Επισκέπτης
Εεε είναι το γυναικείο ένστικτό που διαθέτεις και δεν διαθέτω!!!αυτό ρωτάς ρε?
εγώ θέλω να ρωτήσω τι θέλει ο ιπτάμενος να κάνει ο ΠΠ
Εεε είναι το γυναικείο ένστικτό που διαθέτεις και δεν διαθέτω!!!αυτό ρωτάς ρε?
εγώ θέλω να ρωτήσω τι θέλει ο ιπτάμενος να κάνει ο ΠΠ
Δηλαδή;;;πιστεύω ότι δεν πρέπει να γίνεται το αντίθετο και ότι όλοι θα πρέπει να το καταλάβουμε αυτό και να συνηγορήσουμε σε αυτό.. δυστυχώς στην Ελλάδα οι φωνές περί του αντιθέτου καλά κρατούν, διότι αν και ολίγοι τους αφήνουμε να κάνουν πολύ φασαρία...
Εχώ να θέσω το εξής ερώτημα:
Γιατί διαχωρίζεις τον ΠΠ από εμάς τους υπόλοιπους;!
προφανως δεν θελει να του δινει ευχες....για γαμησιαΕχώ να θέσω το εξής ερώτημα:
Γιατί διαχωρίζεις τον ΠΠ από εμάς τους υπόλοιπους;!
Ωστόσο και τον ΠΠ με τον πολιτισμό του πάλι κάποιοι τον βρίζουν και τους βρίζει!!!Γιατι ο ππ εχει αλλο στυλ, κανει καλοπιστο διαλογο επι θέσεων και απόψεων, καμια σχέση με τσαμπουκα, ειρωνια, προσβολες κτλ.
1. αν ΕΠΙΛΕΞΕΙ Ελλαδα, θα ζησει με τους νομους και το Συνταγμά της.
2. αν θέλει κάποιος να καταλύσει τον ρατσισμό ας ξεκινήσει από τον ευατο του, τη χωρα του και στη συνεχεια να παει και σ αυτες τις χωρες. Μπορει να γινει και ταυτοχρονα.
μα αυτό ακριβώς ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ... θέλουν να αλλάξουν τα πάντα ώστε να επικρατήσει η δική τους άποψη..
εξαρτάται τι θεωρείς ρατσισμό και σε ποιόν βαθμό θα καταλυθεί... αν για σένα ρατσισμός είναι ότι εγώ δεν θέλω να έχω σχέσεις (φιλικές, οικογενειακές επαγγελματικές) με μετανάστες αλλά παρόλα αυτά τους αποδέχομαι στην χώρα μου ή αν θεωρώ ότι θα πρέπει να τους πετάξουμε έξω... (ευνόητο είναι ότι υπάρχουν και ενδιάμεσες καταστάσεις)
στην δικη μας μειονοτητα εδω ηταν παντως ο Χ ανθρωπος...δεν ηρθε απο πουθενα...τωρα για εξω ειναι μεταναστες οχι μειονοτητες...(και δη αυτός της μειονότητας) μάλλον δε θάπρεπε να κα΄νει ότι γουστάρει όταν πάει σε άλλη χώρα!
Ρε μαλάκα στα αρχίδια μου εμένα για την επιτροπή ανθρωπίνων δικαιωμάτων!ρε τζειμς στα παπαρια μας και η ευρωπαικη συμβαση δικαιωματων ρε φιλε..γιατι δηλαδη ειναι ανωτερη απο την σαρια;επειδη ειναι ευρωπαικη;δεν μπορειτε να χωνεψετε οτι καθε λαος και φυλη και πολιτισμος μπορει να εχει την ταυτοτητα του...;δηλαδη εμεις οι δυτικοι ειμαστε οι καλοι που οργανωνουμε πορνοεκδρομες στην ταιλανδη για τον γνωστο σεξοτουρισμο και εξιλεωνομαστε επειδη απαγορευουμε τον γαμο στα 12;
Δηλαδή;;;
ρε τζειμς στα παπαρια μας και η ευρωπαικη συμβαση δικαιωματων ρε φιλε..γιατι δηλαδη ειναι ανωτερη απο την σαρια;επειδη ειναι ευρωπαικη;δεν μπορειτε να χωνεψετε οτι καθε λαος και φυλη και πολιτισμος μπορει να εχει την ταυτοτητα του...;δηλαδη εμεις οι δυτικοι ειμαστε οι καλοι που οργανωνουμε πορνοεκδρομες στην ταιλανδη για τον γνωστο σεξοτουρισμο και εξιλεωνομαστε επειδη απαγορευουμε τον γαμο στα 12;
η περίπτωση αυτή εντάσσεται στην γενικώτερη μαλακία που δέρνει το ελληνικό κράτος από επανασυστάσεως του (1821) και η οποία είναι η σύνδεση εκκλησίας-κράτους... αν στην χώρα ήταν υποχρεωτικός ο πολιτικός γάμος (θρησκευτικός προαιρετικός και μόνο για τους σκοπούς της πίστης) τότε δεν θα υπήρχε αυτό το φαινόμενο..
το πρόβλημα είναι ότι για να καταργηθεί αυτό προυποθέτει ότι θα καταργηθεί για όλους τους θρησκευτικούς γάμους ανεξαρτήτως δογμάτων.. και επειδή η εκκλησία είναι κράτος εν κρατει τέτοιες μαλακίες θα συμβαίνουν...
Δεν το βλέπω να είναι μέσα!!!Ρε μαλάκα στα αρχίδια μου εμένα για την επιτροπή ανθρωπίνων δικαιωμάτων!
ξέρουμε τι μαλάκες βρίσκονται εκεί!
Απλά ο ΠΠ κόπτεται που γινόμαστε ρεζίλι σαν χώρα!!!!
τώρα δεν τον νοιάζει να βγει και να φωνάξει γι αυτό?αλλά ξέρετε αν το απαγορεύσουμε ως κράτος θα είμαστε φυσικά για τον ΠΠ φασίστες!!!
εννοειται οτι ο ρατσισμος δεν εχει να κανει με προσωπικες προτιμησεις αλλα με αλλα με ρατσιστικες συμπεριφορες
αρα το πρωτο δεν ειναι ρατσισμος ενω το δευτερο ειναι.
Αυτό ναι!!!!!Ναι, να σου πω όμως, αυτό δε λέγεται ανεκτικότητα της διαφορετικότητας και καλοσύνη, αυτό λέγεται σταρχιδισμός, αδιαφορία και μαλακία.
Εγώ θα έλεγα κανένας αλλά τελοσπάντων!!!ο νοών νοείτω...
απλά οι άνθρωποι οι οποίοι τάσσονται υπέρ της άποψης αλλαγής του κοινωνικοπολιτιστικού ιστού της χώρας προκειμένου να γίνει προσέγγιση με της συνήθειες των εν ελλάδι εγκαταβιούντων μεταναστών είναι ελάχιστοι.. παρόλα αυτά με τις κινήσεις και την δημοσιότητα που επιτυγχάνουν φαίνονται πολλοί και επιπλέον και το χειρότερο από όλα δίνουν τροφή στην αντίπερα πλευρά...
Ρε μαλάκα στα αρχίδια μου εμένα για την επιτροπή ανθρωπίνων δικαιωμάτων!
Αυτό δεν είναι ρατσισμός είναι τύφλωση!!!κατά την γνώμη μου ούτε και το δεύτερο είναι διότι μπορεί να προκύπτει από μία καθαρά οικονομίστικη άποψη.. ρατσισμός είναι να μην αποδέχεσαι την εν γένει ύπαρξη των ανθρώπων αυτών...
1. πράγμα που εφαρμόζεται όπως βλέπουμε ... εδώ οι ίδιοι οι έλληνες το σέβονται το ίδιο το σύνταγμα.1. αν ΕΠΙΛΕΞΕΙ Ελλαδα, θα ζησει με τους νομους και το Συνταγμά της.
2. αν θέλει κάποιος να καταλύσει τον ρατσισμό ας ξεκινήσει από τον ευατο του, τη χωρα του και στη συνεχεια να παει και σ αυτες τις χωρες. Μπορει να γινει και ταυτοχρονα.
1)μ αρεσει και το ξερεις η γλωσσα του πεζοδρομιου..Ρε μαλάκα στα αρχίδια μου εμένα για την επιτροπή ανθρωπίνων δικαιωμάτων!
Απλά ο ΠΠ κόπτεται που γινόμαστε ρεζίλι σαν χώρα!!!!
τώρα δεν τον νοιάζει να βγει και να φωνάξει γι αυτό?
Η Ελλάδα είναι το μόνο ευρωπαϊκό κράτος στο οποίο εφαρμόζεται για τους πολίτες της ο Ιερός Νόμος του Ισλάμ (δηλαδή η Σαρία) και η μόνη ευρωπαϊκή χώρα όπου λειτουργούν Ιεροδικεία.