Νέα

μπαλαμούτιασμα στην παραλία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Old Devil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Junis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2013
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
6
Στα 21 μου τα είχα με μια νυμφομανής 16 χρονη με όρεξη συνέχεια για πούτσο! Κάθε μέρα τον έτρωγε από τέσσερις φορές τουλάχιστον και της άρεσε το δημόσιο γαμήσι τρελά! Ένα πρωινό την πήρα και πήγαμε Ωροπό για μπάνιο. Γύρω μας είχε αρκετό κόσμο και μεγάλης ηλικίας...Αφού κάναμε μια βουτιά, βγήκαμε έξω και κάτσαμε πάνω στις πετσέτες. Η δικιά μου άρχισε κλασικά τα γλωσσόφιλα και τα τριψίματα πάνω μου και ύστερα της έβαλα δαχτυλάκι με τρόπο μέσα στο μουνάκι της! Το μουνάκι της υγραινόταν με το παραμικρό και δεν άργησε να με καβαλήσει μπροστά στον κόσμο! Άρχισε να τρίβεται πάνω στον πούτσο μου και πήρε την μια πετσέτα και την έβαλε από πάνω της. Μετά κατέβασε το μαγιό της και εγώ έχωσα τον πούτσο μου μέσα της, φυσικά ακάποτα! Κουνιόταν πάνω μου, ανταλλάζαμε γλωσσόφιλα και όλη η παραλία έπαιρνε μάτι! Σε μια φάση ήρθε μια γιαγιά και άρχισε να φωνάζει...Δεν ντρέπεστε καθόλου? Τι είναι αυτά που κάνετε? Εκεί φυσικά σταματήσαμε, αφού είχα αλλάξει 50 χρώματα και φύγαμε χωρίς να προλάβω να χύσω  :gay:
[size=11pt]Ρισπέκτ, ρέκτη μου!

Δυστυχώς, στα 16 οι περισσότερες Ελλεηνίδες κοίταζαν μεγαλύτερους και εκτόνωναν τις καύλες τους με τους ''έμπειρους''...  :jerking:

Στα 26 που θα αρχίσουν να σπάνε από τα πολλά ξενύχτια και τις καταχρήσεις, εμείς θα γαμάμε πιπίνια στην απόμερη παραλία κι αυτές θα αναγκάζονται να πηδιούνται με το αφεντικό για ένα κομμάτι ψωμί...  :birdman:[/size]

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
173
Πόντοι
376
[size=11pt]Ρισπέκτ, ρέκτη μου!

Δυστυχώς, στα 16 οι περισσότερες Ελλεηνίδες κοίταζαν μεγαλύτερους και εκτόνωναν τις καύλες τους με τους ''έμπειρους''...   :jerking:

Στα 26 που θα αρχίσουν να σπάνε από τα πολλά ξενύχτια και τις καταχρήσεις, εμείς θα γαμάμε πιπίνια στην απόμερη παραλία κι αυτές θα αναγκάζονται να πηδιούνται με το αφεντικό για ένα κομμάτι ψωμί...  :birdman:[/size]
Ξεροχύνω με την ακριβή ανάλυση σου μύστη μου!!! Αν η Ελλεηνίδα δεν νοικοκυρευτεί μέχρι τα 26 που είπες, τότε θα συνεχίσει να γαμιέται από δω και από κει για λίγα κεράσματα και μερικές εκδρομούλες στα εξοχικά καταλύματα των γαμιάδων τους!!!  :fuck2:

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
Ξεροχύνω με την ακριβή ανάλυση σου μύστη μου!!! Αν η Ελλεηνίδα δεν νοικοκυρευτεί μέχρι τα 26 που είπες, τότε θα συνεχίσει να γαμιέται από δω και από κει για λίγα κεράσματα και μερικές εκδρομούλες στα εξοχικά καταλύματα των γαμιάδων τους!!!  :fuck2:

σωστός

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Έχω ρίξει μανίκι μέσα στη θάλασσα,απλά γιατί είχα καύλες εκείνη την ώρα και ας είχε κόσμο η παραλία.
Το μόνο θέμα είναι ότι το έταιρον ήμιση τότε,ταλαιπωρήθηκε μετά από μια ήπια ουρολοίμωξη.

Και μιλάω για κρυστάλλινη παραλία γνωστού νησιού,όχι πλαζ Αλίμου.. :vomit:
Ε,ετσι είναι αυτά τυπε.Οπως επισης οι γιατροι λενε ότι το μαγιο προφυλασει από μυκητες και αλλα τετοια και εντος της θαλασσας και στην αμμο.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Στα 21 μου τα είχα με μια νυμφομανής 16 χρονη με όρεξη συνέχεια για πούτσο! Κάθε μέρα τον έτρωγε από τέσσερις φορές τουλάχιστον και της άρεσε το δημόσιο γαμήσι τρελά! Ένα πρωινό την πήρα και πήγαμε Ωροπό για μπάνιο. Γύρω μας είχε αρκετό κόσμο και μεγάλης ηλικίας...Αφού κάναμε μια βουτιά, βγήκαμε έξω και κάτσαμε πάνω στις πετσέτες. Η δικιά μου άρχισε κλασικά τα γλωσσόφιλα και τα τριψίματα πάνω μου και ύστερα της έβαλα δαχτυλάκι με τρόπο μέσα στο μουνάκι της! Το μουνάκι της υγραινόταν με το παραμικρό και δεν άργησε να με καβαλήσει μπροστά στον κόσμο! Άρχισε να τρίβεται πάνω στον πούτσο μου και πήρε την μια πετσέτα και την έβαλε από πάνω της. Μετά κατέβασε το μαγιό της και εγώ έχωσα τον πούτσο μου μέσα της, φυσικά ακάποτα! Κουνιόταν πάνω μου, ανταλλάζαμε γλωσσόφιλα και όλη η παραλία έπαιρνε μάτι! Σε μια φάση ήρθε μια γιαγιά και άρχισε να φωνάζει...Δεν ντρέπεστε καθόλου? Τι είναι αυτά που κάνετε? Εκεί φυσικά σταματήσαμε, αφού είχα αλλάξει 50 χρώματα και φύγαμε χωρίς να προλάβω να χύσω  :gay:

hqdefault.jpg

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
τελικά δεν την κάναν όλα τα αμέα από το σάιτ, τι λέει φτίκα καλά είσαι ?  :cheesy:
πες μας καμιά ιστορία με γύφτισσες που ψαρεύεις στο χωριό :cum: :cum: :cum:

εσυ εισαι στο τοπ10 των αμεα του σαιτ  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

petros preveza

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Σεπαραλια μερα δεν το εχω κανει. Ειδα ενα ζευγαρι να το κανει. Ειχαν αυτη την μιση σκηνη την οποια την ειχαν βαλει πολυ κοντα στο νερο και τους προλαβαμε στην αρχη . Γυρναγαμε με την βαρκα απο ψαρεμα,το κακο ηταν οτι ειχαμε μονο ενα ζευγαρι κυαλια. Πολυ καλη περιπτωση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom