έμαθες να διαβάζεις παπάκι ή ακόμη???
Σε ρώτησα -και μάλιστα ΔΥΟ φορές, με αυτήν τρεις- πως θα σου φαινότανε να έβαζε ο Μπερίσα μπάρες της ντροπής στα μειονοτικά χωριά γύρω απο το Αργυρόκαστρο.
Θα μου απαντήσεις ή παραμένεις κοτούλα με τρία λειριά;
έμαθες να διαβάζεις παπάκι ή ακόμη???
Για να γινεις ΔΕΑ και το απολυτηριο Λυκειου αρκει,η τελος παντων αρκουσε,στον ΕΣ τουλαχιστον...στην ΕΣΣΟ μου στην αεροπορία το 1983 υπήρχαν 10 μουσουλμάνοι.. ο ένας γιατρός από το πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης δεν έγινε ΔΕΑ διότι δεν είχε γίνει ακόμη η αναγνω΄ριση από το ΔΙΚΑΤΣΑ.. παρόλα αυτά έγινε σμηνίας νοσοκόμος..
για να μην μπαινουν οι δυναστες ελληνες;Σε ρώτησα -και μάλιστα ΔΥΟ φορές, με αυτήν τρεις- πως θα σου φαινότανε να έβαζε ο Μπερίσα μπάρες της ντροπής στα μειονοτικά χωριά γύρω απο το Αργυρόκαστρο.
διακρινω μια εμπαθεια?
γιατι ειναι τοσο σημαντικο οι μπαρες του παρελθοντος?Σε ρώτησα -και μάλιστα ΔΥΟ φορές, με αυτήν τρεις- πως θα σου φαινότανε να έβαζε ο Μπερίσα μπάρες της ντροπής στα μειονοτικά χωριά γύρω απο το Αργυρόκαστρο.
Σε ρώτησα -και μάλιστα ΔΥΟ φορές, με αυτήν τρεις- πως θα σου φαινότανε να έβαζε ο Μπερίσα μπάρες της ντροπής στα μειονοτικά χωριά γύρω απο το Αργυρόκαστρο.
αφου ηταν πως θελεις να τον αποκαλεσει;
Στην ΕΣΣΟ μου στην Κορινθο δεν υπηρχε μουσουλμανος ουτε για δειγμα.
Και υπηρετησαν,λεει,κανονικα στις καταδρομες...
Αποδειξε το λοιπον,φερε ενα αρθρο περιοδικου,μια ανακοινωση...Εδω ενας μουσουλμανος εγινε ΔΕΑ και το ειχαν κανει ζητημα,τοτε στα 90's...
Σαν να λέμε, ο ίσιος αποκαλεί τον παππού του συμμορίτη.
Δοξάστε τον!
Για να γινεις ΔΕΑ και το απολυτηριο Λυκειου αρκει,η τελος παντων αρκουσε,στον ΕΣ τουλαχιστον...
ο μπερίσα ήδη έχει τις μπάρες στα σύνορα του .. διότι η επιτηρούμενη ζώνη ήταν στα σύνορα και όχι στα χωρία αυτά καθ εαυτά βλάκα..
Εδρα εχει τα Γιαννενα.ποια ειναι η 8 ΜΠ?
Αποδειξε το.
Ναι, του ίσιου προς τον παππού του και τηναντιστασιακήκομμουνιστικη δράση εκείνου.
Δεν υπαρχει τετοιο πραμα δεκσο πουστακι και το γνωριζεις...οποιοσδηποτε εχει κανει σε ταγμα της 8ης ΜΠ ΞΕΡΕΙ σε τι ποσοστο ηταν μουσουλμανοι οι συναδελφοι του ομως...Σιγά ρε υ/π μη σου φέρει και τη ροζαλία τους!
Αν είναι έτσι, φέρε εσύ την πάγια διαταγή που λέει ότι όλοι θα πάνε στην τάδε μονάδα, που το ισχυρίστηκες κιόλας!
τι να φαω ηλιθιε;Φάτα τώρα μαλάκα!
Που διαμαρτύρεσαι μετά και οτι σε παραποιώ.
Και μάλιστα φάτα απο τους δικούς σου!
Αλλά για να σε εξιτάρω υπηρέτησε ο πατέρας μου σε τάγμα ανεπιθυμήτων. Και μάλιστα έκανε άοπλη θητεία στην αρχή. Να δούμε θα παίξει στα charts αυτό;
διακρινω μια εμπαθεια?
Ώστε δεν ήταν στα χωριά οι μπάρες;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι να φαω ηλιθιε;
οχι φυσικά.. εκτός αν κάποιο χωριό έπεφτε στο όριο της επιτηρούμενης ζώνης...