Junis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 42
- Πόντοι
- 6
[size=11pt]Ρισπέκτ, ρέκτη μου!Στα 21 μου τα είχα με μια νυμφομανής 16 χρονη με όρεξη συνέχεια για πούτσο! Κάθε μέρα τον έτρωγε από τέσσερις φορές τουλάχιστον και της άρεσε το δημόσιο γαμήσι τρελά! Ένα πρωινό την πήρα και πήγαμε Ωροπό για μπάνιο. Γύρω μας είχε αρκετό κόσμο και μεγάλης ηλικίας...Αφού κάναμε μια βουτιά, βγήκαμε έξω και κάτσαμε πάνω στις πετσέτες. Η δικιά μου άρχισε κλασικά τα γλωσσόφιλα και τα τριψίματα πάνω μου και ύστερα της έβαλα δαχτυλάκι με τρόπο μέσα στο μουνάκι της! Το μουνάκι της υγραινόταν με το παραμικρό και δεν άργησε να με καβαλήσει μπροστά στον κόσμο! Άρχισε να τρίβεται πάνω στον πούτσο μου και πήρε την μια πετσέτα και την έβαλε από πάνω της. Μετά κατέβασε το μαγιό της και εγώ έχωσα τον πούτσο μου μέσα της, φυσικά ακάποτα! Κουνιόταν πάνω μου, ανταλλάζαμε γλωσσόφιλα και όλη η παραλία έπαιρνε μάτι! Σε μια φάση ήρθε μια γιαγιά και άρχισε να φωνάζει...Δεν ντρέπεστε καθόλου? Τι είναι αυτά που κάνετε? Εκεί φυσικά σταματήσαμε, αφού είχα αλλάξει 50 χρώματα και φύγαμε χωρίς να προλάβω να χύσω![]()
Δυστυχώς, στα 16 οι περισσότερες Ελλεηνίδες κοίταζαν μεγαλύτερους και εκτόνωναν τις καύλες τους με τους ''έμπειρους''...
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
Στα 26 που θα αρχίσουν να σπάνε από τα πολλά ξενύχτια και τις καταχρήσεις, εμείς θα γαμάμε πιπίνια στην απόμερη παραλία κι αυτές θα αναγκάζονται να πηδιούνται με το αφεντικό για ένα κομμάτι ψωμί...