Νέα

Μπαρ με λεσβίες - λεσβιάδικα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα imbosch4
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
μεγαλε μου δε ξερω εκεινα τα μαγαζια στο γκαζι παντως εχουν ''νταλικολεσβιες'' αστο...ειναι οι χειροτερες...
οι πουστηδες τουλαχιστον σηκωνουν καλαμπουρι και εχουν φοβερη αισθηση χιουμορ...οι νταλικολεσβιες ειναι απαραδεκτες

:offtopic:
δουλευω σε ενα μαγαζι στο γκαζι και εχω αργησει να παρω παραγγελια σε μια παρεα με gay γιατι ειχε γεμισει το μαγαζι
με κοιταει ενας τιουτος και ανοιγοκλεινει τα σαγονια του με νοημα του τυπου θα σε δαγκωσω...παω και του λεω το ξερω οτι πεινατε σαν πουστηδες αλλα θα ερθω σε 5 λεπτα και φυσικα το ειπα χωρις καμια εκφραση ειρωνιας και το πιασανε το χιουμορ μου.
και οι 4 πεσαν κατω απο τα γελια, ευτυχως που δεν επεσα σε παρεα με λεσβιες
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
μεγαλε μου δε ξερω εκεινα τα μαγαζια στο γκαζι παντως εχουν ''νταλικολεσβιες'' αστο...ειναι οι χειροτερες...
οι πουστηδες τουλαχιστον σηκωνουν καλαμπουρι και εχουν φοβερη αισθηση χιουμορ...οι νταλικολεσβιες ειναι απαραδεκτες

:offtopic:
δουλευω σε ενα μαγαζι στο γκαζι και εχω αργησει να παρω παραγγελια σε μια παρεα με gay γιατι ειχε γεμισει το μαγαζι
με κοιταει ενας τιουτος και ανοιγοκλεινει τα σαγονια του με νοημα του τυπου θα σε δαγκωσω...παω και του λεω το ξερω οτι πεινατε σαν πουστηδες αλλα θα ερθω σε 5 λεπτα και φυσικα το ειπα χωρις καμια εκφραση ειρωνιας και το πιασανε το χιουμορ μου.
και οι 4 πεσαν κατω απο τα γελια, ευτυχως που δεν επεσα σε παρεα με λεσβιες
+1000
πιο κομπλεξικες, ανασφαλεις,αυτοπεριθωριοποιημενες και μαλακισμενες απο τις λεσβιες δεν υπαρχει
λες και κανενας εχει προβλημα μαζι τους

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
το καλύτερο και μεγαλύτερο μαγαζί γιά λεσβίες είναι στην πλατεια αυδη στό μεταξουργειο (μού διαφεύγει τό όνομα).η πλατεια αυδή βρίσκετε δίπλα στήν  νεα δημοτική πινακοθήκη του δήμου αθηναίων. έχει μεγάλη αυλή καί γίνετε ψηλοχαμός από τήν άνοιξη καί μετά..προσοχή όχι καμάκι στίς παθητικές πού συνοδεύοντε θά πέσει καμμιά σφαλιάρα...
πάντως τά γλωσσόφιλα μεταξύ τους πέφτουν σύνεφο,όπως καί τό μπαλαμούτι....
Τωρα τελευταια γινονται και παρτυ. Τις βλεπω εξω στα τραπεζακια που καθονται και τριβονται μεταξυ τους και φτιαχνομαι πολυ αγρια!!!  :cum: :cum: :cum:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom