Νέα

Μπάγιεβιτς στoν ΠΑΟ. Ναι ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα talos43
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Εγώ μάγκες διαφωνώ.. με την στήριξη που δόθηκε στον Μαλεζάνι και τα λεφτά που έχουν σπαταληθεί από πέρσι, πιστεύω ο Μπάγεβιτς στον Παναθηναϊκό θα έκανε παπάδες.. ʼλλωστε η στήριξη είναι το μοναδικό πράγμα που του έλειψε από όπου δούλεψε.

Και στα αρχίδια μου αν θα τον βρίζουν όλοι οι υπόλοιποι. Μήπως πρίν του πετάγαν ροδοπέταλα? Αν δεν έρθει μας βλέπω πάλι με κανένα παλτό που θα παίρνει 1 μύριο το χρόνο και θα νομίζει πως ήρθε στους απολίτιστους να τους μάθει ποδόσφαιρο και το πολύ να τους πάρει κανένα κύπελλο στα τρία χρόνια... Αυτό ή τον Μπάμπη τον Τεννέ  :grin:

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
καπου διαβασα οτι αν ερθει ο ντουσαν θα εχει στο παγκο σαν βοηθο και το βαζεχα!
Εχει ακουσει κανεις κατι παρομοιο???

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Ναι σωστα ακουσες αλλα αυτη τη φορα δεν θα ερθει ο ξεφτιλας κουαξ - κουαξ  :dancing:

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Ναι σωστα ακουσες αλλα αυτη τη φορα δεν θα ερθει ο ξεφτιλας κουαξ - κουαξ  :dancing:

Ωραία, άντε να μην έρθει λοιπόν. Εσύ ποιος θέλεις να έρθει? Ή, ποιος νομίζεις ότι θα έρθει? Δώσε ένα όνομα, ρε παιδί μου.

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Ο Δωνης ειναι αρρωστος Παναθηναικος.
Αυτο μου αρκει.
Τα τελευταια 10 χρονια εχουμε φερει 20 προπονητες και ειδαμε τι εκαναν  :headbang:

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Ο Δωνης ειναι αρρωστος Παναθηναικος.
Αυτο μου αρκει.
Τα τελευταια 10 χρονια εχουμε φερει 20 προπονητες και ειδαμε τι εκαναν  :headbang:

Αν σου αρκεί αυτό, τότε να άλλος ένας λόγος που η ομάδα έχει φτάσει σε τέτοιο χάλι: ότι έχουνε μαζευτεί ανεγκέφαλοι 'οπαδοί', οι οποίοι πάνω από το πραγματικό συμφέρον της ομάδας βάζουν το κακώς εννοούμενο οπαδιλίκι. Φαντάζομαι ότι κολλημένοι σαν κι εσένα είναι αυτοί που διώξανε τον Όσιμ πριν από χρόνια (θυμίζω, τον άνθρωπο που έμαθε τους Έλληνες να παίζουνε άμυνα ζώνης), που γιουχάρανε το Νικοπολίδη στη φιέστα για το νταμπλ, και που φτιάξανε μάγκα τον κάθε Γκονζάλες ο οποίος αμοίβεται πολύ παραπάνω από την προσφορά του μόνο γιατί πουλάει οπαδιλίκι. Μπορεί να είσαι και απ' αυτούς που κράζανε το Δημήτρη τον Παπαδόπουλο επειδή ο Γκόντζος τον 'έπιασε στα πράσσα' να μιλάει με το Νικοπολίδη.

Κρίμα  :(

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Kαλα  ,  θα   σαλταρουμε  ομαδικως...Ο   Μπαγεβιτς  βγαινει   και  λεει  "αν   θελει  να  με  απολυσει ο  Αστερας  , ενταξει ,  τοτε    θα   παω  στον   ΠΑΟ".   Ειτε  ο  τυπος    εχει   συμφωνησει    και  μας   δουλευει  ολους    ειτε   την   εχει  δει  Φαμπιο Καπελο  και   νομιζει  οτι     κρεμομαστε   απο  τα   αρχιδια   του .  Οπως   και  να  'χει ,  αυτη   η   συμπεριφορα   του   δεν    ειναι   η  πρεπουσα.... Αληθεια  ο    Βαγγελης  Βλαχος  που  ειναι  μεν  απειρος  αλλα  γνησιος Παναθηναικος , εργατικος , νεος  και  φιλοδοξος     γιατι  δεν  ακουγεται  ως  εναλλακτικη  λυση?    

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Kαλα  ,  θα  σαλταρουμε  ομαδικως...Ο  Μπαγεβιτς  βγαινει  και  λεει  "αν  θελει  να  με  απολυσει ο  Αστερας  , ενταξει ,  τοτε    θα  παω  στον  ΠΑΟ".  Ειτε  ο  τυπος    εχει  συμφωνησει    και  μας  δουλευει  ολους    ειτε  την  εχει  δει  Φαμπιο Καπελο  και  νομιζει  οτι    κρεμομαστε  απο  τα  αρχιδια  του .  Οπως  και  να  'χει ,  αυτη  η  συμπεριφορα  του  δεν    ειναι  η  πρεπουσα.... Αληθεια  ο    Βαγγελης  Βλαχος  που  ειναι  μεν  απειρος  αλλα  γνησιος Παναθηναικος , εργατικος , νεος  και  φιλοδοξος    γιατι  δεν  ακουγεται  ως  εναλλακτικη  λυση?   

Δεν είπα ότι δεν υπάρχουν εναλλακτικές. Απλά, ρώτησα το κριτήριο για την πρόσληψη κάποιου ως προπονητή στην Πανάθα, και όταν ακούω ότι το βασικό κριτήριο είναι να είναι 'άρρωστος Παναθηναϊκός' τρελαίνομαι!  >:( Ας έρθει ο οποιοσδήποτε, ρε, αρκεί να κάνει την Πανάθα ξανά την ομάδα που αγαπήσαμε και μας έκανε να περπατάμε με το κεφάλι ψηλά!  :) Και με το διάολο να συμμαχήσουμε, αν είναι για το καλό της ομάδας.

septic

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Like
3
Πόντοι
1
γεια σου ρε γουιζαρντ με τις αποκλειστικες και εγκυροτατες πληροφοριες σου!καποιος μου σφυριξε οτι η ευπ σου ετοιμαζει επισημη επαγγελματικη προταση και μιισθο απο τα μυστικα κονδυλια¨Π!

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
με τον Μπάγιεβιτς έχετε μια ευκαιρία να συμμαζευτείτε.
Όχι τίποτα άλλο αλλά θα δυναμώσουμε και εμείς γιατί όταν βλέπει ο σώκράτης οτι αγοράζεται σαπάκια σιγά μην χώσει φράγκα.
Αλλά εσείς -αν κατάλαβα καλά- ο λόγος που δεν τον θέλετε είναι πως με τον ερχομό του καταρίπτετε το επιχείρημα της κόκκινης παράγκας.
Ε φωνάξτε τον Μαρκαριάν πάλι!

skoupidi

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Like
1
Πόντοι
1
με τον Μπάγιεβιτς έχετε μια ευκαιρία να συμμαζευτείτε.
Όχι τίποτα άλλο αλλά θα δυναμώσουμε και εμείς γιατί όταν βλέπει ο σώκράτης οτι αγοράζεται σαπάκια σιγά μην χώσει φράγκα.
Αλλά εσείς -αν κατάλαβα καλά- ο λόγος που δεν τον θέλετε είναι πως με τον ερχομό του καταρίπτετε το επιχείρημα της κόκκινης παράγκας.
Ε φωνάξτε τον Μαρκαριάν πάλι!
Μακάρι να ερχότανε αυτός.
2 φορες μας ξελάσπωσε
και ποτε δεν τον άφησαν να φτιάξει μια ομάδα από την αρχή.
και στο τέλος αυτός πλήρωνε τα σπασμένα.
Ο μονος σοβαρός μετά από Osim εποχή.

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
περί ορέξεως....
αν σ' αρέσει να παίζεις με 7 αμυντικούς πάω πάσο!
είναι ανάγκη να χρυσοπληρώνουμε ξένους?
ταμπούρι γνωρίζουν πολύ καλά και οι έλληνες προπονητές

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
οχι ρε!!!!!!ποτε μην ξαναρθει ο τραγοπουστας,ο κλικαδορος,ο κοουτς των εγγυησεων και των οπωσδηποτε τιτλων,ο κοουτς του κομπλεξισμου και της ειρωνιας.......

OP
OP
talos43

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μωρέ προπονητές αυτή την στιγμή υπάρχουν και καλοί μάλιστα [βλέπε κούπερ ] αλλά πληρώνει ο σωφέρ για να τους φέρει? παπάρια,αυτός θέλει να κάνει κουμάντο και όχι ο κόουτς............................... :tickedoff:

OP
OP
talos43

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
συμπληρωματικό στό προηγούμενο.... μετά την ξεφτύλα με την μέταλλουργκ άντε να βρείς σοβαρό άνθρωπο να αναλάβει,με τέτοιους παίκτες και θεός να είναι τι θα κάνει?

skoupidi

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Αντε στο derby με τι ΑΕΚ
εγώ θα πάω με τους original
να τον βρίζουμε παρέα :)

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
ότι έχει τα κόμπλεξ του είναι γνωστό αλλα για να συμαζέωει μια ομάδα δεν νομίζω οτι υπάρχει καλύτερος.
φυσικά δεν είναι για πολύ έτσι? είνι να τον πάρεις να σε φτιάξει λίγο και μετά τον πούλο για κάποιον καλύτερο. άσχετα αν έχουμε μαλακιστεί μέχρι τώρα και μετά τον μπάγεβιτσ φέρνουμε χειρότερους.
Αν έρθει ο βάτραχος θα κλάψουν πολλοί μέσα στην ομάδα. αρκετοί θα πάρουν τον πούλο και αυτός νομίζω είναι ο λόγος που τον πολεμάνε μεσα απο τις οπαδικές φυλλάδες.
τώρα κάτι κούπερ και καπέλο κλπ  δεν νομίζω οτι σκέφτηκαν ποτέ να έρθουν ελλάδα να δουλέψουν. ίσως στα γεράματα αν δεν βρουν κάτι άλλο.

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Ό,τι και να γίνει, όποιος και να έρθει, με δανεικά (παίκτες, γήπεδα κτλ) ομάδα δεν φτιάχνεται.. ʼμα ρίξει ο τζίγγερ το μαρούλι, θα αλλάξουν όλα. Αν δεν το ρίξει, μια ζωή έτσι θα είστε.

Τα υπόλοιπα είναι παραμυθάκια για λαγουδάκια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom