Νέα

Μπάγιεβιτς στoν ΠΑΟ. Ναι ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα talos43
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Η παρακατω επιστολη δημοσιευτηκε στην εφημεριδα GOAL απο καποιον φιλο Παναθηναικο(σκεπτομενο). Νομιζω τα λεει ολα, Σας την παραθετω αυτουσια (υπαρχει και στο σαιτ της εφημεριδας)

"Ακατανόμαστε εσύ σούπερ σταρ!
"Goal" 10:49 21/9

Tι να φτουρήσουν 29 ελεύθεροι προπονητές στην Eυρώπη μπροστά στον έναν, τον αλύγιστο, τον αγέλαστο; Tι να μας πει τώρα ο Kούπερ, ο Nταούμ, ο Kαμάτσο, ο Aντριάανσε και δύο ντουζίνες ακόμα, μπροστά στο μάγο της προπονητικής; Tι να μας πουν προπονητές που έφτασαν δύο φορές σε τελικό Tσάμπιονς Λιγκ ή κάθισαν στον πάγκο της Pεάλ και της εθνικής Iσπανίας, μπροστά στον... πριγκιποβάτραχο του Nερέτβα;
Aλλά, αργήσαμε! Tο καλοκαίρι που ήταν περιζήτητος και έγινε η μεγάλη σφαγή σε όλη την Eυρώπη για την απόκτησή του, εμείς απουσιάζαμε επιδεικτικά, γιατί ως γνωστόν δεν μπαίνουμε σε πλειστηριασμούς και τώρα τρέχουμε να τον αποσπάσουμε από την ομάδα, που με τόσο κόπο και χρήμα κατάφερε να τον αποκτήσει...
Tα πράγματα είναι απλά. Oποιος δεν θέλει να πληρώσει επτά (μέχρι στιγμής) ημέρες τον... ακατονόμαστο λιβανίζει! Kαι δεν θα αφήσουμε το προνόμιο του εμφύλιου για τις άλλες δυο μεγάλες ομάδες. Oλα κι όλα, αυτή είναι μια εμπειρία που πρέπει να τη ζήσουμε κι εμείς...
Kαι μετά από αυτή τη δυσάρεστη παρένθεση (στο θέμα αυτό όλοι οι «δημοσιογράφοι» συμφωνούν!), μπορείτε να συνεχίσετε απερίσπαστοι τους ύμνους, τις δοξολογίες και τις ελεγείες για τον υπερπροπονητή των Bαλκανίων!
Σάββας "

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
φίλε μου γαύρος είμαι και εγώ, ο Σόλιντ καλός προπονητής αλλά ου μην γέννητο και δεν πάρει καλό αποτέλεσμα η ομάδα με την σαχτάρ δεν τον βλέπω να κάνει παρέλαση... ;) μασ βλέπω να ψάχνουμε για κοουτς

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
ε παιδια πραγματικα ημαρτον!!!! μη τα ισοπεδωνουμε ολα.  Καλος ο μπαγεβιτς αλλα ειδικα ο Σολιντ θα μου επιτρεψετε να πω πως ειναι καλυτερος. δεν ειναι τυχαιο οτι ειναι μεσα στους 15 καλυτερους προπονητες της ευρωπης.

Εγω θα τον παραδεχτω τον Σολιντ αν παει και παρει  διπλο στη πουτανοχωρα!

skoupidi

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Εγω δεν τον θέλω με τίποτα. Εκει που έφτυνα δεν θέλω να γλύφω.
Δεν θέλω μισθοφόρους στην ομάδα αλλα μόνο αρρωστάκια.
Μαζί σου.
Ποτε να μην έρθει ο πουλημένος σε εμάς.
Γαύροι θα γίνουμε?
Δεν τον γουστάρω από τότε που πούλησε την ΑΕΚ.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
ουτε εμενα μ αρεσουν οι προδοτες και οι μισθοφοροι (και ειδικα αυτους που εβριζα)  αλλα απ την στιγμη που ερχεται, δεν θα πρεπει να τον στηριξουμε για το καλο της ομαδας????
ο σκοπος αγιαζει τα μεσα...

klewnas

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
το σοφέρ Τζίγγερ που κολλάει ? για εξηγείστε...~!

krhth

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εγω θα τον παραδεχτω τον Σολιντ αν παει και παρει  διπλο στη πουτανοχωρα!

Ρε παιδία δεν παραδεχόμαστε έναν προπονητή από ένα η δυο αποτελέσματα αλλά απ όλη του τη διαδρομή έως σήμερα. Πρέπει λοιπόν να παραδεχτούμε πως είναι καλός και αν φύγει θα είναι ότι χειρότερο για τον Ολυμπιακό. Κι αυτό γιατί? επειδή οποιοσδήποτε κι αν έρθει δε νομίζω να είναι καλύτερος του. Γιατί λοιπόν να γυρίσουμε σε εποχές προτασοφ λεμονή κ.α ???

Έτσι κι αλλιώς γιατί έχουμε την απαίτηση από μια ομάδα όπως ο ολυμπιακός η ο παναθηναϊκός ή η αεκ να κάνουν την υπέρβαση στην Ευρώπη  όταν ομάδες με αυτά τα budget  μια χρονιά στις 10 την κάνουν???

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
οταν ο ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ εκανε σεμιναρια στην ρεαλ οι αλλοι παιζαν το ... βιολι τους. ο ανθρωπος ειναι επιστημονας!!!  :dancing:
κυρ νικο που εισαι ρεεε??? ελα να μας μαθεις μπαλα!!!  :))) :))) :)))
Δεν ειναι πουλι!!!
Δεν ειναι αεροπλανο!!!
ειναι... ο ΑΛΕΦΑΝΤΟΟΟΟΣ!!!!!!!! :thefinge:

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
ʼσπρη γάτα, μαύρη γάτα, καλή γάτα είναι αυτή που πιάνει ποντίκια!

Αν μας φέρει κανά δύο σερί πρωταθλήματα καλός είναι! Εκ του αποτλεέσματος κρινόμαστε όλοι.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Ρε παιδία δεν παραδεχόμαστε έναν προπονητή από ένα η δυο αποτελέσματα αλλά απ όλη του τη διαδρομή έως σήμερα. Πρέπει λοιπόν να παραδεχτούμε πως είναι καλός και αν φύγει θα είναι ότι χειρότερο για τον Ολυμπιακό. Κι αυτό γιατί? επειδή οποιοσδήποτε κι αν έρθει δε νομίζω να είναι καλύτερος του. Γιατί λοιπόν να γυρίσουμε σε εποχές προτασοφ λεμονή κ.α ???

Έτσι κι αλλιώς γιατί έχουμε την απαίτηση από μια ομάδα όπως ο ολυμπιακός η ο παναθηναϊκός ή η αεκ να κάνουν την υπέρβαση στην Ευρώπη  όταν ομάδες με αυτά τα budget  μια χρονιά στις 10 την κάνουν???

σιγουρα δεν κρινεται η δουλεια του απο ενα παιχνιδι αλλα το συγκεκριμενο ειναι ζωης η θανατου και σπαει ενα μεγαλο αρνητικο ρεκορ (για να μην το πω κομπλεξ και με παρεξηγησουν οι φιλοι γαβροι ;)) και θα παιξει μεγαλο ρολο στη ψυχολογια της ομαδος.
Αλωστε με τη σαχτιορ παιζει οχι με την μπαρτσα

krhth

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
σιγουρα δεν κρινεται η δουλεια του απο ενα παιχνιδι αλλα το συγκεκριμενο ειναι ζωης η θανατου και σπαει ενα μεγαλο αρνητικο ρεκορ (για να μην το πω κομπλεξ και με παρεξηγησουν οι φιλοι γαβροι ;)) και θα παιξει μεγαλο ρολο στη ψυχολογια της ομαδος.
Αλωστε με τη σαχτιορ παιζει οχι με την μπαρτσα

δεν εχεις αδικο ρε φιλε μουτσο. προκειται πραγματικα για κομπλεξ. δεν εξηγηται αλλιως. Μακαρι να τα καταφερει μπας και παρουμε και κανενα βαθμο σαν ελλαδα γιατι αλλιως.....σε 2 χρονια θα ξεκιναει η ευρωπη απο ιουλιο για τις Ελληνικες ομαδες. και θα ειναι και κατα 2 λιγοτερες

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Επιτρέψτε μου ένα μεγάλο post :)

Όσο, λοιπόν:

- Οι γάβροι, υπερασπίζονται το δημιουργικό οίστρο του Ριβάλντο και τις αναμφησβήτητες ικανότητες του Μιχαλάκη με μια άμυνα η οποία έχει κεντρικούς μπακ τον Ουαντού και το Μπαρμπα-Γιώργο.. :cheesy:
- Οι γάβροι, που κάποτε είχαν Κουσουλάκη και Νοβοσέλατς (τι μακρινή μπαλιά είχε ο άνθρωπος!...), τώρα βγαίνουν να παίξουν στην Ευρώπη με 'άμυνα' τους Πάντο και Ζεβλάκωφ... :cheesy:
- Τα χανούμια κρατάνε το Λυμπερόπουλο εκτός περιοχής, για να παίζει φορ ο μέγας Ντελίμπασιτς :cheesy:, ο οποίος συνεπικουρείται από τον μέγα εκτελεστή Λάκη :cheesy:
- Εμείς οι βάζελοι αφήνουμε κάποιον Έκι να αυτοαναγορεύεται 'σημαία της ομάδας', τη στιγμή που οι Σαραβάκος, Ζάετς, Βαζέχα κ.λπ. ποτέ δε διανοήθηκαν να διεκδικήσουν από τα ΜΜΕ αυτό τον τον τίτλο  :cussing:
- Εμείς οι βάζελοι βρίζαμε το Νικοπολίδη στη φιέστα για το νταμπλ και αποθεώναμε το Χαλκιά (!!!!) επειδή απλά πούλαγε οπαδιλίκι...  :jerking:
- Τα ΠΑΟΚια μιλάνε ακόμα για 'μεγάλη ομάδα' , όταν μηδενιστήκανε σε προκτιματικούς CH.L. γιατί δεν ξέρανε ότι ο παίκτης τους δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής :cheesy:
- Ψάχνουν (?) ακόμα αυτά τα ζώα - οπαδούς του ʼρη - που έκαψαν ζωντανό ένα σκύλο στο δρόμο επειδή ήταν ασπρόμαυρος  :cussing:
- Θεωρείται επιτυχημένος προπονητής ο Τεννές  :)))
- Ζητάνε άνθρωποι όπως ο Θέμος 'ειλικρινή μεταμέλεια' από το Δεληκάρη (ούτε τα κορδόνια του δεν είναι άξιοι να δέσουν!...  :cussing:) για να του δώσουν ένα κομμάτι ψωμί γιατί πείναγε...
- Το μέλλον της Εθνικής βρίσκεται στην ελληνοποίηση του Καστίγιο... :)))

πιστεύω ότι ο Μπάγεβιτς είναι από τις καλύτερες λύσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. ;) Για τα μεγάλα ονόματα που αναφέρθηκαν (Ντάουμ, Κούπερ, κ.λπ.), απλά δεν πιστεύω ότι σκοτώνονται να έρθουν στην Ελλάδα... :)

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
Και, αναφορικά με το διπλό του γάβρου στην Ουκρανία... Έλεος!!! Σε συνθήκες οικονομικής στενότητας σε αυτή τη χώρα, το 1.85 της Σαχτιόρ είναι δώρο! Για όνομα του Θεού, για 2-3 μήνες το χρόνο μπορούμε να βγάλουμε κάποια σίγουρα λεφτά στο Στοίχημα. Γιατί ρε θέλετε να μας το κόψετε???  >:(

Ntavas13

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ουτε και εγω θελω το βατραχο στον Παο και δεν τον θελω γιατι ειναι looser στην Ευρωπη, οπως ο Ιωαννιδης στο Μπασκετ. Επιλπεον οτι πρωταθληματα πηρε στο Γαυρο τα πηρε με τη Παραγκα του Κοκκαλη
Για ολα αυτα ενα μονο εχω να πω

Mpagievits μισθοφορε ΟΥΣΤ

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
14
Πόντοι
6
ουτε και εγω θελω το βατραχο στον Παο και δεν τον θελω γιατι ειναι looser στην Ευρωπη, οπως ο Ιωαννιδης στο Μπασκετ. Επιλπεον οτι πρωταθληματα πηρε στο Γαυρο τα πηρε με τη Παραγκα του Κοκκαλη

Δεν το βλέπω καλά το αυτοκίνητο του Μπάγεβιτς...  :)

metallica1

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
oxi στο Μπαγιεβτις, να παει στο Γαυρο

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1

Αχ αυτη η παραγκα του Σωκρατη να δινει στον Βαζελο μαιμου πεναλτυ με Ξανθη κ ΠΑΟΚ

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Ρε παιδια, αμαν πια. Οι μεν με την παραγκα οι δε με την καρδια του πρωταθλητη και παπαριες. Βριζουμε ολοι τον Κοκαλη τον Τζιγκερ κλπ αλλα τελικα μηπως  φταιμε κι εμεις οι οπαδοι για την κατασταση ? Και εξηγω.
Οι Παναθηναικοι βριζουν τον Κοκαλη και εχουν βρει τη δικαιολογια της Παραγκας  και μονο κατα διαστηματα ανοιγουν τα ματια και βλεπουν την αληθεια : οτι πουλησανε τη μιση πρωταθλητρια Ευρωπης και στη θεση της πηρε ολα τα παλτα. Οτι τον καλυτερο προπονητη που περασε απο την ομαδα τους (Κυραστας) τον διωξανε τη μοναδικη χρονια που ο Παναθηναικος επαιξε κατα ΓΕΝΙΚΗ ομολογια την καλυτερη μπαλα για να παρουνε τον Αναστασιαδη.
Οι Ολυμπιακοι (κι εγω μεσα σ αυτους) κανουμε μεγαλυτερο εγκλημα. Μονο οταν τρωμε τεσσαρα στην Ευρωπη θυμαμοστε να βρισουμε για τις κακιστες επιλογες. Επειδη ειμαστε καλομαθημενοι στο θεαμα, αντι να φωναξουμε πχ "φερε τον Ζουαν στον Ολυμπιακο" η καποιον αμυντικο αξιας εδψ και χρονια καθομαστε και φωναζουμε για Τζιοβανι κλπ. ΟΚ καλο το θεαμα αλλα δεν κοιταμε την ουσια. Και το χειροτερο που κανουμε, αντι να δουμε φετος πχ καθαρα οτι απο τα 5 ματς εχουμε παιξει χαλια στα 3 και μετρια στα 2, καθομαστε και πανυγηριζουμε και μαλιστα καποιοι πηγανε και στο αεροδρομιο μετα τον ΟΦΗ να υποδεχθουνε τους ηρωες ενω ΤΟΤΕ θα επρεπε να τους ταρακουνησουμε τους παιχτες με την χαλια εμφανιση. Με λιγα λογια το λαθος το δικο μας ειναι οτι τα πρωταθληματα και οι νικες εναντιων των αλλων μας κανουν να μην βλεπουμε τα δικα μας χαλια.
Οσο για τους Αεκτζηδες αυτο που γινεται αυτες τις μερες με το ντερμπι δειχνει το ποσο λαθος φερονται κι αυτοι. Αντι να προβληματιζονται και να βλεπουν οτι στο 2ο ημιχρονο παιξαν 45 λεπτα με παικτη παραπανω , με τον Ολυμπιακο χωρις τον Ριβαλντο και δεν κανανε οχι ευκαιρια, ουτε μια συνδυασμενη επιθεση. Ειχανε μεσα 3 ψηλους επιθετικους και δεν βγαλανε μια σεντρα.
Συμπερασματικα ρε παιδια, οι Ελληνες παραγοντες κανουνε τρελες μαλακιες και κοιτανε το προσωπικο τους συμφερον και εμεις αντι να βλεπουμε τα κακα της ομαδας μας, ψαχνουμε το τι μας φταιει σε ολους τους αλλους. Και για τη διαιτησια, ημαρτον πια. Ειναι γνωστο και γινεται παγκοσμιως οτι η διατησια ευνοει τον δυνατοτερο. Ας δεχτω οτι ο Ολυμπιακος ευνοειται και στα 30 ματς λογω Κοκαλη. Ετσι ακριβως ο Παο και η ΑΕΚ ευνοουνται στα ματς με τις πιο αδυνατες ομαδες δηλαδη στα 26 ματς, ο ΠΑΟΚ πχ η ο Ηρακλης ευνοουνται σε 20 ματς κοκ. Οι παραγκες και η διαιτησια δεν φταιει για τα λαθη των διοικησεων. Και στην τελικη για εμενα η ευνοια που εχει ο Ολυμπιακος πιο πολυ κακο του κανει για "κρυβει" τις αδυναμιες του και επειδη δεν την χρειαζεται στο κατω κατω αφου ετσι κι αλλιως εχει την καλυτερη ομαδα.
Συγνωμη για την πολυλογια, ελπιζω να ακουσω τις αποψεις σας

foi60

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλος ειναι ο μπαγεβιτς.γενικα στους βαζελους δεν αρεσει τιποτα ,οποιος παιχτης κ να ερθει κ οποιος κοουτς.κ ο σαβιολα να ερχοταν μετα θα λεγανε ηρθε για τουρισμο. :(κ φετος ο τζιγγερ εβαλε λεφτα αλλα η γκρινια ειναι μεγαλη.σου λεει αμα ερθει ο παυλος θα φερει το ροναλντινιο.εδω δεν ηρθε ο σαβιολα,δεν ειναι θεμα χρηματων.κ μια μανια να φυγει ο τζιγγερ,εγω θα γελασω αν μετα το τζιγγερ την παρει τη παε κανας μπασινας,αλα ντεμης.

tin_kanw_sfentona

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
17
Like
8
Πόντοι
11
Καταρχην θα ηθελα να ξεκινησω λεγοντας κατι για τον Τζιγγερ και ολη αυτη τη φιλολογια να φυγει-να μη φυγει,δεν κανει για την Παναθα μας κλπ..
Γενικα μια ομαδα για να παει καλα χρειαζεται 2 πραγματα που ειναι σημαντικοτερα απο παικτες προπονητες και ολα τα αλλα
1.Σταθερη διοικηση    και    2.Φραγκα
Στην Ελλαδα,με αυτες τις οικονομικες δυνατοτητες των ομαδων-γιατι και αυτες επιχειρησεις ειναι-ποιος θα ειχε συμφερον να τις αναλαβει εκτος απο Ελληνες επιχειρηματιες?Ποιος ξενος μεγαλοεπιχειρηματιας θα αφηνε τα ευρωπαικα πρωταθληματα των εκατομμυριων ευρω να ρθει στο μπουρδελο?Καταληγουμε λοιπον στο συμπερασμα οτι μονο για ελληνικη διοικηση μπορει να γινει λογος.
    Ερχομαστε λοιπον στην Ελλαδα.Ποσους μεγαλους επιχειρηματιες εχουμε και ποσοι απο αυοτς θα ενδιαφεροντουσαν να ασχοληθουν με το ποδοσφαιρο και οχι με τις δουλεις τους?Ελαχιστοι.(Ειδατε και το καλοκαιρι το σιριαλ με τον Αγγελοπουλο που ηθελαν ντε και καλα τα παοκια να τον κανουν προεδρο!!!!??λες και τον ρωτησε κανενας αν ηθελε να ασχοληθει..
Για το Βαζελο συγκεκριμενα  το θεμα ειναι το εξης-Εκτος απτο Τζιγγερ ποιος?Ποιος αλλος εχει την οικονομικη ευρωστια της οικογενειας Βαρδηνογιαννη και το συμφερον να κατσει να ασχοληθει με μια ποδοσφαιρικη ομαδα.Κανεις.
Εκτος απο το Γιαννακοπουλο.Ομως και αυτος δεν εχει τα (οικονομικα)αρχιδια να παιζει μπαλα και σε μπασκετ και σε ποδοσφαιρο.Ενα απο τα 2 μπορει να κανει καλα-και στο ποδοσφαιρο τα ποσα δεν εχουν σχεση με του μπασκετ..
  Σε αυτα προσθεστε και το εξης..Οτι ο Τζιγγερ περσι και φετος ΕΡΙΞΕ φραγκα...Αυτο που οφειλε να κανει το εκανε..Απο κει και περα ειναι και θεμα τυχης και αλλων παραγοντων αν θα σου βγουν οι μεταγραφες(θυμαστε τι εγινε με τον Κονσεισαο πχ. οι ιδιοι που ετρεχαν σαν μαλακες να τον αποθεωσουν  κατα την αφιξη, τον σκυλοεβριζαν κατα την αποχωρηση,συμπληρωνοντας παντα την κλασσικη ελληναρια"τα λεγα εγω,απο την αρχη φαινοταν οτι ηταν παλτο κλπ..Θα το παραδεχτει ποτε ο οπαδος?Δεν νομιζω...
Κατα τη γνωμη μου, ολοι οι Βαζελοι πρεπει να καταλαβουμε ενα πραμα..Οπως εχουν τα πραγματα στην Ελλαδα,μονο ο Τζιγγερ ειναι αξιοποιστη διοικηση... Και οτι απο κει που παμε για μαλλι θα βγουμε κουρεμενοι,γιατι δεν υπαρχει αλλος Ελληνας να αναλαβει μια ομαδα με τετοιες υποχρεωσεις..Και οσο να φωναζουν μερικοι,κανενας συνδεσμος και καννενας οπαδος δεν μπορει να κουνησει τοΤζιγερ απο κει που ειναι, αν δεν θελει να φυγει απο μονος του..
  2 πραγματακια για τον Μπαγεβιτς και τελειωνω..Εγω αν και δεν ειμαι κολλημενος Βαζελος(αν και εχω περασει απο τη 13),δεν γουσταρω το Μπαγεβιτς ουτως η αλλως για τους γνωστους λογους.Συν τοις αλλοις τον θεωρω και μαλακα προπονητη.Συν τοις αλλοις θεωρω μαλακιαου Τζιγγερ πουδεν τον πηρε το καλοκαιρι αν τον ηθελε τοσο πολυ,και τρεχει σαν μαλακας τελευταια στιγμη...Μακαρι να βρεθεις καποιος καλυτεροςαπο Ευρωπη.Ομως αν αυτο δεν γινεται(που ειναι και το πιο πιθανο-Ε καλυτερα μπαγεβιτς απο τον καθε Αναστασιαδη και καθε εγχωριο προπονητη...
  Αυτα(Ουφ,ειπα να γραψω 2 κουβεντες και μου βγηκε ολοκληρο αρθρο.. :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom