήγα είχε πολύ ωραίες γυναίκες.
Όσον αφορά το πέσιμο τώρα...Προσωπικά είμαι 1,90, γυμνασμένος full (όχι φουσκωτός, αλλά πολύ fit) και γενικά φραγκάτος....Παρόλα αυτά όσες φορές δοκίμασα να την πέσω σε γκόμενα χωρίς να μου έχει δώσει δείγματα ότι γουστάρει, κατά 90% δεν έπιασε. Δε με διαολόστειλαν αλλά δεν πήγε και παρακάτω. Δυστυχώς ισχύει αυτό που είπε ο φίλος πιο πάνω. Η γκόμενα πρέπει να σε διαλέξει πρώτα και να σου δώσει δείγματα. Στον ωραίο / φραγκάτο που φαίνεται θα δώσουν σήμα 10 στο μέτριο θα δώσει σήμα 1. Πάντως εκεί πρέπει να εστιάσεις.
Είτε με κοιτάζουν πάντως είτε όχι εγώ πάντα χρησιμοποιώ τον ίδιο τρόπο. Πηγαίνω στο τραπέζι τους:

Γεια σας κορίτσια. Περιμένετε παρέα?
Όχι
Κάθομαι εκεί με το φίλο μου. Θέλετε να έρθετε να καθίστε μαζί μας?

Γενικά πιάνει. Ακόμη και να μη μου έχουν ρίξει ματιές πιο πριν, πολλές φορές έρχονται και κάθονται για την παρέα.  Πάντως και όχι να μου πουν τους λέω: Κρίμα. Θα μου επιτρέψετε να σας κεράσω ένα σφηνάκι? Το πίνουμε, λέω καλά να περάσετε και φεύγω. Γενικά αφήνει πολύ καλή εντύπωση. Το οποίο έχει σημασία γιατί μπορεί να τις ξαναπετύχεις αν πηγαίνεις συχνά στο ίδιο μαγαζί.

Τώρα αν έρθουν στο τραπέζι είναι θέμα του πώς θα το χειριστείς από εκεί και πέρα.
Στο τέλος και ανάλογα πώς έχει πάει η κουβέντα, γυρνάς και λες:
Ωραία περάσαμε. Θέλεις / θέλετε να ξαναβγούμε? Αν πάρεις κινητό, το έχεις.

Άρα τα δικά μου συμπεράσματα είναι:

1) Ασχέτως εμφάνισης πρέπει να το έχεις και λίγο στην κουβέντα. Ρώτα πολλά πράγματα για εκείνη. Τους αρέσει πολύ να μιλάνε για τον εαυτό τους. Μην κάνεις ανάκριση, αλλά δείξε ενδιαφέρον
2) Δώστης χώρο. Μη φαίνεσαι πεινασμένος / πέφτουλας. Αν επιδιώκεις "φορτωτική", προφανώς θα το καταλάβει και το πιθανότερο είναι να ξενερώσει. Αν της γκόμενας είτε της αρέσεις από την αρχή, είτε την κερδίσεις στην πορεία με το μπλα μπλα, πιο εύκολα θα σου κάτσει τη 2η/3η φορά παρά αν το πιέσεις για να γίνει με την πρώτη.
Από φορτωτικές να πω την αλήθεια έχω καταφέρει μόνο 2 φορές. Και από τις δικές μου εμπειρίες και από φίλους που το κάνουν πιο συχνά έχω καταλάβει ότι οι γκόμενες που είναι διαθέσιμες για τέτοιου είδους φάση είναι συνήθως ψιλοδεύτερες στην εμφάνιση ή/και θα είναι κομμάτια από τα ποτά οπότε το sex δε βγαίνει και πολύ καλό. Γι' αυτό προσωπικά δεν τα πολυκυνηγάω τέτοια σκηνικά. Όσοι όμως τα ψάχνουν πιστεύω ότι πρέπει να κινηθούν είτε προς μικρότερες ηλικίες 18-24 φοιτήτριες που δεν ξέρουν να πίνουν και γίνονται ντέφια κι εκτός από αυτό είναι και στη φάση που πειραματίζονται είτε σε μιλφ που συχνάζουν σε μπουζούκια / ελληνάδικα κι έχουν βγει αποκλειστικά για κρέας.

Αυτά από μένα. Όποιος έχει άλλη τεχνική / συμβουλή πεσίματος, να μας την πει για να εμπλουτίζουμε το οπλοστάσιο!!!
Λοιπόν πηγαίνω Τετάρτη βράδυ στο Noel με ένα φίλο παντρεμένο, εκτός παιχνιδιού και δίπλα μας κάθονται 2 γκόμενες. Η μία πολύ καλή. Μιλούσαν ασταμάτητα μεταξύ τους οπότε γενικά δεν ήταν πολύ καλό σημάδι για πέσιμο. Φαίνεται δηλαδή ότι είχαν θέμα και πιο πολύ θα τις ενοχλούσαμε αν του την πέφταμε. Δεν το έχει και ο φίλος το άθλημα οπότε λέω άστο. Μετά από κανένα μισάωρο κι ενώ συνεχίζουν οι τύπισες να μιλάνε ακατάπαυστα. Σκάει μύτη ένας πιτσιρικά και κάνει το πέσιμο που περιγράφω πιο πάνω. Λέω συναγωνιστής είναι στάνταρ από εδώ μέσα. Του λένε οι γκόμενες ότι δεν ψήνονται να αλλάξουν τραπέζι. Ο τύπος το συνεχίζει και κάθεται και πιάνει κουβέντα με τη μία από τις δύο οπότε η άλλη έχει κάνει στην άκρη και κοιτάει το ταβάνι. Φαίνονταν εν τω μεταξύ και οι δύο οι γκόμενες ότι δε γούσταραν και δεν ήξεραν πώς να το αποφύγουν. Μετά από λίγο έρχεται και ο δεύτερος ο οποίος φαίνεται ότι δεν το έχει και δεν μπορεί να πει ούτε λέξη στη δεύτερη και ούτε μπορεί να μπει στην κουβέντα του φίλου του. Μετά από πολύ λίγο οι γκόμενες λένε ότι θα φύγουν και ζητάνε να πληρώσουν. Το συνεχίζει ο τύπος και ή ζήτησε τηλέφωνο ή τους είπε να πάνε μαζί τους...κάτι τέτοιο...δεν μπορούσα να ακούσω καλά. Οι γκόμενες ευγενικά είπαν όχι και την έκαναν.
Μπράβο στα παιδιά για το θάρρος...αλλά η εκτέλεση δεν τους βγήκε καλή.
Το βλέπω να γίνεται στάνταρ τρόπος επίθεσης εκεί μέσα.
Για άλλη μια φορά πολύ ωραίες γυναίκες το μαγαζί και επίσης πολύ ωραία αναδιαμόρφωση του χώρου τώρα για το καλοκαίρι

OP
OP
dopamina

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Λοιπόν πηγαίνω Τετάρτη βράδυ στο Noel με ένα φίλο παντρεμένο, εκτός παιχνιδιού και δίπλα μας κάθονται 2 γκόμενες. Η μία πολύ καλή. Μιλούσαν ασταμάτητα μεταξύ τους οπότε γενικά δεν ήταν πολύ καλό σημάδι για πέσιμο. Φαίνεται δηλαδή ότι είχαν θέμα και πιο πολύ θα τις ενοχλούσαμε αν του την πέφταμε. Δεν το έχει και ο φίλος το άθλημα οπότε λέω άστο. Μετά από κανένα μισάωρο κι ενώ συνεχίζουν οι τύπισες να μιλάνε ακατάπαυστα. Σκάει μύτη ένας πιτσιρικά και κάνει το πέσιμο που περιγράφω πιο πάνω. Λέω συναγωνιστής είναι στάνταρ από εδώ μέσα. Του λένε οι γκόμενες ότι δεν ψήνονται να αλλάξουν τραπέζι. Ο τύπος το συνεχίζει και κάθεται και πιάνει κουβέντα με τη μία από τις δύο οπότε η άλλη έχει κάνει στην άκρη και κοιτάει το ταβάνι. Φαίνονταν εν τω μεταξύ και οι δύο οι γκόμενες ότι δε γούσταραν και δεν ήξεραν πώς να το αποφύγουν. Μετά από λίγο έρχεται και ο δεύτερος ο οποίος φαίνεται ότι δεν το έχει και δεν μπορεί να πει ούτε λέξη στη δεύτερη και ούτε μπορεί να μπει στην κουβέντα του φίλου του. Μετά από πολύ λίγο οι γκόμενες λένε ότι θα φύγουν και ζητάνε να πληρώσουν. Το συνεχίζει ο τύπος και ή ζήτησε τηλέφωνο ή τους είπε να πάνε μαζί τους...κάτι τέτοιο...δεν μπορούσα να ακούσω καλά. Οι γκόμενες ευγενικά είπαν όχι και την έκαναν.
Μπράβο στα παιδιά για το θάρρος...αλλά η εκτέλεση δεν τους βγήκε καλή.
Το βλέπω να γίνεται στάνταρ τρόπος επίθεσης εκεί μέσα.
Για άλλη μια φορά πολύ ωραίες γυναίκες το μαγαζί και επίσης πολύ ωραία αναδιαμόρφωση του χώρου τώρα για το καλοκαίρι

τους ξεφτυλισαν τους πιτσιρικαδες

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom