τα θρησκευτικα δικαιωματα δεν υπερισχυουν αυτα των ανθρωπινων.
ο καθενας μπορει να πιστευει οπου θελει αλλα σεδομενος τα διακιωματα του αλλου.
παμε παρακατω.....
γνωμη μου: αν οι μουσουλμανοι θελουν να αυτοαποκαλουνται Τουρκοι, ποια ειμαι εγω που θα τους το απαγορευσω?
το οτι οι μουσουλμανοι θελουν να λεγονται Τουρκοι θα πρεπει να μας προβληματισει ως προς το ποσο μαλακες ειμαστε τοσα χρονια που τους ριξαμε στην αγκαλια της Τουρκιας.
το οτι τους μοουσουλμανους τους ταυτιζουμε εμεις οι Ελληνες με Τουρκους αυτο θα επρεπε να μας προβληματισει.
π.χ. σε κουβεντα για το αν πρεπει να ανοιξει τζαμι πηρα απαντηση του στυλ "ας ανοιξει η Τουρκια πρωτα την Αγ. Σοφια και τη σχολη της Χαλκης και μετα να χτισουνε τζαμι" (αρα κι εμεις ταυτιζουμε το μουσουλμανικο με το τουρκικο στοιχειο)
αρα θεωρω οτι κυρια υπευθυνη ειναι η Ελλαδα και η απαραδεκτη μεχρι τωρα τακτικη απομονωσης των μουσουλμανων, πραγμα που αναγκαστικα τους κανει να αισθανονται τουρκοι.
το θεμα κατ εμε, ειναι η αλλαγη νοοτροπιας και οχι η φιμωση τους.
O ΠΠ υποστηριζει τα δικαιωματα των μουσουλμανων
Ο ΠΠ υποστηριζει τα δικαιωματα των γκαιυ
Ο ΠΠ υποστηριζει τα δικαιωματα των παντων εκτος των Ελληνων
Στη Γαλλια προσφατα μια ομαδα ποδοσφαιρου απαρτιζομενη απο μουσουλμανους αρνηθηκε να παιξει εναν προγραμματισμενο αγωνα εναντια σε μια ποδοσφαιρικη ομαδα που την αποτελουσαν ομοφυλοφιλοι με το σκεπτικο οτι ειναι αντιθετο στις θρησκευτικες τους πεποιθησεις.
Γιαυτο ρωταω τον ΠΠ που ξερει αποτι φαινεται καλα και τις 2 αυτες κατηγοριες....
1. Ειναι οι μουσουλμανοι φασιστες?
2. Εχουν δικαιωμα οι γκαιυ να παιζουν μπαλα?
3. Εχουν δικαιωμα οι μουσουλμανοι να απορριπτουν γενικα τους γκαιυ?
4. Το θρησκευτικο δικαιωμα ειναι ισχυροτερο του ανθρωπινου?
5. Εχουν δικαιωμα οι μουσουλμανοι να θελουν να σεβονται τη θρησκεια και τις παραδοσεις τους ακομη και αν αυτο σημαινει την πληρη απορριψη καποιων ανθρωπων?
Περιμενω απαντησεις!