μου είναι αδιάφορο, εκ του αποτελέσματος έναν αιώνα μετά το ελληνικό έθνος συνεχίζει να υπάρχει
Καλά εκ των υστέρων είναι εύκολο να κρίνεις. Το θέμα είναι με ποιο κριτήριο στρατεύεσαι κάπου εκείνη τη στιγμή.
μου είναι αδιάφορο, εκ του αποτελέσματος έναν αιώνα μετά το ελληνικό έθνος συνεχίζει να υπάρχει
απλά δεν την κατέβασε σε συνενόηση με το προξενείο ώστε να “αποδειχθεί” το “συμπαγές”..
πρακτικά το προξενείο δεν ήθελε να έχει ένα καρφί πχ 6.000-7.000 ψηφοφόρων που θα μαζευε η Ρομά η οποία δηλώνει μη Τουρκογενής..
και φυσικά έβαλε μπροστά τους μαλάκες ...
εγώ σου ανέφερα συγκεκριμένη εκτίμηση για την πορεία του θρακικού, περιμένω ακόμα την δική σου απάντηση για το πώς τυχόν προάγεται το εθνικό μας συμφέρον από την αναγνώριση τουρκικής μειονότητας, τι θα κερδίσουμε και τι θα χάσουμε
Μα το κριτηριο ειναι που δεν ειδαμε ακομαΚαλά εκ των υστέρων είναι εύκολο να κρίνεις. Το θέμα είναι με ποιο κριτήριο στρατεύεσαι κάπου εκείνη τη στιγμή.
Τώρα που έχουμε τα νούμερα ενδιφέρον είναι να δούμε που θα πάνε οι ψήφοι του DEB στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.
Θα επαναπατριστούν στο κόμμα του Κου Αλεξάκη;
κρίνεις εξ ιδίων;εξαρτάται από το τι έχει τάξει και τι ακόμη θα ζητήσουν... αν και πιστεύω ότι για 42.000 κουκιά [size=15pt]θα δώσει και κώλο[/size]..
Καλά εκ των υστέρων είναι εύκολο να κρίνεις. Το θέμα είναι με ποιο κριτήριο στρατεύεσαι κάπου εκείνη τη στιγμή.
Θα κερδισουμε παγκοσμιως τον θαυμασμο των οργανωσεων για τα ανθρωπινα δικαιωματα
Και τι να χασουμε μωρε, ολα καλα θα πανε
κρίνεις εξ ιδίων;
πιστολοειδής λαβή, κοντάκιο με επανατατικό ελατήριο, κάνη, αορτήρας, δεν ξεχνώ
Κάποιοι που ενδιαφέρονται για το εθνικό συμφερον της γείτονας χώρας μιας κ αυτοπροσδιορίζονται ως ΤούρκοιΕ. Παροχή δανείων και αγορά γης από τα υποκαταστήματα της τουρκικής τράπεζας Ziraat Bankasi στην Κομοτηνή και την Ξάνθη.
Και ποίοι πουλάνε;;;;
Μάλλον κάποιοι που δεν έχουν καταλάβει ποιό είναι το "εθνικό συμφέρον" ..........
Ε. Παροχή δανείων και αγορά γης από τα υποκαταστήματα της τουρκικής τράπεζας Ziraat Bankasi στην Κομοτηνή και την Ξάνθη.
Και ποίοι πουλάνε;;;;
Μάλλον κάποιοι που δεν έχουν καταλάβει ποιό είναι το "εθνικό συμφέρον" ..........
Άν ήμουν αρμόδιος θά έδινα δικαίωμα γιά Ελληνικό διαβατήριο μέ όρο κατοίκησης στή Θράκη σέ όλους τούς Ελληνογενείς τής Μαριούπολης πού θά ήθελαν νά μετοικίσουν. Σύν άτοκα δάνεια, σύν ξεφτίλα τιμές γιά εδαφικό κλήρο όσων γαιών ελέγχω κρατικά στή Θράκη. Πρώτα θά τούς κατέγραφα σχολαστικά μέ αφορμή τόν Ουκρανικό εμφύλιο νά προστατέψω διπλωματικά τά γλωσσικά τους δικαιώματα εκεί -καί καλά- πρίν πώ τό σχέδιο ώστε νά γλιτώσω από όσους μουσαντέν Έλληνες θά σπεύσουν. Θά έφτιαχνα ένα ειδικό σώμα ένοπλης συνοριοφυλακής μέ σχολή γιά τούς κάτω τών 30 ετών (Thrax Rangers) μέ άλλοθι τό πρόβλημα λαθρομετανάστευσης πρός Ευρώπη από Ανατολικά. Σούπερ μόρια εισαγωγής στούς μέτοικους λόγω ανάγκης ενσωμάτωσης καί ανεργίας. Θά διεκδικούσα νά έπαιρνα καί κονδύλι από τήν ΕΕ γιά τό σώμα αυτό αλλά καί γιά τά προνόμια ενσωμάτωσης λόγω Ουκρανικής κρίσης. Θά είχε καί μαθήματα Ελληνικών καί ιστορίας γιά νά φρεσκαριστούν οί ομογενείς. Έτσι δημιουργώ μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ζωηρούς νέους Έλληνες ακρίτες εκεί καί γυρίζω τήν παλάτνζα. Έχω κάθε υποχρέωση νά δώσω διέξοδο στούς Έλληνες τής Ουκρανίας από μία χώρα σέ εμφύλιο σπαραγμό καί νά προστατέψω τά ανατολικά τής ΕΕ από τήν λαθρομετανάστευση μέσω Έβρου. Τά όπλα θά τά έπαιρναν καί σπίτι ώς επιφυλακή λόγω καί καλά μεγάλη ή συνοριογραμμή. Κλασμεντέν στά καφενεία οί Σουτζούκ Λουκούμ.
Άν ήμουν αρμόδιος θά έδινα δικαίωμα γιά Ελληνικό διαβατήριο μέ όρο κατοίκησης στή Θράκη σέ όλους τούς Ελληνογενείς τής Μαριούπολης πού θά ήθελαν νά μετοικίσουν. Σύν άτοκα δάνεια, σύν ξεφτίλα τιμές γιά εδαφικό κλήρο όσων γαιών ελέγχω κρατικά στή Θράκη. Πρώτα θά τούς κατέγραφα σχολαστικά μέ αφορμή τόν Ουκρανικό εμφύλιο νά προστατέψω διπλωματικά τά γλωσσικά τους δικαιώματα εκεί -καί καλά- πρίν πώ τό σχέδιο ώστε νά γλιτώσω από όσους μουσαντέν Έλληνες θά σπεύσουν. Θά έφτιαχνα ένα ειδικό σώμα ένοπλης συνοριοφυλακής μέ σχολή γιά τούς κάτω τών 30 ετών (Thrax Rangers) μέ άλλοθι τό πρόβλημα λαθρομετανάστευσης πρός Ευρώπη από Ανατολικά. Σούπερ μόρια εισαγωγής στούς μέτοικους λόγω ανάγκης ενσωμάτωσης καί ανεργίας. Θά διεκδικούσα νά έπαιρνα καί κονδύλι από τήν ΕΕ γιά τό σώμα αυτό αλλά καί γιά τά προνόμια ενσωμάτωσης λόγω Ουκρανικής κρίσης. Θά είχε καί μαθήματα Ελληνικών καί ιστορίας γιά νά φρεσκαριστούν οί ομογενείς. Έτσι δημιουργώ μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ζωηρούς νέους Έλληνες ακρίτες εκεί καί γυρίζω τήν παλάτνζα. Έχω κάθε υποχρέωση νά δώσω διέξοδο στούς Έλληνες τής Ουκρανίας από μία χώρα σέ εμφύλιο σπαραγμό καί νά προστατέψω τά ανατολικά τής ΕΕ από τήν λαθρομετανάστευση μέσω Έβρου. Τά όπλα θά τά έπαιρναν καί σπίτι ώς επιφυλακή λόγω καί καλά μεγάλη ή συνοριογραμμή. Κλασμεντέν στά καφενεία οί Σουτζούκ Λουκούμ.
Aπλό και αυτονόητο αλλά με ένα σοβαρό μειονέκτημα.Απαιτεί κυβέρνηση Ελλήνων.Τα συστημικά κόμματα έχουν σημείο αναφοράς τον εθνομηδενισμό.
και η συνθήκη της Λωζάνης?