Νέα

Μπαρακια που διανυκτερευουν

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 80
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475

Πολλες φορες, βρισκομαστε Κεντρο, με φιλους, κατα τις 4μισι-5, θελουμε να αραξουμε για ενα χαλαρο ποτο και δεν ξερουμε πού διαολο να παμε....

Υπαρχει, βεβαια, ο Μπατμαν κι ο Ανθρωπος, αλλα στο μεν πρεπει να πας προετοιμασμενος για κλωτσοπατιναδα, στο δε πρεπει να πας πιωμενος και ετοιμασμενος για πεσιματα σε γκομενες.
Υπαρχουν και διαφορα σκυλαδικα after, των οποιων δεν ειμαι φαν...

Το ερωτημα ειναι: Αμα θες να κατσεις να πιεις ενα ποτακι και να μιλησεις, με μουσικουλα (jazz, rock, οτιδηποτε) μπορεις να βρεις τπτ σε μαγαζι??

(ΟΚ, υπαρχουνε 2-3 στο Κολωνακι, αλλα εκει για να πιεις καφε και να ξεσουρωσεις, οχι για να κατσεις να αραξεις με παρεα)

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Δύσκολα πια τα πράγματα για άφτερ, τουλάχιστον σε καθημερινές. Δοκίμασε Μαβίλη, αν και τόσο αργά δύσκολο εκτός ΠΣΚ. Όσο ο καιρός είναι καλός πάντως παίζουν ΜΠρίκι, Φλάουερ, Λώρας.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
όλο και κάτι θα υπάρχει ρε συ...

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
Δύσκολα πια τα πράγματα για άφτερ, τουλάχιστον σε καθημερινές. Δοκίμασε Μαβίλη, αν και τόσο αργά δύσκολο εκτός ΠΣΚ. Όσο ο καιρός είναι καλός πάντως παίζουν ΜΠρίκι, Φλάουερ, Λώρας.

Δεν ξερω κανενα απ' τα τρια

Θα τσεκαρω

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Πολλες φορες, βρισκομαστε Κεντρο, με φιλους, κατα τις 4μισι-5, θελουμε να αραξουμε για ενα χαλαρο ποτο και δεν ξερουμε πού διαολο να παμε....

Υπαρχει, βεβαια, ο Μπατμαν κι ο Ανθρωπος, αλλα στο μεν πρεπει να πας προετοιμασμενος για κλωτσοπατιναδα, στο δε πρεπει να πας πιωμενος και ετοιμασμενος για πεσιματα σε γκομενες.
Υπαρχουν και διαφορα σκυλαδικα after, των οποιων δεν ειμαι φαν...

Ποιό είναι για πεσίματα και ποιό για κλωτσοπατινάδα;

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
Ποιό είναι για πεσίματα και ποιό για κλωτσοπατινάδα;

O Ανθρωπος ειναι φουλ για πεσιματα (ασχετα οτι εγω ειμαι μαλακας και ποτε δεν κανω κινηση)
Επισης, εχει κατι 16χρονα ξεσαλωμενα :rolleyes:

Ο Μπατμαν ειναι τελειως αλλη φαση, με μιλφονια κυριως - και φοιτητριες, ουκ ολιγες
(Οταν λεω κλωτσοπατιναδα εννοω στριμωξιδι και ασφυξια, οχι μεταλιες με πλακωματα  :cheesy:
Ο τυπος παιζει Μπελλου και Ζαμπετα!)

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Θα τα επισκεφθώ μια μέρα μόνος μου. Μοναχικός καβαλάρης. :sunglasses:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
εγω ενδιαφερομαι για πρωινα μπαρακια :grin:

ulavut

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
17
Πόντοι
6
O Ανθρωπος ειναι φουλ για πεσιματα (ασχετα οτι εγω ειμαι μαλακας και ποτε δεν κανω κινηση)
Επισης, εχει κατι 16χρονα ξεσαλωμενα :rolleyes:

Ο Μπατμαν ειναι τελειως αλλη φαση, με μιλφονια κυριως - και φοιτητριες, ουκ ολιγες
(Οταν λεω κλωτσοπατιναδα εννοω στριμωξιδι και ασφυξια, οχι μεταλιες με πλακωματα  :cheesy:
Ο τυπος παιζει Μπελλου και Ζαμπετα!)

OK, κατανοητό. Γυρεύεις κανονικό μπαράκι, τύπου Galaxy ή Au revoir, ούτε κολλητήρι, ούτε δρώμενα ούτε καραβαβούρα. Δυστυχώς τα 2 προηγούμενα, κλείνουν γύρω στις 2, εκτόςκι αν βρεθείκαμιά παρέα να κάνει κατάσταση. Παλιά, μια χαρά ήταν και τα μπαρ των ξενοδοχείων,τουλάχιστον των μεγάλων, αλλά τώρα πια δεν τα κρατάνε αργά. Μαβίλη , και κάποια στο Γκάζι, ψιλοχωμένα (αν και οι μουσικές παίζουν κάμποσο δυνατά γενικά). Κάτι πρέπει να παίζει ακόμα Κολωνάκι πάντως, δεν ξέρω γιατη Ράτκα, θυμάμαι και το City παλιότερα που κράταγε (αναλόγως του κόσμου πάντα, καθημερινές πολύ δύσκολο το βλέπω όταν χαλάει ο καιρός).

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475

To city ειναι σ' εναν πεζοδρομο στο Κολωνακι, μαζι με αλλα 2-3??
Αυτα δε νομιζω να μενουν ανοιχτα αργα...

Το Ratka το κοιταξα στο Google, και μου εβγαζε εστιατοριο (και μαλιστα λεει οτι ειναι κλειστο τα Σ/Κ!!)

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Τι ντύσιμο θέλει ο Άνθρωπος;

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
τραβατε τραστ ρε μεσα στην καλτιλα :rockon:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ανθρωπινο

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εχω παει δυο τρεις φορες αλλα νωρις γιατι απο οτι μου πανε γεμιζει μετα τις 6

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
εχω παει δυο τρεις φορες αλλα νωρις γιατι απο οτι μου πανε γεμιζει μετα τις 6
ναι εγω πηγαινα μετα τις 4 το πρωι και παντα επινα μπυρα η χυμο γιατι οι μπομπες ειναι απιστευτες :grin: πριν πολλα χρονια ειχαν καψει και τον πορτιερη με μολοτωφ

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
Τι ντύσιμο θέλει ο Άνθρωπος;

Παλαβο
Παρακμιακο
Εναλλακτικο

Παντως, οχι τα καλα σου!

(Εξαλλου, ειναι και τα μπουρδελα δίπλα... Εξαλλο, ειναι και τα πεινασμενα πρεζακια....Δε λεει να εισαι κονιορδος)

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
που ειναι ο ανθρωπος μπατμαν? :2funny:
μπαρακια ειναι η ταινια ρε αλανια :2funny:

Sonia_Red

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2013
Like
3
Πόντοι
1
τραβατε τραστ ρε μεσα στην καλτιλα :rockon:

το αγαπημενο μου μαγαζι... μας εβλεπε ο σεκιουριτας με τη Νταρια και χαμογελουσε, σαν αγγελος, επειδη του καναμε τις πιο καλτ ερωτησεις του τυπου - πουλανε κοκα μεσα η να παμε να ψαξουμε αλλου....

τι μου θύμισες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom