Παιδιά καλησπέρα,
Αρχικά - προς αποφυγήν παρερμηνεύσεων - να πω οτι είμαι στο Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος και Επιστημονικός συνεργάτης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθήνας (κάπου διάβασα για ηθών)
maximilian πράγματι δεν έχω χρόνο να παρακολουθώ την ενότητα, άλλωστε πιστεύω οτι έχεις καλυφθεί από τα υπόλοιπα παιδιά.
Πολυ σύντομα όμως, επειδη αναρωτιέσαι θα σου πω ποια είναι η διαφορά του κλασσικου μπαρ κ του κωλόμπαρου. Στο κλασσικο μπαρ λείπει το στοιχείο της αμεσότητας κ προσβασιμότητας, με την έννοια , οτι και σφόδρα απίθανο είναι να πετύχεις μια γυναίκα εντελώς μόνη αλλά κ αν ακόμα τη βρεις δύσκολα θα την προσεγγίσεις. Το κωλόμπαρο λοιπόν σου εξασφαλίζει το δεδομένο, υπάρχει λοιπόν μια έτοιμη γυναίκα, μια γυναίκα σε αναμονή ενός άντρα - πελάτη όμως , προσοχή εδώ - , όθεν πολύ εύκολα, αβασάνιστα θα έλεγα ξεκινάς μια γνωριμία με μια ''γκόμενα'' νομίζοντας οτι βρίσκεσαι σε θέση ισχύος. Μέχρι εδώ όλα καλά. Η συγκεκριμένη όμως , εκτός ελαχίστων περιπτώσεων που δε ξεπερνούν το 2% θα σου πει απίστευτα παραμύθια για τη ζωή της , για τις σχέσεις της , για την κατάστασή της. Ένα πράγμα έχει μόνο στο μυαλό της , να σου αδειάσει το πορτοφόλι. Μη παρασύρεστε λοιπόν από κάποιες που σας λεν πως είστε ο ''τύπος '' τους κ τους αρέσετε κ τα συναφή. It's part of the game λεν οι Άγγλοι.
gt1212 χαίρομαι για την επιβεβαίωσή σου , ηλικιακά ειμαι 50 τώρα (γεν. 1961), αλλά δε με ενδιαφέρουν τα κωλόμπαρα καθόλου. Η Γυναίκα όμως πάρα πολύ. Δε με εξιτάρει διόλου το γεγονός οτι μια γυναίκα που κάθεται τώρα δίπλα μου καθόταν πριν με εναν παππούλη 70 χρονών. Ώστόσο είναι αλήθεια οτι υπάρχουν τυχερά, όπως ένα βράδυ στο Afhroditi club κ καποια ακόμα , αλλά είπαμε οτι δεν είναι σε προτεραιότητα.
Πέρα όμως απο αυτά θα σας πω το εξής : Μη ξοδεύεστε σε τέτοια μαγαζιά τη στιγμή που υπάρχει πολύ μεγάλη αβεβαιότητα για το αύριο στη χώρα μας. Υπάρχουν πολυ σοβαρά προβλήματα τα οποία δυστυχώς δεν αντιμετωπίζονται. Έχω γράψει κάποια άρθρα κ στην Καθημερινή της Κυριακής για την εφιαλτική κατάσταση που βρισκόμαστε και για την ανικανότητα των πολιτικών μας να διαχειριστουν τον φαύλο κύκλο της κρίσης και υπερχρέωσης που οι ίδιοι δημιούργησαν.
Σε περίπτωση χρεοκοπίας θα έχουμε 2 ώρες τη μέρα ηλεκτρικό , καθόλου καύσιμα , σχεδόν κλειστά νοσοκομεία κ κατάσταση χάους κ πλήρους αναρχίας θα επικρατεί στη χώρα.
Φυλάξτε τα ευρώ σας κ θα με θυμηθείτε...
Να είστε καλά κ να προσέχετε πάντοτε τους κινδύνους γύρω σας....