ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Σκεψου και να ανοιγες μετα τον βοθρο σου .....
δεν ασχουμαι με το σπορ της κατινιας. πιο πολυ απολαμβανω να ξερω παρα να κοινοποιω.
Σκεψου και να ανοιγες μετα τον βοθρο σου .....
εμενα ξες τι μου κανει εντυπωση? οτι ποτε μα ποτε δεν εχει πει καποιος ναι οκ αληθεια ειναι αλλα γιατι το αναφερεις ρε γαμιολη και με δινεις ετσι σε προσωπικα θεματα? δηλαδη σε καθε περιπτωση καποιος απο τις δυο πλευρες ΠΑΝΤΑ θα πει ψεμα εμεις δε ξερουμε βεβαια ποιος. αλλα σιγουρα δε λενε και οι δυο αληθεια.
αφου εχουν τυχει και συναντησεις και γνωριμιες αγαπης και φιλιας, δε δικαιολογειται καποιος να παει να τσακισει ποδια καποια στιγμη?
Βασικά δε μ'ενδιαφέρει να μάθω ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα σε τέτοιες περιπτώσεις. Θεωρώ μαλακία (επαναλαμβάνω πως έχω πέσει στη λούμπα πάνω στον εκνευρισμό να το κάνω κι εγώ) να θίγονται τέτοια ζητήματα.
Ο καθένας κάνει ότι γουστάρει στο κρεβάτι/καναπέ/μπιντέ του και λόγος δε μας πέφτει.
Όσο για τις συναντήσεις δε μπορώ να ξέρω. Ο καθένας επιλέγει τόσο το αν θα κάνει γνωριμίες μέσω του νετ, όσο και τα κριτήρια γι' αυτές τις γνωριμίες. Σίγουρα είναι πιο εύκολο να έχεις παρατράγουδα όταν αυτές οι γνωριμίες είναι πολλές..
Ε ρε καημος...Όποιος γουστάρει τον παίρνει, γούστο του και καπέλο του.
Το να χρεώνεις πουστριλίκι στον άλλον με βάση τις αναρτήσεις ή τις επισκέψεις σε συγκεκριμένες κατηγορίες είναι πιο άκυρο κι απ'το γκολ του Πετρόπουλου στο Βικελίδης.
Το ν'ανακατεύουμε στην κουβέντα ή στον τσακωμό τις σεξουαλικές προτιμήσεις που έχει ή εμείς υποπτευόμαστε πως έχει ο απέναντι είναι χοντρομαλακία, μια χοντρομαλακία την οποία έχω κάνει κι εγώ κάποια στιγμή.
Αυτά τα ολίγα και καλή όρεξη..
Ρε εκτορα, καταλαβες γιατι αφιερωθηκα στα κοσμοκοριτσα μου πλεον?
Εδω θα σφαχτουνε στο τελος.
Θα το σκεφτω σοβαρα.μαλακας εισαι. γυρνα εδω.
Εδω θα σφαχτουνε στο τελος.
Α ναι, αυτός και μόνο είναι ο λόγος.
Μας έπεισες![]()
![]()
Α ναι, αυτός και μόνο είναι ο λόγος.
Μας έπεισες![]()
![]()
Επομενως η μονη λογικη δυνατοτητα απο τους ισχυρισμους του ΠΠ ειναι:
(Α) Και οι δυο ειναι ντιγκινταγκες
(Β) Κανενας απο τους δυο δεν ειναι ντιγκνταγκες
Ας μας πει ο ΠΠ ποιο απο τα δυο ισχυει.
Χωρις ομως μα και μου......
ε ρε καημος τα αναρχοαπλυτα να υποβαθμισουν το θεμα επειδη θιγει τον φορουμικο τους ινστρουχτορα τον ΠΠο.....
σιγα την ιντερνετικη προσωπικοτητα ρε, ενας εμπαθης σκατοπουστας που κρυβει τη μαλακια του και τις ανθελληνικες -προδοτικες κουβεντες του πισω απο εναν γιαλαντζι δικανικο λογο που πιστευει πως τον κανει να φαινετα "καπως" σοβαροτερος.... μεχρι και ο κοσνικ τον εχει παρει στο ψιλο ρε τον ψωνισμενο και σεις συνεχιζετε να τον θεωρειτε σημαια της διαννοησης στο φορουμ![]()
ήρθε κι ο αξιόπιστος (μπλιαχ) μάρτυς του κ. τραβατρόμπα!!!
όλα τα μωρά στην πίστα!!!
απλώς στην ακρομεσοδεκσά παρέα πρόστεθηκε κι ο πάλαι ποτέ "έγκριτος" βολτέρος....
και μη χειρότερα!
Οτι εχεις χάσει κάθε ίχνος δίκιου,αξιοπρέπειας και αξιοπιστίας με την δικανική κούφια γλώσσα που χρησιμοποείς το έχεις καταλάβει ή οχι?
epeixhrhsh μπακλαβας-εβντας-νουριε επισοδειο 2έχεις καταλάβει ή όχι
πως, ό,τι και να πει
ένας φασιστοψυχάκιας σαν κι εσένα,
μου είναι παντελώς αδιάφορο?
έχεις καταλάβει ή όχι
πως, ό,τι και να πει
ένας φασιστοψυχάκιας σαν κι εσένα,
μου είναι παντελώς αδιάφορο?
epeixhrhsh μπακλαβας-εβντας-νουριε επισοδειο 2
αντε να δουμε και τι ψαρια θα βγαλουμε σημερα?!!!!!!!!!
iskece αλλα σημερα ειναι το τελευταιο επισοδειο διοτι αυριο ανεβαινω βουλγ!!!!!τύπε, που γυρίζεται το σήριαλ?![]()
iskece αλλα σημερα ειναι το τελευταιο επισοδειο διοτι αυριο ανεβαινω βουλγ!!!!!![]()
α ρε θεε επρεπε να με κανεις 15 χρομνια νεοτερο για να ειμαι πιο προσυτος στο διαμαντι αυτο![]()
![]()
![]()
![]()