Επισκέπτης
Εγώ πιστεύω του τα ισοπέδωσαν!!!του καταπάτησαν τα ανθρώπινα δικαιώματα
Εγώ πιστεύω του τα ισοπέδωσαν!!!του καταπάτησαν τα ανθρώπινα δικαιώματα
Γιατί όμως άραγε είμαστε εμείς έτσι και σε άλλες χώρες έχουν ενταχθεί οι ξένοι;!
του καταπάτησαν τα ανθρώπινα δικαιώματα
δεν υπαρχει σημειο του πλανητη που να μην υπαρχουν ελληνες μεταναστες & τα φασιστακια τραβανε ζορι που εχουν ερθει στο μπουρδελο μας μεταναστες..του καταπάτησαν τα ανθρώπινα δικαιώματα
Γιατί πολύ απλά στις άλλες χώρες όπου εντάχθηκαν ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ (διότι δεν τους άφησαν να τολμήσουν) ποτέ να αμφισβητήσουν τους νόμους και τις συνήθειες τους, τους αποδέχθηκαν και προσπάθησαν (και σε πολλές περιπτώσεις πέτυχαν) να διατηρήσουν τις δικές τους συνήθειες στον βαθμό που δεν ερχόταν σε κατάφωρη αντίθεση με το νομικό καθεστώς της χώρας στην οποία εγκαταστάθηκαν. Και όσες συνήθειες ήταν αντίθετες με το νομικό πλαίσιο της χώρας είτε τις άλλαξαν είτε τις κρατούν κρυφές σε στενό "οικογενειακό" κύκλο...
σε καμμία χώρα της Ευρώπης δεν γίνεται δημόσιος υπάλληλος (του στενού δημόσιου τομέα με την έννοια που ξέρουμε στην Ελλάδα) άνθρωπος ο οποίος δεν έχει την υπηκοότητα της χώρας...
Μαλάκα να πεις τον επόμενο τσατσό που θα συναντήσεις!!!
ρε μαλακες παλι γεμισατε με ενα σωρο μαλακιες το θρεντ....
καταπατησαν=κεταξεσκισαν;
ανθρωπινα δικαιωματα=σουφρα;
teras1956
Ωστόσο Λονδίνο απλά θα αποδοκιμάσουν όπως λες,δεν νομίζω να μαχαιρώσουν όπως οι Χρυσά αυγα!!!
Τώρα αν συγκρίνεις Πακιστάν με Ελλάδα εντάξει καλά!!!
Ναι έρχονται εδώ επειδή είναι καλύτερα και το ξέρουν!!!
πιστεύω ότι ξέρεις το ρόλο της ελλάδας στην Ε.Ε.Γιατί όμως άραγε είμαστε εμείς έτσι και σε άλλες χώρες έχουν ενταχθεί οι ξένοι;!
Υ.Γ.Λιγότερος Καρατζαφέρης δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!!!
δεν υπαρχει σημειο του πλανητη που να μην υπαρχουν ελληνες μεταναστες & τα φασιστακια τραβανε ζορι που εχουν ερθει στο μπουρδελο μας μεταναστες..
το ακρον αωτον της αμοιβαδας λεμε..
ΟΞΩ ρε πουστρακια..
τουλαχιστον εγω βλεπω και κανεναν τσατσο ρεεεεεεεεεεεεΜαλάκα να πεις τον επόμενο τσατσό που θα συναντήσεις!!!
:-*μου αρέσει που σκέφτεσαι ποιητικά :-* :-*
πιστεύω ότι ξέρεις το ρόλο της ελλάδας στην Ε.Ε.
να δέχετε τους τουρίστες από πακιστάν τουρκία και άλλες πλούσιες χώρες, να τους ταΐζει και να τους στέλνει πίσω στο σπίτι τους, για να μην προχωρούν πιο μέσα στην ευρώπη... από εκεί μπορείς να καταλάβεις πόσο αντιατσιστικές είναι οι κυβερνήσεις και η νοοτροπία στην υπόλοιπη ευρώπη.
