Νέα

Μπαρακια που διανυκτερευουν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 80
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Sonia_Red

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2013
Like
3
Πόντοι
1
:2funny:

εκει μεσα ο καλύτερος ειχε φαει 2-3 χρονια φυλακη για πλακα  :2funny:

παντως ο σεκιουριτας με το ματι που γυαλιζει ειναι character!!

δες εδω ομως...
ποιος νοιαζεται για τις φυλακες που εχουν κανει αλλοι;;;

Συνημμένα

• 64604_169302159919278_26700770_n.jpg
    64604_169302159919278_26700770_n.jpg
    35 KB · Εμφανίσεις: 16
OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
το αγαπημενο μου μαγαζι... μας εβλεπε ο σεκιουριτας με τη Νταρια και χαμογελουσε, σαν αγγελος, επειδη του καναμε τις πιο καλτ ερωτησεις του τυπου - πουλανε κοκα μεσα η να παμε να ψαξουμε αλλου....

τι μου θύμισες...

Ημερομηνια εγγραφης... 26/9/13???

Καλως τηνε!

Μοναξιες??   :cool2:

(Εδω θα βρεις πολλους γαμπρους, παντως...
Επισης, θα συναντησεις εκτεταμενη χρηση emoticons οπως:  :lheel:  :pipa2:  :zfuck: :s&m_1:  ή, πχ, :smitten:
Καλη τυχη!)

Nikitas7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
2.025
Πόντοι
446
Αν εννοείς για διανυκτερεύοντα μετά τις 4. Ένα είναι το σημείο. ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ Εξάρχια. 24ωρο με αλλοδαπές σερβιτόρες που ίσως και να φορτώσεις. Παίζεις χαρτιά, τρως από πρωινό μέχρι παιδάκια, πίνεις μπύρες το απόγευμα με παρέα, ποτά το βράδυ στη μπάρα. Οι σρβτόρες σε αδειάζουν τασάκια κάθε 10λεπτο και σε ρωτάνε αν θες τσιγάρα ή κάτι άλλο από το περίπτερο. Στα μείον, λόγω 24ώρου λειτουργείας μαζεύει αργόσχολους χωροφύλακες ταρίφες κλπ φύρες.

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
Αν εννοείς για διανυκτερεύοντα μετά τις 4. Ένα είναι το σημείο. ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ Εξάρχια. 24ωρο με αλλοδαπές σερβιτόρες που ίσως και να φορτώσεις. Παίζεις χαρτιά, τρως από πρωινό μέχρι παιδάκια, πίνεις μπύρες το απόγευμα με παρέα, ποτά το βράδυ στη μπάρα. Οι σρβτόρες σε αδειάζουν τασάκια κάθε 10λεπτο και σε ρωτάνε αν θες τσιγάρα ή κάτι άλλο από το περίπτερο. Στα μείον, λόγω 24ώρου λειτουργείας μαζεύει αργόσχολους χωροφύλακες ταρίφες κλπ φύρες.

Thanx  :thumbsup:

Θα το εχω υπόψιν

anonuser

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
810
Πόντοι
86

ο σκαραβαιος το μπαρ στο αλλο γνωστο θρεντ?????? εκεινο δεν ειναι στην αχαρνων καπου εκει????

Nikitas7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
2.025
Πόντοι
446
Ο ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ είναι Εξάρχεια, τέρμα Μαυρομιχάλη προς Λ. Αλεξάνδρας

palamakias77

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
αξαφνα στα εξαρχεια καλτ καταστασεις  :headbang2:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
το αγαπημενο μου μαγαζι... μας εβλεπε ο σεκιουριτας με τη Νταρια και χαμογελουσε, σαν αγγελος, επειδη του καναμε τις πιο καλτ ερωτησεις του τυπου - πουλανε κοκα μεσα η να παμε να ψαξουμε αλλου....

τι μου θύμισες...
πες μου οτι πηγαινες και στο διπλα απο την τραστ και στην τοτεμ να τον βροντηξω καπακι :grin: παντως στο διπλα εχουν γινει τα χειροτερα.Μαχαιρωματα,νεκρος κλπ.  :grin:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
:2funny:

εκει μεσα ο καλύτερος ειχε φαει 2-3 χρονια φυλακη για πλακα  :2funny:

παντως ο σεκιουριτας με το ματι που γυαλιζει ειναι character!!
εσυ δεν χαιρετησες νωριτερα και ειπες καληνυχτα;δεν σε επιανε ο υπνος;μηπως με σκεφτοσουνα και δαχτυλιαζοσουνα;ειχα ενα λοξυγγα για αυτο σε ρωταω :birdman:

palamakias77

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
πες μου οτι πηγαινες και στο διπλα απο την τραστ και στην τοτεμ να τον βροντηξω καπακι :grin: παντως στο διπλα εχουν γινει τα χειροτερα.Μαχαιρωματα,νεκρος κλπ.  :grin:

ωραια μαγαζια πρεπει να ειναι αυτα ρομαντικα  :headbang2:

palamakias77

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0

απο τιμες τι λεει φιλος; γιατι μας τα εχει κοψει ολα η τροικα

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
και με τα καλυτερα κοριτσια :grin:
εννοειται.Αν δεν ημουν κυριος στην τοτεμ θα τον εβγαζα εξω οταν κατα τις 0500 σκανε 2 τυπισσες και αρχιζουν τα γγλωσσοφιλα και τα μουνοπιασματα σε αποσταση μουνοτριχας απο την μαπα μου :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.561
Πόντοι
12.756
εννοειται.Αν δεν ημουν κυριος στην τοτεμ θα τον εβγαζα εξω οταν κατα τις 0500 σκανε 2 τυπισσες και αρχιζουν τα γγλωσσοφιλα και τα μουνοπιασματα σε αποσταση μουνοτριχας απο την μαπα μου :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
τετοια ωρα οι ανθρωποι που δουλευουν κοιμουνται :birdman: τεμπελχανα  :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom