γαματα..
πεσαμε σε αγραμματους..
δωσεεεεεεεεεεεεεε..
στειλτους ολους..
Αν αλλαξει και το ονομα σε Ευη θα ολοκληρωθει το πακετο.
γαματα..
πεσαμε σε αγραμματους..
δωσεεεεεεεεεεεεεε..
στειλτους ολους..
1. αρα συμφωνουμε πως η αποφαση δεν ητανε για το αν εχουν το δικαιωμα να λεγονται τουρκικη ενωση
2. Το δικαστηριο ελαβε υπόψιν του γενικα (προσεξε) πως θεωρητικα θα μπορουσαν να λεγονται τουρκικη αν αυτο δεν βλαπτει την Ελλαδα
3. Απο την στιγμη που το ιδιο το δικαστηριο λεει πως δε συζητηθηκε το θεμα του ονοματος, αρα δεν παρουσιαστηκαν τα στοιχεια της Ελληνικης πλευρας για το πως η εν λογω ονομασια μπορει να βλαψει την Ελλαδα το δικαστηριο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!
4. Εσυ πιστευεις οτι το τουρκικη εχει η οχι σκοπο να βλαψει την Ελλαδα?
5. Αμα γινει τελικα δικαστηριο για το θεμα του ονοματος μονο, θα δικαιωθουμε η οχι?
Big Black Cock μανάρι :-* :-* :-*
Δηλαδή εσύ ακόμη πιστεύεις ότι το Δικαστήριο δεν κατάλαβε τίποτε;;;;
Προφανώς όχι, αν και το λέει στο κείμενο που έβαλε ο ΠΠ ότι το δικαστήριο κατάλαβε ποια ήταν η σημασία της ονομασίας και γιατί η ελλάδα δεν τη θέλει... Απλώς το δικαστήριο έκρινε ότι η ονομασία δεν είναι αντιδημοκρατική, ακόμη κι αν σημαίνει αυτά που υποστηρίζει η ελλάδα...
δουλεια σου εσυ..Προφανώς όχι, αν και το λέει στο κείμενο που έβαλε ο ΠΠ ότι το δικαστήριο κατάλαβε ποια ήταν η σημασία της ονομασίας και γιατί η ελλάδα δεν τη θέλει... Απλώς το δικαστήριο έκρινε ότι η ονομασία δεν είναι αντιδημοκρατική, ακόμη κι αν σημαίνει αυτά που υποστηρίζει η ελλάδα...
Ροδάνι πάει η γλώσσα σου...Να ρωτήσω πώς βλέπεις το θέμα Τουρκικής Σλαυομακεδονικής ή Τσάμικης ένωσης ή θα ήταν αντιδημοκρατικό - σύμφωνα με το strictly speaking
δουλεια σου εσυ..
τι μπερδευεσαι αφου δεν το κατεχεις???
Δεν το βλέπω, δεν έχω επιχειρήματα πέρα από ό,τι είπα πριν
Edit:
Έλα ντε...
δεν γινεται..Use brighter glasses
όπα και οι ιδιοκτήτες του θέματος!!!δουλεια σου εσυ..
τι μπερδευεσαι αφου δεν το κατεχεις???
δεν γινεται..
ειναι μονιμως πιτσιλισμενα..
το εχεις χτισει με κοπο???Καλά κόψε κάτι, δε θα μου χαλάσεις εσύ το προφίλ της αγάμητης >
το εχεις χτισει με κοπο???
ανοιξε ενα θρεντ & εσυ,μπορεις..Αφού είχα σήμα τον δονητή
Άσε που για να μπαίνω εδώ παναπεί ότι παρακαλάω και ούτε να μου τον δείξουν...
Αγαπητέ ΠΠ,
4 μέρες μετά παίρνω το θάρρος να ρωτήσω για άλλη μια φορά.
πριν 4 μέρες μου είπες να μην βιάζομαι!
η ερώτησή μου ήταν (μήπως και δεν θυμάσαι):
Τι καταγωγής ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ εσύ ότι είναι οι μουσουλμάνοι της Θράκης?
επί 4 μέρες γράφεις διάφορα αλλά εκτός απ το να ποστάρεις κατεβατά (και μάλιστα στα αγγλικά) τη γνώμη σου δεν την είδα ξεκάθαρα!
Θέλω λοιπόν να μου πεις αν μπορείς τη ΓΝΩΜΗ σου στο θέμα......
και δεν βιάζομαι........
πάλι τίποτα δεν κατάλαβες!!!Η ελλαδα το απαγορευσε γιατι ονομαζοτανε "τουρκικη ενωση" εννοωντας πως ειναι πραξη αλυτρωτισμου
Οι τουρκοι μας πηγανε στο ΕΔΑΔ γιατι δηθεν δεν τους αφηνουμε να ιδρυουν σωματεια(γενικα)
Το ΕΔΑΔ αποφασισε πως εχουν δικαιωμα να ιδρυουν σωματεια(γενικα)
Η ΕΔΑΔ ΔΕΝ ΕΞΕΤΑΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΠΩΣ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΙΔΡΥΟΥΝ ΣΩΜΑΤΕΙΑ!
Απο που προκυπτει οτι δικαιωνονται για τον ορο "τουρκικη"??? ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ! ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΣΙΧΑΜΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ!
Παλι παραπληροφορεις!πάλι τίποτα δεν κατάλαβες!!!
προκύπτει από την ρητή καταδίκη της ελλάδας για παραβίαση των άρθρων 11 και 14 της ΕΣΔΑ, διότι η ελλάδα (δια του ΑΠ) απαγόρευεσε τη χρήση του όρου τουρκικός/η.
Επιτέλους! έστω και έμμεσα τόσες μέρες μετά λες ότί πιστεύεις πωςαγαπητέ james
Η μειονότητα ορίσθηκε ως μουσουλμανική στις συνθήκες για να καλύψει κάτι ευρύτερο από την τουρκικότητα. Αυτό τότε ορίζονταν ως μουσουλμανικό στοιχείο.
Πιστεύω ότι υπάρχουν και πομάκοι και τσιγγγάνοι (άνθρωποι δηλαδή που δεν αισθάνονται τούρκοι εθνικά), αλλά νομίζω ότι μεγάλο μέρος της μειονότητας έχει στοιχεία τούρκικης συνείδησης.
Από κει και πέρα το τουρκικό κράτος ενισχύει το τουρκικό κομμάτι της μειονότητας για δικούς του λόγους, όπως αντίστοιχα το ελληνικό κράτος ή και έλληνες ιδιώτες (Εμφιετζόγλου) ενισχύουν το πομάκικο.
Εγώ αντιμετωπίζω κατ' αρχήν το θέμα της μειονότητας ως ζήτημα ίσων δικαιωμάτων των ελλήνων
πολιτών ασχέτως εθνικής συνείδησης /καταγωγής, θρησκείας ή γλώσσας.
Εκεί είναι ένα μεγάλο πρώτο βήμα που πρέπει να κάνει η Ελλάδα και έχει ήδη καθυστερήσει.