Νέα

Μπαρ στην Αθηνα που συχναζουν 40αρες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα VILLAGE
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 52
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
384
Πόντοι
26
Είμαι στα 52 κατ αρχήν. Τα μαγαζιά αυτά υπήρχαν και στα νιάτα μου. Για έναν 20ρη φοιτητή, καλό είναι να κυκλοφορεί γενικώς. Αν πας να πηδήξεις και το βγάλεις, δεν θα γίνει τίποτα, εκτός κι αν έχει έρθει κάποια εξ επί τούτου (συμβαίνει, αλλά όχι συχνά). Από την άλλη, η πλειοψηφία, θέλει κι ένα παραμύθι, μια ιστορία να ακούσει, ένα στυλ, έναν τρόπο, πολύ, πάρα πολύ χιούμορ και σαρκασμό. Οι περισσότερες, αν θέλουν έναν καλό μπήχτη τον βρίσκουν στον κύκλο τους και με πιο καλές προοπτικές "εξόδου" (οικονομικά δηλαδή). Δεν γουστάρω συμβουλές, αν θες κάνε καμιά περατζάδα από τα εν λόγω, αλλά, προς θεού, όχι αγαρμποσύνες. Τα μαγαζιά δεν είναι ψωνιστηράδικα, απλώς, για να βγα΄νει κάποιος μόνος για ποτά, κάτι λέει. Το "χύμα" επίσης, δεν παρεξηγείται απαραιτήτως, αρκεί να φαίνεται ειλικρινές κι αυθεντικό. Γενικά, όταν κάποιος είναι ο εαυτός του, δεν χάνει. Πίστεψέ με, αν το παίζεις θα σε πάρουν χαμπάρι σε χρόνο dt, έχουν γράψει χιλιομετρα πολλά.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: Εγκρίνω και επαυξάνω με τα λεγόμενα του ulavut.

scout3r

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
1
οι σημερινες 40ρες  / μιλφαρες που ψαχνουν πουτσο θα τις βρεις στα dating sites ...
περισυ μονο εφαγα 8 η 9 αν θυμαμαι καλα ... τωρα εχω κρατησει μια  επειδη ειναι τουρμπο στο σεξ , καλο παιδι και δε μου σπαει τα αρχιδια ...
απο  την αλλη ομως ... περιοριζομαι στο να χτυπησω νεους στοχους .. ( θελει προσοχη ..) αλλα εχει κι αυτο τη γλυκα του .. :wanker:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
οι σημερινες 40ρες  / μιλφαρες που ψαχνουν πουτσο θα τις βρεις στα dating sites ...
περισυ μονο εφαγα 8 η 9 αν θυμαμαι καλα ... τωρα εχω κρατησει μια  επειδη ειναι τουρμπο στο σεξ , καλο παιδι και δε μου σπαει τα αρχιδια ...
απο  την αλλη ομως ... περιοριζομαι στο να χτυπησω νεους στοχους .. ( θελει προσοχη ..) αλλα εχει κι αυτο τη γλυκα του .. :wanker:

se poio site tis gnorises?

Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
281
Πόντοι
36
:erection: Συναγωνιστες, επείγον καιγωμαστε

Ήρθε ο κολλητός μου Αθήνα και ψήνεται τρελα για μαγαζι με 40αρες και άνω να πουμε.:tits:

Δεν θελει να πληρώσει, ούτε να πληρωθεί, χαβαλέ θέλουμε να κάνουμε ας πουμε και άμα προκύψει καμια φάση :s&m_2:  (νο χομο) δεν λεμε οχι, ας πουμε

Γνωρίζετε κατι ρε :helpplea: παιδια????

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6

συμφωνώ σωστός 100%

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.217
Πόντοι
2.356
Ρε ποια dating sites; Twitter κύριοι...

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16

Κι εγώ συμφωνώ τύπε.  :hi:

sotirakis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
23
Like
517
Πόντοι
291
οι σημερινες 40ρες  / μιλφαρες που ψαχνουν πουτσο θα τις βρεις στα dating sites ...
περισυ μονο εφαγα 8 η 9 αν θυμαμαι καλα ... τωρα εχω κρατησει μια  επειδη ειναι τουρμπο στο σεξ , καλο παιδι και δε μου σπαει τα αρχιδια ...
απο  την αλλη ομως ... περιοριζομαι στο να χτυπησω νεους στοχους .. ( θελει προσοχη ..) αλλα εχει κι αυτο τη γλυκα του .. :wanker:

σωστός, είναι πολύ εύκολο μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα να πιάσεις κουβέντα και ύστερα άλλα πράγματα με μια μιλφ, κάνουν μπαμ ποιες ψάχνονται εκεί μέσα. Εννοείται βέβαια χωρίς λεφτά απλά να γουστάρετε μεταξύ σας.

dreamtom

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας παιδιά! Ξέρουμε αν υπάρχει κάποιο τέτοιο μπαρ στη Θεσσαλονίκη;

Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
571
Πόντοι
81
Εχουμε τιποτα υποψιν για Αθηνα.......μπαρακι που συχναζουν μιλφαρες που ψαχνονται ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom