στα σοβαρά ΔΕ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ!!!
Όχι τίποτε, θα καταντήσεις σαν τον ασπρουλιάρη/μεμο/υρρετ κλπ ακροδεξιά νικς εδώ μέσα!!!
KAI ΕΝΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΔΕΙ ΩΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΕΧΕΙ NATIONALITY, ΕΣΥ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑΤΙΟΝΑLΙΤΥ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΟΤΗΤΑ, ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ.
Αρα με βάση τα παραπάνω ΔΙΟΡΘΩΝΕΙΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, και ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ.
Από την άλλη θα μου πείς εσύ δεν ανήκεις σ αυτό αφού η υπηκοότητα είναι κακό πράμα. ΤΖΙΖ.
Είναι μέγιστο λάθος σε μια κοινωνία να υπακούς τους νόμους στο κράτος που διαμένεις, ή ανήκεις.
Υ.Γ.
προτείνω να αλλάξεις και εσύ και ο ΠΠ το νικ σας σε ΜΟΓΛΗΣ.
ΠΠ σε έχουν ξεμπροστιάσει όλοι!
και συ για απάντηση δίνεις μόνο μια λέξη: φασίστας!
ο ποιοσδήποτε λογικός νους διαβάσει αυτό το λινκ που βάζεις θα δει το φασισμό σου!και επίσης:
Ιδού η απάντηση κα(η)μένε!!!
Εσύ ο ίδιος συμφώνησες με τον ΠΠ!!!
Αλλά αποδεικνύεσαι για μια ακόμη φορά ότι είσαι:
αστοιχείωτος, εμπαθής, ακροδεξιός, δήθεν ακομμάτιστος, δήθεν υπεράνω!
Είσαι ο ορσισμός του φασίστα στο μεγαλείο του!
και φρόντισε να δικαιολογήσεις με ένα κειμενάκι σου επιτέλους:
ΣΕΠΟΙΟ ΜΕΡΟς ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ όποιος πει αισθάνομαι κονολέζος θα του δώσουν την κονκολέζικη ιθαγένεια/υπηκοότητα ή ότι άλλο θες!
λόγω αυτών που πριν 6 μερες είπες:
1. 1."αλλά ο άνθρωπος έχει δικαίωμα επιλογής εθνικής ταυτότητας, στη βάση των πεποιθήσεών του, της διαμόρφωσής του και της καταγωγής του"
2. ."δηλαδή αν εγω πω ότι είμαι τουρκος ή γάλλος, άγγλος, πορτογάλλος κλπ ποιος θα έρθει να μου πει ΟΧΙ δεν είσαι; "
3. εαν θέλουν να αυτοπροσδιορίζονται σαν Τούρκοι ..... ΠΠ:αυτό διεκδικούν
άντε άρχισε να γράφεις και συ καμιά νουβέλα μπας και ξεχαρμανιάσεις!
τη "διαμόρφωση" τελικά δεν την εξήγησες ούτε αυτήν!