tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
ναι, θα αλλάξει ριζικά ολόκληρη η ελληνική νομοθεσία.
ξαναλέω, αν το καταφέρουν αυτό τα μπουμπούκια μας, μπράβοτους.μας...
ναι, θα αλλάξει ριζικά ολόκληρη η ελληνική νομοθεσία.
ξαναλέω, αν το καταφέρουν αυτό τα μπουμπούκια μας, μπράβοτους.μας...
Μεγαλο λαθος μου,το ομολογω...το συγκεκριμενο νημα-χρυσωρυχειο δε,το πετυχα στην τελειως κουλη και ακυρη στιγμη...Υ.Γ. Είδες όμως τι χρήσιμο που είναι να κρατάς σε ειδικό folder τα γραπτά του σιορ- Ίσιου; Μετά δεν μπορεί να αποφυγει το ξεβράκωμα.
γιατί?
από τη στιγμή που τηρούνται οι νόμοι, το ίδιο ακριβώς είναι ο χριστιανός με τον μουσουλμάνο. είναι και οι δύο πιστοί μιας θρησκείας. η οποία -ΚΑΜΙΑ από τις δύο- δεν είναι πάνω από το νόμο.
και όσο με ενοχλούν οι καμπάνες με ενοχλούν και οι ιμάμηδες, και θα συνεχίσω να αναφέρομαι σε κάθε είδους κληρικούς ως τράγους.
γιατί?
από τη στιγμή που τηρούνται οι νόμοι, το ίδιο ακριβώς είναι ο χριστιανός με τον μουσουλμάνο. είναι και οι δύο πιστοί μιας θρησκείας. η οποία -ΚΑΜΙΑ από τις δύο- δεν είναι πάνω από το νόμο.
και όσο με ενοχλούν οι καμπάνες με ενοχλούν και οι ιμάμηδες, και θα συνεχίσω να αναφέρομαι σε κάθε είδους κληρικούς ως τράγους.
Εγω εκθετω αποψεις,και δικες μου και-εν προκειμενω-ΑΛΛΩΝ...αποψεις που ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ(και αρα,εμειναν)σε ΔΕΔΟΜΕΝΕΣ στιγμες...
Αποψεις που ΛΙΓΟ απεχουν απο την παραφροσυνη...
"Και ποιος σου είπε φίλε μου,ότι ο ""εμφύλιος"" aka συμμοριτοπόλεμος τελείωσε ποτέ;
Ότι εδώ και χρόνια κάποιοι δεν αναζητούν τη ρεβάνς;
Από το 1974 και μετά, ζούμε τον τρίτο γύρο..."
Παντα 7/12/2008 το απογευμα...
Μεγαλο λαθος μου,το ομολογω...το συγκεκριμενο νημα-χρυσωρυχειο δε,το πετυχα στην τελειως κουλη και ακυρη στιγμη...
"Όσο για τα επεισόδια, θυμάστε το Indepedence Day;
Που μόλις τοποθετήθηκαν τα ""πιόνια"" ξεκίνησε η επίθεση;
Αντικαταστήστε τα πιόνια με τα στέκια και τις καταλήψεις πανελλαδικώς και έχετε το χρονικό μιας προαναγγελθείσης επίθεσης..."
Ο Παπάς δεν μπορεί να δικάσει. Ο Μουφτής όμως είναι και Καδής. ΔΙΚΑΖΕΙ σύμφωνα με την σαρία.
Είσαι ελεύθερη να αναφέρεσαι οπωσδήποτε οπουδήποτε. Το video να φέρεις
Τραμουντάνα, εσύ μίλησες πρώτος για Θράκη.
Δεν θα μας πεις τίποτα για τις "μπάρες της ντροπής";
Αν όχι, δεν έχουν άδικο μάλλον όσοι σε αποκαλούν χαϊδευτικά "τράννυ".
Ευχαριστώ που με τα άβαταρ και την επιχειρηματολογία σου, επιβεβαιώνεις ότι πράγματι "Ότι εδώ και χρόνια κάποιοι δεν αναζητούν τη ρεβάνς;"
Ζεις στο 1949 αλλά όταν σου το υπενθυμίζουν στραβώνεις...
Ευτυχώς δεν είμαι ΤΟΣΟ άρρωστος να έχω κρατήσει τα εμφυλιοπολεμικά σου ποστς...
Συνέχισε να δείχνεις ποσο καλός χαφιές θα γινόσουν σε μια λαϊκή δημοκρατία του ελλαδιστάν....
γιατί?
να δω πόσες φορές θα το πω.
άμα καταφέρουν τα μπουμπούκια μας να κάνουν όλη την ελλάδα σαν τη θράκη, μπράβο τους
δεν έχω πιάσει το πόιντ σου
ωραία, θα με δείρουν
και λοιπόν? τι αποδεικνύει αυτό?
![]()
τι θες κουκλίτσα μου να σου πώ? ναι υπήρχαν αλλά δεν ήταν της ντροπής... αντίστοιχο του τείχους του Βερολίνου ήτανε με την διαφορά εμποδίζανε κάποιους να μπαίνουνε και όχι τον λαό να φεύγει..
8/12/2008,μεσημερι...Το συγκεκριμένο ποστάρισμα ήταν 7-12, όταν ακόμη δεν ξέραμε τίποτα για το περιστατικό. Όταν έγινε γνωστό το περιστατικό, έγραψα το ποστ που δημοσίευσες πρώτο.
να δω πόσες φορές θα το πω.
άμα καταφέρουν τα μπουμπούκια μας να κάνουν όλη την ελλάδα σαν τη θράκη, μπράβο τους μας![]()
γιατί?
Για πες μας λοιπόν τι ήτανε.
Κρέμομαι απο τα χείλη σου.
Καλή μου, στις ισλαμικές χώρες το ισλάμ ΕΙΝΑΙ ο νόμος...
Στις ευρωπαϊκές πάλι εδώ και κάτι αιώνες κανείς δεν δικάζει με το μωσαϊκό νόμο και την καινή διαθήκη...
Για αυτό και εδώ κυκλοφορείς με όσους γκόμενους θέλεις και το στρινγκ μέχρι το σβέρκο και στο ισλάμ δεν θα μπορούσες να πας μόνη σου ούτε στο γιατρό.
Μεγαλο λαθος μου,το ομολογω...το συγκεκριμενο νημα-χρυσωρυχειο δε,το πετυχα στην τελειως κουλη και ακυρη στιγμη...
"Όσο για τα επεισόδια, θυμάστε το Indepedence Day;
Που μόλις τοποθετήθηκαν τα ""πιόνια"" ξεκίνησε η επίθεση;
Αντικαταστήστε τα πιόνια με τα στέκια και τις καταλήψεις πανελλαδικώς και έχετε το χρονικό μιας προαναγγελθείσης επίθεσης..."
Οποτε και αν εχουμε"καμμια δεκαρια νεκρους και εκατο τραυματιες"δεν τρεχει τιποτε...υπαρχουν και χειροτερα...Καλή μου, στις ισλαμικές χώρες το ισλάμ ΕΙΝΑΙ ο νόμος...
Στις ευρωπαϊκές πάλι εδώ και κάτι αιώνες κανείς δεν δικάζει με το μωσαϊκό νόμο και την καινή διαθήκη...
Για αυτό και εδώ κυκλοφορείς με όσους γκόμενους θέλεις και το στρινγκ μέχρι το σβέρκο και στο ισλάμ δεν θα μπορούσες να πας μόνη σου ούτε στο γιατρό.