Θα επρεπε η κυβερνηση να εκδοσει ενα πινακα με τα βασικα αρθρα του νομου και διπλα τι ισχυει στις υπολοιπες ευρωπαικες χωρες, για να κανουμε και μια συγκριση.
Οσον αφορα το ασυλο, ισως ηταν απαραιτητο πριν απο 30 χρονια, τωρα αναρωτιεμαι τι εξυπηρετει. Στη δημοκρατια δεν πιστευω να κινδυνευει κανεις οσον αφορα "την ελευθερη διακινηση των ιδεων", ενω αν ειχαμε δικτατορια, φυσικα και δε θα σεβοταν τους νομους περι ασυλου, οποτε...
Καλα τα δικαιωματα των μερικων χιλιαδων φοιτητων στο να διαδηλωσουν, αλλα τι γινεται με τα δικαιωματα των εκατομμυριων καταστηματαρχων, εργαζομενων, τουριστων, μπουρδελιαριδων κτλ που θελουν να κινηθουν στο κεντρο της Αθηνας και δεν μπορουν.
Γιατι εχω την εντυπωση οτι ολοι αυτοι οι τριχωτοι φοιτητοπατερες που βγαινουν στα καναλια ειναι τουλαχιστον 30 χρονων? Αν το προβλημα τους ειναι το πως θα βρουν αξιοπρεπη δουλεια, οπως λενε, δε θα επρεπε να ειχαν τελειωσει το ρημαδι το πανεπιστημιο σε αντε, 5-6 χρονια?
Τελικα εγω, που εχω πτυχιο απο το Deree (οπως κι ο πρωθυπουργος της χωρας και η κορη της ΓΓ του ΚΚΕ) και ΜΒΑ απο κορυφαιο Βρετανικο Business School, εχω τελειωσει πανεπιστημιο η οχι? Στον υπολοιπο κοσμο ναι, στην Ελλαδα?