Νέα

Μπαρακια που διανυκτερευουν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 80
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
εννοειται.Αν δεν ημουν κυριος στην τοτεμ θα τον εβγαζα εξω οταν κατα τις 0500 σκανε 2 τυπισσες και αρχιζουν τα γγλωσσοφιλα και τα μουνοπιασματα σε αποσταση μουνοτριχας απο την μαπα μου :grin:
εγω οσες λεσβιες ειδα ειναι πατσαβουρια.σιγουρα δεν στεναχωρηθηκα οτι χασαμε καμια γκομενα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.561
Πόντοι
12.756
αρχιζω και σε φοβαμαι εσενα :grin:

URL]]

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
οταν καυλωνεις πολυ καλο ειναι να τραβας και καμια μλκια. ενας φιλος στο στρατο του επερνε η γκομενα πιπα και τον αφησε πριν χυσει .και ο μλκας ειχε προβλημα μετα και εκανε μια μικρη επεμβαση. του ειπε ο γιατρος ,τραβαμε και καμια μλκια  :grin:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
οταν καυλωνεις πολυ καλο ειναι να τραβας και καμια μλκια. ενας φιλος στο στρατο του επερνε η γκομενα πιπα και τον αφησε πριν χυσει .και ο μλκας ειχε προβλημα μετα και εκανε μια μικρη επεμβαση. του ειπε ο γιατρος ,τραβαμε και καμια μλκια  :grin:
πηγα ντιρλα και γαμησα μετα :grin: μου ειχε φτασει το σπερμα στα μηλιγγια  :cheesy:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.561
Πόντοι
12.756

και δεν την σκοτωσε ?

palamakias77

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0

τι λες ρε φιλος αληθεια να την λεμε αυτην την ιστορια στις πουτανες τοτε που μας αφηνουν μερικες με το πουλι στο χερι και φευγουν στο δεκαλεπτο  :grin:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
τι λες ρε φιλος αληθεια να την λεμε αυτην την ιστορια στις πουτανες τοτε που μας αφηνουν μερικες με το πουλι στο χερι και φευγουν στο δεκαλεπτο  :grin:
ετσι μου ειπε παντως :grin: :grin:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
αυτο ειναι το παραξενο :cheesy:
ισχυει παντως αυτο που επαθε ο φιλος σου.Ευτυχως που ειμαι ρομποκοπ αλλιως πιτσιρικας θα το παθαινα και εγω.Βεβαια η τιμωρια της μετα ηταν σοδομισμο χωρις σαλιο.Σε καλο μου βγηκε :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom