άγιέ μου, εγώ χάρηκα που ξεφτίλισα τον τραβατρόμπα. αν δεν το είδατε, βάλτε ρηπλέι...
γι' αυτό ακριβώς χρησιμοποίησα ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ - ΣΕΞΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ για να δειξω πόσο υποκριτικό και ανακόλουθο είναι να "εγκαλεί" ως gay κάποιον ένας "τραβελορουφήχτρας" ή "λάτρης των τραβελιών με προσόντα" ή όπως το λέτε "θηλυκών με υδραυλικά"....
όπως είδατε ο σιχαμερός τραβατρόμπας ταπώθηκε με τα δικά του "επιχειρήματα" και τη δική του λογική...
είπε ότι είμαι gay διότι έχω ποστς στα σχετικά θρεντς, άρα γουστάρει τραβελια με προσόντα αφού έχει ποστς στα σχετικά θρεντς...
απόδειξη της ξεφτίλας του είναι ότι απαρνήθηκε το πρώτο του νικ τερας1956...
διαφωνείτε?
Ναι. Διαφωνώ.
Ο κ. Τραβαμούνιος στήριξε την κατηγορία του σε δύο "αποδεικτικά στοιχεία".
1ον. Στα στατιστικά στοιχεία &
2ον. Σε μαρτυρίες μελών.
Εσείς λοιπόν, αντί να αποδυναμώσετε και να αναιρέσετε με σαφή και λογικά επιχειρήματα τα αποδεικτικά του στοιχεία, ούτως ώστε να τον εξεφτελίσετε, επιδίδεσθε σε ρεβανσισμό και πέφτετε στο παιχνίδι του "ποιός την έχει πιο μεγάλη". Πράγμα το οποίο έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τις περί "πουτσομετρήματος" δηλώσεις σας.
Επίσης θεωρώ μεγάλο ατόπημα από μέρους σας, τα σεξιστικά-ρατσιστικά επιχειρήματα με τον τρόπο που τα χρησιμοποιήσατε. Και γράφω απο μέρους σας, γιατί μεταξύ των δυό σας, εσείς είστε αυτός που όφειλε να προστατέψει το δικαίωμα στην σεξουαλική επιλογή και να επιχειρηματολογήσει επ΄ αυτού, και συνεχίζοντας να καταδείξει την ένδοια των επιχειρημάτων αυτής της μορφής.
Δυστυχώς όμως από ότι διαπίστωσα, δεν διαφέρετε και σε πολλά από αυτόν που προσπαθήσατε (ανεπιτυχώς κατά την προσωπική μου άποψη) να ξεφτιλίσετε.