Νέα

Μπανιστήρι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Skatiara Vatraxokourada
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αγόρι μου, ανώμαλος δεν είσαι. Η ορθογραφία σου όμως είναι ανώμαλη. :headbang: :headbang: :headbang:
έχω δει πολλά και διάφορα ...
τυπε μην μασας
οπως ειχε πει καποτε καποιος γαλλος διανοουμενος οταν του ειχαν ζητησει να σχολιασει την ορθογραφια καποιου,ειχε πει
ανωμαλη δεν ειναι η ορθογραφια του,ανωμαλη ειναι η κοινωνια στην οποια ζουμε

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Εχω φιλο που για καποιο διαστημα εμενε απεναντι απο τη Φοιτητικη Εστια στην Πατησσιων. Απεναντι ακριβως ειχε δωματιο μια ψιλοτρελιαρα απο πανω βορεια. Με το φιλο μου δεν ειχαν ανταλαξει ουτε λεξη, μονο ματιες, οταν τρακαρονταν στο δρομο, σε τιποτα ψιλικατζιδικα εκει κοντα ή οταν αυτος εβγαινε στο μπαλκονι ( οποιος εχει περασει απο κει ξερει οτι η Εστια ειναι σχεδον μεσα στα σπιτια τριγυρω).
Το θεμα ειναι οτι αυτη του ειχε δωσει πολλες φορες θεαμα. 3-4 ετυχε να ειμαι και εγω εκει. Αυτη ανοιγε απλως τις κουρτινες κοιταζοντας προς το μπαλκονι του φιλου μου,απο την τζαμαρια, (που ηταν οσο και ο τοιχος του δωματιου της δηλαδη) αφηνε ανοιχτα τα φωτα και εμεις απεναντι κλειναμε τα φωτα και ανοιγαμε μπυρες και απολαμβαναμε δυωρα γαμησια. Τη μια φορα τον εφερε και μπροστα στη τζαμαρια η καριολιτσα  :rockon:

trioloe

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
1
ρε σεις γινονται αυτα η μας παραμυθιαζετε??????? :tickedoff: :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories