δεν απαντησες πως αντημετωπιζει το ΚΚΕ και οι κομμουνιστες την Βαρκιζα
εχει αμεση σχεση με το λογο της δημιουργειας του παρακρατους
Ρώτα το ΚΚΕ, εγώ δεν είμαι ΚΚΕ, λυπάμαι.
δεν απαντησες πως αντημετωπιζει το ΚΚΕ και οι κομμουνιστες την Βαρκιζα
Μονος σου το γραφεις αλλα ΔΕΝ το καταλαβαινεις...ΜΕΤΑ ΤΙΣ 9/9/1945 η Βουλγαρια περασε στο στρατοπεδο των ΣΥΜΜΑΧΩΝ...
Εγω αν θα σε τρελανω?
Απο 9/9/1944 και ΜΕΤΑ η Βουλγαρια ηταν ΣΥΜΜΑΧΟΣ χωρα,και ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ η μεραρχια που αναφερεις ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ απο την κεντρικη Μακεδονια ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ του Στρυμωνα...
Τα περι οποιας συμπραξεως και συνεννοησεως ΕΛΑΣ και Βουλγαρικων στρατευματων ΜΕΤΑ τις 9/9/1944 ΔΕΝ ειναι ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με κατοχικα στρατευματα και ΤΕΛΟΣ.
Αριστερούλιδες, μια ερώτηση επειδή τη Κυριακή έχουμε εκλογές.....
[size=16pt]
ΠΟΣΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΚΚΕ Ή ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ;[/size]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
επειδη ολο μου το σοι ηταν κομμουνιστες πρεπει να ειμαι και εγω.
Είσαι σαν κάτι μαυρούκους που ποζάρουν περήφανα με κάτι μπλουζάκια με σβάστικες....
Το ΚΚΕ το 1945 ηταν ΥΠΕΡ της συμφωνιας της Βαρκιζας και ΑΠΟΚΥΡΗΞΕ τον Βελουχιωτη,που την αρνηθηκε-αφου ομως ειχε βαλει την υπογραφη του στην διαταγη παραδοσης των οπλων.δεν απαντησες πως αντημετωπιζει το ΚΚΕ και οι κομμουνιστες την Βαρκιζα
Εγω αν θα σε τρελανω?
Απο 9/9/1944 και ΜΕΤΑ η Βουλγαρια ηταν ΣΥΜΜΑΧΟΣ χωρα,και ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ η μεραρχια που αναφερεις ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ απο την κεντρικη Μακεδονια ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ του Στρυμωνα...
Τα περι οποιας συμπραξεως και συνεννοησεως ΕΛΑΣ και Βουλγαρικων στρατευματων ΜΕΤΑ τις 9/9/1944 ΔΕΝ ειναι ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με κατοχικα στρατευματα και ΤΕΛΟΣ.
Με τον Αγγλικο στρατο τον Δεκεμβρη του 1944 στην Αθηνα τι ειναι?Μήπως είναι συνεργασία με στρατό ξένης δύναμης ίσως;
η γνωμη σου πια ειναι?Ρώτα το ΚΚΕ, εγώ δεν είμαι ΚΚΕ, λυπάμαι.
Εαν χτυπησαν συνεργατες των Γερμανων ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ και συνεργαστηκαν.Το σημείο που εστιάζω είναι η σύμπραξη/συμμαχία Ελλήνων με Βούγαρους ώστε να "χτυπήσουν" Έλληνες.
επειδη ολο μου το σοι ηταν κομμουνιστες πρεπει να ειμαι και εγω
μια απο τις μαλακιες που μας χαρακτηριζει σαν εθνος
η γνωμη σου πια ειναι?
οι κομμουνιστες πως βλεπουν την παραδοση των οπλων?
σαν χαμενη ευκαιρια η σαν βημα συμφιλιωσης?
Ναι ΡΕ ΖΩΟΝ...εκανα λαθος και εγραψα 9/9/1945 αντι για 9/9/1944...ΟΚ?Χαρηκες τωρα ΗΛΙΘΙΕ?ρε άθλιο ανιστόρητο σκουλίκι.. 9/9/1944
Την 9η Σεπτεμβρίου του 1944, μια μέρα μετά την είσοδο του Κόκκινου στρατού στη Βουλγαρία, γίνεται πραξικόπημα και την εξουσία αναλαμβάνει το Πατριωτικό Μέτωπο με πρωθυπουργό τον Κίμων Γκεοργκίεφ".
Με τον Αγγλικο στρατο τον Δεκεμβρη του 1944 στην Αθηνα τι ειναι?
Ρε παλιοξεφτιλισμενε ισιε,αφου τα εχουμε ξαναγραψει για τις εκλογες του 1961...Ποσο ΞΕΦΤΙΛΑΣ και ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ στην λιγδα εισαι?
Θυμασαι ρε συ Φεθρυ?
Μιλησα για χτυπημα σε ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ των Γερμανων στο επομενο σχολιο κυριε...Α μπράβο!
Είδες που τελικά "κακός" δεν είναι μόνο ο ένας? ;)
Ήτανε βήμα συμφιλίωσης το οποίο τα σκουλήκια-φασίστες που εξουσίαζαν τον τόπο δεν το θέλησαν εξού κ οι διώξεις,συνεπώς αποδείχτηκε μαλακία=χαμένη ευκαιρία.η γνωμη σου πια ειναι?
οι κομμουνιστες πως βλεπουν την παραδοση των οπλων?
σαν χαμενη ευκαιρια η σαν βημα συμφιλιωσης?