οι αλβανοί μπαίνανε σε βάρκες και κάναν κουπί για να φτάσουν στην ιταλία. οι αντιρατσιστές οι ιταλοί τους σάπιζαν στο ξύλο και τους πέταγαν πάλι πίσω στην χώρα τους... έτσι έρχονταν εδώ... και έρχονταν εδώ όσοι γλίτωναν το ξύλο στα σύνορα από τον στρατό που τα φύλαγε.
για να γίνεται αυτό στην ιταλία υπήρχε λόγος.... όπως και η γερμανία το κάνει για κάποιο λόγο. το ίδιο και η γαλλία.
Γαλλία,Γερμανία έχουν εκ. μεταναστών μια χαρά ενταγμένους!!!πιστεύω ότι ξέρεις το ρόλο της ελλάδας στην Ε.Ε.
να δέχετε τους τουρίστες από πακιστάν τουρκία και άλλες πλούσιες χώρες, να τους ταΐζει και να τους στέλνει πίσω στο σπίτι τους, για να μην προχωρούν πιο μέσα στην ευρώπη... από εκεί μπορείς να καταλάβεις πόσο αντιατσιστικές είναι οι κυβερνήσεις και η νοοτροπία στην υπόλοιπη ευρώπη.
οι αλβανοί μπαίνανε σε βάρκες και κάναν κουπί για να φτάσουν στην ιταλία. οι αντιρατσιστές οι ιταλοί τους σάπιζαν στο ξύλο και τους πέταγαν πάλι πίσω στην χώρα τους... έτσι έρχονταν εδώ... και έρχονταν εδώ όσοι γλίτωναν το ξύλο στα σύνορα από τον στρατό που τα φύλαγε.
για να γίνεται αυτό στην ιταλία υπήρχε λόγος.... όπως και η γερμανία το κάνει για κάποιο λόγο. το ίδιο και η γαλλία.
τουλαχιστον εγω βλεπω και κανεναν τσατσο ρεεεεεεεεεεεε
ξυπνηστε στα μπουρδελα ειστε....αντε να γαμησετε και λιγο...
παπαζολ στην ηλικια σου δεν θα ασχολουμουν με τους τουρκαλαδες της θρακης αλλα με κανα μουνι....πληρωμενο ή μη....
σωστα..φιλαράκι είσαι πολύ φάουλ να ούμε και πρέπει να δεις τα πράγματα στην αληθινή τους διάσταση.
οι έλληνες όπου πάνε δεν καταπατούν τα δικαιώματα των πολιτών εκεί με την παρουσία τους, ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. Θα έπρεπε να ευγνωμονούν τους έλληνες στις άλλες χώρες όπου βρίσκονται, γιατί τους μαθαίνουν πώς να είναι άνθρωποι σωστοί και τσίφτηδες.
1)Eφόσον έχουμε ανοιχτά σύνορρα,ξέφραγο αμπέλι καλά κάνουν και μπαίνουν όποιοι και όσοι θέλουν.
Βέβαια συνήθως και αυτοί δεν θέλουν να μείνουν αλλά να πάνε αλλού,βέβαια οι άλλες χώρες έχουν σύνορα,οπότε ξεμένουν σε εμάς!!!
2)Το κράτος υποστηρίζει περισσότερο εσένα,αλλοδαποί πολίτες δεν έχουν δικαίωμα να εργαστούν στο δημόσιο.Χρειάζεται να υπερασπιστούν και λίγο οι ξένοι όπως και οι Ελληνές πολίτες από την μαλακία του μπάτσου.
3)Εφόσον η χώρα έχει ανοιχτά τα σύνορα έχει δικαίωμα ο καθένας να έρχεται να μένει και να διεκδικεί.
Γιατί όμως άραγε είμαστε εμείς έτσι και σε άλλες χώρες έχουν ενταχθεί οι ξένοι;!
Υ.Γ.Λιγότερος Καρατζαφέρης δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!!!
Στο ψάξιμο είμαι!!!τουλαχιστον εγω βλεπω και κανεναν τσατσο ρεεεεεεεεεεεε
ξυπνηστε στα μπουρδελα ειστε....αντε να γαμησετε και λιγο...
παπαζολ στην ηλικια σου δεν θα ασχολουμουν με τους τουρκαλαδες της θρακης αλλα με κανα μουνι....πληρωμενο ή μη....