Νέα

Μπαρακια στην Αθηνα για καμακι-γνωριμια με μουνια (οχι πορνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dopamina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 301K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rakakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Κριτικές
3
Like
750
Πόντοι
366
Όταν λες εναλλακτικά μουνακια εννοείς απομεινάρια του κομμουνισμού που καπνίζουν μπάφο από πεποίθηση;
όχι ότι κυνηγάω μοντελες αλλά λέμε τώρα.

Όχι εννοώ κοπελίτσες που δεν ανεβάζουν τον φτιαγμένο κωλο τους στο ινστα από 50 διαφορετικές λήψεις και μπορείς να συζητήσεις και κάτι άλλο πέρα απ το ποσό κάνει το μπουκάλι στον Οικονομοπουλο

Επισκέπτης
Άμα γουστάρετε εναλλακτικά μουνακια φοιτητριουλες, Lot51 Κόκκινος λωτός και Barrett μαζεύουν κόσμο.
Μιλάω πάντα για πιο εναλλακτικές καταστάσεις, άμα θέλετε μπουζουκομοντέλα του insta ούτε καν.
σωστος ο ρακακης αλλα εμεις που περασαμε τα 35 δε μπορουμε να καμακωσουμε εκει. Μονο σε μεγαλα κλαμπ που παιζει χορος οπως τα lohan, envogue ή εξειδικευμενα μαγαζια για χορο. Αν δε χορεψεις με τη γκομενα ουτε να της μιλησεις δε θα καταδεχτει.

Επισκέπτης
Ναι,όντως.Αλλάς ας πάρουμε 3 διαφορετικές περιπτώσεις.Ερχεται και της μιλάει ο συμφοιτητής της με τα 200 ευρώ μηνιαίως επίδομα από το μπαμπά,το casual ντύσιμο και τη γκαρσονιέρα που νοικιάζει.Μετά έρχεται ο αλήτρας με τη μηχανή,το μπρατσέτο,τα τατού και τα σκουλαρίκια.Μετά ο λεφτάς με την κουστουμιά και το πορσικό παρκαρισμένο απέξω.
Σε ποιον θα κάτσει η γκόμενα?
Δεν είναι θεωρητικό το ερώτημα.Είναι πρακτικό.Οι τύποι συγκρούονται μεταξύ τους ξανά και ξανά για τα ίδια μουνιά.
Ποιος είναι ανώτερος?Ποιος κατώτερος?Ποιος θα επικρατήσει?Τι θα κάνεις άμα είσαι ο φτωχέμπουρας φοιτητής και έχεις να αντιμετωπίσεις το μάγκα τατουατζή και το λεφτά κοστουμάτο και το αντίστροφο?Αναπτύσσεις στρατηγικές ανάλογα με τη θέση σου,σιγά μην αφήσεις τον άλλον να σου φάει τη γκόμενα.
Είναι όλα θέμα ανταγωνισμού,όλες οι πλευρές αναπτύσσουν βέλτιστη στρατηγική,τα μουνιά χαίρονται βέβαια που παληκάρια σφάζονται στην ποδιά τους αλλά δεν είναι έτσι ακριβώς.Απλά όλοι θέλουν να γαμήσουν.
Μερικοί φτάνουν στα άκρα,απειλούν,δέρνουν,μαχαιρώνουν,τρελαίνονται,φυλακίζονται προκειμένου να γαμήσουν.Σου λέει είμαι πιο παθιασμένος,ερωτευμένος τρελός εγώ αξίζω τη γκόμενα.Το βλέπουν σα θέμα πάθους.Για αυτό σα γαμέας πρέπει να είσαι προσεκτικός.Εχει πολλούς τρελλάκηδες εκεί έξω που υπερτιμούν το μουνί.Και οι γκόμενες χύνουν με αυτούς και τις δυσκολίες που προκαλούν γιατί ανεβάζουν την αξία τους.
πολυ καλη αναλυση. Πιστευω η καθε μια εχει το κοινο που προτιμα. Αλλες τον καθηγητη, αλλες τον επιχειρηματια, αλλες τον φοιτητη.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Με λυπεί το γεγονός ότι όλοι σας βλέπετε τις γυναίκες ως μουνιά, κωλους και βυζιά.
Άντε και στόμα. Περιμένετε να βρείτε γυναίκα έτσι ρε αληταμπουρες;

ποια θα κάτσει να την γαματε χωρίς γλυκές στιγμές και συναισθημα; να περπατηστε μαζί της και να μοιραστείτε όμορφες στιγμές και συγκινήσεις.
Μόνο την πουτσα σας κοιτατε ρε λιγουρια...

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μα πραγματικά μου την δίνει.
Διαβάζουν οι πουτανες και χαίρονται που μας βλέπουν έτσι.
Πλακωστε τες στο γαμήσι να τελειώνουμε.
Μου έχετε σπάσει τον πουτσο. Όπου και να πάω όλο παρεακια και στην μουγγα όλοι.
Τι φοβαστε; Μην σας πουν όχι;
Και τι έγινε δηλαδή; Το πρωί την έπεσα σε 15 και έφαγα 25 χυλοπίτες.
Σε κάποιες την έπεσα δύο φορές.
Και τι έγινε;

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
247
Πόντοι
36
Λέτε να πάνε οι Ελληνίδες σε αυτά τα μπαρ ; Πονηρή η αρθρογραφος. Επέλεξε ένα ξεχωριστό άρθρο για έχει επισκέψεις στη σελίδα της.
Πάντως πάλι οι μπαρμεν θα φάνε αν πάνε κάποιες (αν βλέπονται οι τυπισσες βέβαια και δεν είναι τίποτα τέρατα της φύσης) σε αυτά τα μπαρ.

hoppos7

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
12
Πόντοι
0
ξέρει κανείς για Πανόρμου πως είναι τα πράγματα?

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.710
Πόντοι
216
Με λυπεί το γεγονός ότι όλοι σας βλέπετε τις γυναίκες ως μουνιά, κωλους και βυζιά.
Άντε και στόμα. Περιμένετε να βρείτε γυναίκα έτσι ρε αληταμπουρες;

ποια θα κάτσει να την γαματε χωρίς γλυκές στιγμές και συναισθημα; να περπατηστε μαζί της και να μοιραστείτε όμορφες στιγμές και συγκινήσεις.
Μόνο την πουτσα σας κοιτατε ρε λιγουρια...

Περίμενε ρε τύπε γιατί πρέπει να βιώσω αυτές τι γλυκές στιγμές κτλ;
Να γαμήσω θέλω ένα κανονικό μουνί χωρίς πολλά χιλιόμετρα,χωρίς μπλα μπλα και παραμύθια.
Αυτό είναι και το κύριο πράγμα που πληρώνεις μια επαγγελματία.
Πρώτα απ'όλα οι γκόμενες θέλουν ραντεβού, κουβεντουλα ποτάκι καφεδάκι και άλλα τέτοια.
Να χάσω χρόνο και χρήμα για να ρίξω και ένα γαμήσι αμφιβόλου ποιότητος με ένα έπιπλο;
Όσο οι γκόμενες είναι έτσι τόσο περισσότερο θα ανθεί ο αγοραιός.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Περίμενε ρε τύπε γιατί πρέπει να βιώσω αυτές τι γλυκές στιγμές κτλ;
Να γαμήσω θέλω ένα κανονικό μουνί χωρίς πολλά χιλιόμετρα,χωρίς μπλα μπλα και παραμύθια.
Αυτό είναι και το κύριο πράγμα που πληρώνεις μια επαγγελματία.
Πρώτα απ'όλα οι γκόμενες θέλουν ραντεβού, κουβεντουλα ποτάκι καφεδάκι και άλλα τέτοια.
Να χάσω χρόνο και χρήμα για να ρίξω και ένα γαμήσι αμφιβόλου ποιότητος με ένα έπιπλο;
Όσο οι γκόμενες είναι έτσι τόσο περισσότερο θα ανθεί ο αγοραιός.

Από την στιγμή που είναι περισσότερες
σημαίνει ότι ο αγοραίος έρωτας
είναι (δεκτή) ανωμαλία για ανίκανους
να βρουν γκόμενα!!!

Stratocaster

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
6.255
Κολοκοτρώνη , Αγίας Ειρήνης, Πραξιτέλους  αρκετά καλά στις καθημερινές

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.710
Πόντοι
216
Φίλε μου το κλειδί για να ανοίξει τα πόδια της μια γυναίκα είναι το πώς νιώθει μαζί σου, η επικοινωνία και το συναίσθημα που της προκαλείς.

Αυτό θέλει να αφιερώσεις κάποιο χρόνο και κόπο για να διεκδικήσεις και πάλι χωρίς σίγουρα αποτελέσματα.

Δεν υπάρχει γυναίκα που να της πεις έλα να σε γαμήσω και να έρθει.
Το όλο πράγμα θέλει τον τρόπο του.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
823
Πόντοι
146
Φίλε μου το κλειδί για να ανοίξει τα πόδια της μια γυναίκα είναι το πώς νιώθει μαζί σου, η επικοινωνία και το συναίσθημα που της προκαλείς.

Αυτό θέλει να αφιερώσεις κάποιο χρόνο και κόπο για να διεκδικήσεις και πάλι χωρίς σίγουρα αποτελέσματα.

Δεν υπάρχει γυναίκα που να της πεις έλα να σε γαμήσω και να έρθει.
Το όλο πράγμα θέλει τον τρόπο του.

Δεν ειναι οπως τα γραφεις φιλε.

Στη πρωτη σειρα εχεις απολυτο δικιο, ειναι ετσι ακριβως οπως τα γραφεις.

Στις αλλες τρεις απο κατω, χαλια μαυρα, καμια σχεση.

takoulou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
471
Πόντοι
306
Καλημερα...Μαγαζια υπαρχουν παρα πολλα... Αλλα το θεμα ειναι αν οι κοπελες ενδιαφερονται.... Οι μικρες ειναι επανω απο ενα κινητο συνεχεια βγαζοντας φωτο και να κανουν like συνεχεια...Δεν πολυ κοιτουν τριγυρω τους...Εξω απο οτι εχω δει καμακι- φλερτ γινεται ελαχιστο..Δεν σου  αφηνουν και πολλα περιθωρια οι γυναικες... Θα πρεπει και στο σωστο timing...Παιζουν φυσικα και αλλα πραγματα ρολο..Τα χρηματα, η εμφανιση, το ντυσιμο, το υψος, το σωμα, το αυτοκινητο αν σε δουν με αυτο  και μην κολωνεις να μιλας και ας τρως συνεχεια χλεπες...

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Το μίνι δε μούτσερ, είναι το πιο αντιπαθητικό που έχω πάει στη ζωή μου.Αντιπαθητικό και για τα δεδομένα του κολωνακίου.
Γεμάτο καριολίδια , σπουδάστριες ιδιωτικών κολλεγίων και καθηγήτριες, που ονειρεύονται να βρουν γκόμενα τον ceo της λαζάρντ, να τους αγοράσει μπέντλεϋ ...

ηλίθια πορτιέρισσα, που ακόμη κι είσαι με τη γυναίκα σου οι 2 σας και δεν υπάρχει ψυχή όχι να περιμένει να μπει στο μαγαζί , αλλά ούτε καν στο δρόμο (!) , κοιτά νασε καθυστερήσει αν γίνεται ... γιατί ... έτσι ! λες και θα γίνει η τρύπα κλαμπ στο βέγκας, αν καθυστερήσει 2 άτομα 5 λεπτά στην πόρτα ....

ΧΟΛΕΡΑ ....

my 3 cents

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2019
Like
2
Πόντοι
1
Το μίνι δε μούτσερ, είναι το πιο αντιπαθητικό που έχω πάει στη ζωή μου.Αντιπαθητικό και για τα δεδομένα του κολωνακίου.
Γεμάτο καριολίδια , σπουδάστριες ιδιωτικών κολλεγίων και καθηγήτριες, που ονειρεύονται να βρουν γκόμενα τον ceo της λαζάρντ, να τους αγοράσει μπέντλεϋ ...

ηλίθια πορτιέρισσα, που ακόμη κι είσαι με τη γυναίκα σου οι 2 σας και δεν υπάρχει ψυχή όχι να περιμένει να μπει στο μαγαζί , αλλά ούτε καν στο δρόμο (!) , κοιτά νασε καθυστερήσει αν γίνεται ... γιατί ... έτσι ! λες και θα γίνει η τρύπα κλαμπ στο βέγκας, αν καθυστερήσει 2 άτομα 5 λεπτά στην πόρτα ....

ΧΟΛΕΡΑ ....
και καλα υπαρχει  διαδικασια .... my ass...

Stratocaster

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
6.255
Αγαπητά μου μέλη,
Και στα μέρη που είπα (Κολοκοτρώνη κλπ) αλλά και γενικότερα σχεδόν παντού μπορείς αν θέλεις να γνωρίσεις γυναικες - κοπέλες και να κάνεις ότι θέλεις. Εκεί έχω γνωρίσει και την κοπέλα μου που έιμαι μαζί της 3 χρόνια και βάλε, εκεί έχω γνωρίσει και κοπέλες για ONS και λοιπά. Είτε αυτό λέγεται Badoo και πήγες για να καυλαντήσεις είτε αυτό λεγεται ο δρόμος, το μόνο που όντως χρειάζεται είναι να είσαι ο εαυτός σου. Και να είσαι συνεπής στον εαυτό σου. Χαλαρός - αληθινός και ρεαλιστής. Όσες μπορώ και διεκδηκώ τώρα λόγω θέσης και οικονομικής δύναμης - ευφυίας , μπορούσα να το κάνω και μικρότερος. Αλλά γνώριζα πολύ καλά ΠΑΝΤΑ ποιος είμαι , που πάω και ποιες είναι οι δυνατότητες μου. Ήμουν συνεπής λοιπόν και στην κοπέλα και στον εαυτό μου.

Εάν δεν είστε συνεπείς αλλά κλαίγεστε συνεχώς, είστε μίζεροι και δεν γνωρίζετε τι μπορείτε να κάνετε ΤΟΤΕ μπλέξατε...Και μπλέξατε άσχημα διότι από την στιγμή που στο θεατράλε ΟΛΕΣ οι γυναίκες μας παίρνουν τσόντα, μαντέψτε τι θα γίνει...Θα καταλάβουν με την μία το προσωπείο σας και θα απομακρυνθούν πετώντας. 

Θέλετε κάτι καλό; Πολύ ωραίο , δέίτε τα πλεονεκτήματα σας , δουλέψτε τα και σίγουρα κάτι καλό θα βγεί. Και όπως έχω πει και σε άλλα ποστ , μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για ανθρώπους και όχι για κομμάτια κρέας. Η συμπεριφορά μας χρίζει σεβασμού ΟΧΙ γλυψίματος ή δαγκώματος.

Τέλος θα διαφωνήσω με τον προλαλαλήσαντα ότι οι γυναίκες θέλουν να δουν να κοπιάσεις. Δεν το θέλουν....Δεν το ήθελαν ΠΟΤΕ. ΟΣΟ ΚΟΠΙΑΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ!!! Εάν δώσεις από την αρχή το στίγμα σου (αυτό που όντως θες - με σεβασμο και αξιοπρέπεια) και βλέπεις να το σκέφτεται απλά φύγε. Δεν είχες κάτι - δεν έχασες κάτι , έκανες τον τίμιο αγώνα σου , έδειξες τα ατού σου, δεν έψαχνε κάτι τέτοιο ΤΕΛΟΣ>

Εάν μείνεις κινδυνεύεις να γίνεις κουραστικός και μίζερος και στην ελάχιστη περιπτωση που τελικά σου κάτσει θα είναι επειδή είτε είσε η Γ' επιλογή είτε επιδεή σε λυπήθηκε, είτε πειδή δεν είχε κάτι καλύτερο να κάνει. Σας αρέσει να είστε δεύτεροι ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΤΡΙΟ ΓΑΜΗΣΙ; εμένα όχι για αυτό εκκείνη την στιγμή επιλέγω να πάω να γαμήσω ένα call girl να πάω σε μπουρδέλο ή οίκο ανοχής κλπ.

Να θυμάστε κύριοι , Η πείνα και η λύσσα φέρνουν πάντα ΚΑΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ και ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ . Ο Ωνάσης καλόυσε πάντα τους επιχειρηματίες σε δείπνο οπου αυτός ΕΦΤΑΝΕ ΕΚΕΙ ΧΟΡΤΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ.....ΤΥΧΑΙΟ;;;;
Δεν νομίζω...
Αυτά από εμένα.. Όσο για τα μέρη είπαμε...Υπάρχουν , κυρίως κέντρο, λιγότερο Νότια και κάτι ψιλά στα βόρεια των Αθηνών. Δυτικά δεν έχω παίξει πάρα πολύ μπάλα οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.

Τα φιλιά μου

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom