Νέα

Μπανιστήρι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Skatiara Vatraxokourada
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 62
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
40
Πόντοι
6
Λιπόν πεδιά εξ' απ' ανέκαθεν το μεγάλο μου φετίχ ίτανε το μπανιστήρι. Παρόλο που όμως δεν ίμε κε μικρός σε ιλικία δεν έτιχε ποτέ να κάνο κάνα μπανιστήρι της προκοπής. Όταν ήμανε μικρός ο αδερφός μου μου ίχε πει (χορίς να ξέρι το κουμπί μου) πως ίχε δει τη μιλφάρα γιτόνισα με τα εσόρουχα από το παράθυρο. Ρε τον κολοφαρδο ίπα από μεσα μου.  :headbang:

Πίτε κι εσίς καμιά ιστορία/εμπιρία άμα δε βαριέστε. Χαβαλές να γίνετε δλδ.  :rockon:

Jarlaxle

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Προσπαθω να βρω ενα επιθετο το οποιο να σου αρμοζει αλλα μου ειναι αδυνατο. Κατι μεταξυ σε επικος, τριμεγιστος, τιτανοτεραστιος ή τιτανας.  :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• spylen1.jpg
    spylen1.jpg
    80,8 KB · Εμφανίσεις: 42
OP
OP
Skatiara Vatraxokourada
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
40
Πόντοι
6
Να διεφκρινίσω πως δεν ίμε κανας ανόμαλος που πάι κε πέρνι μάτι τα ζεβγαράκια. Ίχα κε τιλεσκόπιο κάποτε για "αστρονομικές παρατιρίσις". Διακριτικά πράματα, από απόστασι..

Θα με άρεζε να πέρνω μάτι κάμια γκόμενα να αλάζι π.χ, από κανα παράθιρο. Αλλά τζίφος ως τόρα..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Να διεφκρινίσω πως δεν ίμε κανας ανόμαλος που πάι κε πέρνι μάτι τα ζεβγαράκια. Ίχα κε τιλεσκόπιο κάποτε για "αστρονομικές παρατιρίσις". Διακριτικά πράματα, από απόστασι..

Θα με άρεζε να πέρνω μάτι κάμια γκόμενα να αλάζι π.χ, από κανα παράθιρο. Αλλά τζίφος ως τόρα..
τυπε οπως ειχε πει ενας σοφος οταν του ειπαν για εναν ματακια
ανωμαλος δεν ειναι αυτος,ανωμαλη ειναι η κοινωνια στην οποια ζουμε :2funny:

Επισκέπτης
Λιπόν πεδιά εξ' απ' ανέκαθεν το μεγάλο μου φετίχ ίτανε το μπανιστήρι. Παρόλο που όμως δεν ίμε κε μικρός σε ιλικία δεν έτιχε ποτέ να κάνο κάνα μπανιστήρι της προκοπής. Όταν ήμανε μικρός ο αδερφός μου μου ίχε πει (χορίς να ξέρι το κουμπί μου) πως ίχε δει τη μιλφάρα γιτόνισα με τα εσόρουχα από το παράθυρο. Ρε τον κολοφαρδο ίπα από μεσα μου.  :headbang:

Πίτε κι εσίς καμιά ιστορία/εμπιρία άμα δε βαριέστε. Χαβαλές να γίνετε δλδ.  :rockon:
τυπε κανε μια βολτα στο λαιμο η στο καβουρι οσο ακωμα ειναι καλος ο καιρος μην αρχισουν και θολωνουν τα τζαμια  :grin:

redandwhite

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
.

Θα με άρεζε να πέρνω μάτι κάμια γκόμενα να αλάζι π.χ, από κανα παράθιρο.
Θα σου προτεινα να κοιταξεις να παρεις ματι καμμια γκομενα να αλλαζει ΤΟ παραθυρο. Πιο χαιλικι τυπε μου, κατι σαν ταινια του Αγγελοπουλου

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Θα σου προτεινα να κοιταξεις να παρεις ματι καμμια γκομενα να αλλαζει ΤΟ παραθυρο. Πιο χαιλικι τυπε μου, κατι σαν ταινια του Αγγελοπουλου
υπαρχει ηδη ταινια τυπε
και ειναι και πολυ καλη
ειναι ιερη ταινια για ολους τους ματακιδες
Οι απέναντι (1981)

OP
OP
Skatiara Vatraxokourada
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
40
Πόντοι
6

:P :P :P

Εσάς δε σας έχι τίχι τπτ; Καμία γιτονοπούλα να απλόνι μπουγάδα με τα εσόρουχα π.χ; Γιατί εγό ίμε γκαντέμης.  :(

Λέο να πάρο κάτι τέτιο τώρα.

www.celestron.com/c3/product.php?CatID=19&ProdID=638]http://www.celestron.com/c3/product.php?CatID=19&ProdID=638[/url]

απόλιτε την έχο δί τιν τενία. κε γαμό ίνε..

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ίχα κε τιλεσκόπιο κάποτε για "αστρονομικές παρατιρίσις". Διακριτικά πράματα, από απόστασι..

σε τσακωσα τυπε μου :2funny:

Συνημμένα

• 7_5.jpg
    7_5.jpg
    22,6 KB · Εμφανίσεις: 27

redandwhite

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Τυπε, κατ αρχας αυτο ειναι dicontinued και μετα τι να πει με 8 φορες μεγεθυνση μονο?
Καπου εδω σε κοβω πιο σωστο
:P :P :P

Εσάς δε σας έχι τίχι τπτ; Καμία γιτονοπούλα να απλόνι μπουγάδα με τα εσόρουχα π.χ; Γιατί εγό ίμε γκαντέμης.  :(

Λέο να πάρο κάτι τέτιο τώρα.

www.celestron.com/c3/product.php?CatID=19&ProdID=638]http://www.celestron.com/c3/product.php?CatID=19&ProdID=638[/url]

απόλιτε την έχο δί τιν τενία. κε γαμό ίνε..

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166

Το μάτι, δεν έβλαψε ποτέ κανέναν..... ;)

trioloe

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
1
και τι δεν θα δινα να παρω μια φορα ματι!!!!!!!!!!!! :knockinb:
δυστυχως ομως δεν μου χει κατσει ποτε ρε γαμωτο....... :headbang: :headbang: :headbang:

Babel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2009
Κριτικές
22
Like
0
Πόντοι
231

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
μου χει τύχει να δω σεχ απ απέναντι ένα νεαρό ζευγάρι, το 'χω γράψει και σε άλλο θρεντ. Ήταν στα γρήγορα και δεν ξεντύθηκαν όμως. Μου πέρασε απ' το μυαλό η ιδέα του αυνανισμού αλλά δεν ήθελα να πέσω τόσο χαμηλά (ήταν χαμηλό το παράθυρο που φαίνονταν)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom