Όλα κι' όλα.
Ο ΠΠ δεν είναι δογματικός.
Αναθεωρητής είναι.
(αχ πούσαι νιότη που έλεγες πως θα γινόμουν άλλος)
Βασικά κουτοπόνηρος είναι.
Η προσέγγιση που κάνει πρός επιρρωση των όσων υποστηρίζει στο συγκεκριμενο θέμα είναι δογματική, γι αυτό είναι και "πασπαρτού":
"
έχω τονίσει πολλάκις πως το μακεδονικό έθνος και η μακεδονική γλώσσα εμφανίζονται στα νεότερα χρόνια και δεν ανατρέχουν στο αρχαίο μακεδονικό παρελθόν.
η δε εμφάνισή τους είναι ξεροκέφαλο πραγματικό γεγονός και όχι θεωρητική έννοια ώστε να αναιρείται με λογικά επιχειρήματα."
Το παραπάνω κείμενο, μπορεί να δεχθεί ό,τι του βάλεις.
Παράδειγμα 1.-έχω τονίσει πολλάκις πως ο κ. Πούπης δεν είναι μαλάκας και πώς μαλάκα τον καλεί μονον το 90% ενός ιστοτόπου αμφιβόλου ηθικής.
η δε όμως εμφάνιση αυτών που τον καλούν μαλάκα είναι ξεροκέφαλο πραγματικό γεγονός και όχι θεωρητική έννοια ώστε να αναιρείται με λογικά επιχειρήματα.
Παράδειγμα 2.- έχω τονίσει πολλάκις πως ο ναζιστικός χαιρετισμός εμφανίζεται στα νεότερα χρόνια και δεν ανατρέχει στο σπαρτιατικο παρελθόν.
η δε πίστη όμως ότι αποτελεί σπαρτιατικο χαιρετισμό είναι ξεροκέφαλο πραγματικό γεγονός και όχι θεωρητική έννοια ώστε να αναιρείται με λογικά επιχειρήματα.
Θέλετε κι άλλα;
Εντιτ: Σημειώστε βέβαια, ότι σύμφωνα με τον κ. Πούπη, όλα τα παραπάνω πρέπει να τα δεχθούμε ώς έχουν.