Αγαπητά μου μέλη,
Και στα μέρη που είπα (Κολοκοτρώνη κλπ) αλλά και γενικότερα σχεδόν παντού μπορείς αν θέλεις να γνωρίσεις γυναικες - κοπέλες και να κάνεις ότι θέλεις. Εκεί έχω γνωρίσει και την κοπέλα μου που έιμαι μαζί της 3 χρόνια και βάλε, εκεί έχω γνωρίσει και κοπέλες για ONS και λοιπά. Είτε αυτό λέγεται Badoo και πήγες για να καυλαντήσεις είτε αυτό λεγεται ο δρόμος, το μόνο που όντως χρειάζεται είναι να είσαι ο εαυτός σου. Και να είσαι συνεπής στον εαυτό σου. Χαλαρός - αληθινός και ρεαλιστής. Όσες μπορώ και διεκδηκώ τώρα λόγω θέσης και οικονομικής δύναμης - ευφυίας , μπορούσα να το κάνω και μικρότερος. Αλλά γνώριζα πολύ καλά ΠΑΝΤΑ ποιος είμαι , που πάω και ποιες είναι οι δυνατότητες μου. Ήμουν συνεπής λοιπόν και στην κοπέλα και στον εαυτό μου.
Εάν δεν είστε συνεπείς αλλά κλαίγεστε συνεχώς, είστε μίζεροι και δεν γνωρίζετε τι μπορείτε να κάνετε ΤΟΤΕ μπλέξατε...Και μπλέξατε άσχημα διότι από την στιγμή που στο θεατράλε ΟΛΕΣ οι γυναίκες μας παίρνουν τσόντα, μαντέψτε τι θα γίνει...Θα καταλάβουν με την μία το προσωπείο σας και θα απομακρυνθούν πετώντας.
Θέλετε κάτι καλό; Πολύ ωραίο , δέίτε τα πλεονεκτήματα σας , δουλέψτε τα και σίγουρα κάτι καλό θα βγεί. Και όπως έχω πει και σε άλλα ποστ , μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για ανθρώπους και όχι για κομμάτια κρέας. Η συμπεριφορά μας χρίζει σεβασμού ΟΧΙ γλυψίματος ή δαγκώματος.
Τέλος θα διαφωνήσω με τον προλαλαλήσαντα ότι οι γυναίκες θέλουν να δουν να κοπιάσεις. Δεν το θέλουν....Δεν το ήθελαν ΠΟΤΕ. ΟΣΟ ΚΟΠΙΑΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ!!! Εάν δώσεις από την αρχή το στίγμα σου (αυτό που όντως θες - με σεβασμο και αξιοπρέπεια) και βλέπεις να το σκέφτεται απλά φύγε. Δεν είχες κάτι - δεν έχασες κάτι , έκανες τον τίμιο αγώνα σου , έδειξες τα ατού σου, δεν έψαχνε κάτι τέτοιο ΤΕΛΟΣ>
Εάν μείνεις κινδυνεύεις να γίνεις κουραστικός και μίζερος και στην ελάχιστη περιπτωση που τελικά σου κάτσει θα είναι επειδή είτε είσε η Γ' επιλογή είτε επιδεή σε λυπήθηκε, είτε πειδή δεν είχε κάτι καλύτερο να κάνει. Σας αρέσει να είστε δεύτεροι ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΤΡΙΟ ΓΑΜΗΣΙ; εμένα όχι για αυτό εκκείνη την στιγμή επιλέγω να πάω να γαμήσω ένα call girl να πάω σε μπουρδέλο ή οίκο ανοχής κλπ.
Να θυμάστε κύριοι , Η πείνα και η λύσσα φέρνουν πάντα ΚΑΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ και ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ . Ο Ωνάσης καλόυσε πάντα τους επιχειρηματίες σε δείπνο οπου αυτός ΕΦΤΑΝΕ ΕΚΕΙ ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ.....ΤΥΧΑΙΟ;;;;
Δεν νομίζω...
Αυτά από εμένα.. Όσο για τα μέρη είπαμε...Υπάρχουν , κυρίως κέντρο, λιγότερο Νότια και κάτι ψιλά στα βόρεια των Αθηνών. Δυτικά δεν έχω παίξει πάρα πολύ μπάλα οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.
Τα φιλιά μου