boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Και ούτε κάνεις εξαιρέσεις;
άμα έχει καλό χαρακτήρα
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
ΑΧΧΑΧΧΑΧΑωωωω εχουμε πεσιμο![]()
ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
ΑΧΧΑΧΧΑΧΑωωωω εχουμε πεσιμο![]()
πίσω σάτυρε, δε σε σκιάζομαι, θα περάσεις πάνω απ' το πτώμα μου για να την πάρεις http://[URL unfurl="true"]www.msnheaven.com/content/emoticons/56/fighting0046.gif[/img[/URL]]
(αν και υποθέτω ότι δε χρειάζεται να είμαι πεσμένος για να περάσεις από πάνω μου)
[/quote]
Καλα 'ντάξ ρε δεν ήξερα...
Είναι σοβαρό; :think:
Είναι σοβαρό;![]()
όχι νταξ, ένα χάπι το πρωί κι ένα το βράδυ παίρνω
Παίχτη με σένα το κακό δεν είσαι ότι είσαι μπανιστιρτζής-ματάκιας αλλά ανορθόγραφος.Λιπόν πεδιά εξ' απ' ανέκαθεν το μεγάλο μου φετίχ ίτανε το μπανιστήρι. Παρόλο που όμως δεν ίμε κε μικρός σε ιλικία δεν έτιχε ποτέ να κάνο κάνα μπανιστήρι της προκοπής. Όταν ήμανε μικρός ο αδερφός μου μου ίχε πει (χορίς να ξέρι το κουμπί μου) πως ίχε δει τη μιλφάρα γιτόνισα με τα εσόρουχα από το παράθυρο. Ρε τον κολοφαρδο ίπα από μεσα μου.
Πίτε κι εσίς καμιά ιστορία/εμπιρία άμα δε βαριέστε. Χαβαλές να γίνετε δλδ.![]()
Τι; Amino-X, American Whey, ή άλλο;
Την κρεατινη την δινεις στη βομβυ ε? ;)βιταμίνη c αναβράζουσα
βιταμίνη c αναβράζουσα
(αν και υποθέτω ότι δε χρειάζεται να είμαι πεσμένος για να περάσεις από πάνω μου)
το καλοκαίρι που μας πέρασε καθόμασταν στο μπαλκόνι με φίλους, είχε αρχίσει να σκοτεινιάζει. Από την απέναντι πολυκατοικία
στον 4ο όροφο ανάβουν τα φώτα, μια γκόμενα... όχι το τέλειο μωρό, αλλά καλό, μόλις είχε βγει από το μπάνιο (μάλλον) αλλά το παντζούρι
ήταν μέχρι τη μέση και κουρτίνα ή δεν υπήρχε ή ήταν τραβηγμένη. Γύρισε 2-3 λεπτά γυμνή μέσα στο δωμάτιο μετά έβαλε το κιλοτάκι και το σουτιέν
Τα είδα όλα!!!
Καμιά ψηφιακούλα με οπτικό ζούμ Χ25 δεν έχεις;
Θα τα βλέπαμε κι εμείς!
Να διεφκρινίσω πως δεν ίμε κανας ανόμαλος που πάι κε πέρνι μάτι τα ζεβγαράκια. Ίχα κε τιλεσκόπιο κάποτε για "αστρονομικές παρατιρίσις". Διακριτικά πράματα, από απόστασι..
Θα με άρεζε να πέρνω μάτι κάμια γκόμενα να αλάζι π.χ, από κανα παράθιρο. Αλλά τζίφος ως τόρα..
Αγόρι μου, ανώμαλος δεν είσαι. Η ορθογραφία σου όμως είναι ανώμαλη.![]()
![]()
![]()
τι λε ρε παιδι μου...Λιπόν πεδιά εξ' απ' ανέκαθεν το μεγάλο μου φετίχ ίτανε το μπανιστήρι. Παρόλο που όμως δεν ίμε κε μικρός σε ιλικία δεν έτιχε ποτέ να κάνο κάνα μπανιστήρι της προκοπής. Όταν ήμανε μικρός ο αδερφός μου μου ίχε πει (χορίς να ξέρι το κουμπί μου) πως ίχε δει τη μιλφάρα γιτόνισα με τα εσόρουχα από το παράθυρο. Ρε τον κολοφαρδο ίπα από μεσα μου.
Πίτε κι εσίς καμιά ιστορία/εμπιρία άμα δε βαριέστε. Χαβαλές να γίνετε δλδ.![]()