violetta24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
τραβατε τραστ ρε μεσα στην καλτιλα![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
εκει μεσα ο καλύτερος ειχε φαει 2-3 χρονια φυλακη για πλακα
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
παντως ο σεκιουριτας με το ματι που γυαλιζει ειναι character!!
τραβατε τραστ ρε μεσα στην καλτιλα![]()
δες εδω ομως...
ποιος νοιαζεται για τις φυλακες που εχουν κανει αλλοι;;;
το αγαπημενο μου μαγαζι... μας εβλεπε ο σεκιουριτας με τη Νταρια και χαμογελουσε, σαν αγγελος, επειδη του καναμε τις πιο καλτ ερωτησεις του τυπου - πουλανε κοκα μεσα η να παμε να ψαξουμε αλλου....
τι μου θύμισες...
καλη φαση.....πηγαινα παλιαεγω ενδιαφερομαι για πρωινα μπαρακια![]()
Αν εννοείς για διανυκτερεύοντα μετά τις 4. Ένα είναι το σημείο. ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ Εξάρχια. 24ωρο με αλλοδαπές σερβιτόρες που ίσως και να φορτώσεις. Παίζεις χαρτιά, τρως από πρωινό μέχρι παιδάκια, πίνεις μπύρες το απόγευμα με παρέα, ποτά το βράδυ στη μπάρα. Οι σρβτόρες σε αδειάζουν τασάκια κάθε 10λεπτο και σε ρωτάνε αν θες τσιγάρα ή κάτι άλλο από το περίπτερο. Στα μείον, λόγω 24ώρου λειτουργείας μαζεύει αργόσχολους χωροφύλακες ταρίφες κλπ φύρες.
Αν εννοείς για διανυκτερεύοντα μετά τις 4. Ένα είναι το σημείο. ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ Εξάρχια. 24ωρο με αλλοδαπές σερβιτόρες που ίσως και να φορτώσεις. Παίζεις χαρτιά, τρως από πρωινό μέχρι παιδάκια, πίνεις μπύρες το απόγευμα με παρέα, ποτά το βράδυ στη μπάρα. Οι σρβτόρες σε αδειάζουν τασάκια κάθε 10λεπτο και σε ρωτάνε αν θες τσιγάρα ή κάτι άλλο από το περίπτερο. Στα μείον, λόγω 24ώρου λειτουργείας μαζεύει αργόσχολους χωροφύλακες ταρίφες κλπ φύρες.
πες μου οτι πηγαινες και στο διπλα απο την τραστ και στην τοτεμ να τον βροντηξω καπακιτο αγαπημενο μου μαγαζι... μας εβλεπε ο σεκιουριτας με τη Νταρια και χαμογελουσε, σαν αγγελος, επειδη του καναμε τις πιο καλτ ερωτησεις του τυπου - πουλανε κοκα μεσα η να παμε να ψαξουμε αλλου....
τι μου θύμισες...
εσυ δεν χαιρετησες νωριτερα και ειπες καληνυχτα;δεν σε επιανε ο υπνος;μηπως με σκεφτοσουνα και δαχτυλιαζοσουνα;ειχα ενα λοξυγγα για αυτο σε ρωταω
πες μου οτι πηγαινες και στο διπλα απο την τραστ και στην τοτεμ να τον βροντηξω καπακιπαντως στο διπλα εχουν γινει τα χειροτερα.Μαχαιρωματα,νεκρος κλπ.
![]()
τα καλυτεραωραια μαγαζια πρεπει να ειναι αυτα ρομαντικα![]()
εννοειται.Αν δεν ημουν κυριος στην τοτεμ θα τον εβγαζα εξω οταν κατα τις 0500 σκανε 2 τυπισσες και αρχιζουν τα γγλωσσοφιλα και τα μουνοπιασματα σε αποσταση μουνοτριχας απο την μαπα μουκαι με τα καλυτερα κοριτσια![]()
εννοειται.Αν δεν ημουν κυριος στην τοτεμ θα τον εβγαζα εξω οταν κατα τις 0500 σκανε 2 τυπισσες και αρχιζουν τα γγλωσσοφιλα και τα μουνοπιασματα σε αποσταση μουνοτριχας απο την μαπα μου![]()
τετοια ωρα οι ανθρωποι που δουλευουν κοιμουνταιπες μου οτι πηγαινες και στο διπλα απο την τραστ και στην τοτεμ να τον βροντηξω καπακιπαντως στο διπλα εχουν γινει τα χειροτερα.Μαχαιρωματα,νεκρος κλπ.
![]()
τετοια ωρα οι ανθρωποι που δουλευουν κοιμουνταιτεμπελχανα
![]()