Νέα

Μπανιστήρι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Skatiara Vatraxokourada
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Και ούτε κάνεις εξαιρέσεις;

πίσω σάτυρε, δε σε σκιάζομαι, θα περάσεις πάνω απ' το πτώμα μου για να την πάρεις http://[URL unfurl="true"]www.msnheaven.com/content/emoticons/56/fighting0046.gif[/img[/URL]]

(αν και υποθέτω ότι δε χρειάζεται να είμαι πεσμένος για να περάσεις από πάνω μου)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
πίσω σάτυρε, δε σε σκιάζομαι, θα περάσεις πάνω απ' το πτώμα μου για να την πάρεις http://[URL unfurl="true"]www.msnheaven.com/content/emoticons/56/fighting0046.gif[/img[/URL]]

(αν και υποθέτω ότι δε χρειάζεται να είμαι πεσμένος για να περάσεις από πάνω μου)
[/quote]

Καλα 'ντάξ ρε δεν ήξερα...

Είναι σοβαρό;  :think:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Λιπόν πεδιά εξ' απ' ανέκαθεν το μεγάλο μου φετίχ ίτανε το μπανιστήρι. Παρόλο που όμως δεν ίμε κε μικρός σε ιλικία δεν έτιχε ποτέ να κάνο κάνα μπανιστήρι της προκοπής. Όταν ήμανε μικρός ο αδερφός μου μου ίχε πει (χορίς να ξέρι το κουμπί μου) πως ίχε δει τη μιλφάρα γιτόνισα με τα εσόρουχα από το παράθυρο. Ρε τον κολοφαρδο ίπα από μεσα μου.  :headbang:

Πίτε κι εσίς καμιά ιστορία/εμπιρία άμα δε βαριέστε. Χαβαλές να γίνετε δλδ.  :rockon:
Παίχτη με σένα το κακό δεν είσαι ότι είσαι μπανιστιρτζής-ματάκιας αλλά ανορθόγραφος.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
όλοι μέσα μας είμαστε ψηλομπανιστηριτζηδες
εάν τό καλοκαιράκι μιά γκόμενα κυκλοφοράει μέ εσωρούχα  στό απέναντι διαμέρισμα σπίτι της  δέν θά ξεφύγει τό ματάκι μας από τήν τηλεόραση η από τό ιντερνετ νά τήν παρατηρήσουμε...
στο περιγιαλι τό κρυφο έτσι καί καμμιά γερμανίδα κανει νουντισμ ...δέν θά ξεφύγει τό ματάκι μας...
στο σχολείο καμμιά φορά δέν έπεφτε η γόμα κάτω γιά νά σκύψουμε καί νά δουμε τό δαντελωτο σλιπάκι...
κάποτε μια συμμαθητριά μου μέ είχε ρωτήσει??..
σού αρέσε΄τό σλιπάκι μου....

Επισκέπτης
Μήπως κάποιοι ως χρήστες θα έπρεπε να παίρνουν τον τίτλο "Μαλάκας"
και να μην τους επιτρέπεται να βάζουν νέα θέματα;

λέω ...

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
το καλοκαίρι που μας πέρασε καθόμασταν στο μπαλκόνι με φίλους, είχε αρχίσει να σκοτεινιάζει. Από την απέναντι πολυκατοικία
στον 4ο όροφο ανάβουν τα φώτα, μια γκόμενα... όχι το τέλειο μωρό, αλλά καλό, μόλις είχε βγει από το μπάνιο (μάλλον) αλλά το παντζούρι
ήταν μέχρι τη μέση και κουρτίνα ή δεν υπήρχε ή ήταν τραβηγμένη. Γύρισε 2-3 λεπτά γυμνή μέσα στο δωμάτιο μετά έβαλε το κιλοτάκι και το σουτιέν
Τα είδα όλα!!!  :o :o :o  

Επισκέπτης
το καλοκαίρι που μας πέρασε καθόμασταν στο μπαλκόνι με φίλους, είχε αρχίσει να σκοτεινιάζει. Από την απέναντι πολυκατοικία
στον 4ο όροφο ανάβουν τα φώτα, μια γκόμενα... όχι το τέλειο μωρό, αλλά καλό, μόλις είχε βγει από το μπάνιο (μάλλον) αλλά το παντζούρι
ήταν μέχρι τη μέση και κουρτίνα ή δεν υπήρχε ή ήταν τραβηγμένη. Γύρισε 2-3 λεπτά γυμνή μέσα στο δωμάτιο μετά έβαλε το κιλοτάκι και το σουτιέν
Τα είδα όλα!!! 

Καμιά ψηφιακούλα με οπτικό ζούμ Χ25 δεν έχεις;
Θα τα βλέπαμε κι εμείς!

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Καμιά ψηφιακούλα με οπτικό ζούμ Χ25 δεν έχεις;
Θα τα βλέπαμε κι εμείς!

Η αλήθεια είναι ότι εκείνη την ώρα δεν το σκέφτηκα αλλά ούτε είναι και μακριά.  :idiot:
Πάντως από τότε που έγινε το σκηνικό σπάνια έχω δει να έχει τα παντζούρια ανοιχτά!
Επίσης δεν την έχω ξαναδεί γιατί δεν πρέπει να μένει αυτή, ένας στρατιωτικός μένει.
Μπορεί να ήταν τίποτα cg, ποιος ξέρει...

trioloe

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
1
ΤΥΧΕΡΑΚΗΔΕΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!! :tits: :tits:

ROMEL

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Να διεφκρινίσω πως δεν ίμε κανας ανόμαλος που πάι κε πέρνι μάτι τα ζεβγαράκια. Ίχα κε τιλεσκόπιο κάποτε για "αστρονομικές παρατιρίσις". Διακριτικά πράματα, από απόστασι..

Θα με άρεζε να πέρνω μάτι κάμια γκόμενα να αλάζι π.χ, από κανα παράθιρο. Αλλά τζίφος ως τόρα..

Αγόρι μου, ανώμαλος δεν είσαι. Η ορθογραφία σου όμως είναι ανώμαλη. :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Αγόρι μου, ανώμαλος δεν είσαι. Η ορθογραφία σου όμως είναι ανώμαλη. :headbang: :headbang: :headbang:

έχω δει πολλά και διάφορα ...

δημοτικο ημουνα με αφηνει το σχολικο στην αρχη του δρομου που εμενα τοτε και αρχισα να ανηφοριζω για το σπιτι ... ξαφνικα ακουω κατι χαχα χουχα μη και μη και κατι στιγκλιες και γυρναω κοιταω σε ενα δυοροφο σπιτι στον πρωτο οροφο και βλεπω μια γκομενα με ενα κοκκινο στριγκο να τρεχει βγηκε απο την μια μπαλκονοπορτα στο μπαλκονι και μπηκε απο την αλλη ... τρεχοντασ και απο πισω ενα μαλακα να την κυνηγαει με το σοβρακο  !!! ηταν πολυ τραυματικη εμπειρια για μενα ... εκατσα κανα τεταρτο  εξω απο αυτο το σπιτι μηπως και δω τπτ αλλο αλλα τζιφος μαλλον την κουτουποσε μετα .... αυτο το σκηνικο μου αφησε ψυχολογικα ...

διπλανό σπιτι πρωτος οροφος οικογενεια  με τρεις κορες φιλες μου κιολας...καλοκαιρι επεζα με τον σκυλο στον πισω κηπο που βλεπει παραθυρα απο τα δωματια ξαφνικα βλεπω δυο βυζια να περνανε απο το ενα παραθυρο και  λεω οπππππ εδω ειμαστε καπως κρυβομαι πισω απο μια κολονα και κοιταγα διακριτικα !!! ηταν η μεγαλυτερη κορη μου ριχνει 10 χρονια η τυπισα ηταν τσιτσιδι ντυθηκε κανονικα τα ειδα ολαααααααααα ακομα και μουνακι !!! μου εκανε τρομερη εντυπωση τοτε που κοιταγε τον κολο της 10 λεπτα στον καθρεφτη !!! μια αλλη μερα ομως την πατησα πολυ ασχημα !!  παλι ειδα κινιση στο ιδιο δωματιο και κοιταω καλα και βλεπω την καθαριστρια 60 χρονων αλλαζε και σκυβει η πουτανα και δεν μπορεσα να ξεχωρισω τα χερια απο τα βυζια της μπλιαξξξξξξξ!!!!

απεναντι πολυκατοικια δευτερος οροφος εμενα για ενα εξαμηνο καποτε μια αλλοδαπη πολυ καυλα γκομενα ο αδελφος μου ειχα κανει και κινισεις θυμαμαι να την γνωρισει εγω πιτσιρικας αρχες λυκειου ... καπνιζα τοτε κρυφα στο μπαλκονι μολις ειχε αρχισει να σκοτινιαζει και ξαφνικα ανοιγει ενα φως στο δευτερο μου κοιταω και βλεπω την γκομενα τσιτσιδι παλι μπροστα σε καθρευτη διπλα στο παραθυρο  ...ντυνοταν και μου εφυγε ο τακος μιλαμε για υπερμουνο ....

επισης εχω ενα φιλο που κανει ματι απο μσν !!! χαχαχα το πεζει γκομενα η ζευγαρι γνωριζει μπισεξουαλ γκομενες και ζευγαρια και βαζουν καμς και κανουν διαφορα κολπα αυτος τους πεζει βιντεακια απο γκομενες ορ ζευγαρια και ψαρωνουν ... και τους γραφει κιολας μου τα εδειχνε μια μερα και ειχα παθει σοκ ...εχει απειρα .. ο τυπος ετυχε να γραψει και ενα φιλο μου με την κοπελα του χαχαχα δεν τον ηξερε βεβαια αυτος ... πολυ γελιοοοο

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Λιπόν πεδιά εξ' απ' ανέκαθεν το μεγάλο μου φετίχ ίτανε το μπανιστήρι. Παρόλο που όμως δεν ίμε κε μικρός σε ιλικία δεν έτιχε ποτέ να κάνο κάνα μπανιστήρι της προκοπής. Όταν ήμανε μικρός ο αδερφός μου μου ίχε πει (χορίς να ξέρι το κουμπί μου) πως ίχε δει τη μιλφάρα γιτόνισα με τα εσόρουχα από το παράθυρο. Ρε τον κολοφαρδο ίπα από μεσα μου.  :headbang:

Πίτε κι εσίς καμιά ιστορία/εμπιρία άμα δε βαριέστε. Χαβαλές να γίνετε δλδ.  :rockon:
τι λε ρε παιδι μου...
Σε μενα καποιες φορες στο παρελθον το απεναντι ζευγαρι γαμιοταν με ανοιχτα τα παραθυρα κ οπως καπνιζα στο μπαλκονι τους πηρα για λιγο ματι.Μετα καλεσα βιζιτα κ τελειωσε ωραια το θεμα.Απλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom